Vaken när jag skulle kunna sova..

Yes idag kliver tes upp ur sängen en halvtimme innan klockan ska ringa... Bara för att jag vet att jag blir segast om jag somnar om.. Varför kan jag inte bara få sova tills det ringer? :) Men jag somnade faktist strax efter 22 igår. Inte helt fel ju. Missade alltså höjdpunkten Betnér..


Igår var jag o Sara o simmade. Ruskigt dålig ork och inga muskler har man men vi lyckades iallafall.. Idag ska vi köra en gratisomgång på gymmet. Mest för att lokalisera oss inför torsdagen då vi ska köpa oss ett varsit kort och få en instruktör på köpet. Schysst! Idag har vi bara skola till 12 så vi sticker till gymmet på en gång då. Sen lär jag ta mig ner på stan för att skaffa mig lite träningskläder, upptäckte att jag inte har några byxor att träna i, de måste ligga kvar i Heby. Får alltså bli mysbyxor idag... hahaha.

Vi hade många timmars föreläsning om cellen igår, inte alls särskilt roligt men läraren var nog bland de bästa jag har haft. eller hon VAR det. Grymt duktig och gjorde så att alla förstod någorlunda iallafall.
Idag blir det 3 timmar om nerver. Får se vad vi tycker om det. Ska även hämta mina böcker idag så man kan plugga lite.


Nu blir det frukost och slösurf..

Tröttast

Galet trött nu.. ska dricka en massa vatten o krypa ner i sängen. Imorgon är det skola igen. Börjar Anatomi och fysiologikurse. Ska bli kul.. Blir jättemycket plugg, men det får vi ta. Ska bli så skönt att börja träna nu. Kommer bli mycket lättare att plugga i koncentrera sig på studierna..


Ingen liten chock man fick när man surfade in på aftonbladet.se o läser om MORD i Heby..
Tragiskt det som hänt. Men jag är inte så förvånad..



Men nu.. vatten, sängen, tvn, sova..

På gång..

Imorgon tänkte faktist jag och sara gå o simma eller gymma. Vi fick kuponger på båda sakerna som bara gäller till på tisdag eller nåt sånt.. bäst att använda dom då.. Ska se hur det känns o sen köper jag nog gym&sim kort där. Då kan man träna direkt efter skolan så har man det gjort o kan åka hem o ta kväll efteråt.. hur bra som helst. Ska bli grymt skönt att komma igång o träna.. Ser jag fram emot..

Har sovit lite, duschat lite, magen har kurrat lite o nu ska ja snart ta mig ner till tegelvallen o kolla på fotboll.. :)
Hoppas på en kul match!

Oj oj oj!

Vilken kväll det blev! Hade hur kul som helst! Tack Bettan!!! Det var mycket folk och jag missade hur många som helst. Fast jag tyckte att jag var överallt.. E M D var ju på plats. Haha det var över förväntan. Två små fyllkajjor tryckte sig in i publikhavet (haha) och härjade loss som om det inte fanns någon morgondag! Bettan fick tillomed en handduk med sig hem som hon var mycket stolt över..

Idag ska jag kolla på lite fotboll, damernas sista match! Kanonfint väder, hoppas att Bettan vill följa med. De möter Fanna så hon kanske känner nån i laget.




Haha, galet kul igår! ♥

Tvådagars... jag vet inte jag...

Igår blir det utgång i Gävle. Vi var nog alldeles för trötta för det för vi hade inte alls särskilt kul. Men det var grymt kul att träffa på lite folk som man inte har sett på ett bra tag :)
Så jag ger denna kväll en chans. Är tillbaka i heby och ska alltså pallra mig till Sala och hotellet.. Ja jag vet, jag säger alltid: INTE EN GÅNG TILL när jag har varit där.. Men vi kör en gång till iallafall..
Nyduschad o ska ta o försöka göra nåt åt det här monstret.. Förhoppningsvis blir de väl LITE bättre iallafall..


Ha en fin kväll nu

Pizzatime (hembakad)

Har förberett allt o väntar på att degen ska jäsa klart.. Hoppas på mumsig pizza.
Igår när jag gjorde min pastagratäng så lyckades jag få den att smaka vesuvio så nu kör ja på samma grej fast pizza istället för pasta :) Borde ju blir hur bra som helst tycker jag.


Jag är lat. grymt lat. Idag när jag hade lämnat in uppgiften och kommit ut till bilen igen så kom jag på att de var lite saker ja skulle kolla upp på nätet men jag orkade verkligen inte gå tillbaka till skolan så ja slog på datorn o åkte till parkeringen som står närmast skolan.. ...söker nätverk...söker nätverk....TJING där kom HIG upp o ja var uppkopplad. Satt som en annan tattare i bilen på en parkering o surfade som om det inte fanns någon morgondag. Nåja, kanske inte riktigt så. Men Skönt att slippa kliva ur bilen för att fixa det lilla ja skulle göra... Lat som sagt...

Nu är nog degen snart färdig, dags att riva lite ost o sen köra igång.. Wish me luck!

Äntligen!

Nu har jag kommit tillbaka från Gävle. ex.uppgiften är inlämnad och jag kan släppa det! Skönt. Fast nu gäller det ju att den blir godkänd också, vi får se.

Ska strax gå o köpa lite grejer till pizzan som ska bakas ikväll. Smarrigt!



DONE!

Yes äntligen är examinationsuppgift 3 KLAR!!! Enligt mig duger den gott o väl men det är ju tyvärr inte jag som ska granska och betygsätta den. Men godkänd borde den bli, tycker jag.. Tråkigt annars.. Håll tummarna för mig iallafall.

