Träningsvärk i halsen?!?!

Japp, det har jag, headbangade väl för mycket på Afron igår antar jag, drygt som tursan är det iallafall.. Har nog lite träningsvärk i de flesta musklerna idag, sköönt, även fast det är rätt jobbigt. Fördelen är ju att man känner av träningen och det är väl meningen det...

Seg dag i skolan idag, fick skjuts av Sandra imorse eftersom jag var seg som sirap... Vi har haft omvårdnadsdokumentation idag hela dagen. Efter det åkte jag, Sandra och Sara till sjukhuset för att jag och Sara skulle få BCG-vaccin.

När vi anlände till sjukhusområdet, kände vi en frän doft (stank). Vi kände den redan i bilen innan vi parkerade, runt hela sjukhuset luktade det fränt, som en blandning mellan bajs, spya, galla, U name it! Det var ruggigt. Ju närmare entrén vi kom desto värre blev stanken, väl inne i huvudbyggnaden gick det inte att andas in mer, inta skyddsposition var det som gällde. Höll för munnen och försökte att inte andas in.. VAD VAR DETTA? ett moln av Calicivirus? Hade sjukhusets avloppsystem brakat samman efter alla toabesök från de drabbade? Fruktansvärt jäkla illa luktade det. Det avtog dock när vi kom upp till lungmottagningen men efter bara 5 minuter hade stanken hunnit ifatt oss och det luktade ÖVERALLT.

Fiiiifan säger jag bara... jag är inte kinkig när det gäller att jobba med bajs, även fast det kanske inte är en favoritsyssla, men den där stanken, den går fan inte att beskriva, den måste upplevas!


Fick iallafall min spruta och blev ytterligare x antal hundalappar fattigare, ska kräva skolan på slantar inom kort. Hoppas på att de är snabba denna gång.


Haft soffhäng med Sandra nu, hon åkte precis hem och nu sitter jag här all alone med träningsvärk i halsen.
Störande? - Oerhört, ja.
Undrar om det kommer se ut som att jag har stödkrage imorrn, det lutar åt det..


Imorgon ska vi iallafall få stickas, hade fel förra veckan då vi bara fick en massa information om det. Imorgon ska vi få stickas och leta efter fina vener.. Spännande. Sen kommer älsklingen hem och då blir det mys för hela slanten.. JAG LÄNGTAR...



Nopp..

Nej det blev ingen matlåda.. Orkade inte, så imorgon får jag väl leva på frukt eller nåt i skolan och äta som en häst när jag kommer hem, har ju funkat förut så varför inte..

Imorgon ska jag till sjukhuset och läsa av PPD-testet som gjordes i måndags.. Därefter blir det en spruta i armen som tar lååång tid på sig att läka. FRÄSCHT, nej inte mycket. Som tur är väl att jag förhoppningsvis slipper TBC med detta vaccin.

Ska hoppa ner i sängen nu, ny dag imorgon, lång väg till skolan.

Natti Natti

Afro och Core..

GALET SKÖNT!! JAG ÄLSKAR ATT TRÄNA... Okej, jag sög totalt på Afro, inget flow och noll koordination för min del.. Har svårt för allt som har med kombinationer och göra för jag glömmer alltid det som var innan.. JÄMT. Men det var kul och det var skönt så jag kommer absolut gå på det igen. Core efteråt passade perfekt, kort pass och det brände fint i magen..

Nu har har jag tagit ett bad och ska strax tugga på majskolvar, gottit.. Skola hela dagen imorgon, måste fixa matlåda...

På fredag kanske det blir gymmet före skolan, om jag orkar.. Vi får se..

Rapport och nytändning.

Yogan igår var hur skön som helst, precis vad jag behöver. Direkt när vi skulle sätta oss och se sådär härligt stolta ut, låst sig ryggen på mig - ajaj.. Några moment senare hade det hunnit knaka en hel del i min rygg. SKÖNT.. När jag gick därifrån kände jag mig x antal kilo lättare och ryggen kändes inte alls lika dålig som innan jag kom dit. Idag känner jag av rumpan och ryggen och längtar tills nästa gång det blir yoga.

Idag ska vi prova på Afro och efter det blir det Core. Jag kommer alltså ha en saftig träningsvärk imorgon.


Innan det blir träning så måste jag börja med vårat grupparbete som vi ska försöka bli klara med till nästa vecka. Borde inte ta så lång tid tycker jag men man vet ju aldrig med sånt där...


Nervöst..

