Vi drar till Malmö!

Sådär ja! Då var tågresan bokad och klar. Blev inte så jättebilligt men det billigaste och smidigaste alternativet iallafall. Nästa gång får vi se till o boka tidigt så vi kan åka billigt! Men nu är det klart. Dessutom kan vi ju suga lite på miljökaramellen, för nu räknas vi ju som miljövänliga.

Det ska bli såå mysigt. Blir 4 heldagar.. Åker ner på fredagen, framme runt 23. Så det blir hela lördagen, söndagen, måndagen och tisdagen. Vi åker hem på morgonen på onsdagen. Myys! Det kommer bli hur trevligt som helst..
Längtar efter Åke boy som har hunnit fylla ETT år nu. Helt galet. Lilla skrutten.



Em-final nu! Hur tror ni det går? lär bänka mig framför tvn nu..

Är jag den enda som sitter hemma?

Lördagkväll. Eller ska vi säga natten till söndag kanske? Det har varit en lång dag. Dop, jobb, kalas, chaufför.

När jag kom hem till Catta efter jobbet sög det rejält i vin nerven kan jag ju tala om. Men jag stod emot. Var kvar till 23 och åkte då till Heby, hem till Anders, satt där ett tag sen körde ja in Henrik o Anders till Sala. och nu sitter jag här.. Väntar på att dom ska ringa o be om mig hämta dom. visst är jag snäll?

.. Mm.. trött som en idiot är jag dock... men bara o bita ihop. eller så lägger ja mig på soffan o slumrar nån timme innan dom ska hem, kanske e bäst?


Vi ska boka tågbiljetter ner till Malmö. Åker fredag den 11e. kommer hem tisdag den 15e. Blir majjsigt det.. Hemma 2 dagar och så åker vi upp till Hälsingland tillsammans med Sara o Henrik och joinar familjen Collin/Andersson där uppe. Blir nog en bra vecka de där. Sen drar det igång med 3 veckors jobb.. Phuu...

Snälla fina Jannika tipsade dessutom mig om ännu ett jobb idag, så ska ringa på måndag tänkte jag...

Men nu blir de soffan..

Drömmer mig bort.

Vill till solen, Grekland. värmen, maten, allt! mmm..
Vill även till Gävle. Bo, arbeta, leva där! Underbara stad!

Vår kära vän Anders är här på besök. Då han numera bor i Gävle på i princip heltid nu så finns de ju ännu ett skäl till att flytta till den staden, avundsjukan finns där. hahaha. Det är synd bara att arbetsmarknaden där inte är den bästa. Finns inte allför mycket jobb att söka, tyvärr. Men vi håller ögon och öron öppna för förslag. För vi vill verkligen dit. Både jag o Henrik. Hoppas!

Det är mycket vilja nu.. Bra det. Man ska ha mål, sen hur långt fram det handlar om, det är en heeeelt annan sak.

Nu blir det fotboll i soffan!

Hoppas på det bästa.

Knät känns mycket mycket bättre nu. Jag kan gå normalt och belasta det rätt mycket också. Kan dock inte gå nån längre bit då gör det lite ont men det kanske är bra? Kanske är bra o nöta lite? Jag vet inte jag.
Tänkte iallafall försöka mig på en långpromenad på lördag förmiddag, innan dopet. Känns det ok så blir det en på söndag också och förhoppningsvis kan jag kanske till o med springa några rundor i spåret nästa vecka. Vore kanon det. Det kryper i benen på mig, vill ut o röra på mig, springa, gå, hoppa. haha vad som helst! Cykla kan jag iallafall göra utan känningar i knäna vilket jag inte kunde i helgen. SÅ det är bra.. Mycket bra!

Idag jobbade jag 7-12 på torggården, dom är ju såå rara! Hoppas på att få lite fler ströpass där så jag kommer in i det tills jag ska jobba hela veckor där. Får se hur det blir med hemtjänsten sen också. Allt är bättre än Åkra. :)
Efter min sväng till Ica idag (som gick förvånansvärt bra) så åkte jag o köpte en doppresent till lille Otto. Vet inte om hans syster Klara redan har det jag köpte, inte så kul isåfall, men det är ju bara o byta! Det löser sig alltid. Om hon inte har den så är jag jättenöjd med presenten.