Nu blir det sängen. ska upp o jobba kl 7 imorgonbitti.. Hur ska det gå? har ju sovit JÄTTELÄNGE varje dag de senaste två veckorna.. kaffe kaffe kaffe så går det väl bra antar jag...



Nu. sova sig lite.

Stress stress stress

Nu fick jag lite press på mig.. Ska nämligen jobba på fredag OCKSÅ.. 7-16. Fint med pengar men stressigt värre..
Alltså måste jag skriva klart det här idag, vilket jag redan hade tänkt och så måste jag åka till Gävle direkt imorn efter jobbet för att lämna arbetet (Litar inte på snigelposten även om det är rek.) Men det löser sig nog.. bara det är där det ska senast kl 13 på fredag så är allt lugnt..

Gud så skönt de ska bli o jobba.. Kommer bli tajt med pengar i november med dubbla hyror.. Så jobba blir braa..

Nu, åter till pluggandet

Morrn morrn

Redan onsdag. jag börjar bli lite stressad då jag verkligen MÅSTE skriva klart mitt arbete idag... Så de e bara o komma igång. Men först ska jag sticka upp till spåret o gå lite sen handla grejer till min pastagratäng o laga den o äta den o SEN ska jag lägga ner hela min själ i arbetet så de blir klart.. Japp de ska jag!


Så lär väl röra på mig på en gång då så ja kan börja sen..



Äppelpaj!

Blev hembjuden till Fina Bettan på nybakad äppelpaj. MUMSFILIBABBA! Och så bra gick det för mig att försöka skärpa till mig när det gäller glufs! Haha, Men imornbitti ska jag pallra mig upp till spåret o gå lite innan frukost. Följde med henka upp och gick ett varv medan han sprang iväg före mig. Mycket skönare för knät att gå på det underlaget så ja tänkte att jag kan passa på o göra det nu innan jag åker upp till Gävle i helgen. GALET SKÖNT att få röra på sig. Även om det känns en hel del i mitt lilla knä, skiter i det om läkaren säger att det inte är nåt fel på mig så är det inte det, pajjar knät totalt då vet jag vem jag ska stämma.. hahahaha

Imorgon ska jag skriva klart min uppgiift också, ska läsa lite till i kurslitterature så jag kommer in i tänket o sen är det bara att släppa ut alla tankar och idéer om det hela.. Ska nog gå bra...


Det är så mysigt o träffa Bettan, så söt o snäll flicka och hon är alltid glad.. ALLTID!
Sötan!



Nu ska jag glo lite på scrubs innan jag går o lägger mig och förhoppningsvis är jag inte lika trött imorn när jag vaknar eftersom jag har motionerat lite idag (för mer än tantmotion var det då inte).

På torsdag bli det jobb 7-14, får tacka Elina för att hon tänkte på mig där.. Mycket snällt. (även om jag kanske var sista alternativet) hahaha

Nej nu, till nåt vettigt... TV:n

Brittsommar

Yes, det är rätt härligt när man får såna här varma dagar precis innan den riktiga hösten drar igång på allvar.
Jag har nu spenderat nästan 2 timmar ute på balkongen med lite kurslitteratur, så himla skönt! Varmt! Kändes nästan som om det var högsommar. Tyvärr retades en envis geting med mig flera ggr och jag hann inte slå ihjäl den nån gång så jag gav upp och läta honom vinna, lämnade balkongen och sitter nu i soffan och ska börja skriva lite på min uppgift som ska va inne senast fredag. Så svårt att komma på hur jag ska börja bara..



Tog en liten promenad idag efter lunch, gick till kyrkogården, till Sarkhels grav. Så himla fint.
Sen tog jag även en vända förbi farmors grav, ska köpa lite ljung och gå dit med någon dag, såg lite tomt ut där nu när rosorna inte längre blommar.

Blir en till promenad mot kvällen, känner mig mycket mycket piggare efteråt. Struntar i om det gör lite ont, jag kan inte bara sitta o trycka i soffan hela dagarna...


Nu, åter till uppgiften

Självdisciplin, vad är det?

Ingenting som jag har iallafall.. Har suttit o slösurfat i 2 timmar nu. Eller lite bra saker har ja ju fixat iof. Men pluggat har jag inte gjort.. Ska strax hem till mamsen en sväng sen ska jag hem o skriva så mycket jag kan! Blev av med en pluggdag nyss, ska nämligen jobba på torsdag. Skönt, lite slantar! Bättre än ingenting.

Sen när jag kommer hem ska jag skriva om hur det var att bli vårdad! Att vara patient osv.. Hur tusan ska detta gå? Ordbajsa ordbajsa ordbajsa. yes så får det bli. Borde ju inte vara alltför svårt...


Nu ska ja byta om o bege mig mot mor.. (Behåller mysbyxorna på)

Inte på topp...

Lite för mkt motgångar just nu. trivs inte alls med det... Vill att lägenheten ska bli såld, att allt ska lösa sig och att det bara flyter på.. just nu är det långt dit känns det som.

Finns det inte nån där ute som vill köpa lägenheten?? Tipsa alla ni känner... Det vore hur snällt som helst!






Beställde kurslitteratur för många slantar nu ikväll.. usch så tråkigt att lägga pengar på det....

Numera...

Blev mörkhårig igår igen. MÖRK MÖRK MÖRK.. Me like!
Nu gäller det bara att håret ser till o växa fort. Wish me luck!





Kanske att man ska ta o kila till ICA o köpa sig nåt smaskigt... orkar jag det?

