sjuuk..

Tes e sjuk :(... så jäkla typiskt.. har cup i helgen. kunde inte komma mer passande. som det är nu kommer jag inte kunna spela. Hostar nästan upp lungorna!
Är dessutom yr som en gurka o mår illa.. :( Jaja, bara jag är frisk till nästa fredag iallafall..

vad ska man göra idag då? kan inte sitta här. blir snurrig av att kolla in i skärmen.. kanske är lättare o kolla på tv..

vi får se.. så jäkla tråkigt o va sjuk. man kan ju inte göra nånting! Sova då kanske.. 

otippat..

Jisses vilken lördag! Det hände lite tokiga saker på jobbet igår. bland annat fick jag och anna göra rent en stol som
en person hade BAJSAT ner. ja ni läste rätt. BAJSAT! Han sitter på den där stolen hela dagarna o så helt plötsligt så sprids en konstig unken lukt i butiken..
Micke går förbi och ser att det är bajs i vätskeform, ser ungefär ut som Pucko, på hela stolen.

nej det var inge vidare.. blev en snabbis upp på övervåningen och duscha o byta kläder för mig efter att jag o anna skulle göra rent efter honom... Usch!

efter en lång dag var det helt underbart att få komma hem.. trött liten gris var jag..
Satt mig här och surrade med syster på msn, och helt plötsligt!!!
FRIDA OCH HEADLINE GÅR DIREKT TILL GLOBEN!!
Kan det bli större??? woohoo. så jäkla grymt!!! Så jäkla kul för dom! Kommer bli en rikigt plåga den där låten. bara härligt! Grymt kul för Larrie tycker jag iallafall.. 

Nu ska jag skrapa ihop lite frulle o kanske göra en matlåda.. sen ska jag åka o jobba.. så tråkigt
11-20.30 två dagar i rad. trist. men det är pengar...

just ja, ser ut som att det blir kryssning för mej och henka 7-8 mars.. NIce.. Mondaybar spring cruise.. 
Yeay!

Pärlan är hemma igen..

Ooh min älskade lilla pärla är hemma igen.. besöket på sjukhuset blev lite dyrare men nu mår min lilla gris mycket bättre.. och är betydligt mycket tystare. skulle dock behöva byta olja på den sa han så på tisdag ska den in igen o få det gjort så den inte blir sjuk i sitt hjärta.. Oh I love my skrutt! tiihii..

hoppas på att den går igenom besiktningen oxå.. annars blir jag ledsen i ögat.. Vi ska dessutom skriva över den på mor min så kommer jag betala ca 300 kr mindre i månade på den. helt sjukt vad dyrt det är med bil när man är under 24.. Morr..

Ska se till o söka lite sommarjobb snart. Orkar inte jobba på Ica i sommar tror jag. Skulle va skönt o ha nåt här hemma så man slipper pendla.. Oh vad jag hoppas att jag kommer in på skolan till hösten. Skulle vara perfekt!  Hoppas hoppas..

Nej nu ska jag åka o slänga elskrot som jag har ligger i bilen o bara tar plats. sen åker jag och jobbar!
mmmm.. 
Så fint att ha min lilla skrutti-bang-bang hemma igen..

Ha en fin dag gott folk! 

Dålig form...

Haha nyss hemkommen från fysen.. kan inte säga mycket annat än att jag är i dålig form..
Nu blir det hårdträning.. och denna gång är det inte bara skitsnack. Jag vet ju att jag blir mycket piggare av det så det är ju lika bra o köra igång.. när trösklarna kommer så tvingar jag mig över dem istället för att stanna...

kommer ha träningsvärk imorn, JA!

Får se om jag tar mig ner o simmar imorn efter jobbet. skulle va skönt o mjuka upp kroppen lite tror jag!

Roomservice om en timme då... ikväll är de hemma hos Kallur o så ska de hoppa häck..
De var där o filmade samtidigt som vi gjorde fystestet så det kan hända att en sliten tes syns i bild.. haha
lyfter en docka o håller på o avlida eller löpningen o är heelt slut. haha får hoppas på att man inte fastnade i bild.
hahahaha..

Jaja, mumsa lite kladdkaka nu kanske.. mmm.. tror så. Imorn jobba jag 10-19. Utan bil så jag lär ta bussen. undrar när den går.. suck :(

Bara några timmar kvar..

