det blir inte alltid som man har tänkt sig.

Det blev ju sala festivalen i lördags iallafall.. vilket jag ångrar NU!
slutade nio, men en kille på jobbet tog min sista kvart så jag stack hem till elin o gjorde mej iordning, jonte skjutsade mej hem till åsa. klockan var nu snart 22. var ju tvungen o hinna ikapp.. DUMT NOG.
hällde i mig groggar, vin o shots. pucko, 1 timme senare traskar vi ner mot hotellet..

jaa, sen har jag svaaga minnen från kvällen. Min mobil är borta som säkert alla inom 3 mils radie vet om.
grät o var ledsen o var en grymt pinsam flicka.. Sådant här får bara inte hända.

jag ber om ursäkt för mitt beteende gott folk, men ha överseende, nästa gång kanske det är du!

Men jag träffade iallafall Gustav Johansson, han har jag inte sett på flera år. Det var skoj.

I söndags ( tror jag det vet) när jag jobbade träffade jag även simon Larsson, gammal klasskompis från gymnasiet, pojken har växt till sig.

så det var 2 roliga meetings denna helg. allt annat kan vi ju bara glömma.

saknar min mobil så mycket :( snyft.

ledig idag, får se vad som händer.

sala festivalen!

Idag drar alltså den populära sala festivalen igång, lilla jag ska inte spendera varken en krona eller en minut där.
Idag jobbar jag 14-21.20 var snäll mot sara o bytte pass med henne, så nu har jag 5 timmar ledigt fram till jag börjar jobba.. wonderful!

nu ska jag ut o gå, sen blir de frukost!


vad är det som händer?

buuhuu... alla mina fd muskler har numera blivit fett!! jag har inte tränat fotboll på ett halvår i princip, skönt då jag e leds på stora benmuskler, men det blir ju ingen skillnad storleksmässigt, numera är det feta lår!! :(
vad ska jag ta mig till? jag har noll självdisciplin, jag behövar någon att träna med så jag inte kan dra mig ur hela tiden. Lär köpa mig ett gymkort, de är nog det enda som verkligen får mig att träna.. verkar så.
och med det kanske man orkar sätta igång o springa osv... jaa, så får det bli, kosta vad det kosta vill, magen o allt lull-lull ska BORT!


usch, vad deppig jag blir av detta...


image88

3 stycken första gången!

Mamma kom hit o vi dödade lite tid genom att köpa lite kläder till åke, sen åkte vi ut till brorsan. Jag fick med honom ut på en lite båttur o fiska. första gången i mitt liv på riktigt (en halv gång med mimmi men de räknas inte för ja fastnade i ett träd när ja skulle kasta) och vet vad? jag fick NAPP TRE GGR.. yeay.. först en liten abborre, sen en liten mört o sen en ännu mindre mört, tyckte så synd om dom men de kändes bra när johan släppte ner dom i vattnet igen... rädda små stackare.

idag kände jag hur de kröp på ryggen när ja satt o solade lite hos johan, kliar lite o så vare en FÄSTING! fy fan vad jag skrek, så sjukt äckligt!


nej nu ska ja såsa o soffan lite..


Ledig, ångest och lathet

ja,, eftersom jag inte fick jobba idag är jag då tvungen att vara ledig. huuh, vaknade strax efter 9 men orkade inte gå upp, sov en och en halv timme till, dumt. har iallafall varit ute o gått nu, men tråkigt o gå ensam då blir jag så lat.
efter de skulle jag göra lite sit ups, men såg min mage när jag väl höll på o gav upp, det är hopplöst!! jag är ett hopplöst fall, kommer nog aldrig få en fin mage jag inte då jag är alldeles för lat.. har verkligen ingen självdisciplin.

men men, nu väntar jag på att mina 2 ägg ska koka klart sen blir de sen frukost, städa lite, möblera om o sen tvätta kl 17.. mamma kommer även på besök nån gång under dagen, undrar vad vi ska hitta på för skoj då.

nej nu blir det 2 ägg o en avokado.. MUMS!

Jag blev alltså förbjuden att jobba.

Idag blev jag av med 2 pass av mina 14 dessa dagar, jag hade PÅ TOK FÖR MÅNGA pass sa hon. Morr. varför då ge mig dessa o dessutom godkänna det från första början? jag behöver pengarna ju för tusan.