Redan söndag

Helgen har gått alldeles för fort, som vanligt! Imorn är det måndag och jag ska skriva min lilla uppsats som ska in i veckan.
Borde inte vara så svårt tycker jag :)

Igår var på kalas i uppsala, Tarek fyllde 25 massa mat VÄRDLENS största tårta, STOOOR kladdkaka och härliga människor. Sen blev det spontan utgång på Platina, trevligt.. Satt vid ett bord hela kvällen o pimpla vin vi..
Kvällen avslutades med rester från kvällen hemma hos Tarek o sen bums i säng.. Det sista jag sa innan ja somna va: Snälla, vi behöver väl inte sova ända till 12 imorn?
när tror ni ja vakna? 11.56. Suck, halva dagen borta...

Ska strax slita upp henka ur sängen så vi kan åka hem.... 


Träffade en sjukt jobbig människa igår, fördomar om allt och alla och hade verkligen inga gränser. riktigt jävla PAIN!

Fredagen är kommen

Jäklar vad fort tiden går.. Har varit i Heby en vecka nu.. Bara en vecka kvar o sen börjar andra kursen: Anatomi och fysiologi. har kollat studiehandledningen och det blir MYCKET plugg, VÄLDIGT mycket plugg.
Men ska de bli kul att äntligen LÄRA sig något! Bara att bita ihop, dricka kaffe och kämpa på.

NU ska jag snart bege mig mot Gävle för att träffa min grupp så ska vi sammanföra våra delar av rapporten och skicka in den.
Sen kan jag börja med min uppsats som ska va inne på fredag. Blir bra det här. Den borde inte bli lika svår att skriva, för då är det ju i princip bara mina egna tankar och ord.. Men vi får se........



Kaffe o rostad limpa nu, sen beger jag mig mot nordligare breddgrader..
Är tillbaka på eftermiddagen hade ja tänkt..

Skärpning

Yes, även fast uppgitfen som ska göras är grymt tråkig så måste det blir GJORT.
Så nu får lilla jag skärpa till mig och skriva klart det så det är färdigt imorgon när vi ska ses i gruppen och få rapporten klar.
Ska bli skönt när den är inskickad o vi inte behöver tänka mer på den..

Imorgon ska jag dessutom tömma min brevlåda, den är nog ganska full! Räkningar, räkningar räkningar.
Ikväll ska jag beställa kurslitteratur till nästa kurs. Ska bli kul med anatomi, har sett studiehandledningen och det blir MYCKET plugg, men det ska bli skönt att känna att man lär sig någonting!




Nu, skriva klart min lilla sida om omvårdnadens bärande bregepp.. Ni hör ju hur kul det låter.
hahaha



Idag

Det är REDAN 18e september. Snart oktober, den här halvan av månaden har gått FORT.




KÖP VÅRAN LÄGENHET I HEBY NU! Nån måste ju va intresserad där ute??



Trött.

Trött.



Eller nej nu är det rätt lugnt. Var en seeg natt.

Har nog aldrig mött på en person som kan prata så mycket..




Trött i öronen!


working girl!

Yes. Tes ska jobba inatt. Dom ringde för en halvtimme sen o frågade om jag ville. Tänkte först säga nej bara för att jag älskar att SOVA.. Men så tänkte ja på att jag är faktist fattig student o behöver lite extra kosing!

Men förhoppningsvis får jag lite sömn. Håller tummarna för att det är en lugn natt o att alla små gamlingar ligger o sussar sött heeela natten.. (man kan ju drömma)

Inte jobbat på en månad så jag får se hur det går... Undrar om nåt förändrats.. tvivlar på det..



Nyss smockat i oss massa mat o snart blir de dags för latte och kladdkaka.. Kanske hinner med en powernap innan jag ska iväg.


money money money

Nuså

Med STARKT kaffe och bättre inställning så blev allting mycket lättare..
Tack bästa Lisa för peppningen.





Nästan lite intressant till o med.. BARA NÄSTAN.


Nej sue, jag missade nog det.. ska väl ta o kolla upp det kanske :)

Trög i starten

Jag är värdelös.. Jag kan inte komma igång o plugga.. Ska skriva om omvårdnadens bärande bregrepp.. YEAY!
Sjukt tråkigt, ja.. Vill bara att denna kurs ska va över så vi kan börja med anatomin. Längtar!
Men först ska man ta sig igenom det här...

Jag förbannar min skola som ja gick mina gymnasieår på.. varför skrev vi aldrig rapporter? vi behövde ju inte ens skriva referenser.. ILLA.. Nu sitter jag som ett fån o vet knappt hur jag ska göra..


Men övning ger färdighet...




Plugga plugga plugga

I have a dream!

SJUKT JÄVLA BRA FILM!!!





Mamma Mia... Bättre än musikalen! Storyn behövde verkligen utrymmet för alla detaljer.
Grymt gra, har du inte sett den? SE DEN!

Jag tänker se den snart igen!! Man blir så glad av den!

Här kan vi snacka naturlig skönhet.. Amanda Seyfried... Vacker flicka!





Lite kär i Pierce Brosnan blir man ju också, trots att han är GUBBE


Det var förstår väldigt kul att träffa Elin igen, evigheter sen!


Snart dags för i ditt ansikte

Längtar

Åh så jag längtar till vi får flytta in i vårat nya hem! :)
Vi ska köpa ny soffa, kanske inte direkt men ganska snart hoppas jag.. Byta ut möblerna i vardagsrummet..
Så det blir nytt o fräscht!

