FÄÄRDIG!

Yes. städningen är klar sen ett tag tillbaka.. har en maskin kvar o sen ska allt få torka. under den tiden ska jag åka upp till spåret o springa. får se om det bara blir ett varv, känns som det räcker med tanke på hur otränad jag är.

Ikväll. har fortfarande inte bestämt hur jag ska göra. Kanske blir utgång, kanske blir hemmakväll o tidigt i säng. vi får helt enkelt se. Har inget kul o ha på mig heller... min svarta tunika kanske till tiger jeansen o så svarta ankelboots? ne ja vet verkligen inte. känns jättetråkigt... verkligen jättetrist..

ne dags i byta om till springkläder..

Vilket ryck.

Nu har jag snart städat klart. bara torka golvet som e kvar.. Sprang ner till tvättstugan, JA det fanns tid så nu får jag även undan all smutstvätt. allt blir alltså klart idag. SKÖNT! nystädat o nytvättat. Gud så skönt!

Imorgon ska jag jobba 14-23. tungt. men jag måste. Ni anar inte hur glad jag är över att jag fått ett nytt jobb, som bara ligger 1,5 mil ifrån mitt hem. Det är heelt underbart. Ska bli så himla skönt o slippa pendla 16 mil om dagen.
Bara 10 dagar kvar till första dagen.. spännande.. hihi.

Outfit för kvällen.

OM det nu blir fest ikväll, vad ska ja ha på mig? aah! så trött ja blir.. haha. velmajja man är.
det är ju vår. men det är inte varmt. Dessutom är det skitsamma va man har för det är ändå ingen annan än du själv i slutändan som bryr sig. Gud vad pessimistisk jag är. Kör på ett par jeans, kanske mina jätteljusa tiger o kanske min nya svarta tröja.. vi får se. på fötterna då?? hmm. jadu. vi får helt enkelt se va de blir. orkar inte tänka så långt nu.

Dammsugning nästa..

Beslutsångest.

Eller ångest är väl synd o kalla det. :) vad ska tes göra idag?? Har börjat städa lite.. Plockat o dammat o lite sånt. Bara plock kvar i sovrummet då Honey sover vill ja inte väckas och därför kan jag heller inte dammsuga. eller kan kan jag väl, men hur snällt är det? i vanliga fall brukar han inte vakna av sånt men bara för det gör han säkert de idag. Så jag väntar en stund till. Är för lat för att ge mig ut o spring. iallafall nu.
Frukost har jag inte ätit då jag är en sån som bara kan städa när jag får ryck o då kan jag inte sluta.
Och kvällen då? what to do? grrr.

God morgon.

Kunde inte sova längre. Hemma från jobbet idag oxå. Har för mycket annat att göra idag.
Ska snart stoppa i mig lite frukost. Sen ska jag ut o gå eller springa, vet inte riktigt än vilket jag väljer.
Skulle va skönt o springa spåret men då vill ja ta bilen dit och den vågar jag inte ta än då rutan är bytt o fortfarande står på torkning. så vi får se..

ikväll då.. vad jag ska jag göra? inte särskilt sugen på utgång faktist, kan bero på stället vi ska till, pengabrist eller så är jag bara inge sugen. men vi får se vad dagen har att bjuda på.

Igår blev det grillning hos henkas pappa, även Hanna o lilla Klara var med. Sen kollade vi på let's dance och martin var än värdig vinnare. Jag har svårt för tobbe.

nej, nu blir det lite frukost.

blivande garderob

Ska göra om inne i klädkammaren. måla om o köpa detta.. allt kommer gå i vitt, svart o grått. Alltså kommer jag måla om en del prylar..

image40

Träningskläder.

Träningskläder är inget jag vill lägga mycket pengar på. Så detta söta set från H&M lockar

image37

Även detta linne + shorts kan va riktigt skönt o ha på sig på sommarmorgonens promenad

image38
Denna bikini ska jag nog köpa. galet billig o så söt

image39


Fredag och sol!