Idag hade vi förflyttningsteknik på schemat, mycket givande och riktigt kul! Ruskigt mycket fellyft det begås där ute i vården, stackars ryggar och patienter.

Okej, ikväll är det dags för YOGAPREMIÄR för fröken. Galet nervös, vet inte vad detta går ut på ens, ruskigt dålig koll. Men det blir säkert jättebra.. Laddar upp med lite mat, Kycklingfilé, med lite purjo samt morötter, till det lite sparris. Gottigt.

Tänkte hinna med lite vila i soffan innan jag ska bege mig ut i halkan igen. VILL HA VÅR NU..

Ett S T O R T grattis till mig!

Jag klarade Mikrobiologitentan som vi hade strax före Jul som jag var nästan säker på att jag inte hade klarat: JAG KLARADE DET!

Dessutom fixade jag 100% på Läkemedelsräkningstentan. LOVELY! Jag är så stolt över mig själv.
J A G  Ä R  D U K T I G ! ! !

Nu väntar vi bara på farmakologitentan som vi gjorde samtidigt som LM-tentan. HOHO Galet nervös!
Hoppas att man får veta det snart, kanske redan imorgon. Hoppas.



Nu ska jag krya ner i sängen.. ska bara köra lite rally med katterna som har sovit HELA dagen, förstår inte varför de inte lär sig att det är roligare att vara vaken på dagen.. Jajaja..


Stort grattis till mig igen.. Och till ER andra som också fixade det! G R A T T I S ! ! !




God Natt

Nybliven medlem..

Precis hemkommen från SATS. Jag, Sara och Sandra ska från och med nu träna där, förväntningarna är höga och jag känner mig peppad.. Hade en inbokad tid idag kl 10 för lite info och skriva på lite papper osv. Imorgon ska jag, Sara och Lisa gå på Yoga. RYSLIGT nervöst. jag har aldrig varit på något liknande och jag vet att det kommer bli svårt för mig. Men det kommer vara nyttigt när jag väl har lärt mig andningen. Jag längtar! Det ska bli så grymt kul det här, ska komma igång på riktigt. Finns massor med träning att välja på. Underbart..

Fick en fin träningsväska som välkomstgåva, den kommer användas flitigt vill jag lova.




Ska stoppa i mig lite mat som blev över igår, tacogratän. SMARRIGT! Sen ska jag faktiskt försöka söka lite jobb för detta funkar inte länge till, lever på småören när räkningarna är betalda.



Pepp på träning! Jäklar vad kul det ska bli!

Grisar.

Fulla som ägg igår, hungriga svin mitt i natten, massor med snabbmakaroner.. Hungriga grisar idag, först tacogratäng och nu fläskfilé, strips o bea! Helvete vad jag skäms nu! Imorgon blir det promenad sen Ska vi ha ett litet äventyr alla tjejerna på Sats.. Hur ska detta gå? :) Får hoppas på att Sandra är nykter när hon kommer dit iallafall..

Lär ta och boka in en massage någonstans. Någon som har tips på en bra massör här i Gävle?

Jaha, Nehe..

Sitter här med ett glas rosé och vet inte alls var denna kväll kommer sluta.. Hemma i soffan med en film? eller lite partajj...?  Ingen aning.. Känner mig iaf redo för det sistnämnda... Men man vet aldrig..


ska väl ta o styra upp en outfit, ifall det blir fest, i det första alternativet är ju mysbyxor det självklara outfitvalet...

Nuså..

Diskmaskinen på plats, ska ringa GG på måndag så får de komma och koppla in den bara så kan jag lassa den full och ta premiärdisken... Den gamla står nu ute i snön med en massa andra dumpade vitvaror, de såg så ledsna ut när de stod där, de fryser säkert massor.... Tur att de har varandra iallafall..

Nyss tagit ett varmt bad, välbehövligt och mycket skönt. Ikväll blir det lite partaj är det sagt, vet dock inte var eller hur men det löser sig alltid i slutändan. Skulle ju vara skojsigt och vara med brudarna... Men men vi får se..

Jag har varit stygg och köpt en varsin semla till oss, vi fuskar och äter den för tidigt jaaa, men det är ju GOTT så varför vänta?

Dags att få någon ordning på håret då..

Kurrar

Magen kurrar men vill inte äta något stort nu då maten ikväll redan får det att vattnas i munnen på mig. Vitlöksmarinerad kycklingfilé, fetaoströra och smarrig klyftpotatis. Jammi!
Kycklingen ligger och geggar in sig i marinaden, jag glömde dock köpa fetaost och yoghurt igår så det måste ja gå o köpa snart..