Den här soffan är från Lindholms möbler i Gävle, vi ska inte ha denna färg,
utan en med mörkt typ, grå-svart.

Tv-bänk i högglans.. Även den från svenska hem...

Man lär väl kanske ha ett soffbord i högglans också...
EM kommer detta ifrån.


Hittade även en soffa och en härlig fåtölj och fotpall på EM.
Myys..











Vill Vill Vill

Har suttit o kollat igenom gamla kort.. eller så gamla är de ju inte.. nåt år... Jag vill ha långt hår igen.. NU NU NU och MÖRKT... MÖRKT! Precis som förut.. Långt och mörkt...


Hoppas att det vill växa fort.. Är trött på den här mellanlängden.. eller den e kortare än mellan. men aa ni vet..

Otur

Var precis till biblioteket för jag var säker på att jag skulle hitta en bok som jag kan använda till min del av rapporten.
Enligt katalogen på internet skulle det finnas. Men icke, fanns verkligen ingenting som kunde användas.
Jaja, det löser sig väl, i värsta fall får jag använda mig enbart av kurslitteraturen.

Ikväll blir det bio. Elin ringde och frågade om jag ville se Mamma Mia med henne o självklart ville jag det.
har inte träffat henne på EVIGHETER! Ska bli mysigt!

Ikväll är det I ditt ansikte med Magnus Betnér... Kan nog bli kul. väldigt provocerande, men hoppas att jag skrattar åt det ändå.... Vilket jag tror...





Nu lär jag nog knata hemmåt, sitter hos mamsen nu o latar mig. måste verkligen plugga... MÅSTE


ha en fin dag :)

Scary!

Söndagen är redan här! Igår var jag i Uppsala hela dagen, gick lite på stan o sen blev det film med en massa godis hemma hos Tarek. Vi kom inte hem förrän vid 3 tiden inatt.. så kanske inte så konstigt att jag vaknade 12.05 idag. GALET.
Halva dagen borta!

Ska försöka knåpa ihop en planlösning på lgh. Får se hur bra det blir, lär ju inte bli lätt med skalor o grejer..
Kanske borde kontakta grannen, han kanske har en på lager... Vi får se hur de går..

Men först lär vi nog äta, är grymt sugen på kyckling, så de lutar nog åt det..

Aah så THE EYE igår, lite läskig... Men jag tyckte att den var bra faktist.. Gillar ju Jessica Alba.. :)

Vilken kväll!

Ja, det här var nog den tråkigaste fredagen på mycket länge! har verkligen inte gjort nånting vettigt!
Henka stack in till Uppsala efter 19 och sen dess har jag suttit i soffan, slösurfat, halvglott på tv o bara haft sjukt jäkla tråkigt.
Det ska bli skönt att slippa Heby sen.. mmm :)

Tror nog att jag ska slänga mig i sängen så det blir imorgon snart. Tänkte åka in till Uppsala o gå en sväng på stan med Henrik. Ska försöka hitta en väska som jag har spanat in..


natti natti!

Omställning

Saknar fotbollen så grymt mycket, saknar tjejerna i laget. Så jäkla tråkigt att inte kunna spela.. Även om mitt knä hade varit helt så hade jag ju inte haft tid o lira men ja hade ju kanske kunnat kommer ner o träna nåt när ja är hemma eller så. tyvärr går ju inte det och det är inte kul. Fotbollen har alltid varit en del av mig, nu känns det rätt avlägset. Visst kommer jag bli bra i knät, men frågan e om jag nånsin kommer trivas så bra i ett lag som HEBYS DAMLAG. Klockrena människor och härlig sammanhållning. Det kryper i kroppen på mig och när jag tänker på det blir jag lite ledsen i ögat. Vill ju så gärna spela!

Så det är en rejäl omställning från att träna o träffa tjejerna flera ggr i veckan till att inte träffa dom alls. Även om man inte umgåtts med alla på sidan av fotbollen så känns det ändå rätt tomt. Man har spenderat mycket tid med dem och... jaa.. tomt..

Så frustrerande att inte kunna lira boll.. :(


Hemma igen

Igår efter skolan packade jag väskan och begav mig hem till Heby, kärleken o kissarna..
Det blev pizza o en jäkla massa bra på tv hela kvällen. passade mig alldeles utmärkt.. var ju lite halvbakis om vi säger så.

Två veckor utan skola nu då. Ska försöka bli klar med mina arbeten så de bara är o njuta av ledigheten. Lär dessutom införskaffa kurslitteratur till kommande kurs. HOLY, blir dyrt det.. 

Vill jobba, det kryper i kroppen på mig, vill tjäna pengar o känna att jag gör nånting.. Lär nog ringa ner o säga till att jag finns tillgänglig om det krisar...

Tiden nu kommer nog gå jättefort! De här 2 veckorna kommer vara över på nolltid, då börjar vi ny kurs (Anatomi och fysiologi)
Oktober kommer vi springa igenom med massa plugg o avsluta med första tentan. LÄSKIGT.
OCh sen hörrni! Då är det NOVEMBER!! NOVEMBER!! iih iih ihh

Det betyder flytt till nya lyan! en TREA!!! Lovely. 78 kvm, rätt stort kök har jag för mig, stort badrum, stora rum! stor hall.
Hoppas bara dom har gjort nåt åt alla fula hål som var överallt.. var rejält slitet.. Men nya tapeter får vi iallafal, sen får vi se hur vi gör med golven o så, kanske går att stå ut med fula plastmattor.. haha kräsen man är då!

