Det går ju toookfort de här!

Imorgon är det 1a september. 2 månader tills vi får nycklarna till lägenheten, samtidigt börjar dom tapetsera o snygga till lite, 2 veckor senare kan vi flytta in i vårat nya bo på Brynäs i Gävle.. En 3a på 78kvm. Det kommer bli helt underbart! Stora rum och bra planlösning. Bara för oss att införskaffa diskmaskin, tvättmaskin samt torktumlare. Lovely!


Har beslutsångest.. ska jag åka med Anders upp till Gävle om 1-2 timmar eller ska jag va kvar några timmar till o sen ta min egen bil upp? Vet inte alls jag... Får fundera lite på den....






Som en struts!

Jag har upptäckt ett helt gäng med klösmärken på min kropp.. Då mina små grisar nästan aldrig rivs så misstänker jag en annan liten kotte starkt.. han är Gråspräcklig med lite Silver i... väldigt söt, men kan när som helst attackera och då gäller det att man är beredd.. Man så söt han är! Lille gos! Vince! jag förlåter dig..

Jahaja, det blev ju lite vin igår ändå då fast jag hade bestämt mig för att jag verkligen inte orkade.. Men syster lyckas alltid övertala mig. Vi hamnade hos Jennie och det var kul o träffa alla som var där... Flurran blev det och jag lyckas alltid med att vara nykter när jag väl kommer fram, vilket resulterar i att jag inte alls har särskilt kul. Men de blir struts shake med syrran o satu! Mysigt!

Men ikväll åker jag tillbaka till Gävle.. Skola imorn och jag längtar. Haha Jag vet att det inte alltid kommer kännas så här roligt att gå till skolan, men jag tänker suga på den här karamellen ett tag nu och bara njuta av att jag lär mig något! Åh så peppad jag är!

Idag blir det lite visning av lägenheten... Eller ja, det kommer en tjej o kollar på den som redan har sagt att hon SKA ha den. Så ja...

Hellride

Det blev film ikväll med Betsy, Jey, Anna och Kalle.. Tarantinos Hellride.. Mycket nakna flickor om ni vill veta. Han har en knasig syn på det kvinnliga könet... Varannan scen var det mins 3 tuttar i! Mycket blod (såklart) och som alltid på gränsen till alldeles för mycket. Men helt ok film..


Ser fram emot en lugn helg! Ska genast krypa ner under soffan... Menade såklart täcket.. HAHAHA sömn, JA tack!
















Just ja, har jag sagt det? Jag älskar min macbook! Helt underbar!

Återblickar

Idag har jag kollat igenom de nya bilderna från våran n0llning. Om någon har nåt intresse av det så finns de på fantasticfour.pixbox.se Funkade tyvärr inte att länka så ni får ta den långa vägen dit!

Så grymt kul det har varit, har inte varit med på alla saker men jag ser ju hur kul alla andra har haft på allt!
Hoppas att våra kära phaddrar vet att vi är stolta över dom. (OCH förvånade över deras ålder) Har lovat att styra upp en tackmiddag men som sagt.... När de som minst anar det...

undrar vad som är roligast.. Att var n0lla eller att vara phadder... Jag skulle garanterat NJUTA i den rollen som bla M i våran grupp hade. FUSKn0lla! Jäklar det är nog mitt mål.. Haha leva i en lögn en hel vecka och sedan få se allas ansikten när sanningen kommer fram!. hahaha

Denna n0llning var klockren iallafall! TACK alla som var med och förgyllde tiden!




Idoler - Skändarna!
Mest chockerande - Att sedan se dom renrakade och se ut som vilken människa som helst.
Näst mest chockerande - MATILDA HAR VARIT SKÄNDARE, hur coolt är inte det?
Näst näst mest chockerande - Matilda var en Fuskn0lla
Härligast - Fantastic four!



Nedräkningen startar snart

Mycket att se fram emot nu, komma igång på riktigt i skolan, flytta till våran 3a, födelsedagen+inflyttningsfest, JULAFTON!
Oh, denna höst kommer gå så fort, jag är rädd att jag inte kommer hinna med själv. Helt plötsligt är det december och julen närmar sig med stormsteg och jag har förhoppningsvis en grymt härlig första termin i bagaget. JÄKLAR vad kul det kommer bli!

