tes = KLANT!

Tog mitt förnuft till fånga och köpte tågbiljetter till och från Ljusdal... Nöjd som en galning var jag fram tills jag kom till skolan imorse och insåg att jag ska befinna mig på Sätras Hälsocentral 10.30 på onsdag för ett studiebesök hos astmasköterskan. Då biljetten inte var ombokningsbar var det bara att köpa ännu en biljett, till en senare resa.. Så om någon nu mot all förmodan tänkte åka till Ljusdal på onsdag så har jag en ticket vid 8-tiden på morgonen. bara att hojta! haha. Wish me luck.. Nåja, blir ju iallafall kvar till på fredag så vi hinner ju mysa massor ändå!
Jag har en otroligt spännande kväll framför mig, den ska spenderas på Willys, jag ska inventera. Japp räkna... räkna fel, räkna om, räkna fel igen, tappa bort mig, räkna om.. osv.. Har ju ett par inventeringar på min meritlista, dock blir detta den första där butiken är ÖPPEN och folk kommer o plockar där ja precis har räknat, har ingen aning om hur det funkar men jag litar på de som säger att det går..
Nu får det blir mat, innan jag ska bege mig mot siffrornas värld.

It's alive!

Det var ett tag sen sist. Har inte haft något nämnvärt att skriva, eller jag har inte haft någon lust att ens logga in. Sen sist, jag har haft lite sommarlov, n0llningen har varit och det var rolig. Var lite halvkrasslig så jag var inte den mest akiva phaddern under veckan, dock var jag på G när jag väl var med. Skolan har dragit igång igen, men full fart. Så nu tar vi stora steg mot tentan som äger rum den 25e september. Kursen vi läser nu heter Folksjukdomar. Mycket spännande och lärorikt och såklart väldigt mycket plugg. Mysigt.
Funderar på om jag ska ta mig en tur till Ljusdal ons-fre men kan inte bestämma mig då jag känner att jag har alldeles för mycket plugg för att göra det, å andra sidan skulle ja ju kunna plugga som en tok på tåget dit och hem. Ska fundilura lite på det. Vill vill vill.. Träffa fina Ullis och Tuva och bara mysa!
Solo ikväll... Vad göra? läsa en bok? titta på tv, fast det inte är nåt bra? Plugga? eller kanske spela lite ps3 :D hihi jaa jag vet inte, eller så bokar jag tågbiljett till ljusdal och ser fram emot det :D JAA kanske.. :)

kanske inte.

Ibland märker man det tidigt, vissa gånger växer det fram.. Det där som kanske inte var så bra som man trodde. En vänskap som kanske inte var så äkta som man en gång hoppats på, som man kanske fortfarande hoppas på.. Man inser att det är någonting annat, eller ingenting alls. Förvirrande, olika personer, vem är vem. Vem ska man lyssna till... Kanske är det sommaren som gör det, som gör att folk visar sitt rätta jag. 
Inte rättvist.

Sista dagen av denna månad, känns som om jag har jobbat som en jäkla idiot men ändå har jag typ minst antal timmar på jobbet. Yeye, gör mig inte så mycket, förhoppningsvis får jag en schysst lön ändå och får ju dessutom csn i augusti så inte ska jag klaga inte.. :) Jobbar imorgon, sen ledig 3 dagar och efter det jobbar jag mina sista 4 dagar på willys. Sen är jag LEDIG fram till n0llningen börjar.


....

Fick idag höra att Bettans lilla fina Vincent har tassat vidare till katthimlen, efter att ha blivit påkörd av en bil. Det är så fruktansvärt hemskt och jag sitter här och fäller små kissekatt-tårar när jag tänker på det lilla bustrollet. Busigaste kissekatten jag träffat, dessutom en av de gosigaste, dock ville han mest härja med mig när jag var på besök men jag fick en del gosmoments också med honom. Han var ett unikt exemplar av katt. En härlig personlighet och han gav sin husse och matte mycket mycket kärlek. 
    

Hoppas du har det bra där du är nu, där du får springa fritt utan en massa stora hårda bilar som kan skada. Fick iallafall gosa lite med dig i lördags och du var så mysig och glad så! Vila i frid lilla Vince.

....Ja, kalla mig nörd eller vad ni vill, men katter har en speciell plats i mitt hjärta, det är det finaste lila djuret på jorden.


....dags att sova lite så jag orkar jobba och parta imorgon! Natti natti

RSS 2.0