Nu ska jag försöka få nåt vettigt gjort här!

dåligt planerat

Efter mitt vredesutbrott och många tårar bestämde jag mig för att ta mig ner på stan, hittade dock ingenting av intresse o tog mig istället till Fjärran Höjder badet för att simma. Självklart har lilla jag inga mynt på mig till parkeringen så de va ju bara att åka hem igen. Får komma ihåg det nästa gång.. Jag som verkligen ville simma..

Får köra lite med min pilatesboll istället.. Sen duschen o sen göra mig redo för lite festligheter. Hoppas att det blir trevligt, behöver piggas upp!

ha en fin kväll nu...

Vad var det jag sa..

AVVAKTA AVVAKTA AVVAKTA!

jag har haltat i snart 4 veckor, jag får ont i kroppen av att halt. Men nej jag ska avvakta.. Idioten kunde inte känna nån svullnad, han har pluggat i x antal år. JAG KAN KÄNNA OCH SE SVULLNADEN! Idiot!
Det spelade ingen roll vad jag sa, han vägrade hjälpa mig.. Han gjorde den bedömningen att jag inte behöver hjälp.

Jag kan ju för fan inte ens gå ordentligt! Jag kan inte belasta mitt knä, jag kan inte sträcka ut benet ordentligt. Jag kan knappt gå ner för trappor utan att benet viker sig åt fel håll..
Ne de e inget fel på mitt knä.


Jävla idiot!

Tänk om

Tänk om läkaren idag inte bryr sig om mitt knä, att han/hon säger som de brukar göra..
- vänta några veckor så får vi se....


MEN... nu har jag väntat i 3,5 vecka. Och det blir inte bättre. De senaste dagarna har det tillomed rört sig lite mot det sämre.
Åh vad jag hoppas att de tänker fixa det här... Vill vara hel i knät ju!


om 2 timmar vet jag.

ska nog röra mig ner på stan snart så har jag allt avklarat, Då kan ja åka hem o plugga direkt efter läkarbesöket...

wiie

Redan

GALET, det är redan den 10e september, går inte tiden lite sjukt fort?
Snart flyttar vi, o så blir det min födelsedag och inflyttningsfest! Sen blir det JUL... Mysigt!

Men nu, Frukost som sagt..

Vad är det här?

Skrev ett helt inlägg men kände att det var alldeles för negativt och jag har fått klagomål om att jag skriver alldeles för negativt..
Så vi börjar dagen med något positivt. IDAG SKA JAG TILL DOKTORN MED MITT KNÄ.
Förhoppningsvis får jag remiss... Nu ska det bli ordning på knät.

Vad händer mer idag. En solning kanske, ser nästan grå ut i hyn, känner mig ofräsch verkligen. Så det kanske det får bli.
Sen en vända till bolaget, o så hem o fixa sig o ge sig iväg på förfest.
Ikväll är det höstpremiär på Club Kåren... De ni ;)
Får se om det blir kul! Har ju NÄRA hem om det inte skulle va så skoj, alltid en fördel.

Nu blir det frukost!

Om jag inte vill då?

Mina kära korridorsgrannar ska styra upp ett möte om städschema osv.. Jag känner ärligt talat inte att jag behöver stå med på det schemat.. För jag är typ aldrig här på helgerna, jag städar efter mig själv, jag diskar efter mig och jag slänger soporna efter mig. Jag tänker fan inte plocka undan efter dom! Så är det bara!
jag ska bara bo här i 2 månader så de borde ju kunna köra utan mig från o med nu lika bra, dom kommer ändå inte märka av mig. Tyst som en mus är jag. Händer det att jag har fest, ja då städar jag efter mig.. Jag gör inte som dom som lämnar köket i en enda röra med öl/vin/sprit//snus ÖVERALLT. o ja överdriver inte när jag säger ÖVERALLT.

FAN vad jag inte gillar korridorslivet! Vill bort härifrån NU!

Tjat tjat

Gå in här. Lägenhet till Salu!  :)

Hunger

Jag är SÅ hungrig!
Vad ska jag äta? Kurr kurr....

Äntligen på gång.

Nu har jag fått en tid hos en läkare.. Imorgon 13.30 ska han titta på mitt knä. Tror att det är en Han iallafall, lät så på namnet.
Det återstår att se. Bara de gör nånting åt det så jag kan ge mig ut o springa.. springa och gå, träna, komma i form. JAG LÄNGTAR!

Nu lär jag anmäla mig för blodgivning också.. Har inte hunnit göra det.
Sen ska jag återvända till studierna..

Kottarna

Mina smågrisar Izze och Tiesto.. sötaste kottarna!!



han är inte så arg som han ser ut :)

All alone

Alldeles ensam o det regnar massor.. Ganska upplagt för plugg va? Yes Think so!
Ska även försöka mig på min cykel, fungerar de inte så tar ja den till doktorn..
ooh o så lär ja ta reda på var man ska ringa för att få en tid hos en doktor, jag är ju ny i stan o har ingen aning om var jag ska vända mig. Hoppas iallafall att skatteverket har skrivit mig här nu :)



Sovit massor inatt, utvilad.. :) SKÖNT!

Nån som är på jakt efter en lägenhet?

Nån som vet nån eller nån som är intresserad av en lägenhet i Heby?

Kommer sakna den sååå. Men samtidigt ska de bli skönt med nånting nytt! Hoppas att blivande ägare är snäll mot mitt bo, för jag har trivts så bra där! Mysigt, tyst, ljust och alldeles lagom..