Det jag har sett av hur de här tre åren kommer se ut verkar hur bra som helst. Mycket praktik och klinisk utbildning. Men även en hel del hårdplugg. Jag är så redo för det! Det här känns helt rätt. Jag ska bli sjuksköterska och det kommer bli jäkligt roligt!

Min klass verkar bra och gruppen jag hamnat i denna kurs är klockren, seminariet igår kunde nog inte varit bättre, full fart på allihop och det gick knappt att få tyst på oss! Kul med mycket feedback är det ju också.

Oh jag är helt nipprig i kroppen!

Första skoldagen

Yes, då var den här. Den allra första riktiga skoldagen i mitt nya liv mot framtiden. Idag kommer vi bli uppdelade i grupper, vi kommer garanterat få presentera oss lite närmare inför hela klassen. Och vi kommer få sjukt mycket information. Och det ska bli SÅ kul.

Har precis kommer hem från en liten cykeltur. Var tvungen att hojja iväg till Gavlegårdarna o lämna tapetkatalogerna och beställning. Fort gick det, trampade som en galning då jag inte alls visste hur lång tid de skulle ta.. genomsvettig o lagom trött i benen så var jag framme, kollade klockan. 15 minuter minsann. Hade räknat med det dubbla. haha

nej nu lär ja fräscha upp mig lite och bege mig mot skolan...


Ha en fin dag!

Korridorsliv - skitkul eller ett helvete?

OK, jag har nu bott här i drygt en vecka och kan inte säga annat än att jag INTE gillar det.
Jaja, visst det är nollningsvecka just nu o självklart är det härj, men har svårt o tro att det kommer bli annorlunda med dessa människor. Kalla mig kärring eller tråkig men jag gillar inte korridorslivet..

Bara längtar tills vi får våran lägenhet. Ska bli underbart med en 3:a.


Första skoldagen imorn, hoppas att det blir tyst här snart, är tröttis.. Men rätt som de är så är det nån som slänger sig in i väggen eller smäller in i min dörr.. GAH HATE IT...



Ge mig styrka...


hahaha

Snart börjar skolan

Imorgon börjar skolan o de ska bli grymt kul.. Nollningen har varit ok, men känner att det inte riktigt är min grej o härja som en stucken gris mm.. Men kul har jag haft.. på onsdag är det Nollemiddag, finkläder som gäller. Ska köpa biljett idag, hoppas på trevligheter..

Oh så spännande inför skolstarten

En liten Paus

Det  blev en paus i nollningen för mig. Inget i lördags o inget idag. Igår åkte vi hem till Heby o ska tillbaka till Gävle idag för att skriva kontrakt på vår nya lägenhet, samt välja tapeter.. Kul!

Igår åt vi en av favvorätterna.. kycklingfilé inlindad i bacon. lite kryddor, sambal oelek och grädde, till det potatisgratäng. HERREMINGUD så jäkla gott det är!


Ska plocka iordning lite här o sen bege mig mot mamsen o äta lunch innan vi åker upp till Gävle...

Lördag utan n0llorna

Ingen nollning för mig idag, inte så sugen om vi säger så. Dessutom är ju finaste Henrik här. Vi gick ner på stan, käkade mat, kollade lite affärer och sen en kaffe i solen. HIttade en billig väska på Cubus.. Det gillar vi. Var ju dock inte en sån väska ja letade efter just idag, men aa ni vet hur det är. Hittar tyvärr inte en sån som ja är ute efter, får se om ja nånsin gör det..

Dags att gör sig iordning. Ska knata ner mot stan om 1,5 timme o möta upp lite folk, Sätta oss nånstans o sen får vi se om det blir så att vi går till J en sväng på förfest. Det kommer bli så trevligt så.. Lite Family reunion :)



Hoj Hoj

Så gick det

Jag tror att våra studenföreningar är de med minst drag i, Vox och Teknologerna. Haha men vad gör det, Jag o Sara kör på som vanligt. Igår var det kårintro, tjockt med n0llor och phaddrar och en jäkla massa hejjaramsor. Men det var en trevlig kväll som startade med lite Kubbspelande, bla mot Skändarna. Mycket roande..

