Om jag inte vill då?

Mina kära korridorsgrannar ska styra upp ett möte om städschema osv.. Jag känner ärligt talat inte att jag behöver stå med på det schemat.. För jag är typ aldrig här på helgerna, jag städar efter mig själv, jag diskar efter mig och jag slänger soporna efter mig. Jag tänker fan inte plocka undan efter dom! Så är det bara!
jag ska bara bo här i 2 månader så de borde ju kunna köra utan mig från o med nu lika bra, dom kommer ändå inte märka av mig. Tyst som en mus är jag. Händer det att jag har fest, ja då städar jag efter mig.. Jag gör inte som dom som lämnar köket i en enda röra med öl/vin/sprit//snus ÖVERALLT. o ja överdriver inte när jag säger ÖVERALLT.

FAN vad jag inte gillar korridorslivet! Vill bort härifrån NU!

Kommentarer
Postat av: Maria

korridorsliv skulle ja aldrig klara av.

Vad trist, men ni får den nog såld snart ska ni se.

För mig går det däremot fins tror ja..tre stycken som tittat o alla verkade intresserade, två stycken sa att de vill ha den. Så får väl höra med min hyresvärd snart om vem av dem som får den.

Ha en trevlig kväll. kram

2008-09-09 @ 20:38:57
URL: http://mariiamiia.blogg.se/
Postat av: Emelie

förstår dig... svårt att dela med andra som inte är lika en själv. Finns alltid folk man retar sig på. Men det är inte långt kvar nu =)

2008-09-09 @ 21:07:42
Postat av: Catalina

Hej Tes. Hoppas du mår bra. Läser om dina kårenkvällar, ditt nya plug osv. Trivs du? Av detta inlägget att döma har jag förstått att du inte trivs särskilt bra med korridorslivet. Tråkigt att du inte fick en fin upplevelse av det. Det bör annars uppskattas enligt min erfarenhet, men jag förstå din irritation på folk som inte plockar upp efter sig. Men det e bara o stå ut. Ett städschema e ju inte menat att du ska behöva plocka upp efter andra, men det kan nog underlätta att vara med på det iaf. Man får akta sig för sura miner vettu;) Förresten, När flyttar Henka upp o hur ser erat nya place ut, strl o så? Nyfiken i en strut du vet. T ahan dom dig i norr! Kram kram från söder

2008-09-12 @ 00:09:58
URL: http://catalina-island.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0