Nu kommer snart H hem från jobbet. Dags att slänga ihop lite mat då. Kanske att det till o med blir en promenix nu ikväll.
Jag tror nästan det, kan ju bara vara bra för knät, tycker jag.. :)


JAG HAR SAGT UPP MIG!

UNDERBART! Äntligen. om 14 dagar jobbar jag min sista dag på Åkrahallen, är det inte heeelt underbart? LOVELY!
Ska bli så skönt att slippa det stället. visst blir det till o snåla lite nu men det är det värt. Och det löser sig alltid i slutändan!


8 arbetsdagar kvar! mmm, njuuter!

Såklart.

Självklart skulle man dra på sig en förkylning efter denna festfyllda helg. Är inte förvånad, bara missnöjd.
Ont i halsen, huvudet, hela kroppen och täppt i näsan. TÄPPT i näsa, hur jobbigt är inte det? Man kan inte andas när man sover, när man är vaken, när man äter..

Ikväll bio då.. Inte sugen på att åka till västerås denna kväll också men ja får ju se filmen iaf och så biljetten redan betald. Är ju inte pigg eller kry alls. men men, bara att bita ihop. jobb imorn sen 2 lediga dagar till. Underbart. hihihi..

besvikelsen var stor igår.

Det var en seg dag igår. Spenderades till största delen i soffan framför tvn. Mot kvällningen var det dags för bio med tjejerna. SATC skulle stå för kvällens nöje. Jannika hade reserverat 5 biljetter åt oss och förväntningarna var stora..
Väl på plats i västerås för att plocka ut våra tickets säger fröken i kassan att det inte finns nån reservation på hennes nr.

VA?!?!?! Vi ringer hem till Henka som får kolla hennes mail o läsa bekräftelsen högt för oss, ALLT stämmer.
Men tydligen våran reservation hade löst upp sig själv kvällen före, och allt hade blivit galet. Slutsålt var det oxå så inget SATC för oss. Som plåster på såren får vi gå gratis på en annan film som visades, i stressen och frustrationen slängde vi till med The Happening. Speciell film, sjuk film. aa Helt jävla kocko. Växterna släpper ut kemikalier som sprids med vinden, förgiftar människan så att självbevarelsedriften förstörs och alla har som mål att ta livet av sig.. Ja, ni hör hur det låter.
Handlingen va konstig som sagt, men en hel del scenar var läskiga, psykiskt påfrestande och ångesten kröp sig inpå.
Jag o Catta satt mest o höll för ögonen o klängde oss fast i varandra.



Ikväll blir det iaf SATC!

Nu ska jag duscha, sen ge mig hem till mamsen, sen hem igen o städa o rensa upp här hemma. KAOS, som det alltid blir :( tyvärr... Men först ska ja ner o boka tvättid.. o se hur nya torkskåpet ser ut. haha NÖRD. I know

Är nog väldigt färdig här.

Helgen är över, det blev en rolig midsommar detta år. Midsommarafton spenderades på Jan-Andersgården i Huddunge tillsammans med ett 30-tal personer. God mat, alkohol, tävlingar och en massa annat hade kvällen att bjuda på. Mycket nöjd, alla somnade en efter en tror jag och till slut var vi bara 4-5 st som höll igång. Ringde mamsen som snällt hade ställt upp på att hämta oss mitt i natten. Landade hemma i sängen strax efter kl 4. Trött..

Gårdagen var seg, säng, mat, soffa, soffa, soffa, film, soffa, och till slut sista minuten make innan ja drog till Maria.
Väl där blev det en massa sång, härj och alkohol. Jag o Nettan rumlade runt bland ormbunkarna utanför parken i jakt på att hitta nånstans att planka.. Tillslut hittade jag ett ställe där stängslet var oerhört rostigt och började bända upp ögglorna. Damn vad grym jag var. Men samma fråga iår igen. Varför inte ta med sig en avbitartång? hahahaha

Inte alltför kul där inne, mitt kraftarbete med stängslet hade tagit musten ur mig och jag kände mig lite föör nykter för att härja loss där inne. Käkade korv med Ida och träffade även på Bettan o Anna.. Sen blev det cykeln hem till sängen.