Innan det var det stadskamp nere på stan. Vi började med klädsträcket, Så lite kläder på som möjligt o sen ska ett rep passera igenom ett plagg hos varje gruppmedlem, efter det var det stövelkastning, och sen även limbo. Dock kunde jag inte medverka på de då jag inte ville riskera knät.. Haha.. Men vi fick några fina poäng av de snälla Skändarna. Sista grejen vi gjorde var att vi skulle klara av att trä på en kondom, jag fixade det med stortårna, de ni.. Grymt imponerad publik kan jag ju tala om!

Vi hoppade de lite mer extrema grejerna som tex vattenaerobic i fontänen och liknande.


Om ett tag kommer Henka hit, jippie!!! Ikväll ska vi gå till mingel&bar och shejjka rumpan till Rasken. Kommer nog bli hur trevligt som helst. Hörde rykten om att även Linn ska med, de var ju inte igår man träffade på henne så de kommer bli mys!

Alltså hoppar jag och Sara nollningen idag och tar upp det igen på måndag.
Ser fram emot n0llemiddagen på onsdag, finklädda n0llor blir det då!




Nu ska ja hoppa in i duschen o sen käka frulle innan Min fina Älskling kommer.


Stadskamp & kårintro

Idag blir det stadskamp. Fick sms om att vi ska ha oömma kläder och ombyte med oss då det kan bli blött..
Det enda jag ser framför mig är ett gäng n0llor som plaskar i fontänen o blir allmänt bortgjorda.. Precis som de ska vara då.

Ikväll blir det Kårintro, det ser jag fram emot, ska bli kul! Skönt att man har krypavstånd hem sen :P

Nu lär jag göra mig redo för stadskamp med allt vad det innebär..


En ny dag!

Sådär. då var första n0lledagen och kvällen avklarade och det är dags för den andra. Vi ska ses strax före 13 för att gå tipspromenad. Sen får vi se vad kvällen har att erbjuda. Får se om jag kan vara på med på TP med knät.
Fast numera är det inte knät det gör mest ont i, utan vaden, den lär ha blivit rejält överansträngd med min gångstil de senaste dagarna.

Ska sen ta mig ner på stan för att äntligen hämta min cykel, underbart. Saknar den så!
Känns så löjligt att ta bussen ner på stan när det är så himla kort bit, men lär ju spara på krafterna i benet. Hahaha


Nu blir det snabbfrulle (har inte så mkt o välja på) o sen springa till bussen..

Tjo!

Då var man n0lla då.

Uppropet och en massa information är avklarat. Mycket nytt att ta in. Och jag bara längtar tills skolan drar igång.
Fick en överblick på hur utbildningen kommer se ut och det ser kanon ut. Det kommer bli så himla roligt! Tufft men roligt.

Men först n0llevecka så ikväll blir det nog lite vin och tjatter.. Kan bli trevligt, är dock inte så pepp på det då knät gör ont och jag knappt kan gå... Men det blir nog bra. Har tyvärr inte fått hit min cykel än så ja får väl ta bussen eller så..  Det löser sig..


Lite vila först kanske...

Första kvällen

Nu har jag suttit här som ett fån hela kvällen o tryckt.. Usch vad tråkigt jag har haft..
Har iallafall träffat på 2 av mina grannar, så trevliga så.

Imorn är det bla upprop, får se vad dagen har att bjuda på mer.. Ska bli kul att träffa Sara iallafall..


Nu blir det sängen för mig... Så trött.. Upp tidigt imorn o försöka hitta rätt. hahaha skandal..

På plats

Så var man på plats då. Sitter här i mitt rum och har packat upp det som jag hade med mig. Men det känns tomt, kalt och opersonligt. Kläderna ligger i garderoben. En stooor hylla som jag blir alldeles snurrig av, inga gardiner blev det heller. Så det känns inte alls särskillt mysigt just nu.. Får ta o åtgärda det snart. Helt tomma väggar också. Attans vad tråkigt.

Tänk om jag hade haft min bil här, då hade ja kunnat åka iväg o köpa allt det som ja verkligen behöver. hahaha


Lär kolla lite efter kurslitteraturen också.. Nej dags att fortsätta plocka sen ge sig ut o se om det är nån som lever på det här bygget..

Omplanering

Blev inte riktigt som jag hade tänkt mig. Enligt mina planer skulle jag ha varit igång med flytten nu men så ser det inte alls ut.
Har lyckats packa en Ikeasäck med kläder.. hur mycket ska jag packa ner? Tänkte att det är smart att rensa ur all skit jag inte använder...

