MondayBar SummerCruise!

Ja ikväll kl 20.15 lämnar vi värtahamnen för ett dygn fyllt med musik, härliga människor och fest! helt underbart kommer det bli..

har dock en hel del o hinna med innan avfärd.. åker väl härifrån strax efter 4 skulle ja tippa på.. bussen ska hämta upp oss i uppsala vid halv 5 men bäst o va på den säkra sidan :) de senaste ggrna har de varit ruskigt sena dock. men chansar inte här inte.

innan avfärd ska jag hinna; slinga håret, duscha, packa, BESTÄMMA VAD JAG SKA HA PÅ MIG, sova lite (lycka till), locka håret (tar sjukt nog en hel timme, nästan - trippellocktång o allt hår ska lockas) funderar på o permanenta nån gång i framtiden men mitt hår växer så fort så de känns dumt.
o så ska ja hinna med en massa annat oxå. kommer aldrig gå.


därför måste jag nu knata ner till Ica o köpa slingor.. sen hem o fixa med det o under tiden de sitter i får ja väl bestämma kläder lr nåt.. kommer aldrig hinna. GAH!

men kul kommer de bli!

Ni MÅSTE hjälpa mig med detta!

Så här är det. jag är LAT. jag har inte ORKAT köpa någon ny parfym det senaste halvåret, alltså har jag gått runt o inte luktat nåt alls.. hmm hoppas jag iallafall :)

men nu när hösten kommer känner jag att de e dags o ta sig i kragen o bli fräsch! måste köpa en ny parfym alltså.
Antingen ber jag syster köpa en på jobbet. som blir liite billigare lr så köper jag en på båten på torsdag. dilemma :)

haha hur som helst så löser det sig nog..

men nu är det jag behöver hjälp med. I och med att jag jobbade på taxfreen i vintras så har jag luktat sönder varenda parfym så jag kan verkligen inte bestämma mig för VAD jag ska köpa..
Ge mig förslag tack!!! antar att ingen kommer läsa detta men ja hoppas ändå :) hahaha

och säg inte Be delicious.. för ja vet att de säkert kommer bli den om ja inte kommer på nåt annat...
mitt säkra kort, som jag egentligen inte vill ha.. lr jo men ja e trött på den om vi säger så.


Hjälp, tack!

hoppsan vilken frånvaro.

har inte riktigt haft nåt o skriva om. har mest jobbat o jobbat. festat lite granna o inte gjort så mkt mer.

Igår bokade vi kryssning! haha sista minuten. kryssningen är redan på torsdag men vi ville inte missa denna X o 6h med ferry corsten. kommer bli grymt!

Har även hunnit med kräftskiva hos johan o bettan, det var en galen kväll fylld av skratt sång(skrik) o blöjbyten (som ja o anna va sämst på) sen bar de av till parken. ville inte betala så ett litet hål i stängslet blev våran entré vi va nog en 6 pers som kröp in där konstigt att ingen såg oss.

nu ska vi käka lite mat, fläskfilé med vitlök o så potatisgratäng till det :D

det är som det ska igen.

Sådär.. nu är allt nästan som det ska igen. fick ett nytt kort till mitt abonnemang i veckan så nu lever jag igen, har dock en telefon som har varit med alldeles för många år o batteritiden är inte vad den har varit.

Igår åkte jag in till stan o lajjade med carin o Sophie. traskade runt på gränby o sen ner på stan. Sophie blev så sugen på min senapsgula väska att hon köpte en likadan, hon fick dock sin för HALVA reapriset. morr.
Sen hittade jag ett par byxor som jag absolut inte kunde strunta i att köpa.. ETT PAR RÖDA! på veromoda ca 60:-, lätt värt pengarna, har ett par likadana fast svart sen i vintras så jag visste ju vad jag köpte.

Igår kväll blev det lite alkohol hemma hos S. sen cyklade vi ner på stan, flustret blev stället för kvällen, Jonas hade redan använt sina platser på listan så han gav mig biljetter istället.. Gratis är alltid bäst.. hängde med Sandra hela kvällen nyktra som vi var. skönt som tusan. orkade inte vara full o bli bakis o seg o jävlig så det blev ett par glas bara sen lugnt. dansade som galningar, skrattade åt ett gäng hemska tjejer som inte riktigt hade koll på sig själva eller sina trosor.. hmm.. jaja.

idag har jag sovit på balkongen i solen i några timmar. det var SKÖNT! hoppas på sol imorgon oxå då ska ja nog släpa med mig pojken min o bada eller nåt...


RSS 2.0