Färdig!!

Sådär! Nu är äntligen garderoben färdig! Supernöjd med resultatet, många hyllor. Bra att utnyttja höjden.
Kan säga att det var värt varenda krona. känner dock att jag kanske kunde köpt en annan röd färg som var billigare, men då hade det sett konstigt ut så.. ÄR SUPERNÖJD! Det är tur att man kan shoppa BILLIGT på Ikea, hyllplan kostar ju inte många kronor. Nu kan jag äntligen få lite ordning där inne. SKÖNT!

Det blev kanonsnyggt med golvet oxå. Vi rev upp golvet vi hade i hallen o la in där inne. Henka hade 2 paket av ett golv över sen dom la i studion så vi köpte 2 pkt till på Ikea så vi har börjar lägga nytt i hallen nu. Blir supersnyggt!
Efter sommaren ska vi även fixa till lite mer i hallen o göra om lite. Oh så fint de blir.

Nej nu lär jag flytta in alla mina kläder i garderoben, plus henkas skjortor och koftor som oxå ska få hänga där :)

NÖJD. kommer nog bilder imorn :)

Renovering av garderob.

Nu har vi äntligen börjat med våran renovering i klädkammaren/garderoben.
har köpte hyllplan, skohyllor, klädhängar, färg och golv. Fast golvet som ska in där är golvet som vi har i hallen nu för där ska vi lägga nytt.. DYRT men vafan sen är de gjort.

Det blir grått, vitt o RÖTT. hihi..

Köpte en röd färg som va grymt snygg när hon visade men som dock inte alls såg ut så när den blev påmålad så blir den inte bättre efter 3e påstrykningen ska ja gå o klaga.. färgen va dyr!! grymt dyr o då vill man ju att de ska bli snyggt.

Ska måla väggarna grå nu, hyllorna står hos hanna o patrik o är skrikigt röda.. hihi.. ska måla dom igen imorn o hoppas hoppas..
Men nu blir de väggar..

heeej

Midsommar som var.

det blev en lugn midsommarhelg.

Fredagen spenderades med Elin, Jannika och Åsa. Käkade kanongod grillad kycklingfilé o sen massa mer på det. drack vin o snackade skit. jag elin o åsa knatade hemåtrunt halv 12. Sov hos elin o jonte kom hem full som en gris efter 2 nån gång. hahaha...

Sen upp o jobba på lördagen 9-15 hem, städa o så kom de lite folk, Elin, jonte, catalina, ida o micke. madde stannade hemma hon var alldeles för sliten sen fredagen lät de som. Det var en trevlig kväll.. Slutade dock ganska tidigt då vi tyckte att parken var sämst o alldeles för dyrt blev de massa mat för mej henka o cat här hemma. Mums mums. sen sängen..

Nu är jag ledig heeela veckan.. på måndag har jag nästa pass. SKÖNT! men då börjar jag på mitt vik oxå så då är alltså all ledighet för denna sommar borta känns de som. buu.

På lördag blir det inflyttningsfest i sala hos Elin o Jonte, kommer bli mkt trevligt!

Välkommen till världen.

Den 21a juni blev jag moster.. Då kom en liten pojke till världen. Lilla Åke.
Ja, ÅKE.. E så trött på alla som skrattar o säger att det är så ovanligt. JA det är kanske lite ovanligare. Men det är väl roligare det än att han kommer ha samma namn som 5 andra i klassen när han blir äldre.

jag tyckte inte heller att det var så roligt namn först, men nuuu.. ååh så fint. Lilla Åke. hihi.
Han är världens vackraste lillgris oxå..

söööt.


image79




imorn ska jag o Elin åka till västerås. Ikea står på planeringen, samt byggmax.
jag skall nämligen äntligen ta tag i min lilla garderob jag har. lär göra iordning den ordentligt så vi kan ta tillvara på alla förvaringsmöjligheter.

blir golv, färg, hyllor, krokar o lite sånt. skoj skoj.. ser fram emot det.









 

bakisdag

Precis kommit ut ur duschen. ingen fräsch o pigg tjej som sitter här.. Börjar jobba om en timme o jag känner mig inte direkt nykter.. Nästan så att ja vill ringa o sjuka mig. orkar inte jobba idag!!!! men ja måste SÖNDAG dubbel OB jobbar 12-21.20 inget dåligt pass..

sen jobbar jag heeeela veckan förutom onsdag o söndag. KUL. ne verkligen inte..

jaja kvällen igår..
Åkte in med Maria, jättesnällt av henne o ta med oss i bilen.
Hem till syster o så blev de pizza hemma hos Åsa. Massa dricka o så taxi till flustret.
Jag o Cat gick in gratis då Jonas skrev upp mig + en till på listan. SÅ SNÄLLT! Men vi hade inte så kul där så vi gick till Svenssons istället. Kvällen va ok, lite för mkt alkohol i min kropp. Jätteskoj att härja med cat.