Lite lagom

Lagom nervös är jag inför VFU:n.. Min kropp verkar inte fatta att det är jättemånga veckor kvar tills det är dags. Första gänget som ska ut har ju bara lite mer än en vecka kvar.. Det är de som ska vara nervösa, inte jag.

Jag ser såklart fram emot det... Det ska bli tokspännande, kul att se en massa nya saker och det bästa, vi ska lära oss mycket nytt - förhoppningsvis. Innan vi ska ut så ska vi ha en massa metodövningar i skolan, sårvård, sätta kateter, m.m Det känns lite läskigt! Vi är fyra stycken som kommer vara på avd 111B tillsammans, dock olika scheman men de 2 sista veckorna ska vi tydligen vara två studenter som ansvarar för en sal. HOLY! Jag ser fram emot att dra på mig arbetskläderna, MYSDRÄKTEN :) hihii Och min fina namnskylt som är enorm och fin.



Ruskigt bra kamera på min mobil, eller hur. Njaa inte riktigt...



Oh det ska bli sååå spännande..


FREDAG!

Äntligen! Vilken jäkla vecka det har varit.. skola hela dagarna.. bara en massa föreläsningar och papper. Har iallafall fått lite ordning på allt nu inför denna kurs, pärmen är väl i någorlunda ordning iallafall.. Det som ska införskaffas inför VFU:n är ett litet litet anteckningsblock som får plats i fickan. Och en "dagbok". Det ska bli spännandet det här, är dock grymt nervös! Vet inte om jag vågar..


Tvättar för fullt och lär återvända till tvättis nu..
Älsklingen kommer hem om x antal timmar, jag längtar så...

När orden inte räcker till..

det gör de inte nu...





Herregud!

Jisses vad segt det är att sitta på föreläsningar från morgon till sen eftermiddag.. Baaah denna kurs kommer få mig utbränd! hahaha.. 


VET NI! Imorgon ska vi få träna på att sätta NÅL! iiiih.. antar att det är på docka men ändå, HUR COOLT SOM HELST!

När jag traskade hem i snöslasket blev jag ju såklart jätteblöt om fötterna... I början var det ok då det bara var tårna men jag hann inte ens halvvägs innan hela fossingarna var blöta och bara för att straffa mig själv så jag gick avsiktligt i varenda djup vattenpöl resten av vägen... Lika bra så ju...


Honkiponken är och köper en diskmaskin. Love! Underbart säger jag, nu kan man få lite mer plats i köket då man kan slänga undan diskstället.. Plus att jag slipper diska.. hoho, undrar om jag ska spara upp ett heeelt berg tills diskmaskinen kommer hem.. Kan ju iof bli om x antal veckor eftersom den inte går in i bilen. Dumt kanske och inte allför fräscht heller för den delen.


Nu är hytt bokad till kryssen den 12e mars. Det ska bli underbart! Kärlek med Armin. Kan man annat än längta?! ne jag tror inte det...


Ska bli läskigt att åka med Sara, jag har alltid varit lite rädd för henne på kryssningarna, innan jag kände henne. Hur ska detta gå? neeejdå, kommer bli lovely!




måndag. lagar. sekretess. soffa.

Skola idag igen och det var nog en av de segaste dagarna på mycket länge. Började med lite introduktion inför kursen och VFU:n. Vi fick bland annat våra namnskyltar som vi ska ha på oss och jag är grymt glad att det står studerande och INTE praktikant. G O O D! Sen blev det en massa tråkigt snack om lagar och sekretess, JA det är viktigt men mycket är så självklart.. Tror dock inte att vi behöver veta hur vi ska hantera tystnadsplikten om en dement man vill skilja sig med sin fru. Ibland blir jag grymt trött på vissa människor och deras funderingar som inte har någonting med SSK-yrket att göra! (kan tillägga att det dyker upp en heeeel del såna på våra föreläsningar)

Efter skolan blev det lite ärenden med Sandra samt after eight shopping.. Sen har jag kollat lägenhet med Sara och så har vi myst i soffan halvt kollandes på en film och pratat lite om den stundande kryssningen (i mars).


Sådär nu VET NI vad JAG har gjort IDAG! Så behöver ni inte fundera på det mer..

Dessutom strejkar mitt knä igen.. SKIT! så jävla leds.....

Jaja, snart blir det båt med kärlek! ♥♥♥♥♥♥♥♥ ARMIN! ♥♥♥♥♥♥♥♥

Hamburgertallrik?!?