Har några bilder som dock är lite suddiga då de är tagna med mobilen. Fondväggen i sovrummet är Svart och med mönster i, det syns dock inte på bilden tyvärr. Men den är jättefin! :)






Inte alltför pigg

Somnade och har sovit som en stock, eller nej de har ja inte men ja har sovit, frusit, sovit, frusit. Inte riktigt 100 i kroppen känns de som. Hoppas att jag slipper bli sjuk bara. Ville inte!

Vaknade att ett jäkla bultande på dörren. Vet dock inte om det var min dörr eller om det var någon annans.. Har inte knackat igen så jag antar att det inte var här.. Lite rädd blev jag dock..


Ska gå o göra iordning lite varma koppen nu.. Är inte nå hungrig alls men ja måste väl äta nånting..

En dag i sjukhussängen!

Sådär då var det avklarat. Vårat rollspel som patient och sjuksköterska var mycket roande, kändes dock väldigt oäkta så det var svårt att få det seriöst. Så nu blir det till att reflektera och dokumentera denna erfarenhet. Blir nog så att jag tar de erfarenheter jag har från det verkliga livet. Det lilla man minns från tiden på sjukhuset.

Lisa är oerhört sjuk och behöver mycket vård.

Syster Lisa matar sjuka Tes (Ooh ja, fläskarmar..)

Jag får vård av Oceane och Lisa..

Hemma hos mig efter lite Lunch...

Förstod inte riktigt vad Lisa och Sara menade med denna bild men de ser rätt nöjda ut!




Yes, det blev avklädning, tvätt, påklädning, matning, blöja, nätbyxor, tandborstning mm..
Oerhört roande...



Seminariet på eftermiddagen var rena sömnpillret, ingen verkade ha förstått bokens mening och ingen va intresserad...
Riktigt tråkigt var det.



Nu har jag två skolfria dagar, skulle gärna åka hem till Henrik, men de blir så ruskigt dyrt att sitta o pendla så mycket..
Får bli kvar här och plugga istället så kan jag njuta av att vara ledig de kommande två veckorna som är skolfria för tid för arbetena som ska lämnas in.. Vi har dock tänkt försöka bli klara med de denna vecka så vi kan vara just lediga! Vore nice.

Jag ger upp.

Vet ärligt talat inte alls hur jag ska få ner texten på papper.. Förvirrande mycket personer och teorier de handlar om.. jaja, får ta en snabbgenomgång med gruppen imorn så får vi försöka få nån ordning på det hela! Det är ju trotsallt ingen stor grej som ska göras...

Nu blir det sängen för mig.. Fruktansvärt trött.. Hungrig också. Längtar hem till älsklingen och våran sköna säng. Den lilla skruttsängen ja spenderar mina nätter i här är HEMSK, Fjädrarna känns rätt igenom och jag vaknar med ryggont hela tiden, det spänner liksom över njurarna... Precis så hade ja i våran gamla säng, den va också för hård.. saknar våran sköna... Längtar..


Men nån liten blund ska man väl få iallafall..


Morgondagens mission: Rollspel - Vårdare/Vårdtagare (del av en ex.uppgift), maila in en examinationsuppgift och ett utkast före kl 13, Seminarium om Kunskap och lärande. (BORING)
Om jag hinner ska jag även ringa o boka tid för undersökning av mitt knä.. Hoppas att ja inte behöver vänta för länge.
Sen ska jag även försöka hinna med o kanske kanske lyckas med att operera min cykel så den är funktionsduglig igen!


Men nu - SÄNGEN



Godnatt

Rolig kväll framför mig!

Sådär.. då var man på plats igen då... Bara att sätta igång o plugga.. Imorn ska vi ha ett utkast klart för att skicka in för handledning. Borde väl inte vara så svårt o få ihop det, bara det att ja aldrig har skrivit nåt sådan förut.. Men de e luuugnt..
Vi är ju fyra stycken som ska skriva det ihop så.

Resan hem gick bra.. Ganska lugn trafik och inte allför många långtradare, gillar dock inte när dom lägger sig så nära så man blir ihopklämd mellan dom och inte har nån chans att köra om.. SCARY

Det var lika jobbigt idag att lämna Hemmet som det var förra söndagen. Separationsångest så det skriker om det. Vill bara att det ska bli november o att H ska få tag på ett jobb här uppe.. Längtar!

Men nu lär jag återvända till böckerna.. Ha en fin kväll ni som får sitta i soffan o glo på tv/film!








Missförstånd

Jag hade missuppfattat, var tydligen ingen som skulle kolla på lgh.
Baa... Kan ingen bara köpa den då?

Kanske är dags för tesan att börja använda kameran om dagarna kanske o lägga in lite bilder här på bloggen.
Är ruskigt dålig på det..

Om ett tag kommer Bettan o Johan hit o fikar.. trevligt...


Söndag, snart slut på det roliga!

Helgen e snart slut och den har passerat snabbare än vanligt tycker jag. Antagligen för att jag hängde i skolan till 16.30 i fredags o sen satt i bilen hit o då var det i princip redan kväll när jag var hemma o hade landat..

Igår var vi till Ackis på öppet hus. Jag fick snirkla runt i ett knä o leka titthålsoperation. De ni!
Apropådet lär jag ringa o beställa tid eller få remiss eller vad som helst för mitt knä. Nåt är helt galet innuti, tänk om det blir en sådan operation för mig. SCARY! Borra hål i knät o sen stoppa in prylar o pilla runt där inne.. iih.. Risken finns ju har jag fått förklarat för mig, men samtidigt är det kanske det bästa så det blir helt läkt...
Vill ju komma igång o träna, känns väldigt långt borta just nu.