Ikväll står det bio på schemat.. Sex and the city med tjejerna.. Har egentligen inte alls råd och borde stanna hemma o snåla efter denna helg. Meen.





För övrigt så är jag grymt leds på detta ställe. Heby, skvaller, den tycker det om den osv. Så trött. Vill bort. Längtar! Hoppas!



Midsommarafton.

Så var den här, helgen vi alla har väntat på.. Nej inte riktigt va? midsommar är är, vänner och familj samlas, många dricker sig kanon, vissa åker till Zankythos, andra sitter bara hemma.

Själv ska jag iväg o jobba. börjar om en timme och slutar kl 15. Vet inte hur jag ska hinna med allt. Kl 16 är det tänkt att vi ska vara på plats på det stället vi ska spendera kvällen.. Tufft.  Hade bestämt mig för att göra mig iordning nu på morgonen, fixa håret, sminka mig, lägga fram kläderna jag ska ha. Men jag orkar inte.. Får helt enkelt se tärd ut ikväll istället.


Min kära syster skickade ett mess om att dom flyger med ett spökplan, omålat vill säga. Helt vitt, en gammal MD, usch jag skulle då inte vilja sätta mig på det planet. Tycker inte om dom planen, långa och smala, usch usch.


Nej, nu lär jag sätta fart. Ha en toppen dag/helg nu allesammans..



Kort igen.

En bra tid nu har jag försökt få en frisör tid när jag har tid över men inte hittat nån som passat o när jag har hittat så har de varit alldeles för dyrt. (jag är snål, ja) Kände att jag ville klippa mig till midsommar eftersom mitt hår har sett ut som ett skatbo den senaste månaden. Plockade fram saxen och började klippa.. Klippte o klippte, blev lite nervös när jag såg hur mkt hår det var som låg på golvet.. När jag bestämde mig för att det var klart hade jag ångest i magen, det såg bedrövligt ut. plockade fram plattången o drog igång. Resultatet: NÖJD.. Ska jag vara ärlig så blev det faktist bättre än när jag klippte mig hos frisören. Men sånt ska man ju kanske inte säga högt. hahaha.. Men men får se om jag är lika nöjd imorn!


Nu ska jag åka o jobba!

Jag skriker...

Varför all denna väntan? När jag var i Sala i morse så skulle dom faxa iväg röntgenbilderna på en gång. det var 2 timmar sen! Och har fortfarande inte landat i Heby. Katastrof? eller är dom bara lata?

Jag har en viss förmåga att skrika högt när det knakar i mig på fobollsplanen. när jag bröt foten skrek jag väl så högt så att hela heby och kanske tillochmed grannbyarna hörde mig. När jag blev kapad och knät knäckte till på en träningsmatch mot Franke skrek jag som en galning igen. Och i tisdags när mitt knä fick en smäll och hoppade ur led skrek jag som om det inte fanns någon morgondag. Smärtan har ju varit outhärdlig alla gånger, men gör det mindre ont för att jag skriker? Går smärtan ner? Är det paniken och rädslan för att det ska vara det värsta som gör att jag skriker? Eller är det frustrationen över att jag alltid ska göra illa mig som gör det? Det kanske till och med är LJUDET av knaket som gör att jag skriker..
Inte vet jag. Men att jag skriker HÖGT när jag gör illa mig, det vet jag. Och säkert alla andra på planen och vid sidan av planen också. Men hörrni, jag bjuder på det. Jag skrattar åt mig själv också, det är väl min reaktion jag får. Det gör ont, jag blir rädd, förbannad och frustrerad på samma gång, hur får man bäst ur sig de känslorna? Genom att skrika är nog mitt sätt.

Nu ska jag göra lite lunch, hamburgertallrik.. Fint det...