Lördagen var kul tills vi gick hem, hade ont i fötterna o gick utan skor och när ja skulle ta på mig skorna igen så måste benet ha låst sig för knät hoppade ur led IGEN! 3e gången, blir heelt knäckt. Känns inte som att ja nånsin kommer få nån ordning på detta knä. Så nu hoppar jag på kryckor o känner mig tokstressad inför flytten. har skjutit upp det till imorn. Fattar bara inte hur jag ska lycka packa allt, bära ner det, få det till Gävle o bära in det där.. Gaah blir galen.. går ju inte att göra nånting. Men idag är det lite bättre så förhoppningsvis är de ännu bättre imorn :)

Ingen idé att ringa doktorn heller, får betala för att få en remiss, får en remiss men kan inte börja med sjukgymnastik förrän jag fått tillbaka rörligheten i knät så då kan jag lika bra vänta tills jag har gjort adressändring o bor i Gävle, blir lite hattigt att gå på sjukgymnastik här nere. Haha.. Och dom kan ändå inte göra nånting IDAG, dom kommer bara säga att jag ska vila o då göra jag det först o sen går till doktorn. Blir nog bra, hoppas på att knät blir lite bättre snart bara.. :)

Blir alltid lika förvånad när jag märker hur nästan hela kroppen påverkas av trasiga leder i knät. Minsta rörelse känns och hela kroppen jobbar mer än jag trodde. hahah

Är det karneval så är det karneval

Orkar dock inte kolla på karnevalståget utan håller mig hemma, bakar paj, tvättar klart, gör mig ordning o tar ett glas vin kanske.. Sen bär det av mot Bettan o Johan o KRÄFTkalaset


mmmm

Loppisfyndat

Var på loppis och fyndade fina väskan idag. 20 riksdaler, inte illa. Perfekt att ha datorn i ju! Passar in perfekt och får dessutom ner en hel del annat brevid. Det blev även ett svart bälte och en svart plånbok. Summan av det hela blev 35 kronor.. Woho. Loppis is the shit. Kommer jaga loppisar i Gävle när jag är fattig student..



Ser ut som ny dessutom. Har letat efter nåt liknande som datorväska, vilken tur att jag hittade denna. MYCKET billigare.

Ikväll blir det pizza med Henrik, mums....

Inga framsteg

Kände mig pigg i kroppen för en morgonpromenad. Gick ruskigt bra till en början o ökade på tempot lite. Halvvägs börjar det ila i hela knät och var steg smärtade. Attans.. Vill ju att det ska vara bra... haltade resten av vägen hem och nu sitter jag här, måttligt irriterad.

Betyder det att man är otränad om man känner pulsen i hela låren när man har stannat? Jäklar vad dålig form man är i, fort går det. Kan ju konstatera att jag har blivit av med lite muskler iallafall.  Men men, bara o köpa träningskort när man anländer till Gävle. Känns bra med en paus från fotbollen, dock vet jag ju inte hur lång den blir, kanske blir så sugen så man börjar lira till vintern sen.. kommer ju sakna brudarna i haifen så grymt mycket bara.. Men blir något tufft att pendla för att lira boll så det är ju inget alternativ, blir det fotboll så blir det där uppe. OM mitt knä nu behagar att bli bra någon gång..

Nu blir det duschen sen får vi se vad som sker, ska träffa Bettan för ett litet äventyr iallafall. haha. Och lunch hos mamsen, hon är snäll hon!

Imorgon blir det en tidigt tripp till Gävle och tillbaka, litet mission som jag hoppas blir av iallafall..

Min fina

Nu har den anlänt. Strax efter 12 idag ringde det på dörren och där väntade min fina macbook.

Inte många dagar kvar till flytt nu, lite nervöst i maggropen är det såklart. Nytt bo, något större, nya människor, SKOLA, plugga, bo i korridor.

HJÄLP hur ska det gå?


Idag har det blivit häng med Bettan. Hon bakade kladdkaka och jag gosade med Vincent.. Mysgrisen..

Imorn ska vi försöka få tag på lite gamla prylar, hoppas på fynd. Karneval i helgen då. Kräftor och vin, hoppas på sol!

Byte!

Gick upp 8.00 imorse, för att slippa stressa. Har hunnit med en hel del.