Bussresan hem satt ja o snackade gamla minnen med Kim. Haha.. härlig.

Kliver av bussen o pratar me henka i luren han e på väg till uppsala med min bror som har blivit biten i ansiktet av en hund. Fyllskalle... vad säger man... jajaja


nu lär ja fräscha upp mig lite...

LÖRDAG!

Kom inte upp kl 7 imorse som ja skrev igår. va alldeles för trött. gick upp efter 8 o stressade in till uppsala flyttade alla saker på 2 timmar så de va smärtfritt. Blev övertalad av syster att hänga på ut. Va lite omotiverad men så kom ja på att jag kan dra med mej Catalina o hon va självklart på så då blev allt genast mkt roligare.

lär göra mig iordning nu, tar ju tid på mej jag. Bussen går kl 18 så tills dess måste ja hinna bli klar plus hinna stoppa nåt i magen :)

ha en fin lördag gott folk!


Lääängtar!

Längtar tills hela familjen är samlad igen..


image77


Lovely!! Ljusdal-gävle-heby... typ..

Sängen kallar.

Så var det dags för sängen strax då..

nyss varit ute o gått en kvällspromenad med maria ...mycket trevligt.
känns som att magen kunde koppla av lite så nu har smärtan gått ner. usch kramp i magen e inte kul. har haft det sen 1 tiden idag.. 11 timmar alltså.. måste dricka mera vatten...


imorn ska ja gå upp runt 7 o ta en timmes promenad, sen frukost o sen åka in till Uppsala o hjälpa syster..

Ni anar inte hur mkt ja längtar till kryssningen i slutet av Augusti. låångt dit. men det är lätt bland det bästa som finns.. Fabbo gör det roliga roligare. alltid.. o så alla andra härliga gävlebor.. UNDERBARA människor!

Gävle trippen.

Det blev ingen långvarig vistelse i Gävle. Vi åkte strax efter 17 o stannade till på Valbo Köpcentrum en snabbis, henka skulle in på carlings o kolla efter tröja.. OJ det var visst rea där så vi köpte på oss en massa huvtröjor! jag en o fredda o henka 2 var.. Nice nice.
Klockan tickade iväg då vi gick efter hebytid (Klockan går fel i heby - ingen kan passa tider här)
Hittade inte till måsbergets IP lr va de hette o jag fick jaga en gammal tant o gubbe som skulle förklara. gissa hur de gick. men vi hittade till slut o där väntade fabbo glatt på oss.. åååh man blir så glad när man träffar honom!

lite bilder från kvällens äventyr..


212948-76212948-75212948-74212948-73212948-72212948-71212948-70
212948-68212948-67212948-66
212948-69

jag o henka o så massa på fredda o fabbo o så träffade vi Cajan o Henka Alriksson..
skoj skoj.. o så 3 fula miner på mig på raken. YEAY.. hatar kameran!


Sådär då..

nu ska ja ut o traska med maria en sväng. skönt med kvällspromenad..

FEJK!

Yes så är det. åkte till Enköping idag o köpte Fejk-Crocs. så sköna o såå billiga! Föll för ett par himmelsblå.

Titta så fina dom är! o Kolla mina söta små bin.

212948-65


Henka köpte ett par marinblå, mamma får ett par som är likadana som mina o Klara fick ett par röda.
så söta så.. Kanonpric ett par 99! 2 för 150.. :) suvve ;) hellre de än 500/ st.


Ikväll blir det Gävle för mej henka o fredda. Kolla på fotboll o träffa fabbo. Kameran ska med. En blogg blir ju lite roligare med lite kort, har bara varit alldeles för lat för det..



Saker att se fram emot.

Sommaren är här.. För min del står det i princip bara JOBB på schemat. lär försöka få tag på ett riktigt jobb så man får semester nåt år. haha.. skulle ju vara rätt skönt..
Om 2 veckor åker jag, henka, elin o jonte till Göterborg tors-sön.
Liten roadtrip ner.. Gå på liseberg, shoppa lite, festa lite o bara ha det allmänt trevligt!
ska förhoppningsvis boka ett 4 bäddsrum till oss imorn, väldigt centralt lät de som..

Sen börjar mitt sommarschema.. jobba jobba jobba. ja har dessutom tagit på mej extrapass under sommaren, o mer blir de säkert.. pengar!!!

