NY BLOGG!!!

Då jag har tröttnat på blogg.se och alla problem, allt strul och krångel så har jag beslutat att göra en ny blogg.. Alla är varmt välkomna, gamla som nya läsare.
Bara att komma in och hälsa på.
MIN NYA BLOGG!

 

 

 

Kan hända att det strular lite nu i början, men det kommer bli ordning på det inom kort. Så kika in lite då och då

 

 

Tackar för mig på denna blogg och hoppas att vi ses och hörs på den nya!

 


flytt + flytt.

Jag är så ruskigt trött på blogg.se det går nästan aldrig att lägga upp bilder. Vet inte om det är fler som har det problemet men jag har tröttnat på det. Ska jag fortsätta skriva något så innebär det nog en flytt av bloggen. Jag återkommer med information angående det..
Igår skrev vi på kontraktet för nya lägenheten, det ska bli himla mysigt att flytta. Vi åker förbi där nästan varje gång vi är ute och åker och bara LÄNGTAR! Lite skadat kanske men jag ser verkligen fram emot att slippa Brynäs i vinter.
Solig lördag idag! Vi tänkte knata ner på stan och kanske ta en fika någonstans.. Ha en toppenlördag gott folk!

Gummistövlar & Flytt

Det blev en lugn och skön vistelse i Ljusdal förra veckan, vi hade mest sjukstuga då lill Tuva, Johan och jag var krassliga, stackars Ullis.

Ett bra tag nu har jag varit på jakt efter ett par gummistövlar. Förra hösten hade jag konstant blöta fötter om jag minns rätt. Dock hade jag en del krav, de ska vara rätt skafthöjd och helst ska de vara svarta. Jag har länge spanat på ett par VIKING men inte velat betala 600:- för dem och igår hittade jag dem för 429:- Så jag hade inget val, bara att slå till. Och jag är ruskigt nöjd. kommer bo i dem de dagar det är regn och slask i höst/vinter.

 

 

Egentligen ska jag hålla hårt i slantarna nu.. Vi ska nämligen flytta. Idag skriver vi kontrakt på nya lägenheten som ligger på Brunnsgatan på Söder. Det ska bli jättemysigt med nytt bo. Den ligger bättre till tycker vi, centralt men ändå lugnt. Den är dock 10 kvm mindre än denna och den ligger på 3e våningen (utan hiss). Dessutom går det inte att installera diskmaskin då köket är skumt monterat. Men heey vad gör det, då spar vi in på lite el. Vi får tillgång till den den 1a november, eller 2a blir det väl eftersom den 1a är en söndag. Då tänkte vi väl försöka snygga till den så mycket vi kan och får. Vi kommer ha kvar våran lägenhet till årsskiftet om ingen vill flytta in tidigare så med andra ord blir det 2 månaders dubbel hyra. JIPPIE. Det är det värt, det ska bli galet skönt att flytta härifrån. Jag gillar lägenheten men inte läget. Sen att den nya är något mindre gör ingenting, det är en bra planerad 3a och vi behöver nog inte större. Jag längtar.
Så alla som vill hjälpa till att bära på flyttdagen är varmt välkomna :)
Nu blir det plugg under tiden jag tvättar. Snart tenta!

Mini-semester :)

Åker till Ljusdal idag, till Ullis. Blir massa mys och snack, det ser jag fram emot. Men första ska jag på ett studiebesök hos astmasköterskan på strömsbro HC. Eftersom vi läser Folksjukdomar A nu så har vi blivit uppdelade och får åka på studiebesök på olika avdelningar inom det vi läser om. Jag vet inte alls vad man kan få reda på där som man inte redan vet om, men det blir säkert jätte bra. Det vi får reda på där ska vi sedan redovisa för vår seminariegrupp. Borde med andra ord inte bli så svårt, hoppas jag.. Det hade dock varit spännande att få gå till strålmottagningen, eller PCI - ballongvidgning. el liknande.

Direkt efter får jag cykla i rask takt mot station och till mitt tåg som ska ta mig till Ljusdal. 1 timme och 40 minuter tar det.. Tänkte först att jag ska plugga på tåget men det lutar åt att jag tar med boken som jag inte har kommit igång med ännu, sommardöden.
Ja över till något tråkigt. Igår upptäckte jag att någon idiot har smällt upp sin bildörr i vår.. :/ en buckla samt repa i lacken är resultatet. Så arg och besviken. Och jag tycker att det är helt sjukt att det är så svårt att få ersättning för parkeringsskador om man inte har vittnen till händelsen :( Dock ser man ju här att jag inte kan ha gjort denna skada själv eftersom det är en typisk dörr-mot-dörr skada. Dessutom ska man behöva pungar ut en hög självrisk för att någon annan har gjort fel. Så om någon som läser detta känner någon som åtgärdar sådana skador, vänligen kontakta mig, skulle bli oerhört tacksam. Måste ju åtgärdas snabbt så vi slipper problem med rost.
Vila lite, packa klart, frukost, dusch och sedan bege mig mot Strömsbro i hopp om att hitta till Hälsocentralen där.
:)
Ha en fin dag.

RSS 2.0