* Slösurfat
* Ringt Gavlegårdarna
* Slösurfat lite till
* Kollat upp en massa info inför ett arbete
* Ringt ett antal samtal
* Slösurfat ännu mer
* Duschat
* Beställt telia abonnemang (ska byta från comviq)


Så nu lär ja ta tag i det som är kvar, göra nåt åt håret, klä på mig och bli redo för avfärd.
Halv 12 hämtar mamsen upp mig. 1,5 timme kvar. kommer bli ganska precis lagom tror jag.

Får inte glömma att slänga i mig en smörgås....



Skofynd!

Igår gick jag in på skopunkten för att kika lite, de kan finnas en hel del fina skor där ibland, inte alltid så sköna dock.
Men denna gång såg jag nåt på hyllan som jag föll för direkt. Nämligen dessa:



Vet inte med er, vad ni tycker, men jag älskar dom! Hahaha Lovely! Och BILLIGT!



Imorn blir det stockholm, först stan och kanske lite shopping, sen Globen för att se Mamma Mia..
Kommer bli hur trevligt som helst.

PÅ VÄG!

Nu har jag äntligen beställt dator! Snart kommer den hem till mig. Förhoppningsvis denna vecka..
En fin vit macbook! Lovely!




Vilken skönhet!

FRUSTRATION!

Jag har en ledig vecka kvar, kan jag inte bara få va glad då? Kan inte allt bara flyta på?
Vi ligger 1a på en lägenhet som vi självklart vill åka o kolla på innan vi tackar ja, men personen som bor där vägrar svara i telefonen. Har ringt sjukt många ggr men ändå inget svar, rotat fram ett annat nr på eniro, mailat, skickat sms. Han måste ju vara väl medveten om att folk kommer ringa denna vecka för att vilja se hur det ser ut.. Dummare kan man väl inte va?
jag blir så grymt leds och frustrerad..

Så ringde ja på en annan som vi vill kolla på, då är det en från GG som förvaltar den o de fattade väl inte jag, grymt otrevlig var han, från början till slut! Snacka om att värna om sina kunde. Eller inte.. Jaja, blir iaf en Gävletripp ikväll. Får se hur trevligt det blir...


Mot något nytt!

Så skönt att ha något nytt att se fram emot. Flytt, plugg, nya människor. I veckan ska det kollas lägenhet också. Spännande.
Jag skulle väldigt gärna vilja se mitt rum och se vad jag behöver köpa. Om en vecka ska jag åka upp o hämta ut min nyckel och se över vad som behövs, åker ut till IKEA antar jag o införskaffar det som saknas. Har ju en del som ja kan ta med härifrån som  bara ligger o skräpar..

Idag blir det Uppsala, ska till IKEA och Bauhaus. Köpa krukor till vardagsrumsfönstret här hemma, ser bedrövligt ut nu, ALLDELES för små. Fick dessutom ett hett tips av Anna, att måla de fula fönsterbrädorna VITA, Nu är de grå marmor, ruskigt fult! Så det blir till o köpa grundfärg och färg. Samt ska elementen målas. Haha bra att man tar tag i det när man ska flytta! Men lika bra så är det gjort inför en eventuell försäljning i framtiden. Lär dessutom köpa nya lampor till spottarna i köket, endast 1 av 3 som fungerar, inte vidare fint.

Men nu lär jag hoppa in i duschen o sen göra mig redo för avfärd..


Haha idag var min första riktiga sovmorgon, när tror ni att jag vaknade o var tokpigg? 6.20 såklart... Helt sjukt! Har haft klockan på ringning den tiden under jobbveckorna men inte idag. Så vaknar jag ändå av mig själv.. GALET. Lyckades somna om efter en stund, tur de..

Jag har ett bo!

jag har blivit tilldelad bostad nu. Ett rum på 20kvm. Hihi, kommer bli så bra så. Möblerat också, passar ju alladeles ypperligt!
Behöver bara packa med mig kläder, lakan, handdukar och smågrejer! Och det blir ju bara 2,5 månad också så! Sen blir det stoor lya! MYSIGT! Nu är det på RIKTIGT!

Dessutom kom Sara också in! Så vi blir klasskompisar (tror jag) SÅ kul så. Skönt att man har nån bekant iallafall..

Ååh så kul!


har jobbat sista dagen på Torggården idag.. Blir kanske nåt litet pass nån gång..

Nu blir det duschen, man luktar ju inte direkt hallon när man kommer hem därifrån!

Älskade katter..

