Parteeey-animal

Kvällen började hos Sara som firades för sin stundande födelsedag.. alkohol, melon o köttklubba, som var otroligt god. Sen ner till Brända Bocken för att dricka mojitos och ta fula kort! och avslutning på Goya, som inte denna gång heller var något för mig. Gillar inte det stället men jag hade kul med tjejerna en stund iallafall.. 

Mötte upp Henka och några av hans kollegor och så cyklade vi hem, krockade med varandra så jag ramlade i slow-motion och slog upp armbågen, aj aj.... stackars mig.

Vaknade med huvudvärk som botades med två ipren och en stund på spikmattan.Såådärja!

Tillbaka i PLU-träsket.

Hallå Hallå gott folk!

Idag var jag och jobbade min första dag på Willys (gamla). Fick sitta med Anna i kassan, mycket trevligt sällskap. Helt annorlunda kassasystem... Men man lär sig snabbt, nu är det bara alla PLU som ska in skallen ännu en gång, vissa är samma som på Ica men det är mest en massa nya för mig. Blir till att spendera även morgondagen där, antar att det blir kassan även då. Får se sen var jag hamnar.

Igår hade vi sista seminariet i skolan, skön att det är avklarat iallafall. Nu är det bara en rapport om ledarskap och organisation som ska in senast 5/6.. Får se när jag får den klar, förhoppningsvis snart iallafall..

Dags för lite mat, lax.. Jammi!

Noll motivation för detta.

Mjaaa, inte blivit mycket uttav detta på sistone. Tycker inte att det är särskillt stimulerande om jag ska vara ärlig.. Men en liten update kan man väl bjuppa på...

Har inte fått jobba nånting på sistone - juni = 0 kr i inkomst. YEAY 
För tillfället lite krasslig, dock mycket piggare idag än igår.

I helgen fick jag mysa med småtrollen, Åke och Bosse.. Världens gladaste och goaste barn kan jag ju tala om för er. SÖTGRISARNA, även fast de smittade mig med allt de kunde smitta mig med.
Har sökt nytt jobb till sommaren som jag hoppas på att få. Är inte så sugen på HT och det jag har sökt är bättre pengar. Vi får se på fredag hur det blir med det hela. *håller tummarna*

Igår beställde vi dessutom en ny soffa. Bellus Magnum. Stor och fläskig är den. Vi var på jakt efter en ljusbeige men det var erbjudande på den svarta så det fick bli den. Tokfin och galet skön är den...


bellus.com

Ni kan ju liksom plocka bort lilla damen i soffan och tänka att den är svart! :) Oh, den kommer ta upp halva vardagsrummet. MYYYYSIGT!
Förhoppningsvis får vi hem den nästa vecka, hemkörningen var billig så vi tog det. Längtar.. Den gamla soffan får flytta in i datarummet där det ska ske en liten ommöblering :)
Oj vad ni har saknat mig :)

Jag ber så hemskt mycket om ursäkt för min lilla frånvaro i bloggvärlden. Av besöksstatistiken att dömma har ni iallafall saknat mig, vilket gläder mig. :) Jag har haft väldigt mycket i huvudet de senaste veckorna och inte alls orkat med att uppdatera, men nu är jag tillbaka. Två veckor senare.

Skolan är snart slut och jag kommer att börja jobba i mitten på juni som det ser ut nu, har dock inte fått något schema men enligt anställningsavtalet så är det så.. Jag har dessutom haft en jäkla tur för sem.viket löper till 16e augusti.. GANSKA LAGOM TILL N0LLNINGEN med andra ord. Hur jäkla nice som helst.

Igår var vi på phadder-möte på BARacken och det ska bli mycket spännande. Vi blev grupp 8 och vi kommer ha den bästa n0llegruppen 2009!

återkommer när något spännande har inträffat, eller ännu tidigare..

RSS 2.0