Bortgjord inför alla gubbarna på bilprovningen..

"Jaha, här står du med hål i byxorna och gylfen nere.." 

Allas blickar vänder sig mot mig. 
Så började det för mig på bilprovningen igår.. Inte bortgjord eller så.. men vafan. det vara bara att skratta lite i och dra upp gylfen och fortsätta... :) man lär ju bjuda på sig själv förtusan..



Den blev godkänd iallafall.



Längtan..

Ledig idag.. Först tog jag på mig att jobba 12-16 för Mita, men jag hoppade det och ska istället vara barnvakt till Klara ett par timmar på eftermiddagen.. Ska bli mysigt. Hoppas att Hanna och Patrik får tag på golv så dom kan bli färdiga i källaren..

Sitter här o fnurar lite på vad jag vill göra med mitt liv. JAG VILL RESA... Om jag kommer in på PHS i höst då tänker jag sticka iväg nånstans i sommar. Och om jag inte kommer in så ska jag spara pengar hela sommaren och resa i höst och hoppas på att jag kommer in i Januari.. så isåfall får vi hoppas att jag blir godkänd på Pliktverket så jag inte behöver åka på en massa tester och därmed inte kunna resa. Hoppas att jag får med mig någon att resa med. Skulle ju vara trevligt.. :)

ooh så ressugen jag blev nu. lär bara få tag på ett jobb där jag inte behöver åka bil så jag kan sälja den och därmed spara en massa slantar som jag nu lägger på reparationer, bensin och försäkring. fast jag vet ju att de pengarna kommer hamna nån annastans, bla annat till mamma som jag är skyldig många tusenlappar.. dags o vinna på lotto snart tror jag. så jag kan börja leeeva.. 



Solen skiner. Ny dag..

Söndag. Solen skiner och jag är ganska nyvaken. 

Begravningen igår var så himla fin och personlig. Sarkhel var där med oss. Kunde inte låta bli att le imellanåt. 
Hans vänner hade skrivit ner en hel del om honom och allting passade på pricken. Han var en underbar och älskad person. Respekterad. Nu ska vi blicka framåt. Minnas allt det fina och försöka att inte tänka på det hemska.





Kvällen spenderades med Jannika och Catalina. Elin och Elin blev hemma båda två. åkte in med halv 8 bussen och efter en GRYMT dålig vägbeskrivning hittade vi till slut fram till stället vi skulle till. Det tog oss en halvtimme. Hade Nicklas sagt rätt första gången så hade det tagit 5 minuter att gå dit. hahaha. Men det gör inget.. Lite grattis på födelsedagen och massa vin. Sen kom även Jonte o Johan.. Skönt med lite kända ansikten. Kom iväg ner på stan rätt sent med tanke på att vi skulle med nattbussen, så vi drev mest omkring, fanns inga ställen som lockade riktigt. Kö på svenssons, så vi gick till max o satt oss istället. Roliga tjejer.. :) haha men det var trevligt. De andra gick till bullitt och hade säkert trevligt där :)

4 timmar till jobb. Lockar inte, men det är ju bra ob så.. Även imorn är det bra pengar.. niice. Kan jag verkligen behöva! ska väl försöka slita upp henka och umgås lite. kanske lyckas locka ut honom i solen, men det tvivlar jag på :(

ha en fin söndag!

ett annat perspektiv

Man får ett annat perspektiv på livet. Vissa saker blir helt plötsligt mycket viktigare. Vänner och familj. Man måste ta tillvara på den tid man har tillsammans.. Man ska inte ta någon eller något för givet.






Footloose i onsdags var hur bra som helst. Skönt att komma iväg o tänka på annat. Se den om ni får chansen.

Imorgon blir det en tung dag. Jag hoppas att tjejerna kan pigga upp mig på kvällen, då vi ska på kalas!
Hoppas verkligen det. Catalina och Jannika är hemma över påsk. Ska bli underbart att träffa dom imorgon.
Efter allt som har hänt vill jag inte förlora en minut med mina vänner.






Idag ska vi hem till mamma och äta påskmat.. Önskar att Sue, Sven och Åke var på plats också..





Långfredagen..

Dagarna går sakta. Tankarna snurrar. Frågorna är många. Ledsen, arg, frustrerad och förtvivlad. Hur kunde det hända... Varför just du?