Tyvärr blåser det lite, men ska inte klaga! idag har vi spenderat 2 timmar på golfbanan med henkas pappa.. :) mycket skönt att vara ute i solen tycker jag. Har precis kommit hem, betalat självrisken för bilrutan och om en timme ska vi till Håkan o grilla. GOTT!
Kvällen kommer spenderas med kärleksponken, mys blir det..


vår - vitt - fräscht

vill ha....

image36

Ännu en underbar dag.

Ja, jag vet! jag ska inte sitta här o skriva, ska ju vara på jobbet. Men jag kunde inte somna igårkväll och så låg jag vaken till o från hela natten och när klockan slog 4 insåg jag att jag fått ungefär 1,5 timmes sömn och det var ju inte nån djup sömn direkt. Huvudet bankade och kändes uttorkat (om nu förstår va ja menar) Så jag ringde o sjukade mig. Vaknade nyss o huvudet är fortfarande kaos. Hade jag jobbat hade jag mått sämst med tanke på att ljudnivån på arlanda inte direkt är hälsosam. Åååh vad det ska bli skönt o slippa!!!

Igår var vi på IKEA en sväng, jag ville kolla efter en massa fina saker till balkongen, tror du jag hittade nåt? ne. Eller jo, en jättefin vattenkana i fyndhörnan, grön var den. 10:- Samt ett litet parasoll som man sätter på räcket. Och så hittade jag en lampskärm i fyndhörnan oxå, precis en sån som råkade gå sönder under en fest för 1,5 år sen så nu köpte jag en ny. 19:- hihi... gillar fyndhörnan på IKEA. min soffa är köpt där för en tusenlapp. kostar runt 7-8 ny. hihii

Vet ni hur glad jag är över att vi gjorde smörgåstårta igår? det finns ju massor kvar.. yeeas. underbart o sätta sig i solen o mumsa i sig det till lunch sen.. Sommarkänsla, JA





men nu ska ja nog ut i solen en sväng.

En BRA dag!

Ja, jag är nöjd med denna dag. Förutom besiktningen av bilen, men de kunde gått värre.
Har ju fått ett nytt jobb, solen har skinit, varit ute o gått med Elin, sen blev jag o Henka så sugna på smörgåstårta så vi gjorde en sådan. den blev såå GOD. och jättefin.. :)

Nu är jag jättetrött, ska bara knata ner till Ica o köpa plastfolie för det glömde vi såklart. sen ska jag nog krypa ner i sängen. upp o jobba imorgon. ååh va ja längtar tills ja inte behöver åka till arlanda längre.. YEAY!!!!

Nytt jobb!

Jaaa. Jag har fått nytt jobb. Var in i tisdags med en spontan ansökan bara och dom ville att jag skulle komma på intervju idag. Väl där sa dom att dom skulle höra av sig efter påsk. En kvart senare ringer mobilen och dom undrar om jag kan börja jobba den 10e april. YEAY! såå skönt o slippa arlanda. så nu ska jag börja jobba på Ica, Åkrahallen i sala.. hahaha. yeees. NICE.

men nu, ut i solen med elin.

den kortaste dagen.

Redan kväll. Vaknade nyss ju! har iallafall hunnit med solen lite grann. jag o Henka gick ut o gick en sväng i solen.
Imorgon är det fullt upp. Lär först boka en tid för o byta vindrutan, sen åka till västerås o besiktiga bilen, efter det blir det kanske en sväng till IKEA, sen till sala på jobbintervju :) o sen heem.

Idag städade jag lite på balkongen så imorgon ska jag kolla efter lite krukor o sånt fint dit inför våren o sommaren. Har massa fina idéer. De kommer bli kanon. Lär även leta efter nya möbler till balkongen, de vi har nu är pyttelitet o inte alltför bekväma. Hoppas på att hitta nåt fint då.

Ojj, fotbollen. lär genast slänga mig i soffan o kolla. Hur tror ni det går? Källström o Chippen bänka

Oops!

Vaknade precis. Haha!
Men det har sina förklaringar. Åkte till jobbet igår för o jobba 5 timmar, men missade arlanda bussen i uppsala så det blev bara 4,5. Väl där så får jag höra att natten behöver hjälp o jag ställer upp. Gaah! Så jag jobbade till 06.00 imorse. huua. Kom hem vid 8 och somnade o sov till nu. SKÖÖNT! ledig idag o imorn. trist att man sovit bort hela den fina dagen bara. :( Men men, blir fler fina dagar i år.