Träning om lite mer än två timmar.. 
Micke har precis åkt hem, vi har mumsat kladdkaka o snackat massa skit.
Trevligt trevligt. Allt för sällan man träffar gamla vännerna från tärnsjö..  

kladdkakan blev mumsig, kunde kanske varit lite kladdigare, men gott med chukkelad!

Nu funderar jag på o gå en sväng i solen innan den går ner helt. Fast jag antar att det inte kommer att ske.. :P
Lär väl ge mig iväg nu då om det ska bli av..

Ska bli så skönt o träna ikväll..

20.00 Roomservice. kan hända att man får en lite liten skymt av mig i bakgrunden. haha de ni! ;)

Ledig dag..

Ledig idag.. sen är det jobb hela veckan. Tisdag nästa vecka är min nästa lediga dag. 
Vad ska hinnas med idag då? Har en hel del på schemat.

- Förhoppningsvis hämta bilen på verkstan
- Städa
- Baka en kladdkaka
- Hem till mamma och äta lunch
- Micke kommer o hälsar på.
- Träning.

Dessutom borde jag försöka klämma in en solning. ser ut som ett lik. Ärligt talat... ja!
Lär väl kanske sätta fart då om jag ska hinna med allt..



Underbara pappa Mats..

5 år sen du lämnade oss kvar här på jorden. 5 år sen du tog ditt sista andetag och fick somna in. 
Jag saknar dig så! Det går inte en dag utan att jag tänker på dig. 

Jag undrar hur många nätter jag har drömt om dig, att du är frisk och har vunnit över cancern. Allt är som vanligt och du är samma gamla pigga gubbe som alltid. Men det dröjer inte länge till jag vaknar och inser att du inte vann den här gången. Din kropp orkade inte. Världens goaste person finns inte här längre. Du ställde alltid upp! I alla väder.

5 år har gått.. Det känns som att det var igår.. Det känns som att det inte alls var länge sen du var pigg och glad. Ute och cyklade, åkte skidor, sprang, mekade med bilen, klippte gräset eller bara slumrade lite i fåtöljen för att vila ögonen.

vad har jag hunnit med under dessa 5 år? Tanken slog mig imorse och jag fick en sån jäkla panik.. Jag har ju inte hunnit göra nånting känns det som. Det känns som att mitt liv har stått stilla i 5 år...  
Fast jag vet att det inte har det. Jag vill bara att allt ska vara som vanligt! Att du ska finnas här hos oss.

Det går inte att beskriva hur det känns att förlora sin pappa. Jag var 17 år gammal. Bara ett barn! Jag hade inte fyllt 18, inte tagit körkort, inte tagit studenten... Jag hade så mycket kvar som jag ville dela med honom!
Varför kan du inte vara här hos oss??? "
Sånt här händer inte oss".. Det är den dummaste tanken som finns.
Vad som helst kan hända, när som helst!

Pappa... saknar dig så.. Vill bara ha dig här igen. Krama om dig!

Älskar dig!



Pärlan..

Min älskade pärla är hos bildoktorn. Idag fick jag reda på vad kalaset kommer gå på.. 1650 pix. Och då lät det som att han var säker på att den går igenom besiktningen. Och då är det ju värt det.. visst?
Min fina fina pluttiskrutt! 

Min snälla mamma lånar ut sin bil till mig då hon själv inte behöver den. Så snäll så!!

Byta om o packa väskan kanske.. :)

Nya tag då gott folk!

Helgen är här. För mig innebär det ledigt. Underbart skönt. ska jobba 6/7 dagar nästa vecka så vill vila upp mig lite nu i helgen känner jag. Ikväll blir det gym+fotbollsträning. Eller iaf fotbollsträning. Får se om ja orkar ner till gymmet innan. Tvivlar på det. Sen får vi se, antar att det blir en lugn kväll i soffan.

Bio igår.. Cloverfield.. BRA film, absolut. Lite annorlunda men ändå ruskigt spännande.
Var orolig för att den skulle bli jobbig eftersom den är "amatörfilmad" man följer ett gäng genom deras kamera, så det blir som en dokumentär.. Bara det gjorde att den kändes verklig.. Förutom monstret då. Men det blev ändå aldrig löjligt. Se den. lite läskig. Bra gjord.