Ringde och beställde en varsin hamburgertallrik och möts av dett:



Strips och en hamburgare med ett stekt ägg på!??!! ursäkta mig men är man tvungen att säga MEAL för att få en hamburgertallrik i Norrland? Jaja, nu har vi lärt oss något nytt iallafall..




Precis kollar på Mr Woodcock! Hahaha.. Faktiskt rätt roande..




Manisk?

Idag bestämde sig henka för att köpa en HDbox och en jäkla massa kanaler... De först två veckorna bjuppar ComHem på över 200 kanaler. Vet inte hur mycket jag kommer plugga den närmsta tiden! Farligt farligt! Så alla som vill se något på TV... VÄLKOMMEN HEM TILL MIG!


Blir nog filmer hela kvällen för oss, fiint det! Nu är det dags för MAT snart.

Lördag

Min lilla roadtripp till Heby igår var faktist ganska läskig, hade solen i ögonen HELA vägen och såg därför inte många av de mötande bilarna. Men med hög volym, skönsång och strålande sol (som förutom bländningen är underbar) tog jag mig helskinnad hela vägen!

SOL och tyvärr frostiga bilrutor :( Men ändå SOL!



Snart är det vår! Januari är det inte mycket kvar av, februari går alltid fort, sen ska jag ut på praktik och då är det V Å R! Behöver jag säga att jag läntar? värmande sol, mindre kläder, massa fina nya kläder, det börjar bli grönt ute.. Aaah jag längtar massor...




Jag blev moster imorse!

Imorse kom det en liten tjockis till världen, mörkt lockigt hår :) Jag vill kraaaama! Liten Åke har fått en lillebror! SÅ SÖTT! lär ta o spara ihop lite slantar nu så jag kan åka ner och hälsa på! Myyys...


Är i Heby nu och väntar på att Henka ska sluta jobba, vet inte vad ja ska fördriva tiden med, kanske en lite vända på byn? yeay!

Jag vill ha ett litet extrajobb... Lär fixas..

tentan/tentorna är avklarade.. Både kändes okej, Några fel har jag nog dragit på mig men jag hoppas att jag iallafall fixade läkemedelsräkningen.. Hade jag tänkte lite mer eller kanske plugga en timme till så hade det nog inte varit så svårt o spika Farmakologin.. Tyvärr inte denna gång, hade varit rätt coolt... Får ta det en annan gång helt enkelt. vem vet jag kanske inte ens klarade den! Oooh Damn! Jag hoppas dock, jag hoppas...

Nu blir det en liten promenix på byn, när jag ändå är här...

Pyjamasparty!

jaaa, Sandra o ja kom fram till att vi har så tråkigt så ja ska åka o hämta henne o så ska vi ha soffhäng/pyjamasparty här hemma hos mig.. MYSIGT! ska bara städa först.. hahaha

Så det blir nog inget badande för mig, får ta det imorgon istället.. Går ju det med!




Dagen för tentan eller tentorna

Imorgon är det dags... Två tentor är det Farmakologi och Läkemedelsräkning.. Har lite halvkoll på båda två, blir dock lite förvirrad ibland.. Tänkte inte räkna mer nu iallafall eftersom det inte kommer ge mig någonting. Däremot tänker jag gå igenom min anteckningar en gång till, känner mig rätt osäker på en del begrepp inom farmakologin. Men mycket är ganska självklart,  som ex. Tabletter - peroral, enteral. haha det kan jag iallafall, alltid nåt. Jaja det ska nog gå bra det där.


Efter pluggandet blev det käk på nian med mina flisor! Tryckte i oss en varsin pasta m. fläskfilé. MUMS Nu har vi energi så vi kommer skriva så det ryker imorgon...




Fräscht!

Nu lär jag plugga sen ta ett plaskibaad och sen sätta mig i massagestolen en stuund..Så jäkla stel i rygg och axlar...


Tenta imorgon... tenta imorgon... Sen hämta älsklingen i Heby och sen tillbaka till Gävle och ta HELG!

2 födelsedagar i 1?

Grattis till min käre bror som fyller år idag!

Ska precis bege mig mot skolan, blev mer sovmorgon än jag hade tänkt. FAN så dålig jag är på att gå upp nu förtiden!


Väntar på spännande besked från Malmöregionen, kanske att det blir en till som får sin födelsedag idag.. *hoppas*

ha en bra dag!

Ensamt

Tycker inte om att vara ensam.. Vill ha min Henrik hemma nu!..... Snälla kan det inte dyka upp ett jobb här i Gävle.. Pliiis.
SAKNAR

Imorgon.