Tycker så fruktansvärt synd om de närstående.. Bröderna, släkten, flickvännen, alla vännerna.. 
Tänker på er! Han var en underbar människa. Det vet vi alla. Saknaden är stor.











Nya tag..

Onsdag idag.. Vaknade och var inställd på att stick ner till gymmet, men det var verkligen ett bombnedslag här hemma.. Så det blev ett städyck istället.. har dammsugningen kvar nu.
sen bär de iväg till syster. sen bildemo och köpa en strålkastare till min bil.. Luncha o sen stockholm!
traska lite på stan, käka o kolla på FOOTLOOSE.. Roligt!

Blir en sen kväll för mig, men börjar inte förrän 15 imorgon.

annars då... Jodå.. försöker att tänka på annat. Men det är svårt... Går inte många minuter utan att jag tänker på 
den underbara människan som lämnat oss. Jag har bara fina minnen kvar.. Hans härliga skratt ekar i mitt huvud.

Blir lite leds på folk som bara gnäller och gnäller över helt obetydliga saker.. Igår hade jag en kund som jag bara ville skälla ut och förklara för henne att livet är kort och framförallt SKÖRT. Men det kan man ju inte göra.. Det får hon upptäcka på sitt sätt..

Lär väl bli klar med städningen nu så jag kan göra mig redo för avfärd..

Footloose..

Ska väl försöka tänka på nåt annat. Imorn ska jag och syster till sthlm och gå på Footloose.. dåligt planerat av oss att ta det veckan innan lön. Har inte ett öre på kontot.. jaja det löser sig.. 

Ska bli skönt att få nåt annat att tänka på.. När något sådant händer i ett litet samhälle är det många som drabbas.
Ett samhälle där alla känner alla, många blir berörda. 

Nej.. jag kan inte och jag tror inte att jag vill förstå det heller....

Finner inga ord.

Gårdagen var en tragisk dag. Vi förlorade en vän..

I Arboga förlorade en mor sina två små barn och är svårt skadad själv. Pappan är misstänkt. 
Hur kan man vilja döda sina egna barn? Hur kan man vara så ond? Två små oskyldiga barn.



Det finns en ondska i världen som vi inte rår på. Som vi kommer få leva med, alltid..

Det är en massa tankar som snurrar i huvudet. Jag kan inte förstå... Det går inte. Det finns inte.

Du är saknad av många, Sarkhel!

måndag 17 mars 2008..

När jag vaknade imorse, lyckligt ovetande om vad som hänt, kände jag att det skulle bli en bra dag. 
Jag var på bra humör och jag var glad. Jag var glad över att dagens arbetspass var en halvtimme kortare än vanligt på måndagar eftersom det är påskschema. Glad över att vi skulle på kalas och fira Klaras 2-års dag idag. Glad för att jag skulle få träffa lilla Otto ikväll.. 

Tänk så fel jag hade....... Det blev ingen bra dag...









Du kommer alltid att finnas i våra tankar..

Du var en underbar person, Sarkhel. Du fanns alltid där för de som behövde en vän. 
Jag kan inte förstå varför detta skulle hända. Varför just du? varför nu? Du hade hela livet framför dig!
Det kunde gå månader mellan gångerna man träffade dig, men du var alltid lika glad, alltid lika trevlig.
Hela din personlighet var unik. Så mycket skit som du har genomlidit. Du var värd att få leva ett långt och lyckligt liv.
Du lämnade oss alldeles för tidigt. 

Varför är livet så orättvist? En olycka händer så lätt. Det borde inte vara så.
Jag kommer alltid minnas dig som den underbara person du var. Du lämnar ett enormt tomrum efter dig och det är många som blir berörda.





Vila i frid, vännen!





Liten bebis har kommit till världen..

Nu har lilla skrutten kommit till världen. Klara har fått en lillebror.. :) Nästan en vecka sen. Stor var han också..
Hoppas att dom mår bra allihopa och att vi får titta på sötnosen snart!

Helgen här.. Mer och mer som händer på jobbet som gör att jag bara tappar lusten totalt.. Det är sånt jäkla kaos hela tiden.. Så leds.. Ska söka lite sommarjobb i helgen och hoppas på det bästa.. Skulle va skönt att slippa ha kvar bilen då den bara kostar mig en massa pengar och det känns ju inte som att man kommer ha råd att tanka i sommar.. Galet dyrt med bensin.. 