Alltså är jag ledig imorn, skönt på ett sätt då kan jag njuta av att vara ensam hemma heela dagen. skönt det.

stängde med karin ikväll, de gick snabbt o smidigt, tur det. stämplade ut på pricken när vi skulle. nice.
hem, bädda rent i sängen, duschar, hänger framför datorn o kommer på att jag glömt åka till doris (kära svärfars katt) tar cykeln då jag numera försöker bojkotta bilen så mkt som möjligt, hojjar ut fort fort, mörkrädd i det mörka huset, men doris får mat o allt e avklarat, väl ute på lilla vägen träffar jag på johan o bettan, stod där runt en timme o snackade skit, mkt trevliga människor  :)

jag vill oxå ha ett hus!! jag vill ha ett heltidsjobb med fast anställning där jag tjänar hyffsat bra med pengar.
jag vill ha ett HUS! ETT HUS TILL MIG, TACK!

imorn ska jag städa, tvätta o umgås med mor min om hon kommer hit.

men nu ska jag krypa ner i sängen, rena lakan, finns de nåt bättre? kommer sova som en liten prinsessa, e dock alldeles ensam o galet mörkrädd så vi får se hur det går...

ska iaf försöka soova..

natti natti,,

just ja, jag fick en svampbob fyrkant handduk av min kära vän elin idag, hon hade tänkt på mig direkt när hon såg den i grekland o kunde inte låta bli o köpa den. för sööt!


Bye bye och jag avskyr Spray!

Nu har älsklingen åkt, hans syster med pojkvän kom nyss o hämtade honom och jag VILL OXÅ ÅKA!!!!
avundsjuk ju. vill oxå ha semester, umgås med dom o bara ta de lugnt där uppe..

Nu har jag varit utan mail i flera dagar, spray skulle funka igår men nu gör det inte det pga överbelastning för att alla som inte har kunnat vill kolla sin mail. SKAM SPRAY! riktigt dåligt tycker jag, de borde ju kunna förbereda sig för sånt, jag MÅSTE kolla min mail!! morr...


nu ska jag käka mina ägg o sen ska ja åka till sala o umgås med Elin. länge sen, har inte träffat henne på över 2 veckor.. hon har ju hunnit vara i grekland o allt. sen blir det jobba 15.30-21.20 Stänger med Karin V idag, nice det!

nee dags o koka ägg o fixa till sig lite..


ENSAM HEMMA!! yeay!

Yeay!

tänkte heelt fel när jag räknade. trodde jag hade jobbat 2 av 14 dagar men har ju jobbat 3 av 14. alltså bara 11 dagar kvar innan jag får vara ledig ett par dagar. :)

sköönt.

nyss varit ute på en promenix, va ut o matade lilla doris (katt) o sen gick jag den gamla vägen hem, mysigt o fruktansvärt skönt o bara traska runt ute bland åkrarna åh så gott de luktade då.. mmm myyys..

nu blir de duschen, sen frukost. ÄGG!

Hoppsan!!

kollade precis en extragång inför morgondagen. börjar visst 10.30 o jag som trodde jag började kl 13, hur kunde jag få det så galet?
SÅ det betyder duschen o sen ner i sängen hos älsklingen som är lite dålig idag.. ont i ryggen o tandvärk, stackarn.
ska nog krypa ner o krama om honom!!

natti natti...

Lite nya kläder välkomnar hösten.

Kikade lite på HM för att pga det öka mitt sug efter höst, tjocka tröjor och mys.
Fanns en del som jag gillade...
Bland annat denna jacka som jag tycker är kanonfin, köpte förra årets modell, ser i princip likadan ut förutom att denna är snedknäppt.

image86


Dessutom hittade jag en polo med kort ärm som jag gillade, kommer på bild nedan i 2 olika färger, då både jag o min kära pojkvän förbjudit mig att köpa helsvarta kläder så får det bli dessa. Inte bara mörkt ju :)

image87


Måste lära mig att bära färger, har alltid varit en sån som väljer svart, tråkig jag vet.. men jag tycker att svart är snyggt!

Vilken lördag!

Inga bra filmer på tv. alltså måste jag ta tag i mej själv o kolla vad som finns på datorn, JOBBIGT då det finns alldeles för mkt. phuu..

tvätta gick fort, värre med torkning, det tar sin tid. booring!
imorn är det jobb igen.

ingen rolig dag idag! men skönt o bara slappa..

dessutom föll jag för frestelsen idag o gick o köpte en påste snask på ica.. köpte även frukost tills imorn, ägg och en avokado. Mums...

En främling ringer och berättar om sitt liv.