Imorgon ska jag åka till skolan tidigt! Jag ska försöka få mycket gjort under dagen samt försöka lära mig något (skulle ju vara en fördel).... Jag har pratat så gott om tysta lässalen i biblioteket hela hösten men INGEN har nappat och förstått det sköna med det.. Lisa följde med en gång och jag tror hon tyckte det var ok.. Sara gick dit idag och hon föll för det, precis som jag..
Så idag på msn sa först Sara att hon ska dit och sen även Lisa..  JA, jag är nöjd med mig själv. Jag har smittat dem! Vi lär introducera Sara för Carl Von Linne's plugghäst också. DOCK är det en oskriven regel att vi ska sitta långt ifrån varandra, vi brukar nämligen ha lite svårt för att fokusera på rätt saker när vi är i samma rum vi tre.

Tror jag ska krypa ner under täcket nu, får bli en tidig kväll ikväll så jag orkar upp imorgon och inte ligger o snoozar i x antal timmar, farligt sånt där. Om jag somnar snart så kanske jag vaknar jättetidigt och är jättepigg och orkar med en morgonpromenad. Det skulle min ömma kropp behöva.. har ont i rygg, nacke, axlar, bröst. Hela bröstkorgen är stel och värker hela tiden.. Inte skönt och såklart väldigt obehagligt...

Snart tenta!

God Natt

Ett litet tips.










Tipsar om min vän Daniels bilddagbok. Massa fina bilder!

Gå bakåt i tiden i kalendern så hittar ni mer!

Tentaångest, matte från mellanstadiet och Soppa!

Ringt lungkliniken - check
Köpt toapapper - check
Pluggat lite grann - halvcheck

Grejen e den att denna läkemedelsräkning inte alls är svår - EGENTLIGEN.. Men för en sådan som mig som totalt blockerar siffror redan när jag ser dem så är inte allt för lätt.. Det handlar bebismatte. Nästan iallafall. Men vi får se hur det går, jag hoppas på att de är snälla och ger oss lätta fall att lösa så att vi blir godkända hela bunten.. 100% är det som gäller.. Farmakologidelen borde jag kunna fixa, det är en del att hålla isär och hålla reda på men där räcker det med 70% så den borde gå att plugga in under morgondagen.

Böckerna som jag beställde och väntade på var grymt överflödiga. Räcker nog med stolparna från föreläsningen samt övningarna vi fått på läkemedelsräkn, dessutom finns det ju sååå mycket övningstentor på nätet att använda sig av.. Jaja, nästa kurs ska jag snåla på böckerna.. Snart är det dags för praktik ju! N E R V Ö S T

Har slurplat i mig en massa soppa nu och är mätt och belåten. Tror det blir soffan resten av kvällen, Imorgon ska jag spendera HELA dagen i skolan i bibl. PLUGGA PLUGGA PLUGGA... Vill klara detta!



Nejdå...

Jag pluggar, faktist! Blev dock inte skolan, stannade hemma då jag hittade en kanonbra sida som innehåller allt jag behöver veta om farmakodynamik och farmakokinetik. Dock är det inte alls lika effektivt som att sitta i skolan med böckerna. Eftersom jag får hämta ut mina böcker efter 17 idag (JIPPIE) så kommer jag spendera onsdag och torsdag i biblioteket. Denna dag fick bli ett undantag...

Det gäller att komma ihåg skillnaden på farmakodynamik och farmakokinetik. Kom på ett enkelt sätt..
Farmakodynamik - vad läkemedlet gör med kroppen - Dynamik låter ungefär som dynamit så vi tänker på nitroglycerin som exploderar i kroppen - hjärtat funkar.. ASBRA... Då vet jag att det är vad LM gör med kroppen.. exploderar..

Ska fortsätta nu, är inne på distributionsvolym och elimination.. Mycket intressant detta. Jag försöker undvika tanken på att jag har en jäkla massa läkemedelsräkning framför mig också.. Men först lite halveringstid och CYP!

Glömsk var det ja..

Har inte kommit in här på blogg.se och trodde att det var nåt knas - SOM VANLIGT.. (brukar ju knasa en hel del här) Så kom jag på nu igen när ja försökte att jag har ju bytt lösenord, PUCKO! Jaja nu är jag tillbaka iallafall..

Tenta på fredag, har inte pluggat nåt nej, men jag ska! jag ska typ nu.. snart... om en liten stund.. Ska packa ihop och ta mig till skolan, där pluggar jag bäst.. här surfar jag bara eller gör massa annat onödigt..

och bilderna.. ja jag vet... jag blev dålig igen men jag ska.. haha jag lovar..