Nu ska ja göra nåt vettigt!

Utmaning

En utmaning jag fick av syster på mailen.

Fyra saker om mig - Saker som du kanske, eller kanske inte visste:

A) Fyra jobb jag haft:
1. lokarvårdare
2. extraknäckt på fritids
3. städat flygplan
4. säljare i taxfreebutik

B) Fyra filmer jag kan se om och om igen:
1. dum och dummare
2. Lucky number Slevin
3. A night at the Roxbury
4. Bond

C) Fyra ställen jag bott på:
1. Hus i Morgongåva
2. Lägenhet nyby, uppsala 
3. Lägenhet station, heby
4. lägenhet, Härvsta, Heby

D) Fyra TV-program jag älskar att titta på:
1. Från koja till slott
2. Grey's Anatomy
3. csi
4. OC

E) Fyra platser jag har semestrat på:
1. Tunisien
2. Thailand 
3. Bulgarien
4. Turkiet


F) Webbsidor jag besöker dagligen (nästan):
1. www.ams.se
2. www.blogg.se
3. www.resedagboken.se
4. www.spray.se

G) Fyra favorit-maträtter:
1. Tacopaj 
2. spaghetti o köttfärsås
3. Svens pizza
4. Chicken ticka masala

H) Fyra ställen jag hellre skulle vilja vara på just nu:
1. nånstans där det är varmt o soligt.
2. Hos syster i Malmö 
3. På en arbetsplats jag trivs på. 
4. En sommarkväll med vänner.


sådär dåå.. utmanar Maria, Emelie, Emelie och Iric

Längtan.

Ioch med att jag jobbar på en flygplats drömmer jag mig väldigt ofta bort. Tänk om man bara kunde smita med ett plan när man känner för det. SÅ underbart det skulle vara.
Sas har massa nya destinationer i år. Bland annat Peking och Bangkok (direktflyg) Inte dyrt att åka till Peking, från 6500:-. Undrar vad det blir för priser till Bangkok med Sas när de börjar köra i oktober. Fräscha plan så det är ju ett alternativ om det inte blir för dyrt. Till New York kan man ju komma iväg för strax under 4000 med SAS. Galet lockande. Det går ju att komma iväg billigare men då jag är väldigt flygrädd vill jag åka med bra bolag och plan som jag vet blir servade. Väldigt sugen är jag iallafall. NY skulle vara heelt underbart. Och Peking tror jag skulle vara en rejäl upplevelse.
De kommer dessutom börja flyga till Island. Och dit vill jag verkligen. Ska nog övertala mamma att vi ska bok in en tripp dit. Hon har alltid velat åka dit. 650 enkel resa... wiiii :) Niice.

jaja, nog om detta drömmande. Tvn väntar. imorgon har jag viktiga saker att uträtta innan jag åker o jobbar.

Vilken känsla!

åh vilken underbar känsla det var idag när jag gick ut till bilen för att åka till jobbet. DET VAR VARMT UTE! Det var dessutom skållhett i bilen.. Hatobjekt på sommaren men ack så underbart nu! Hittade en gammal skiva i bilen med bla KENT och WINNERBÄCK låtar från förr. Underbar musik och längtan till sommaren blev starkare o starkare. Längtar tills man sitter där i sommarvärmen grillen är igång och kvällen närmar sig, massa vänner nåt gott o dricka och skön musik. Åh längtar!

Det var en kort dag på jobbet endast 5 timmar, skönt. Slapp dessutom Sas peking kärra. ännu skönare.

Nu ska jag lägga mig i soffan med chipspåsen. Gott. Jag vet att jag inte ska i veckorna, men jag e så sugen.



Billiga skor.

Skopunkten är oerhört billiga o i princip får man 3 par skor runt 500. Vilket jag tycker är hur bra som helst, om man nu hittar 3 par som lockar. Jag var in där igår och kikade. Dom hade fått in väldigt mycket vårnytt  och som såg riktigt bra ut. Ofta är skorna inte särskilt sköna när man provar dom. jag har köpt ett par stövlar och ett par ankelboots där och båda har varit osköna som tusan i början men senare gett med sig och blivit riktigt sköna.

den här är fin tycker jag, i båda färgerna.



image33



nyshoppat. Snopen.