Ikväll blir det träning.. Tänkte ta en snabbis på gymmet innan. Skulle va skönt o köra lite rygg och mage.. Ben blir det ju på fotbollsträningen sen så det räcker.

Imorgon har vi internmatch. Ska bli grymt kul. Har missat massa träningar på sistone pga jobb och sjukdom men nu jäklar.. peppad.. Efter matchen blir det lagaktivitet.. Mitt kära gäng HJÄRTER som har hand om det.. Vi ska laga lite käk, TACOS o äta tillsammans allihopa sen traskar vi iväg till FH och kollar på melodifestivalen på bion.. Nice..
kommer bli rooligt.. får se hur många vi blir men hoppas iaf på 25.. 

NU ska jag laga mat o sen är det träning på schemat..

såg ni Criminal Minds igår? Jäklar så spännande, undrar vad som händer med García! hoho spännande..

Jag ber om ursäkt..

Förlåt mig Sofia och Daniel från Gnesta! Lovade ju att skriva om er..
Dessa två klockrena personer träffade jag på båten.. Jag sprang runt alldeles ensam då Henka o fabbo hade somnat, Krister var försvunnen och alla andra var bara galna.. springer igenom sailor's och ser 2 personer som sitter o käkar banan och dricker festis. hahahaha kunde inte låta bli att bekanta mig med dom!

Det var iallafall sofia och daniel.. Spaterapeut och snickare (egen företagare) haha. damn vilket minne.. :D

någon skrev i kommentarsfältet utan namn o undrade var jag köpte revigör.. på en hälsokostbutik.. :) 

jobbet idag var trååkigt.. imorn ska jag söka sommarjobb.. förhoppningsvis blir det ju plugg i höst. Skulle vara sååå underbart.. hoppas hoppas!

ledig imorn..

Onsdag och lite uttråkad..

Börjar jobba om 1,5 timme. Golvet 12-21 som gällde idag, men ska tydligen dela på det så jag jobbar i kassan från 17. SÅÅÅÅÅ JÄKLA TRÅKIGT! åker jag väl på o stänga också antar jag. Värdelöst.. Hate this shit!!

Kryssningen var bra.. haft både roligare och tråkigare. Jaja men skit i det nu. Har iallafall träffat den bästa uppfinningen i världen.. REVIGÖR! brustabletter mot baksmälla. OCH DET FUNKAR! en innan man börjar dricka, en när man går o lägger sig och en när man vaknar... Underbart! Har aldrig varit så pigg! ska bunkra upp så man har hemma.. :)

Annars då? Allmänt trött på allt. Funderar fortfarande över hur vissa människor fungerar. Är det ok att skälla ut nån för hur den beter sig när man är 100 ggr värre själv? Bara en liten undran. 

Igår var jag ner till gymmet. Var evigheter sen. varit sjuk i 2 veckor nu. Hostar o snorar fortfarande men ville verkligen träna och det var såå skönt. Kan tyvärr inte träna idag då jag ska jobba.. Imorn blir de gymmet igen och på fredag kan jag faktist va med på fotbollsträningen.. Om det är nån? har ingen koll alls jag. 
På lördag internmatch, sen lagaktivitet blir nog trevligt.. Jobb söndag så det blir en lugn lördag.

Har en del jobb som jag ska söka.. ska nog sätta igång med det nu på en gång..

Hoppas verkligen att jag kommer in på skolan till hösten.. Vilken lättnad det skulle vara..



En dag kvar..

Imorgon ska vi åka båt! Yeay! Kommer nog blir trevligt. Är inte särskilt pepp alls för tillfället men så fort vi sätter på oss på tåget mot sthlm så kommer det nog, annars på terminalen när vi träffar alla hääärliga människor!

Idag står tvätt på schemat, sen till sala. Kolla Åsas lägenhet och sen åka till Elin.. trevligt!
Jobb 16-21.20.. Fis pass men ändå skönt.

Solade igår igen o ser ut som en tomato igen! med vita ringar runt ögonen.. haha så jäkla snygg! Får hoppas att det går ner tills imorn. Annars går det väl att rädda med en jäkla massa smink.. :)

Tvättis nu.. tjo!