Imorgon lär jag ringa lungmottagningen och de kommer bli lite sura på mig för jag har haft ett halvår på mig att fixa detta men jag SKA... som sagt..

Fan måste sluta skjuta upp saker och ting. måste få det GJORT.. Det ska jag börja med nu.. SKÄRPNING!

Därför tänker jag shutta ner min dator och bege mig mot skolan nu...

Ha en bra dag!

Hade du också en farmor?

Henriks 30-års fest blev en mycket lyckad tillställning.. Hamnade iallafall vid det roligaste bordet fyllt av en hel del skratt och dåliga skämt.. Blandade lite för mycket vilket resulterade i en saftig huvudvärk idag som nu äntligen har gått över.
Upptäckte Aquatina Raspbarry, JAMMI inte alls samma syntetiska smak som det är på de övriga aquatinisarna.


Är tillbaka i Gävle nu och har en vecka med plugg framför mig, hoppas på att mina böcker dyker upp imorgon så jag kan börja.. På fredag är det nämligen TENTA igen. Mysigt!

Ska ta en dusch och sen bara hänga i soffan med älsklingen resten av kvällen..



Ny frilla och kalla kårar..

Blev inte mycket städande för mig, det var kul att byta gardiner och plocka ner stjärnorna sen var det inte så roligt längre..
Har iallafall klippt mig nu och är mycket nöjd, ni som kommer få se mig i skolan imorgon kommer nog skratta åt mig för mitt hår ser ut som som jag har hällt i smör eller olja i det. frääscht. Tvättar det imorgon. Inte för ofta! Bara att stå ut U know. :)

Tack fina Lisa för cutten, blev kanon! Love!


Efter frisörbesöket blev det en liten sväng på stan, hittade inget - hopplöst! Sen hem till Anders och lämna nyckel inför hans kattvaktande samt lite kaffe och skvaller/skitsnack..

Bilder på frillan kommer till helgen, hoppas jag.. Nu blir det matlagning inför morgondagen och sen lite soffhäng innan sängen. Lång dag imorgon plus att älsklingen kommer hem. LÄNGTAR.


Spökar det tro?

Imorse eller inatt eller när det nu var så vaknade jag och tittade upp i taket för att kolla vad klockan var. VI har en sån där som lyser upp tiden i taket, inget billigt skit från clase - därför jag fick en chock.. Siffrorna var spegelvända eller baklänges eller hur det nu var, de hade alltså snurrat på sig själv, man kan vända på siffrorna o ha sig och jag HAR INTE gjort det.. Jag fick ju paniiiik. Spöken tro? eller en bugg i systemet?.. vad läskigt om man hade kollat på klockan när siffrorna vände på sig, ser hur de snurrar utan att man gör nåt.. HOLY, jag är glad att jag sov när det hände.. men vågar jag sova inatt?









Dessutom snöar det massor nu, känns bra att jag försöker välkomna våren så här i början på januari.. Jaja nu är det iallafall ljusgrönt i köket.. frääscht!

Ny dag! Nya tag...

Skulle gått upp tidigt för att gå ut o gå men var såå trött så jag sov länge istället. Jag är lat jag vet men ska ju faktist GÅ hem till Lisa idag så då får jag ju lite motion :)

Idag ska jag försöka få lite saker gjorda, jag ska städa, ta bort de få julsaker vi har framme, sen ska jag klippa håret, senare ikväll eller imorgon blir det även en färgning av håret och så tänkte jag hinna med en repa på stan när jag ändå är ute och flänger...


Om jag hade råd skulle jag bland annat köpa: soffan vi vill ha. Nytt hemmabiosystem med fetingförstärkare så älsklingen blir glad. Självklart en fetingTV till älsklingen. En till Angelica Wiik tavla (grymt coola). En ny bil. En diskmaskin.

Japp men det är ju bara OM jag hade råd nu är ju läget så att jag är student och iochmed det inte så där svinrik som vissa andra.

HIttade ett jobb jag ska söka, dock vill de helst att man ska vara över 30 och berätta om ett problem man har stött på och hur man löste det.. Lär spåna lite på det känner jag... 30 lär jag ju inte hinna bli innan ansökan ska in men nåt problem har jag väl stött på här i livet.. Jodå...


Nu ska jag dra fram dammvippan och sätta igång så det blir gjort!