Om en kvart kommer en person hit o kollar på lägenheten. Får hoppas på nåt positivt!


Tror att ja kommer få sitta hela natten med plugg. Vill ju inte plugga när ja är här hemma hos min älskling!
Jaja, de löser sig alltid!

Imorn ska vi ha blöja på oss i skolan! hahaha o bli matade, tvättade, påklädda, avklädda osv.. Hoho Spännande

Öppet hus!

Imorgon ska vi till Uppsala på Öppet hus på Akademiska! Hur spännande som helst! Visste ingenting om det förrän min FINA frågade om jag ville åka dit... Hihi... Mysigt! Man kommer få kolla in operationssalar, en låtsas-titthålsoperation, amublansen, helikoptern, och en massa massa mer! SÅÅ ROLIGT ska det bli..
Sjukhuset fyller 300 (!) år och det firas på detta sätt. Kunde inte komma mer passande nu när jag är precis i början av min utbildning till SSK.. Det kommer var tjockt med folk så det gäller att man är inställd på trängsel :) Men förhoppningsvis får man väl småskymtar av det mesta iallafall!


Nu blir det godisskålen och mys i soffan..


En till Sötgris

Dagens finaste komplimang:

"du är så skön vet du de.. man skrattar jämt när man pratar med dig"

Sandras ord på mig.. Söt flisa i min klass!


Fina människor jag träffat här uppe!....

Det gillar vi!

Småkronor

Några guldkorn finns det i Idol! Blir säkert bra efter auditions..

3-pack sötnosar kommer införsaffas till nya lyan.. Men vet ej om det blir just denna.. Billigt dock 3 st/ 99:-



Bästa gruppen!

Bästa gruppen, JO TACK! Snälla fina Lisa hjälpt mig att förstå alla svåra ord och har nu lyckats dämpa min ångest!
Det kommer ju bli hur bra som helst det här!
Tack Lisa, du är grym!

Mums!

Har nyss petat i mig lite mat! Det blev kycklingfilé med ugnstekta grönsaker (Paprika, zucchini och rödlök) MUMS!
Mätt blev jag oxå, snart blir det en avokado till efterrätt :)

Ångesten har nu krypin in under huden på mig. JAG VILL HA MINA BÖCKER SÅ JAG KAN PLUGGA! Men nu är de iallafall skickade från gåvan så jag får dom väl om sisådär en vecka, ska ju bara runt hela Sverige innan de anländer till mig i Gävle.
Jag tycker att de borde öppna en lagerbutik så man kan gå dit o köpa sina böcker.. SÅ SMIDIGT!

Imorgon har vi seminarium om Gruppen och Individen. Har det med en grymt härlig lärare så det ser jag fram emot, sist gick tiden jättefort och alla var med i diskussionen. Sen far jag hem mot Heby! Hem till min älskling och mina små katter..
Vill att dom flyttar upp nu, vill ha november nu... Vilket tjat de e på mig!

Träffade precis på en ny tjej här i korridoren, mycket trevlig flicka som pluggar till fastighetsmäklare (precis som alla andra här). Kul med trevligt folk!

Ska väl försöka få nånting gjort nu iallafall sen blir det väl till o slappa i sängen framför tvn... I brist på annat att göra!

mycket på en gång

Har suttit halva dagen på Wayne's med tjejerna i min grupp och försökt få ihop nån sorts sammanfattning, till slut blev det nog helt ok! Hoppas jag iallafall! Man kan aldrig vara för säker. Hoppas att vi inte har missuppfattat alltihop.
Skulle även slänga ihop ett utkast på våran rapport som ska in om 2 veckor men det blev det inget av. Istället tog lilla jag på mig att kladda ihop det i helgen. Har ingen aning om hur det ska gå till, hur det ska se ut eller nånting. Men det blir säkert bra!
Haha Gäller att vara positiv, annars blir man bitter! Och bittra ska vi ju inte bli, har vi bestämt i våran fina grupp!

Ska bli skönt när denna kurs äver över och vi börjar med nånting som är lite mer på RIKTIGT! det här är bara en massa lummig information som vi tar in nu..



Nu ringde Hanna o frågade om ja ska me på partajj den 20e.. blir bada i tunna o grejer innan, bara tjejer.. Myyys! Lär bestämma mig imorn. Skulle ju va jäkligt kul! Men lär funta lite!



Nu... plugga lite då!

Nu så

På fredag dyker lägenheten upp i tidningen. Så har ni nån i närheten som e på jakt efter en 2a i Heby, hör av er!

Är det bara jag?

Är det bara jag som är trött på clownerna i Idol? Kan dom inte göra en gallring innan tv så vi får lite kvalitetsTV!
Jag vill sitta framför tvn och se och höra personer som alla är duktiga sångare och artister. Som ger mig rysningar och som verkligen utstrålad DET DÄR!
Då blir det mer tävling och mer spänning för oss i soffan.
Förnedringstv är så uttjatat och vill man se folk skämma ut sig så kan man surfa in på youtube bara o få sig ett gott skratt..
Stoppa in clownerna där och ge oss nåt NYTT!

Så har halva kvällen passerat

Jag som hade tänkt att ja skulle ha läst ut boken till nu.. Men Anders ringde o ville komma förbi o se hur jag bor.
Nu sitter ja här igen, ska strax duscha och sen blir de väl tvn som hägrar antar jag..
Fest på baracken ikväll, några från klassen som ska dit men jag är inte nå sugen så jag stannar snällt hemma..