Finns nåt finare än katter... En lurvig liten parvel att gosa och busa med.
Hos AKUTGRUPPEN finns massa hemlösa små liv som vill ha någonstans att få leva ett lyckligt liv!
Kunde jag så skulle jag. Åh, stackars ensamma djur.. Förstår inte hur man kan behandla dom så illa som vissa gör.

De är ju så underbara, fina, rara...

Torsdag - redan!

Jäklar vad tiden går fort!! Bara 4 dagar kvar på jobbet nu och de kommer nog gå lika fort som det har gjort hittills. Härligt!
I förrgår åkte vi till Fyrishov o plaskade, det var roligt i ungefär en timme. haha Inte alls som när man var liten alltså. (Fast JAG hade kunnat vara kvar längre)


Hinner verkligen inte med det här. Lär kila!

Underbara du!



Tesan fick rosor av sin Henrik!

Du är det bästa som finns!

Hahahaha


Bara tisdag än så länge, mycket kvar av denna vecka! Gör mig inte så mycket, kan lika gärna jobba nu så har jag det gjort för ett tag framöver. På fredag blir det dessutom mat o kanske nåt annat trevligt hemma hos U o K. Trevligt!


Jag har råkat tacka ja till ett rum som det inte är tillträde till förrän 1a sept.. Har även tackat ja till 21 st med inflytt 16 aug. Men men min vanliga otur så kommer ja garanterat få det rum som ja skulle tackat NEJ till. KLANTSKALLE. Måste ju ha boende från den 20e. Vågar inte radera den från listan heller. haha, kolla upp det där kanske. så typiskt mig..

Om en timme ska vi åka till Fyrishov och lattja i vattnet.. hihi.. Finns ju inget kul o göra i detta väder så det blir nog tokmysigt att bada.. Har inte varit där på fleeera år. Looligt.


Imorrn - Delad tur.. YEAY! kul...

Nu är det på gång..

Idag fick jag 10 erbjudanden om boende i Gävle.. Blir nog kanon det där.. inflytt 16/8, hur bra som helst. Billigt och toknära skolan. PERFEKT! Dessutom handlar det ju inte om så lång tid eftersom det blir flytt till riktig lägenhet..

Idag har vi dessutom bokat biljetter till Mamma Mia på Globen nästa onsdag. Jag, mamma och syster. Kommer bli galet trevligt! Tack Tack mamma!

Gick snabbt på jobbet idag, smärtfritt.



oooh, snart flytt. LOVELY!


Ny vecka framför oss.

Måndag imorn. Henkas semester är slut. Jobb Jobb Jobb. Samma för mig.. Bara en massa jobb. Men sen är jag ledig, ända fram till uppropet.. Fint det, har ju en del att fixa med. Förhoppningsvis har jag fott nånstans att bo då. Dessutom ska jag ju köpa en macbook. Får bra pris med studentkortet. Goodie. Ska bara få det först..



Har verkligen inget vettigt att skriva här, så ja kan lika gärna låta bli!

gonatt

The dark knight

Yes.. så blir det. Kommer nog bli jättetrevligt!

Helg med mindre bra väder.

Idag regnar det lite, småskurar då och då. Jag tycker att det är ganska så mysigt om jag ska vara ärlig!
Känner mig dock lite hängig i kroppen. Oro kanske, man blir lite konstig av ovissheten. Vet inte mycket av vad som ska hända, har inget boende ännu bla. Får hoppas att det fixar sig i veckan. Hoppas på att H får jobb också så det blir flytt på riktigt! MYS!

Igår blev det en tripp till Gävle för att kolla läget, lite stadsdelar och så. Tur att vi gjorde det för vissa ställen var KAOS. Galet! Tog genast på oss på bostadskö på de lägenheterna, DÄR VILL JAG INTE BO! Nu får vi hålla tummarna för de andra.
Vi var förbi Lindholms möbler, där hittade vi en soffa som vi hemskt gärna vill ha. Fanns väldigt fina möbler där.
Det blev även lite Thai-käk för oss. Grymt gott!

Nu har jag en låång vecka framför mig, Jobbar mån-sön! Men endast två kvällspass så det känns OK. Kommer nog gå ganska fort. Hade ju varit kul o åka upp till Gävle på cityfesten, men det ser ut att blir lite svårt o få till det.. men vi får se vad vi gör.

RSS 2.0