Frukosten bestod idag av: 3 kokta ägg och 1 rött äpple, till det ett stort glas vatten.

...

Har så grymt tråkigt just nu, borde väl gå o lägga mig så att det blir en ny dag snart med lite grejer att göra. Har hittat en bild på en frisyr nu som jag ska visa Lisa.. :) Får se vad hon säger om det.. Fast det är inte själva frisyren på bilden jag vill ha utan något liknande.. :)

Tänker väldigt ofta på Er... Ni fick alldeles för kort tid här på jorden... Jag blir ledsen och frustrerad över orättvisan, önskar att man kunde vrida tillbaka tiden och hindra dessa saker från att hända.





Jag vill ha fredag nu, jag vill ha skrutten hemma!! Jag längtar tills det dyker upp ett jobb till honom och jag får ha honom hos mig jämt.. Jag tycker inte om att vara ensam, jag tycker inte om att behöva längta, även om det är nyttigt. Jag lever i nuet och i detta nu vill jag ha min älskling här hemma hos mig....¨





Det tar på krafterna....

Jag är inte van att göra saker, har verkligen legat på latsidan de senaste veckorna vilket jag får sota för nu. T R Ö T T

Kom upp imorse iaf och tog mig till skolan, föreläsning - farmakologi, sen lunch med de bästa och efter det tog vi tag i seminarieuppgifterna så de är klara nu inför fredagen. Så skönt att ha det gjort. Jag och Sara tog en vända på gymet, dock väldigt lugnt och efter det åkte jag hem och åt mat.. Senast på schemat stod Ica Maxi med Lisa, shoppade lite mat. Nu sitter jag här och har hur tråkigt som helst.. Håller på att somna men kan inte sova ÄNNU, då vaknar jag mitt i natten eller så kommer jag sova FÖR länge... Får försöka hålla ögonen öppna ett tag till.. Bara liiite till.

Imorgon ska jag till frisörLisa.. Lite nervöst.

Vinterväglag...

Uscha.. Nåt jag inte gillar med vintern är att köra bil! Det är mörkt, halt, och vägarna blir smala.. Alla stora långtradare som inte kan hålla sig på sin sida av vägen och dessa puckon som missar att blända av eller kör med felriktade lysen som lyser rätt in i ögonen på mig som möter detta pucko. Jag har ju helle kanske inte den bästa vägen att köra heller när jag mest åker mellan Gävle och Heby - riksväg 56, ingen vidare fin väg inte. smal och krokig och fylld av tung trafik. hur många gånger jag än kör den finner jag ingen charm alls..


Blev en liten blixtvisit hos Håkan ikväll. även en tokkortis hos mamma.. Hos Håkan blev det lite käk och lite julklappar då han har varit bortrest under helgerna.. På vägen ner från Gävle kom vi på att ingen av oss hade stängt av kaffebryggaren innan vi åkte, ångesten bet oss i magen och vi fick ringa Anders o be honom klättra upp på räcket utanför oss o kika in för att se om lampan lös, enligt honom gjorde den inte det men jag kunde ändå inte slappna av.. Väl hemma igen kunde jag andas ut, den var avstängd.. Ah blir galen på mig själv.. Ska man vara tvungen o ha timer på allt bara för att man är en sån paranoid människa...



Ensam igen, ingen höjdare, gillar't inte..Hoppas innerligt på att Henka får ett jobb i Gävle inom kort.. Hoppas hoppas..

Får blir lite mer slösurf och sen sängen.

SKOLA IMORGON! Wiiii, ska faktist bli kul att träffa klassen, föreläsning om farmakologi blir det, sen seminarieuppgifter och sen lite träning för mig och Saris...

Natti Natti

Duttia pluggisar!

Jag, Sara och Lisa tog en pluggdag idag.. Vi gjorde klart inlämningsuppgiften så vi kan fokusera på tentaplugg nästa vecka! Grymt bra gjort av oss, sen om det blir godkänt eller inte, det är en heeelt annan sak. Kom hem för en liten stund sen och slängde i mig en tallrik cornflakes med mjölk - nostalgi. kändes som att jag var liten igen och kom hem från skolan och åt mellanmål. Ni förstår känslan va?

Ska klippa mig i veckan, behövs verkligen. Tur att man har söta Lisa som fixar. :) Jag orkar inte klippa mig själv denna gång, håret behöver en genomgång så, men inte för myckte Lisa... vill ju att det ska bli långt igen..


dagen kommer bestå av slappt soffhäng, som det gjort den senaste tiden, ja.. lat jag har blivit.. skäms lite...

