Helgen i Ljusdal och lite annat.

Vi hade en underbar helg hos våra vänner i Ljusdal. De bjöd på underbart god mat och deras hus är så himla mysigt. Solen värmde varje dag. Underbart.. Körde lite fyrhjuling i lördags, hur jäkla roligt som helst. Ja, det var första gången för mig och jag längtar som en tok till nästa gång. GALET ROLIGT! På kvällen blev vi 8 st som åt mat tillsammans, supermysigt och jättegott.  När vi åkte hem igår stannade vi till i Järvsö och träffade henkas syster med familj. Henka shoppade jacka på Outlet X sen blev det glass i solen. Trafiken flöt på bra ända till Tönnebro, där blev det stopp när vi hamnade på samma väg som stockholmarna. Herregud säger jag bara.. VIssa människor borde inte få vistas i trafiken.. *kärringvarning* Och vägverket får fan sluta snåla och bygga två-filigt på bägge sidor.
Igår bakade vi pizza här hemma.. En med tonfisk, rödlök och oliver... Den andra med köttfärs, sambal oelek, lök och massa massa kryddor. Hur gott som helst blev det.. Tur att det finns en hel del över till idag..


Ingen sol idag så vi har inga planer alls för dagen, ta det lugnt bara.. Henka har bara 4 dagar kvar i Heby nu. På fredag jobbar han sista dagen. Så skönt.


hoppas att ni har haft en mysig påsk med strålande sol..


Kommentarer
Postat av: Lisa

Min vecka:



Måndag: Ahjuste, det var ju idag det ja. Sova, äta, tvätta.. eh ja juste ja. :)

Tisdag: Springa med Sofia och plugga med Tes (du!)och sen färga och klippa hår.

Onsdag: Skriva rapport, träna, dammiddag (feeest!)

Torsdag: Jobba på rapport. (Träna)

Fredag: Jobba på rapport. (Träna)

Lördag: Dop.

Söndag: Slapp igen. :P



Hur ser din vecka ut?



Pussen

2009-04-13 @ 15:37:11
URL: http://www.lisanorling.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0