Ja, det var ett annorlunda telefonsamtal jag just hade. jag hyrde en lägenhet i uppsala i andra hand i höstas/vintras och hade all kontakt med en tjej som heter J. Nu ringer hennes ex pojkvän som äger lägenheten o frågar en massa saker och öppnar sig för mig om hur han hade det när han var tillsammans med henne. haha weird situation. Dessutom säger han att jag har glömt nå papper där vilket jag har svårt o tro så han vill att jag kommer dit o hämtar dom, hahaha Oh NO, jag ber min mamma göra det säger jag, oj vad han tvekade på det.. lite småslemmig! men väldigt trevlig i övrigt!

Det gick relativt snabbt o jobba idag, men fruktansvärt tråkigt är det. Vill hitta ett jobb som jag trivs med. hur ska det gå? Men nu har jag bara 12 dagar kvar o beta av innan jag får nån dag ledigt. Det går nog fort.
Tis-fred komm jag dessutom vara ensam hemma då henka åker upp till hälsingland med sina systrar mfl. jag vill oxå!! men jag valde gotland framför det, nu måste therese jobba istället..Snyft!
Nästa år är det jag som ska ha SEMESTER, vägrar jobba som vikarie då med. haha önsketänkande..

Ikväll blir det;

* Tvättning
* Tv
* Kanske en film
* Ensamhet -Skönt
* Sova tidigt

nu ska jag göra nåt vettigt


vilken morgon!

gick ut o gick strax efter 7 och det var VARMT!!! idag är alltså en sån dag man ska vara ledig o ligga o steka i solen...
synd att jag ska åka o jobba om 20 minuter då. Som tur är så är det bara till 16 så hela dagen blir ju inte förstörd..

Ikväll är vi bjudna på kalas hos johan, 25 år blir han! grattis grattis.. Vi får se om vi kommer iväg, troligen inte då henka har massa jobb i studion o jag ska sova tidigt, upp 7 imorn ut o gå o sen åka o jobba..

men nu ska ja njuta klart av min omelett :) haha första dagen på mitt nya liv idag (för 10e gången) men nu är det allvar...

ha en fin dag i solen

skönt att slippa stureplan on tour!

Så himla skönt att vi åkte hem i onsdagsnatt. Därmed slapp vi stureplan on tour som drog igång i visby igår.
Hela vecka 29 är stockholmsveckan o man märkte av en hel del stekare, men de va ju bara en bråkdel av vad det är där nere nu.. skönt som tusan tycker jag..

När vi var till Kallis på afterbeach kunde jag inte låta bli o skratta åt dom.. de e seriöst helt sjukt vilket beteende dom har och trots att marmeladorkestern (som i övrigt är grymma entertainers) dissade dom hårt förstod dom inte de alls, insnöade människor :) men väldigt roande oxå...

kan tänka mej att de e ett jäkla drag där nere nu.. hoppas att de som vi bodde med som är kvar där nere har skoj, samt Haif's herrar som är nere på "träningsläger"

nu ska ja tjippa iväg till jobbet.

Helg!

Fredag idag o jag som har varit ledig hela veckan ska jobba heela helgen.. Skönt det.. då behöver jag inte göra av med pengar utan istället bara tjäna pengar.. NICE.. så det är tur att jag ska jobba 14 dagar i sträck nu, de enda som kommer kosta pengar är bensinen in.. annars ska jag inte ha några andra utgifter tycker jag.

så det blir bra det..

nu ska jag strax käka lite korv m bröd o sen göra matlåda - falukorv o makaroner.. mkt korv idag! men vi måste tömma våran frys så vi kan frosta av den.. så nu äre bara o käka upp allt som man har struntat i tidigare..


Är det bara jag?

Ibland kan jag få en sån längtat till hösten. alla fina färger på träden, luften, lukten, mörkret. Är man ensam är det ju inte någon höjdare men med sällskap. Tända ljus burra upp sig i soffan ta en promenad med höstregnet hängandes i luften. Deprimerande säger vissa, vackert säger jag.

image85


De dagar som solen skiner och fortfarande värmer är ju underbara det med.
Titta bara på denna bild. Vackert!!

Men första ska vi få njuta klart av denna sommar som tyvärr inte alls har varir rolig vädermässigt, inte mycket sol och inte särskilt varmt. Får hoppas på att Augusti blir en kanonmånad med mycket sol innan hösten smyger sig på.


Nu ska jag snart göra iordning lite mat, idag har vi sovit i princip HELA dagen. tröttisar. Men jag behöver vila upp mig inför mina 14 dagar utan ledighet., huuuuaa..

Mat: Fläskfilé, Strips o Bea. Mums!

Hemma igen..