Igår köpte jag lite fint påskpynt som jag skulle visa bild på, men min kamera gick sönder mitt i fotandet och den reagerar inte vad jag än gör :( attans vad ledsen jag blev. Hade även tänkt visa mina 2 nya tröjor ju. Men men.

Ska göra mig iordning o sen åka o jobba 15-20. Jobbade inte inatt, var helt slut och nu har min förkylning blivit värre. blir aldrig frisk så jag kan börja träna.. Bara hostar då.


Hårvård

Jag behöver en hårklippning snart, vill ju ha kvar så mycket som möjligt som vanligt. men då mitt hår är färgat så måste jag verkligen kapa av topparna. de är så skadade.. Ser inte fräscht ut. Får ta o boka in en tid hos Hanna snart kanske.


Härom dagen blev jag så sugen på o köpa mitt gamla favoritschampoo.
Det finns nog inget schampoo som luktar godare än detta.

image31 Herbal Essences. Love it.!

Var in o kollade på Kicks idag där det finns Waterclouds men jag tror jag ska beställa hem från internet och köpa 1000ml flaskor istället. Iallafall i schampoo och balsam. Deras Ice Mask är underbar. älskar den.

image32





ooh, klockan tickar. lär ta mig till bussen. ha en fin kväll nu.

Jag kunde inte låta bli....

åkte till gränby en sväng då. Mamsen hade en rabattkupong på 100:- på H&M som jag fick. alltid nåt tänkte jag, som har märkt hur snål jag har blivit. Vilket är bra eftersom jag alltid brännar pengarna samma dag ja får dem i vanliga fall.

Va iaf in o kollade lite. köpte 2 toppar. En svart ganska enkel och en svart tunika. Kalaset gick endast på 198:- Nöjd och utan ångest över pengarna.
hittade en hel del fina saker som jag gärna skulle sätta tänderna i, men icke.
Så kikade jag lite på det lilla som fanns av M's kollektion. den vita skinnjackan tyckte jag va fräsch. Den gillade jag, provade den dock inte så vet inte om den är snygg på.

Skulle köpa ny mascara, Maxfactor, Masterpiece max. Men den va såklart slutsåld. alla vill ha den, jag hoppas att den är så bra som jag har hört nu.. Gillar föregångaren och denna kan ju bara vara bättre tycker man. Nån som vet?


Planering.

Aah, det kryper i mina fingrar. har massa pengar på kontot, vill bara åka o shoppa. MEN, har massa utgifter så först ska de betalas. o sen får vi se, blir nog inte så mkt kvar. snyft.

Pratar med min kära vän Sara. Vi båda har ett stoort sug av att ses. ooh de kliar i armarna o vi vill bara kramas.
Det kommer iaf bli en helhelg med henne nån gång framöver.. Kommer bli så mysigt. längtar.

Nej nu ska jag nog göra mig iordning, låna mammas bil o åka till gränby.

En heelt vanlig lördag.

Lördag, nyss vaknat i princip, bara hunnit stoppa i mig lite rostbiff o mammas hemgjorda potatissallad. mums.
Somnade runt 8 imorse, natten var smärtfri. Några svackor bara men de e sånt man får ta. Fördelen med att jobba ikväll är att man ska ställa fram klockan. Våran schemalagda rast är kl 2-3. hehe.. när vi går av den e klockan heelt plötsligt 4. NICE!

Vi får se vad jag gör av mina 4,5 timme ja har innan jag ska åka igen. Kanske blir en sväng upp till Gränby, om jag orkar.


Så var det dags igen.

Dags att gå o lägga sig o vila/sova. Känner mig faktist lite trött.. 19.10 åker jag hemifrån. lär äta nåt innan det oxå. Kanske Blir en pizza. Är ju trots allt fredag :) Sen blir det jobb hela natten. början 21.30 går av 06.30 huua. Hem till mamma o sova och sen iväg igen imorgon, börjar 20.30 då, en timme tidigare. huua. Men de e slantar som sagt. det är slantar. Och det gäller bara att inte tänka så mycket så går tiden fooort!