Trasigt knä.

Uttänjda ledband i mitt knä. Så typiskt, midsommar i helgen och så vill jag ju träna! Väntar på svar från röntgen, troligtvis så är det inga skelettskador men man lär kolla det när knät har hoppat ur led. USCH så äckligt det lät om mitt lilla knä som numera är en BOLL.

Morgondagen kommer först att spenderas på jobbet mellan 8.30 och 15. Sen blir det stress stress hem för att försöka vara på plats i Huddunge 16.00. Får se hur det går. Väl där vet jag inte vad som väntar, men god mat, alkohol och trevligt sällskap räknar jag med iallafall. :)
Lördagen är inte riktigt bestämd än hur den ser ut. Vi får se..

Nu ska jag fixa lite saker inför morgondagen, eftersom jag inte hinner det imorn. jobbar dessutom ikväll så det finns inte mkt tid över alls.. Tyvärr

Självklart...

Självklart gjorde ja illa mig igår... :( Ska till doktorn idag kl 14.20 Vilket innebär att jag måste åka hem från jobbet och sen tillbaka.. känns ganska ovärt, men skönt att kolla hur det ligger till..

Nu blir de frukost hos mamma..



kortis

Blev bara en kortis.. 25-30 minuter. men hade vikter på fotlederna så det gick tungt! Blir en ordentlig runda imorn, om jag inte gör illa mig ikväll vill säga..

Nu ska jag hojja hem till mamsen och umgås med syster.. 

Have a nice one!


11 timmars sömn

Sov 11 timmar inatt, skulle kolla på CSI men somnade direkt när jag la mig i sängen. Galet!

Har precis druckit en kopp kaffe och ska klä på mig och plocka fram stavarna för en promenix. Var jättelänge sen jag gick nu, inte bra. Bara fuskar och fuskar jag. Men blir nog inte allt för lång promenad, har match ikväll så jag måste vila benhinnorna. Undrar hur det ska gå, NERVÖS.

Nej nu lär jag bege mig ut.




"Prioritera inte dom som bara ser dig som ett alternativ"

Prioritera...

Måndagen avklarad, helvete vad jag hatar mitt jobb. Nyss hemkommen från träningen, sista träningen innan uppehållet, imorn spelar vi sista matchen. Fanna står för motståndet och vi måste vinna den matchen.. Som Bergwall skrev, Hebys damer är på gång. NU måste vi visa det.

Sen väntar en halv vecka till på Åkra, vill inte. VILL VERKLIGEN INTE. Ångesten bor i min mage, den är som en stor klump som äter upp mig inifrån. Vill inte...

Midsommarafton på fredag, jobbar till 15, sen hem o göra sig iordning. Vidare iväg på fest, med god mat och trevligt sällskap. Det ska nog bli bra. Lördagen kommer förmodligen tillbringas med laget hemma hos Maria.


Nu CSI NY

Fredag, redan.

Veckan har gått galet fort.. Timmarna har inte alls gått särskilt sakta, helt OK. 
Måste dessutom säga att det har varit sjukt skönt att slippa Åkra denna vecka.. Dags att säga upp sig. Hade glömt hur underbart livet var utan det stället. hahahahaha.. Ne så illa är det väl inte. Men inte så långt ifrån om jag ska vara ärlig.
Fredag nu, HELG. Underbart säger jag. Ikväll sticker vi in till västerås en sväng. Hänger lite på IKEA och skaffar en del saker som behövs till vårat IKEA-hem vi har här. skrattretande nästan.
Sen får vi se vad kvällen har att bjuda på. 

Imorrn är det FOTBOLL som gäller för hela slanten. Sverige ska plocka tre pinnar i matchen mot Spanien, det har gått förut. Vad tror ni? Ingen aning var vi ska se matchen, det återstår att se. Storbild nånstans med några.. Vem vet.


Nej, nu en raggarsväng med dammsugarn och sen in i duschen... Trevlig helg!