Visby är en underbar sommarstad! vi kom ner tidigt på söndagsmorgonen, trött som galningar, handlade lite frukost o sen vilade vi oss ett par timmar.
snackade lite med dom som redan var där, cajan, jsson, bullrik, hoffa o david.
 
Det blåste en hel del men de var sol, jag o stella spenderade eftermiddagen på baksidan i solen i tron om att den knappt tog nåt, gissa vem som var kräfta den kvällen, japp, jag!
Det blev lite party på kvällen o vi hamnade på gutekällaren, helt ok var de sen blev de kebab o lite suvenirer hem mot huset, en cirkus rodhin skylt, en kundvagn o en fasadflagga.

Tidsdagen spenderades på tofta. VARMT som tusan var det o iskallt i vattnet, fest sen igen, men jag somnade på förfesten o de blev sängen istället för utgång.

tisdag, satsade vi fullt på fest, latade oss heeela dagen då det var molnigt/soligt/blåsigt/regningt. massa alkohol samt besök av viiri, warnberg och danne C, o sen hamnade vi på Hamnplan 5, de va helt ok de med..

Har bränt för mkt pengar.. som vanligt!

huset som vi bodde i var så fult inrett att vi inte visste var vi skulle ta vägen. dom har KORKpanel i köket. HUUUA!
det säger ju en del. haha..

skönt o va hemma, nu har jag 14 dagars jobbande i sträck framför mej, KUL! nopp, men fina slantar..


Gotland!!

yes. ikväll åker vi till gotland! spontant som tusan o de ska bli så jäkla roligt!
vid 5 imornbitti går båten från nynäshamn. innan de ska vi till enköping o sen till sthlm. Ooh skoj skoj..

jag henka adde o stella.. o så grabbarna som är där redan. ooh så nice.

NICE

Tack!!

Det är kanonväder idag. strålande sol och varmt!!! så skönt.

igår blev det lite taco o vin hemma hos Jannika, det var jag Jannika, Åsa o Catalina, mkt trevligt men åkte hem tidigt.
Henka skulle hämta mig, ringde vid hablv 9 o sa att han skulle hem till adde o grilla o dricka lite alkohol så då fick ja välja mellan att han hämtade mej kl 9 lr att ta sista bussen 21.35 ett självklart val, han fick hämta mig!
Då jag inte hade druckit upp mitt vin tänkte jag att ja kan väl hänga på dit en sväng, åt en god hamburgare drack ytterligare 2 glas vin samt en rose's lime. Lite smått påverkad var man, traskade hem strax efter 12 nöjda med kvällen.

Har precis varit upp o hämtat bilen, svettigt o gå men skönt. Så nu ska ja lägga mig på balkongen en halvtimme o sen ska ja åka o jobba. Mindre kul. men måste jag.. typiskt att de ska va kanonväder.. morr..

Haremsbyxor!!!!

Har nog hittat mitt nya vill-ha-ett-par-såna-byxor.
Haremsbyxor från kana Beach hos Laredoute.

image84

Dom ser ju extremt sköna ut, tror nästan att jag skulle bo i dom.
Nån som vet om det finns liknande någonstans?
Känns inte så kul o lägga ut så mycket pengar för dom, men gillar just denna modell. härliga.


sol blev till moln.

Har precis kommit hem från min runda på henkas cykel med otroligt hård sadel. AJ!
Det blev grusbanan-molnebo-gammelbo-gåvan-molnebo-huddungeväge-hem. Tog 1 timme och 10 minuter.
Inga växlar bara benkraft. haha.. krampkänningar i benen sista biten.

Det var strålande sol o vindstilla, men ganska kallt i luften när jag började trampa.. Molnen blev fler o fler o jag såg en går himmel komma emot mej. det började blåsa lite o det blev KALLT. nu sitter jag här hemma o fryser om benen då jag cyklade i korta shorts.

Idag ska vi äta tacopaj. mmmums!!
Länge sen det blev den nu. ska bli mumsigt!! med god salla o massa annat jox till!

ÄNTLIGEN!!!!

SOL!!!

vaknar 8.15 av att någon ringer på våran dörr.. va är de för pucko?? morr..
öppnade iallafall inte. :) hehe..

ska dricka ett glas vatten nu, byta om o ge mig ut på en liten cykeltur. orkar inte gå och cyklar är ju bättre än ingenting.

JAAA det är sol och vindstilla, klarblå himmel, hoppas det håller i sig!!

Underbara du.

Underbara du. Tack för att du finns hjärtat!!

212948-82


Älskar dig!

stackars flicka..