Gääsp.... zzzz

Mera mera.

Åh, vill verkligen få klart allt här hemma! Denna klocka ska beställas sen när det mesta e klart o vi har bestämt vilken vägg i köket den ska sitta på..

image30

Grymt snyggt.


Vår. Inspiration. Inredning.

Ja, det känns som att våren är på god väg nu. Imorse när jag vaknade var doften av regn det första jag kände. UNDERBART! frågade Henrik om han kände lukten. Han förstod såklart inte vad jag menade så jag var tvungen att förklara för honom vad det doftade.

Fick ett ryck o nu vill jag att allt ska bli klart i lägenheten. Var snart 1 år sen vi flyttade in och ännu är inte allt klart.
Vill att köksluckorna ska komma hem nu. Lämnade in de på lackering för kanske 2 månader sen. Förstår inte varför det tar sån tid. varit utan luckor och lådor länge nu. 1 år som sagt. man har vant sig och det kommer kännas konstigt när allt är på plats. Men ska bli skönt o få undan allt som syns och så kommer det äntligen bli det stilrena vi längtat efter.

Var in på CultDesign o kikade. Älskar den stilen. Norpade lite på sidan. titta så fina saker

image28

  image29

Fredag. HELG?

Så var fredagen här. efterlängtad av många. fruktad av mig! nej då faktist inte.
På schemat står 2 nätter jobb. Får se om jag utökar det till 3 nätter. PENGAR!
Så idag gick jag upp tidigare än jag behövde, återvänder till sängen om ett par timmar.

för första gången på ett år ungefär har jag inte ångest över att åka o jobba natt, vilket betyder att jag inte kommer ringa o säga att jag inte kan jobba (vilket jag gjort ungefär 10-15 ggr det senaste året då jag tokångrat mig när jag tagit på mig det. Man blir lite för bekväm av att börja jobba dagar.. :P

så gott folk, vad händer i helgen? nån mer än jag som ska slita för slantarna? eller har du nöjet att få vara ledig?

underhållande.

Måste tipsa de som inte lästa denna blogg. Underhållande. JA! en av de bästa :)

om drömmen vore sann.

Då skulle jag till en viss del vara glad idag.
Nyvaken. Sovit jättedåligt, då mina galna katter har haft rally heeela natten i princip. Morr.

Idag blir det jobb igen. En halvtimmes kortare pass och det är mitt sista pass på P's vik. SKÖNT, är det enda jag kan säga. säger dock inte varför. kommer ju fortsätta jobba där, fast inte på schema.
Imorgon ska jag NOG lämna in ansökan på 2-3 ställen, om jag får tag på en skrivare vill säga.

Nu blir det frukost.

Tillbaka till verkligheten.

Gårdagen spenderades framför tvn, kollade klart på sista säsongen av OC.. ooh ett galet fint slut. men jag vill ha meeeer. hehe.. Är jag den enda som tycker att OC är bättre utan Marissa? Caitlin är så sjukt mycket roligare och bättre skådis för den delen. De sista avsnitten va kanon. me like. Sen blev det god mat o så film, När mörkret faller. Den va faktist helt ok.. Man vaknar till lite ur sitt vakum man lever i och märker hur sjuk världen verkligen är.

Så idag då... jobb som gäller igen. Det var nästan en vecka sen sist så det känns skönt o åka o jobba. sjukdagar är ingenting för mig. Är inte helt frisk men jag borde kunna jobba så. Får ta de lugnt i gate trapporna och låta bli dammsugaren helt enkelt :P

Fick lönespec från taxfreen idag. hoppades på nån 1000-lapp som provision men när ja öppnade kuvertet så var det några tusen extra.. WIIHOOOO. glömde att jag hade ett vik så nu har jag fått ut alla semesterdagar, komp osv i peningar. LYCKA! Kan behövas då jag är den enda som får pengar denna månad i detta hem.. Skönt som tusan.. Hade ju varit mycket bättre om ja hade fått shoppa lite för pengarna, men tyvärr inte denna gång heller. va riktigt länge sen jag hade råd med det. :( buuhuu ja är fattig... 