Och så är det bara att längta till Augusti... 30-31 blir det MONDAYBAR SUMMERCRUISE!!
NICE!!!  längtar redan. Hoppas bara att Elin o Sara inte bangar :D o kanske att man kan övertala Axel? så är vi i princip 2 hytter.. yeay! skulle va grymt! Lär komma i form tills dess.. 6-timmars set med Ferry Corsten, hur ska man orka? VILJAN!! ooh va underbart de kommer bli!

Imorn ska ja o henka åka till enköping o köpa fejk crocs :D hehe 2 st för 149:- BILLIGT! FÅr hoppas att vi hittar i våra storlekar.. Sen blir det Gävle på kvällen kolla på fotboll o träffa Fabbo!! skoj skoj!

nu blir de duschen..

Onsdag. Ledig. Möte.

Ledig! Stängningen igår gick relativt lugnt. En person var snäll o stannade kvar fast hon slutade 20.30. annars hade de blivit kaos. Stämplade ut 21.19. En minut tidigare alltså.. YEAY! hehe

Åkte hem till Jannika en sväng efter de, snackade lite skit med henne o Elin.

nu blire Ica med honeyboy!!! handla lite mat han vill ha pannkakor o glass o ja vill ha sallad. haha lite skillnad så de blir en varsin maträtt. :)

Sen in till Sala. kolla lite grejer, hem till elin o hjälpa henne lite o så på Möte på jobbet för alla sommarvikarier o sen skulle vi kolla på henkas kusin som ska uppträda lr vad man säger på KSK's avslutning...


lär kila...


Ändå inte inte ledig.

Skulle vara ledig idag, umgås lite med henka på dagen o sen skulle det bli vin och grillning med Elin o Jannika. Blev precis inringd o då jag har fått så pass lite pass i junimånad så måste jag tacka ja. ska jobba 15-21.20 vilket betyder att jag inte kan hänga på hem till Jannika. Ganska skönt på ett sätt då jag kände när jag vaknade att jag inte alls var sugen på alkohol denna tisdagskväll. haha. Synd bara att man missar en kväll med flisorna..

Tänkte faktist att ja skulle ner på träningen ikväll, men som sagt. JOBB. undrar när jag tränade sist. det var väldigt länge sen. Kan inte kalla mej som en i laget längre känns de som.. hehe..

Nej nu blir de promenix o sen nåt i magen...


Ny vecka.

Måndag igen. Idag ska jag jobba 12-20.30 hoppas på en smärfri dag med mkt jobb på golvet lr nåt.. :) sköönt de skulle vara..
Har varit ute o gått o sen duschat, varmt ute.. ska snart trycka i mig frukost o sen åka o jobba.. Inte allt för lockande när ja vet att Elin o Jannika är o badar. FUSK! ja vill me..

Ikväll kommer Catalina hem till sala.: SKOJ!!!! o på onsdag åker Linn o hennes pojke till Italien.. HÄRLIGT! hade ju hoppats på att hon skulle va hemma i gävle i helgen ifall vi åker upp o kollar på fotboll.. men men..

Nej nu är de frukost, borsta tanden o åka o jobba..

ha en fin dag

Äntligen inköpt!

Äntligen har vi köpt ett köksbord. Det blev BJURSTA från IKEA i Svartbrun då hela vårat kök går i grått vitt o svart.
Det blev dock ett annat par stolar. Vi skulle först ha HENRIKSDAL men de kände alldeles för stora för vårat lilla kök o då hittade vi BÖRJE så vi slog till på dom. 100 kronor billigare. ALLTSÅ 400 billigare.. BRA DET!
Vi fyndade även en fotpall till vardagsrummet.. 349:- kostade den för att den var monterad, inget fel på den, dock ingen klädsel men de gör inget för vi gillar inte riktigt EKTORPS klädslar så nu ska det till o köpas nåt snyggt tyg o börja så, ska även sy nytt kuddfodral till de stora kuddarna vi har på golvet. blir i samma. så fint så..

Här är iallafall en bild på vårat fina köksbord.. Me Like.. Vi har fastnat för den svartbruna färgen från Ikea, mer liv i den än helsvart.

image63




Idag är det tvättdag.. Gick upp 6.40 för o förbereda tvätten.. hahaha.
ska försöka bli klar med det så fort som möjligt...
sen ska jag åka in till uppsala en sväng, hade tänkt åka till tärnsjö o kolla på mitt lags match, men jag hinner tyvärr inte det..

Ikväll blir det iallafall 50 års fest, henkas farbror fyller jämnt.

Så här såg min ena katt (Izze) ut förra veckan när han blev stucken av en geting på ena tassen.
Nån dag senare blev han stucken i båda tassarna, vilka monsterlabbar han fick då.. hahaha


Sveriges Nationaldag.

