besvikelsen var stor igår.

Det var en seg dag igår. Spenderades till största delen i soffan framför tvn. Mot kvällningen var det dags för bio med tjejerna. SATC skulle stå för kvällens nöje. Jannika hade reserverat 5 biljetter åt oss och förväntningarna var stora..
Väl på plats i västerås för att plocka ut våra tickets säger fröken i kassan att det inte finns nån reservation på hennes nr.

VA?!?!?! Vi ringer hem till Henka som får kolla hennes mail o läsa bekräftelsen högt för oss, ALLT stämmer.
Men tydligen våran reservation hade löst upp sig själv kvällen före, och allt hade blivit galet. Slutsålt var det oxå så inget SATC för oss. Som plåster på såren får vi gå gratis på en annan film som visades, i stressen och frustrationen slängde vi till med The Happening. Speciell film, sjuk film. aa Helt jävla kocko. Växterna släpper ut kemikalier som sprids med vinden, förgiftar människan så att självbevarelsedriften förstörs och alla har som mål att ta livet av sig.. Ja, ni hör hur det låter.
Handlingen va konstig som sagt, men en hel del scenar var läskiga, psykiskt påfrestande och ångesten kröp sig inpå.
Jag o Catta satt mest o höll för ögonen o klängde oss fast i varandra.



Ikväll blir det iaf SATC!

Nu ska jag duscha, sen ge mig hem till mamsen, sen hem igen o städa o rensa upp här hemma. KAOS, som det alltid blir :( tyvärr... Men först ska ja ner o boka tvättid.. o se hur nya torkskåpet ser ut. haha NÖRD. I know

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0