Längtar verkligen till flytten!! Stor lägenhet, Henka på plats, grisarna på plats.. granne med Lisa, granne med ett bageri (Gissa om man kommer vakna hungrig varje morgon) Åh vad jag längtar!






Längtan

Längtar verkligen till november när vi får våran lägenhet! Saknar sambolivet med min Henrik! och så saknar jag mina katter, gos gos! Hoppas att tiden går fort!

det får gärna bara säga svisch svisch..

Konstiga drömmar!

I flera timmar drömde jag en låång dröm, det var som en film. Jätteläskigt. Det handlade om ett flygplan som hade nödlandat och exploderat, fast det var fortfarande intakt.. Sjuk! Väldigt många bekanta till mig var med och alla var besatta av att befinna sig på planet. Jag och några till försökte få ut alla för att det kunde börja brinna osv... Men alla blev helt besatta. I slutet av drömmen hittade jag folk som stod och polerade inredningen... Det var skrämmande... Usch... Hann vakna innan jag hann hitta de sista. Buu..

Så vad står på schemat idag.. Önskar att ja kunde plugga men har ju inga böcker.. och Ja, jag får skylla mig själv som var seg med att beställa! Men allt var så oklart med vilka böcker ja behövde, tyckte iallafall jag :)
Har en bok, som jag lånat som ska läsas idag, ingen som tyckte den var intressant dock så vi får väl se hur fort det går. har lovat Sara att jag ska va klar med den imorn, hon behövde den också. Så de e väl bara o sätta igång antar jag.

Regnar idag så det känns som ett lagom väder för plugg. Lär dock fixa min cykel också... Drygt.

Otur eller vad säger man?

Traskade ner mot station för att hämta min cykel, fin och orörd stod där den så jag hojjade hemmåt, tänkte att ja skulle pumpa däcken lite då de varit dåligt med luft de senaste veckorna... Skolan bjuppar på luft så ja styrde hojen dit.. redo för påfyllning.. PSSCHHH! all luft åker ur istället för i!!! Förstår inte vad som är fel.. jag gjorde inget fel... jag satt bara på den där där den skulle sitta o så sprusch! TOMT.. PLATT...

Antar att det är den numma ventilen som krånglar, de gjorde den när ja nyss hade köpt cykeln så då fick ja åka till en bilverkstad o be om hjälp, kändes ju inte lite dumt de heller.. Men nu vet ja inte var närmsta bilverkstad ligger så ja kan inte åka... Ventilnål behöver jag, finns på biltema men självklart finns det inget biltema i Gävle! Suck...




Usch så nedstämd ja blev nu!

Uttröttande

Usch så trött man blir av att sitta på föreläsningar hela dagarna.. Extra trött om det inte är nåt intressant innehåll...
Idag var en sån dag. Dessutom känns en hel del rätt lummigt inför examinationsuppgifterna vi ska göra nästa vecka.
Men det kanske klarnar på fredag..

Nu är det två skolfria dagar, blir dock en hel del o göra. Tyvärr har jag inte fått mina böcker från adlibris, inte vidare snabba dom inte så jag får köra på känn o kommer ju få betyg efter det.. Mindre kul. Förhoppningsvis hinner ja få dom innan helgen o då har jag ju helgen upplagd för plugg också såklart..

På måndag blir det spännande, vi ska vara vårdare och vårdtagare.. Haha, undrar hur det ska gå.. Ligga i sängen, bli tvättade, på och avklädda, matade, ha pants osv.
Mycket nyttigt kommer det vara!

Nu blir det till o stoppa lite mat i magen sen blir det en promenix till station där min cykel förhoppningsvis står.. Lämnade den där i torsdags och blir mycket ledsen om den är borta eller demolerad nu... Trist att man inte kan lita på att man får ha sina saker orörda...


Sen blir det nog lite träning med min stora fina boll! Vill ha träningsvärka imorn! mmm LÄNGTAR!

Min alldeles egna!

Det var en lång dag i skolan idag.. Tror inte att vi kom därifrån förrän runt 16.30.. Jag o Sara for iväg mot Valbo och IKEA.
Köpte gardiner som får duga, blev väl sådär... Tog oss även till stadium för att köpa en pilatesboll till mig!
Vill så gärna träna men känns dumt att köpa gymkort då ja inte vet om knät kommer hålla. Så nu har jag en alldeles egen boll.
Har ruskigt dålig balans så jag klarar typ ingenting nu, men övning ger färdighet.




Så nu blir det till att träna balans och bålstabilitet.. De ni! Wish me luck!

ooj!

Jag är GRYMT trött idag... Vaknade för 2 timmar sen o var jättepigg men lyckades somna om, nu när klockan ringde var jag såklart helslut! Hur kommer det sig att det alltid är så?

har ingen frukost hemma heller.. :( Det innebär att jag kommer köpa frulle i cafét på skolan vilket resulterar i att jag får mindre pengar på kontot.. fast jag har någro tjugor som ligger här...

Jag handlar alltid med kortet, ytterst sällan med kontanter och när jag väl har kontanter som ligger o skräpar så kan jag bränna dom utan dåligt samvete för det känns som att de redan är borträknade från min budget eftersom de inte längre finns på kontot.. Helt fel är det ju då det fortfarande finns i min ägo fast som kontanter.. Men så tänker då inte jag.. Kontanter bränner man, annars tappar man bort dom....




Nu ska jag göra mig redo för en ny dag i skolan..
Undrar vad vi får lära oss idag, vet iallafall att det kommer vara en intressant föreläsning på eftermiddagen, det ser jag fram emot!


Ha en fin dag!

RSS 2.0