Grattis säger jag till Mimmi, Axel, Richard och Danne.. De fyller alla år idag! vet att det är nån mer, men man kan inte komma ihåg allt.
Anna fyller ju tillomed 20.. STORT GRATTIS TILL DEJ!!!!

Igår åkte jag Elin o Henka till tärnabadet o solade o badade, vi blev röda allihopa i solen, fast minst jag då jag iallafall smörjde in mig. DUKTIG TJEJ! I know my Skin! Mysigt var det. Sen blev det jobb o det var hemskt. VI var för för få som jobbade på kvällen det var massa folk o puckon åker o storhandlar vid den tiden så de inte är klara förrän 20 över 9.. DÅLIG STIL tycker jag. vi stänger faktist kl 21!!! (vilket betyder att vi oxå vill hem från jobber, precis som alla dom säkert vill hem från sina..)

Idag kommer det bli ett helvete heela dagen. Folk är lediga, handlar inför kvällen/dagen o studenten.
jobbar 10.30-18.30.. huuua.. massa folk. men massa pengar oxå. RÖD DAG - DUBBEL OB! NICE!
sen jobb imorn och ledig i helgen. SKÖNT! på Lördag blir det 50-års fest. Henriks farbror fyller år.
Blir lite förfest här hemma hos oss tror jag, kanske blir lite kubb o så ute på den stora gräsmattan som finns snett utanför oss. Mysigt.

just ja! igår kom mina efterlängtade skattepengar! ett 5-siffrigt belopp smög sig in på mitt konto! me like!
nu ska de shoppas till lägenheten. Köksbord+stolar, tapeter kanske nåt mer fint..
Kommer bli så fint så.. dessutom ska jag ta tag i mig själv o köka mig en bikini... ska försöka spara lite o kanske betala in CSN för augustimånad så man slipper det då.
ska försöka snåla med extrapengarna.. :) lycka till!

snart ska jag, henka, elin o Jonte åka till Göteborg. förhoppningsvis sista helgen i juni.
Åker bil ner o så tältar vi lr letar på ett billigt vandrarhem. Går på lisberg, käkar o dricker gott o har det allmänt trevligt. Hoppas på fint väder!

nu lär jag äta upp min frukost som består av en banan o 2 äpplen. sen jobb!

ha en fin dag.

Underbara Sommar!

Igår var jag ledig, så skönt. Blev lite spendering i solen, brände mej dock på axlarna när jag gick till Hanna o klara. Finaste bonnbrännan fick man oxå. haha snyggt! inte.
Lagade god indisk mat o sen in till sala o hälsa på elin o jonte i deras nya lägenhet. Det kommer bli så himla fint där. Vi gick o skulle köpa lite fikabröd, kom hem med munkar o bullar för 10 pers + plus att vi gjorde snittar med ishavsröra. SÅ GOTT.. skapligt mätt man blev. Spelade kort ett par timmar o jag har återigen fått bevisat för mig att jag verkligen är BLÅST! oj oj, ni anar inte.

Idag börjar jag inte jobba förrän kl 16 så jag o Elin o Kanske henka ska åka till tärnabadet o sola o bada.. MSYIGT!
har nyss varit ute o gått o jag tror det är ännu varmare idag än igår.. huua.. nice med summer! Äntligen!

Men nu lär ja äta frukost, ner i förrådet o hämta kylväska o sen ta mig till apoteket o köpa lite sollotion :) jag har ju inte mkt till pigment så jag bränner sönder mig i solen :(.. gris-therese...


Dåligt med update.

Mm de kan man lugnt påstå.. varit lite ledig, jobbat lite.
Elin o jonte har äntligen flyttat ihop i en lägenhet i sala.. MYSIGT! inte varit där o hälsat på ännu då elin hela tiden får nåt att o göra när ja har planer på att komma. Morr...

Ikväll då. vad ska göra.. Fotboll om 2 timmar. får se om vi kollar på den hos henkas pappa kanske.. varför sända matchen på kanal 9??? grrr... Snart ska vi iallafall iväg o vara barnvakt till klara då hanna o patrik ska festa lite ikväll o sen iväg på logdansen i vansjö..  kul för dom.. vi kanske åker ut en sväng o kikar om vi orkar, vem vet. Har varit där de 2 senaste åren o med rätt mängd alkohol i kroppen blire riktigt kul! älskar att bo på lande ibland.. hihih

jobbat idag. huua så trist. ska jobba imorn oxå. huua så trist.. :(


ne ska göra mej iordning för o åka o leka med Klara lite...


RSS 2.0