Hoppas hoppas hoppas

Sitter här med Holland-Italien i bakgrunden och smånjuter lite över att Holland leder matchen med 2-0 efter första halvlek. Underbart tycker jag. Tänk vilken skräll om Holland och Rumänien skulle gå vidare ut dödens grupp. Tvivlar på att båda lagen gör det men hoppas iallafall på Holland.

Var ner och tränade idag efter över en veckas vila från fotbollen, mina benhinnor är inte pigga inte men så grymt sugen på att lira imorn så jag biter ihop. Då möter vi Hagby, hoppas på vinst med mycket mål. Jullan på topp, klockrent enligt mig.
Men nu ska vi absolut inte ta ut segern i förskott, det är det största misstaget man kan göra, så vi håller förhoppningarna på en låg nivå och taggar som inför vilken match som helst.


Dessutom hoppas jag på att jag snart ska kunna göra en sak som jag kommer må MYCKET MYCKET bättre av. Känns inte helt rätt att skriva det här så jag kniper.. :) Men många vet redan vad jag menar.

Nu blir det såsa lite till framför fotbollen och heja fram Holland till vinst.




En smula ensam och bortglömd.

Så känner jag det just nu. Kom hem från jobbet för en halvtimme sen. Alla är på gång och festar som galningar. Men inte jag.. Nej, inte jag.. har köpt mig en STOR påse godis, tröst äta lite. Dumt jag vet eftersom jag jagar kilon förtillfället.
MEN ingen vill ju hänga med mig ikväll.. så då får jag hänga med godiset istället..

Hoppa i sängen kanske o förbereda mig för morgondagen? Kortpass så känns inte som att det är nåt att förbereda sig på. hoppas verkligen att jag kan säga upp mig snart.. Hoppas hoppas...





Buuhuu..


hoho

1 timme och en kvart blev det.. sjukt skönt. nu blir det till att laga lunch.. mmm..


Stavgång is the shit.

Köpte stavar för en vecka sen och tog en runda förra veckan, sen dess har det inte blivit nåt då jag inte haft tid eller ork osv. Men igår tog jag en runda på morgonen, 1 timme, så satans skönt och man känner hur bra det är för kroppen.
Mot kvällningen var jag såå sugen på en till så jag traskade ut 1 timme även då. Woho. Nu ska jag bara dricka lite kaffe och så ska jag ge mig iväg för dagens tur. SÅ SJUKT SKÖNT, man nästan känner hur fettet bara raasar av en. haha NÄSTAN iallafall.  Mycket lättare att gå med stavar, inte alls samma belastning som utan och det känns att hela kroppen får ta i. Till och med magen! LOVELY! Beach 2008 here I come, jag tror att jag hinner med detta tåg. Det känns så iallafall!

Jobb ikväll då 16-21.20 Känns väl sådär. Undrar om det är nån OB dagen före röd dag? Är det de? Skulle ju inte va helt fel. Jobbar även imorn 9.30-15. Kort pass men dubbel OB så de gör ju inte mkt. Även kortpass på lördag. 16-21.20 Inte så kul att åka o jobba kl 16 på en lördag. Men skitsamma. Ledig på söndag så!

Kaffe nu, sen promenix i värmen.. Går nog en extralång bit idag..



Aldrig mer.

Gårdagen var mycket trevlig. Jag och elin spenderade några timmar i västerås.. köpte 2 klänningar och en kjol.
Kollade även på fotboll, matchen hade mycket att bjuda på, bla FYRA utvisningar. hahaha Roande.

Sen var det fest, god mat. Tjejerna anslöt vid 20.30 och då var det full fart. Vidare till hotellet vilket jag ångrar hårt.
Det var totalt värdelöst där.. Jullan kom inte in för de tyckte att hon var för full, helt sjukt. jag var fullare än henne men det sket han i. Vakterna på hotellet är ett enda stort skämt. Stackars pojkar.

Kaos vid hemgång, hoppas jag fick med mig alla sakerna iallafall..

Aldrig mer hotellet.. Var knappt folk där heller...


idag blir det steka fläsket i solen. 
Imorn, intervju 8-12 sen jobb 13-21. Låång dag!

RSS 2.0