leds.

Leds på en hel del just nu. Skönt att det snart är den 10e augusti då får jag vara ledig i några dagar innan n0llningen börjar. Ser fram emot att skolan drar igång igen, tid över till träning bland annat..Jobb idag & Imorn sen ledig några dagar.. SKÖNT.
Är det för att man bor på fel sida av stan eller beror det på något annat?
man kan ju börja undra........... Nu blir det jobb till 19........

Oh What A Night!

Tillbaka i Gefle efter 2 dagar i Heby. Det bjöds på grillat hos svärfar sen blev det parteey hos Greven, kvällen bestod av alldeles för mycket alkohol i alldeles för många olika varianter. Mycket orutinerat av mig, förstår inte alls vad jag tänkte med. Vin, cider, öl, busgroggar på hotellet, äckligaste drinken i baren, toppat med lite smirre.. Inte konstigt att jag kräktes skum idag då. Gammal hederlig bakismat på hebypizzan. Inte mycket som har förändrats inte. Mycket gemytligt besök i byn.

Över till det som gjorde helgen till DEN helgen. Fick gå förbi kön på hotellet och traska in gratis. Så är det när man är hemvändare.. (ok, det var ju inte orsaken men vi kan ju låtsas). Skulle bjuda Sara på en mojito och flickan i baren visste inte ens vad det var, istället för att erkänna det och erbjuda mig något annat så försöker hon sig på en variant. Rom, sodavatten och en citronskiva. Jag frågade varför jag fick det istället för en mojito, jag förstod att hon inte hade en aning om vad det var så jag slog på stort o frågade efter myntan, ett ord hon aldrig hört förut för hon frågade vad det var.  Haha jag höll på att smälla av, det var nog det roligaste på hela kvällen. Henka beställde en även han och frågade vad fan det var och fick som svar "Det är essens". Nästa grej, priserna i baren har alltid varit det som är bra med hotan.. Vet ni. En 4a kostar 75:- och en 6a kostar 80:- Är det inte underbart?! man får ju för tusan 2 drinkar för 1. Det var underbart att träffa alla gamla godingar, Sara, Evve, Catta, Elin, Jimpa, Johan, och alla andra sköna damer och herrar. Ibland är det mysigt att komma "hem". Sen alla mindre goda personer som ja, vi ska inte nämna några namn, de bidrar ju med sin del också. Vad vore ett besök på Sala stadshotell utan dem? Oh just ja det bästa av allt!! Elisabeth och Johan har blivit föräldrar. Finaste lilla tjejen har ploppat ut och jag är kär.. Ja jag är käär! Längtar tills jag får träffa lilla familjen, synd att de inte han komma hem när vi var nere på besök, men det blir fler gånger.. 


Nu är det dags för sängen, jobba imorgon.. 

ciao

the night.

Blev en kväll med Sandra... började ute hos henne och Nicklas på vischan, Norrlandet. underbart vackert ställe, skön utsikt precis vid vattnet och deras fina lilla hus de bor i är underbart. Grillad lax m. bakpotatis och majskolvar. Jammi... Lite vin på det och taxi in till stan. Berggrenska och HeartBreak.. Varför är det inte kul på krogen längre? Svettigt och trångt och bara jobbigt. Känner mig som en gammal tant.. Träffade iallafall Rodde, mycket trevligt.. Bröderna B stekte på och resten av stället bestod av grabbar i rutiga skjortor och flickor i korta kjolar. Tant var det ja! 
När det var dags för hemresa orkade jag inte vänta på bussen 30 minuter så jag tog modet till mig och GICK hela vägen hem, all the way. Oj så fort jag gick, det var nästan så det slog glöd om klackarna och galet ont i tassarna fick jag också..Kom hem 2 minuter innan bussen gick från stan. Bra jobbat.. NU ska ja sova...Tack Sandra för en skön kväll...


Natti

M JEfter år av hån, baktalande, anklagelser och mycket mycket mer ska alla nu hylla M J och tjäna pengar på hans död. Är det inte amerikanskt så säg. Tycker att det är hemskt synd om Michael Jackson. Han var enligt mig en grymt missförstådd person, som har fått ta emot alldeles för mycket skit genom åren. Inte konstigt att kroppen inte orkade mer. Han är en Legend som vi alltid kommer minnas. En människa som själv inte fick någon riktigt uppväxt, full fart från 5-års ålder. Hur hade ni själva mått idag om ni hade börjat arbeta hårt i den åldern? 
All Heder Till Micheal Jackson. Hatten av.


Han har det förhoppningsvis bättre där han är nu. Utan smärta och ångest. Utan alla hemska människor som bara utnyttjat honom i alla år.Vila i frid Michael Jackson.sy-tanten.

Har lånat hem mammas ena symaskin. Hittils har den mest stått i bilen och väntat på att få komma in, vilket den fick här om dagen, igår la jag upp gardinerna i vardagsrummet så de inte ligger som en matta över golvet. Nästa projekt är att sy kuddfodral till kuddar som ska få bo i soffan, men vet inte vad jag ska ha för tyg, måste nog ge mig ut på tygjakt. Efter det eller om det blir innan, det får vi se, tänkte jag sy ett nytt överdrag till dynan som ligger på bänken i hallen. Nu är den bara vit, vilket jag gillar men jag tror nog att jag vill ha något mönstrat på.

Funderar dessutom på vad det ska bli för gardiner till hösten, har ingen aning alls vad jag vill ha. De vita i vardagsrummet kan ju sitta ett tag men de i köket vill jag byta ut, de är för somriga. Kanske inte behöver fundera på detta nu eftersom det bara är början på juli ännu.. Tant-varning! OH YES!Denna vecka jobbar jag bara 3 dagar sen är vi båda lite långlediga, vi får se vad vi styr upp då. Kanske blir en tur till Hälsingland, det är ju så fint där! Snart Roomservice, kanske blir lite kesella m. frysta hallon till det. Yammi
den som väntar på nåt gott...

Jahaja, det gick ju inte alls som planerat det där, blogg.se vägrar ju lägga upp mina bilder. Jäkla skitställe. Men nu har jag fått in några av dem iallafall.. 

Det känns som att det är höst ute, jag gillar hösten. Just nu vill jag ha lite regn och åska så man kan sitta o mysa i soffan och titta på blixtarna, tvivlar dock på att det blir något sådant. Men jag gillar sommaren också såklart, när det är varmt och soligt. Jag brukar få en längtan efter hösten ibland, då det pirrar till i magen och det känns ungefär som när man var liten och skolan snart skulle börja, när det var lite spännande att få bege sig till första skoldagen på höstterminen. eller nåt.. 

Imorgon ska jag fungera som målsman för lilla Sara som ska till polisen för att fixa leg + pass. Tant Therese får rycka in då så att polisen tror på att hon är hon. Vi får väl se om de tror på mig.

     Familjen från skåne har varit på besök. det har bland annat varit namnkalas för lille Bo, lille Åke har badat benen Engeltofta och en massa mer.

  


vahettere....

Jahaja.. Trött och leds och ont i fötterna. Det är inte alls roligt att jobba i en butik som inte har någon luftkonditionering alls. Svetten rinner och luften är tung. Fräscht! Sen senast då? Bara jobbat, och spenderat lite tid med familjen T. från skåne. Namnkalas och lite parteey på flustret.

Tänkte lägga upp lite bilder men självklart strular blogg.se igen. Inget ovanligt direkt.. Flytta på detta lilla sköte kanske? 
jaha... ja den som väntar på nåt gott...

RSS 2.0