Nej nu ska ja packa väskan o sen röra mig ner mot bussen.

Hoppas ni får en fin onsdag allihopa!


                                                                         image26

Nytt.

Va in o kollade på Gina o såg att de har bikinisar nu. Tvivlar på att kvaliteten är så himla bra. Dock kan det vara kul med många olika bikinis under sommaren så man kan variera lite. Och de kostar ju inte många kronor heller... 


                                                       image25

Tyckte den andra va lite söt. fina färger och kul med lite annorlunda.

Efterlängtad!

image24

still knocked!

Såå, blev hemma även idag. Ställde klockan på 04.30 gick upp gjorde mej iordning 35 minuter senare traskar jag till bussen, känner mig yr o kallsvettas. kommer till busshållplatsen (som ligger 3min ifrån mitt hem) och håller på o svimma. Attans, lika bra o ringa bettan o säga att man inte kommer. gick hem o kröp ner hos H igen som inte hade annat o säga än "vad var det jag sa". Ångesten över pengarna kröp inpå, men jag somnade. Vaknade av att min mobil låg o vibrerade på sängbordet, såg att det var han som är högste chef hos oss på arn, ÅH NEJ tänkte jag o svarade inte. haha..han lämnade meddelande där han undrade om jag ville jobba natt fredag och lördag. Eftersom jag varit sjuk så mkt och är i stort behov av pengarna. YEAY! precis vad jag behöver, nu kommer jag ikapp alla förlorade slantar. skönt!

Imorgon MÅSTE jag må bra. avskyr att gå hemma. det är skönt 1 eller 2 dagar men inte längre. får sån ångest över pengarna som rinner iväg.. dessutom blir man rastlös.

Igår spenderades nästan hela dagen framför tvn hade tänkt kolla på alla mina Grey's Anatomy avsnitt, men H hade lagt över dom på xboxen o då har nåt blivit fel, alla avsnitt slutar på hälften. ÅÅHH NEJ! måste åtgärdas. Kollade på OC istället. har inte orkat kolla denna säsong. Så jag tog 9 avsnitt igår samtidigt som jag tvättade för fullt. Så idag ska jag kolla klart på denna säsong. Känns OK att de e sista säsongen, har ju spårat ur en aning, men e fortfarande grymt bra. Sen lär jag ta tag i Desperate oxå.. Men det försvann från datorn när den installerades om, så får fixa hem det på nytt.



image19


image20

image21


Adam Brody är Mums!!

image23

sommar, grillning, vänner o sool!

satt o kollade igenom lite gamla bilder på datorn o kom fram till att jag nästan bara har kort från 2005, tog nästan inga kort alls i somras. Kan ju ha sina förklaringar, men inget vi ska gå in på här. Hittade iallafall några sommarbilder från förr...

           


först ut är AnnaP o Elin på kräftskiva hos AnnaA
nästa bild är AnnaA och Eve på samma kräftskiva.
Endast AnnaP
Jag o Sarkhel på fest hos Monica
Jag, AnnaA och Emma på samma fest hos monica. grillning. Mums!

Vid detta tillfälle gick inte jag o Elin så särskilt bra ihop, rättare sagt vi tålde inte varandra. Men tänk vad tiden kan förändra saker o ting. Då hon började jobba på mitt jobb fick jag ont i magen av tanken, men vi märkte efter ett tag att vi är jäkligt lika och nu kan vi inte vara utan varandra. haha.. Det var nog därför det inte funkade oxå..

Sista bilden är en klockren sommarbild, Sol, grönt o grill! Längtar som en tok!

Känner för o lägga in en liten solnedgång oxå, så varför inte. Turkiet, Alanya augusti 2006:

     

Underbart! Vackert!

Vill ha sommar nu!