Har precis stoppat i mig lite mat. Rotade i den tomma frysen och hittade på lax och broccoli. Slängde ihop det i stekpannan, lite grön curry pasta, sambal Oelek. soja och fisch sauce. Kokade lite makaroner till det och slurp ner i magen. blev riktigt gott! Mät och belåten nu, väntandes på träning.. Har varit ruskigt dåligt med träning denna vecka. Inte bra. Måste sluta leta efter undanflykter nu.. :)


Alla hjärtans dag!

Hoppas att ni alla får en fin sådan... Jag är ledig idag! skönt som tusan. Håller på o tvättar o ska snart försöka mig på att forsla min trasiga bil till gåvan. Får se hur det går.. utan avgasrör o grejer.. vette tusan om ja e så sugen på o lämna in den. men vi får väl se vad han säger..

Sen blir det bio med älsklingen.. Innan det tror jag att Elin skulle komma en sväng, men har inte hört nåt från henne än.
Hon ringer väl när som helst tippar jag på..

Imorn jobb igen.. sen ledig i helgen. SKÖNT!!

Vilka planer.

oh det var så sjukt trevligt igår. Helt galna tjejer det där. Roshan bjöd på tacos, alltid lika gott.
sen blev det vin o en jäkla massa vilda diskussioner. några stackare skulle upp o jobba imorse så de försvann ganska tidigt. Stackarna. är så glad att jag inte är kvar på Nuance, skönt att slippa gå upp kl 3 på morgonen.. Huua...

Men jag saknar tjejerna som tusan. Va tillomed lite nervös när ja skulle dit hahaha. har ju inte träffat dom på ett år och det skulle dessutom komma några ja inte alls visste vilka det var. Men så fort ja kom innanför dörren kändes det som det var igår.. underbara varelser..

Vi hann bla planera att vi ska åka till italien i april. thailand, kryssning.. haha gissa hur mkt som kommer bli av? nopp nada antagligen. men ändå.. träffade dessutom en tjej som har en grym röst. Yasmine, ni kanske minns henne från Idol audition från sthlm, hon sa att Peter S va så snygg! Hahaha skitrolig tjej..

Alla tjejerna har bjudit in sig själva till min "förlovningsfest" när det nu skulle bli. hahaha Försökte förklara för dem att vi tråkiga svenskar inte alls har samma tradtioner som alla de andra. men de vägrade inse det och är fast beslutna att jag ska ha en sjujäkla förlovningsfest nån gång i framtiden. hahaha 

Efter en lyckan kväll fick jag skjuts hem til syster av Tina, hon skulle köra hem Mona till Akalla och sen hem till väsby igen. vilken omväg, ruskigt gulligt av henne tycker jag.
Blev ensam hos syster då hon hamnade på annat ställe. Jag sitter nu ensam här o ska röra på mig alldeles strax. Idag ska vi göra smörgåstårta. Henka fyller 25 imorgon o då kommer det folk på kalas..

ha en fin dag nu..


Lördag..

på måndag fyller min kära henrik 25! ooh blir gratulationer o grejer.. :) smörgåstårta..

Ikväll ska ja hem till Roshan käka lite mat o umgås.. ska bli trevligt. kul o träffa alla tjejerna igen. va ju ett år sen jag slutade jobba på taxfreen. lär ju inte känna igen nån av de andra typ men det blir nog bra! har ju iaf mona o roshan. haha..

lär hoppa in i duschen nu o göra mig iordning!



helgen över lika snabbt som den kom.

Söndag idag. Igår var min enda lediga dag denna helg. Jobbar 11-20.30 idag. Fint med pengar.
Fredagen spenderade jag med hanna och ulla efter jobbet. kollade på let's dance och käkade godis o chips.

Igår var vi på kalas hos Henkas kusin som fyllde 42. Grattis. Det kom massa snö under kvällen och jag fick bland annat busa med en söt hundvalp samt hälsa på hästarna i stallet. så fina så. Det bjöds på smörgåstårta och även rulltårta. Gott gott. Sen bar det hem och Bettan kom över, kollade lite på tv o snacka lite skit. Hon var snörvlig i näsan o ja va trött som en galning.

Klippningen i torsdags gick bra.. är nöjd med längden, men vill ha mer uppklippt i bak. nu är det typ samma längd, det vill jag inte riktigt ha..

lär trycka i mig min frukost o göra mig iordning för jobbet..

Ha en fin dag.. 

RSS 2.0