Läste precis om lilla beatrice som blev tvångsomhändertagen av socialen då hennes föräldrar renoverade en sommarstuga där tomten enligt grannen inte var lämplig för barn. vilken jävla idiot som anmäler föräldrarna för en sådan sak. Tror dom inte att dom har koll på sin 8 månaders bebis. helt sjukt.
Föräldrarna fick inte träffa flickan och det tog en månad innan de fick tillbaka henne.

http://www.aftonbladet.se/vss/nyheter/story/0,2789,1117607,00.html

usch va arg jag blir...

superskinny me

Funderar på om jag ska kolla på Superskinny me kl 20 på 3an... kan ju vara lite intressant att se.
Sen är det ju Pussycat Dolls kl 22. Men vet inte om jag orkar. funderar på o kolla på senaste beckfilmen istället.

Vad ska jag välja att titta på?
är lite trött efter 5-6 timmars målande.. :)


Äntligen

Sådär då.. jobbigt är det att jobba 9 timmar o bara sitta i kassan, tiden går fruktansvärt sakta.
Men nu är jag hemma, nyduschad och ledig i TRE hela dagar. SÅ SKÖNT! lördag o söndag blir de långa pass vilket betyder lycka då det är dubbel ob. underbart!

hoppas på lite sol dessa 3 dagar så man får sig lite färg o blir lite piggare,

Söndag.

Så var söndagen här då. Helgen passerade med sitt lugn.
Idag ska vi ut till hanna o Patrik o hjälpa dom lite med huset sen ska jag åka o jobba kl 16.

Imorgon åker mamma och syster ner till Min andra syster i Malmö o hälsar på lilla Åke. :)
Undrar när jag ska åka ner, lutar åt början av augusti. vi får se.

På tisdag åker elin, jonte, Ida o Micke till Zakynthos. Dom komma bli bruna som galningar där nere o få njuta av sol och bad o GOD mat medans vi här hemma får stå ut med regnrusk, jobb o allt annat som hör till vardagen.
BORING!

Men förhoppningsvis kommer vi iväg nånstans i vinter o så får vi hoppas på att vi hinner få lite sol innan sommaren är över.

8e juli nu och det känns som det är höst. Undrar när det var riktigt fint väder sist, ingen blåst, klarblå himmel o stekande sol. jaa... får hoppas på resten av denna månad och augusti då helt enkelt.
kommer jobba så himla mkt nu i juli så de e bra att de e dåligt väder men å andra sidan vill ja ju ha fint när ja har mina lediga dagar :)

Nej, nu lär ja slita upp henka...

Nytt. Vitt. Skönt.

Sådär.. Ändrade designen ännu en gång för denna blogg. Man tröttnar fort och nu kände jag för VITT. LJUST! Någon gång måste man slita sig från sina mörka favoriter o framstå som mindre bitter, eller nåt.

Det var ett bra tag sen jag skrev, garderoben blev klar o jag har bara jobbat denna vecka. idag skulle vi fixa till våra cyklar för att sedan kunna ta sommarens första cykeltur. För det första så var vädret värdelöst, bara regnade o blåste och var allmänt trist. För det andra så verkar båda mina hjul vara vinda. När vi sen beslöt oss för att sätta fast båda mina hjul för att provcykla så märkte vi att det inte fanns nått sånt där kejdehjul lr vad det är på bakhjulet, attans så det måste införskaffas innan jag kan cykla på min fina orange-metallic Mustang. SÅ FIN, fick den av Henrik då han kom på att han hade den låg o skräpade hos sin far. VILKEN LYCKA!! En gammal hederlig U-ram underbar färg och inga växlar. LOVE IT! Längtar tills jag kan ta min första tur på den. hihi..

Jag kan nästan jämföra denna känsla med barndomskänslorna när man hade fått en ny cykel o skulle provköra första gången, håller nu tummarna för att hjulen inte e allt för vinda.

För övrigt en väldigt lugn helg. Ledig igår och idag jobb imorn från kl 16 så är ju nästan ledig hela helgen, skönt.
Igår blev det lite grillning uppe hos Ulla o Kent, Väldigt gott förutom gurkan som smakade mögel, tur att vi kunde peta bort den allihopa..


Nej dags att göra nåt vettigt, tvättat ikväll, vilken rolig lördagskväll va? Kände att det faktist funkade för mej då jag inte alls hade några planer eller heller ingen lust att planera nåt. Så varför inte göra nåt bra då?
Dessutom har jag suttit här o försökt få ordning på designen på bloggen. Phu..

RSS 2.0