Idag så..

Idag ska jag jobba.. Hostar som en galning, men kan inte vara hemma längre..
Så det blir bara 2 arbetsdagar för mig denna vecka. Inte bra ekonomiskt.. 

Idag har jag iaf städar ut bilen lite grann, blev ingen dammsugning eller så men har tagit bort allt skräp o torkat lite rent o så.. Ser bättre ut än innan nu. hehe..

Hahaha ser ut som en tomat med vita ringar runt ögonen. japp. HELT galen. viker mig dubbel när jag ser mig själv i spegeln. Blir kul o jobba så här idag. haahaha.. folk kommer ju få sig ett gott skratt iallafall.. bara i bjuda på.

Ne om man skulle ta o göra nåt vettigt....

dag 6

Dag nummer 6 som sjukling då. Blev hemma idag också. Halsen är uppsvälld och jag hostar som en galning..
Kan inte påstå att jag tycker att det är kul.. Men imorn MÅSTE jag jobba, blir ju fattig av detta. Lär dessutom samla på mig lite extrapass, fast det är väl omöjligt!

Måste städa min bil också, den är ingen skönhet inuti just nu inte.. haha.. men det är snabbt ordnat.
Vet dock inte hur jag ska lyckas med dammsugningen. vill inte dammsuga den med våran dammsugare.. haha..
Brorsan kanske har en skrutt jag kan låna..

Nu ska jag laga mat.. Pyttipanna till henka och till mig blir det lax, haricot verts och broccoli.. Mums!



Inte helt ensamma..

fick precis höra från Maria att vi inte är ensamma om att vara utan TV... hoho känns skönt! hahahah

Fortfarande sjuk..

Vette tusan vad det är jag har åkt på.. Riktiga monster är det iallafall som har angripit min kropp..
Halvfebrig fortfarande. Halsen är toktjock och fylld med taggtråd, Ören är igentäppta och jag hör knappt nåt.
hahaha.. Känns frääscht det här..
Hoppas att jag kan jobba imorn iaf, annars blir det snålt i plånboken! Och jag hoppas att jag är frisk på fredag och att henka inte har blivit smittad då.. ska ju åka båååt då!

Laddade för melodifestivalen igår.. Hissade o dissade tillsammans med Henka.. O så mitt i fronda så blir det myrornas krig i hela tvn! alla kanaler.. Poff väck borta! journr kunde man ringa till fram till kl 20.00 haha.. vilket skämt.. När kollar flest på tv? Efter kl 20 skulle jag tippa på.. Så nu är vi utan kanaler.. Lär ta reda på om vi är de enda i huset. Konstigt isåfall..

Ne, nu ska jag äta frukost o ta en dusch.. Sen ner sporthallen o kolla på cupen, som jag inte kan va med i eftersom jag är Sjuk :(

Vilken besvikelse.

Jag är fortfarande sjuk. Idag är det min 4e dag med feber.. :( jag knaprar piller och häller i mig vatten.. inte blir jag frisk för det.. 
Jag kommer alltså missa cupen imorn. Så typiskt.. VILL JU SPELA.. Har redan tackat nej eftersom jag vet att även om jag skulle va pigg imorn så är inte kroppen med på en heldag med fotboll. skulle garanterat bli sjuk igen och vill inte riskera hälsan eller livet för lite fotboll.. 

Så vad ska göras denna lördag då? Skulle blivit melodifestivalen med Elin, men hon fick andra planer..
Vet inte ens om jag orkar träffa folk eller om det är så smart med tanke på att de kanske blir smittade då.
Vi får hoppas att Henrik inte blir smittad, fast det blir han ju säkert.. kryssning på fredag. Tänk om han blir sjuk då? trååkigt!
Verkar iallafall som den värsta hostan har gått över.. Skönt!! Hoppas att det håller i sig.. Kan ju faktist bli pigg under dagen så jag orkar göra nånting ikväll. Skulle va looligt!

Nej nu lär ja ta reda på diskberget i köket.. Man är ju så lat. trots att man har diskmaskin så orkar man ändå inte plocka i och plocka ur.. Ja, jag vet det är illa!

Ha en fin dag!

RSS 2.0