Don't leave me hangin' here forever

Jahaja, blev hemma idag oxå. Kunde inte somna igår då min näsa o hela bihålorna kändes sprängfyllda.
Till slut hittade jag 2 gamla nässpraysflaskor som jag pumpade ur till max.. satt väl o försökte få ur små stäng i 10 minuter ungeför, det kom lite grann så då kunde jag somna. men när jag väl vaknade imorse mådde jag skit igen. Så jag stannade hemma. Mycket o ta igen nu, får jobba över lite några dagar o sen måste jag nog ta nåt nattpass.

Snackar just nu med håkan på msn, en jobbarkompis, som nyss kommit hem från en månad i Thailand med flickvännen. Allt låter helt underbart och bilderna han skickar är så vackra! Längtar verkligen tillbaka till Thailand.
Skulle vilja upptäcka större delar av landet och även andra delar av Asien. Skulle vara hur häftigt som helst.
Ska börja spara så fort jag får ett vettigt jobb!

Idag nyser jag som en galning, hoppas att det är för att jag börjar bli frisk eller nåt. hihi.

Parfymer..

nee, lägger jag mig i soffan så somnar jag. lika bra o hålla sig uppe lite till, kanske piggnar till när jag får pizzan i magen.. FETTOKISSE som petra hade sagt.

Är fortfaranade i stort behov av en eller två nya parfymer, vette tusan när jag ska ta mig råd o köpa..
Fördelen för mig är ju att jag jobbar på arlanda så jag kan gå o köpa billigare parfym/smink när jag vill i princip LYX.


Dessa är ett par av dem jag inte kan bestämma mej för..

image8

D&G - Light Blue Fräsch och frisk. Funkar i alla åldrar.
Escada - Pacific Paradise Väldigt söt, men ack så mumsig. Används med måtta.
DKNY - Be Delicious Fräschaste parfymen jag ägt. En klar favorit.
Oscar De La Renta - So de la Renta Mysig och mumsig. Finns endast på internet, så den ska beställas.
Kenzo - Amor Jättegod, sitter hur länge som helst och luktar mumma hela tiden.
D&G - The One Lite sliskig i början, men får den sitta på ett tag så blir den fin.

Jag tippar på att det blir DKNY och De la renta för mig. De påminner inte om varandra så de blir perfekt, hinner inte tröttna på dem då ju. Fast det vet jag att jag inte skulle..
Skulle jättegärna vilja ha Kenzo men den e dyr även på taxfreen. men nån gång så


vad använder ni för parfymer?

Dejavú!

hehe.. hitta denna länk hos emelie och skrattade en aning åt det.. Ett ganska gammalt inlägg men galet kul! Och så rätt.


http://hotspot.webblogg.se/010107193136_test3.html#comment

Bikinitankar en söndag i mars.

Det känns som att min förkylning bara blir värre o värre.. :( ska nog lägga mej i soffan en timme innan H kommer hem, för då lär jag orka vara social. Vi ska äta pizza o kolla på film. MYS!
Imorgon är det jobb, kanske till o med jobbar över om jag orkar vill säga. förlorade ju 11 timmar idag. Inte bra. värdelöst o va sjuk, när man verkligen inte har råd..

Jag la tidigare in 2 smaskiga bikinis, men som ni nu vet tog jag BORT min blogg o började om från början. Ibland är man bra korkad :)


lägger in dom igen då..



               


vill ha sommar nu... beach 2007 närmar sig och jag kommer som vanligt tjata om att jag måste komma i form, men har inte lyckats nåt år tidigare, varför skulle jag göra det nu? Haha neej, njuter hellre av sofftid o pizza.. hehe.
Fri vilja skapade denna kropp.

Ha en fin söndag nu alla ni, vad ni än gör för kul ?

Jaha bara att finna sig i det.

Så där.. nu får det räcka. orkar inte sitta o pilla längre. blir grått tema denna gång.
Känner mig ganska grå.. Lite ledsen över att jag är en klantskalle. men men.
Nu tar vi nya friska tag.!

min blogg dog.

jaa, jag råkade (eller vad man ska säga) ta bort min blogg. så nu sitter jag här på ruta ett o kommer inte ihåg hur jag fick till det förra gången jag designade den. attans är allt jag kan säga. alla inlägg o kommentarer är puts väck. Kanske är dags att lägga ner bloggandet helt enkel?....

Buuu

RSS 2.0