Attans

På onsdag är det dags för skola igen, lite skönt tycker jag eftersom jag blir så rastlös av att gå hemma. Samtidigt lite ångestfyllt eftersom det väntar en hel drös med tentor.. Hoppas på att allt ska gå bra bara..

Igår kollade vi klart på True Blood.. Skapligt besvikna blev vi när vi fick veta att säsong 2 kommer sommaren 2009! Det är ett halvår dit och man kommer ju glömma hälften.

Imorgon ska vi träffas och fixa våran inlämningsuppgift som ska va inne den 14e. Vi vill dock få den färdig så vi kan lägga full fokus på tentaplugg sen...

Inga planer för dagen, ta det lugnt och inte göra så mycket. Kanske att det blir bio ikväll, vi får se.

Vilken dag!

Igår när jag vaknade kändes knät mycket bättre, knaprade lite piller och drog på mig understället och självklart skulle jag me kungsberget! Vi gjorde grymt goda smörgåsar och tog med, åt frukost och sen åkte vi.. Gjorde ett par provåk i pulkabacken innan jag köpte liftkort, sen var det bara o köra.. Woohooo Vad kul det var! svischade ner för backarna och det kändes INTE som att det var 3 år sen jag stod på brädan senast. Grymt kul var det. Kände av knät lite då och då men bara att ignorera!
Strålande sol, dock lite för kallt..

Grymt skönt att ja kunde åka trots knät... Idag känner jag mig lite stel, trodde att jag inte skulle kunna gå idag men har bara lite ont i vaderna.. :) Än så länge..


Dags att slita upp sjusovarna och äta frukost.. Yammi!

Vad vill du?

Kanske att man ska sluta bjuda på detta. Folk läser ju mest för att snoka... Visst?

Den senaste veckan har jag kommit underfund med mycket bra saker. Eller sakerna i sig är dåliga men att jag nu är medveten om det är BRA, för nu kan jag göra nånting åt det.. Eller rättare sagt jag skiter i det så slipper jag lägga energi på folk som bara tar och tar och aldrig ger någonting tillbaka...


Mitt knä pajjade inatt igen när jag skulle resa mig upp från golvet. FAN är det enda jag säger... Det blir alltså inte Kunsgberget för mig imorgon. Ja, jag grät en skvätt över det för jag såg verkligen fram emot det. Om ett par timmar kommer Sara och Henrik hit, det ska bli trevligt. Imorgon är det de två och Henka som härjar i backarna.. Jag är fruktansvärt avundsjuk. Har mailat min sjukgymnast och tycker att han ska fixa en tid på MG eller titthål till mig, eller vad som nu krävs. GE MIG MITT KNÄ TILLBAKA...



Duschen nästa, sen blir det nog en liten promenix till Ica.

Hur känns det nya året??

Holy!

Har ni sett True Blood? JISSES vilken härlig serie. Grymt spännande.. Men jäklar va det pippas överallt, de får aldrig nog verkar det som.. Inte sett? Ladda hem och kolla, man kan ju förtusan inte sluta... hihi




Då var vi där!



S K Å L

2009 - Nytt År! Kvällen igår blev faktist inte alls som vi hade tänkt oss. Först lagade vi god mat och senare under kvällen hamnade vi hemma hos Matte, trevligt sällskap och Guitarrhero - min debut, jag var en KATASTROF.
Kom på nu att vi glömde vår efterrätt igår, så då får det helt enkelt bli idag vi tar den. hihi

Vi började med lite förrätt, Glömde hälften av det som skulle med pga stress så de blev ju inte alls särskillt vackar, men goda ändå. Räkbakelser - budgetvarianten, med avocadoröra.

Efter det högg vi in på det vi väntat hela dagen på

Ruskigt gott var det. Pepparbiff med hasselbackspotatis. YAMMI

Senare under kvällen tog vi en promenad ner på stan, till Matte. Det var ingen stress alls under kvällen med tanke på att jag hoppade in i duschen strax efter 20.00. Lite seg, ja. Hemma hos Matte var det en salig blandning på människor och det var väldigt trevligt där. Även Sara följde med dit en sväng innan hon gick vidare. Vi drack vin, skålade på tolvslaget och lyssnade på härligt musik. Det var alldeles lagom! Vi hittade en korsning ute på gatan där vi kunde se fyrverkerier åt 4 håll. MYSIGT!

 











Hemgång..

En suddig bild på en suddig, trött o förfriskad Tes.




Alltsomallt en mycket trevlig kväll!




 

RSS 2.0