valborg

Så var valborg här och dagen kom, som vanligt, med tråkigt väder. Grå himmel och regn i luften.
Trist för alla som planerat att vara ute hela dagen. Själv är jag torris och hoppar det.
Jag och Elin ska åka till Gränby en sväng och kika lite. Skönt att njuta lite av sin lediga tid! Sen lär jag handla och hem o förbereda inför grillfesten ikväll.. kommer nog bli kanon, bara himlen spricker upp. :)

Igår vann vi seriepremiären mot Tärnsjö med 4-0. Underbar start för oss. Skönt att få in några mål. Grattis till oss!
Har blåsor under hela fötterna idag, nästan. Lär köpa ett par nya skor. Det här funkar ju inte..

Ska slänga i mig lite kaffe och frukost, göra mig redo och vänta på att Elin hör av sig när hon lämnat sina sötisar på dagis.

Hoppas att ni alla får en kanonbra dag!

Träningsläger á la Hebys damlag

Herregud vilken låg nivå det är på oss när vi är allihopa på samma ställe.. Men det är ju bara härligt. Bra att alla kan bjuda på sig själva.. Såna människor gillar vi..
Helgen på Åland är över.. Blev en lugn men rolig träning i strålande solsken. Minigolf, bastu, bad, tävlingar, vin, smirre, öl, zalmiakki, mat och svordommar. De flesta var glada hela tiden, det är skoj, lite irritation får man räkna med i såna här lägen... 
Man ser en hel del saker när man åker iväg såhär.. Underbart med alla yngre tjejerna som är så sjukt härliga och bjuder på sig själva hela tiden! Klockrena hela bunten!

Lilla brasan nere på stranden igår kväll med allsång och öl var bara för bra.. Såna kvällar skulle man ha oftare.. Åh så mysigt om man hade en stuga vid vattnet. Så underbart att sommaren är på väg..


Men nu är det förbi. Seriepremiär på tisdag, missar tyvärr den. Jobb på schemat.. Så typiskt. 
Är så sjukt leds på det.. Vet faktist inte hur jag kommer göra med fotbollen för som det ser ut nu så kan jag bara träna 2 ggr i veckan o typ inte spela en enda match.. Börjar fundera på om det är värt att ens hålla på..
Det är ju inte så kul när man inte kan satsa fullt... 

Det bästa skulle ju vara nytt jobb med bättre tider, men det är väl bara att glömma att det kommer hända.
Blir det flytt så blir det ju iallafall inte fotboll i heby. Kanske i nån annan klubb, eller så hittar jag väl på nåt nytt.

Känner mest att jag börjar bli mätt och att det inte är så kul som det har varit.. Mycket beror väl på att jag inte hinner träna o så.. men ligger en del annat bakom också....


Neee.. pizza nu då kanske. SÅ SJUKT SKÖNT ATT VARA HEMMA




Underbara sol.

Ja, solen har skinit i flera dagar nu! Är det inte underbart? Har jobbat hela veckan så jag har passat på att sitta ute under mina raster. Så skönt!

Träningen igår blev inställd, inte bra. Åkte till Emelie och fikade istället. Hahaha.. Verkligen inte bra! Men mycket trevligt.

Dessutom fick vi hem matchprogrammet från HAIF igår kväll.. HERREGUD så man ser ut. Varför kan mina ögon aldrig enas på bild? hahaha

Nu har jag druckit mitt kaffe och ska ge mig ut på promenad. Blir en lång runda idag.. Sen Frukost och sen kommer Hanna förbi en sväng tror jag..



Krr Krr

Gårdagen var mycket trevlig.. Grillad fläskfilé, potatiskroketter, god sallad och gott vin.
Vi blev en del, dessutom hade vi lilla Cajsa på besök också i sällskap med sin mor och far.. 
Kul att träffa Hanna, händer inte alltför ofta numera.. Runt nio tiden tog vi oss upp till Hanna o Crille och fortsatte kvällen där. Lite Krr Krr i spegeln med bettan och en massa fula kort. :)
Dessutom är det bekräftat att jag inte kan kolla i kors, jag stirrar bara tydligen. Men jag tror inte på det..

Galen cykeltur hem, jag med Anna där bak o Henka hade kalle där bak... Ruskigt vingligt! 
har träningsvärk i rumpan idag! Lät ju bra det där..

Idag blir det jobba.. såklart. strålande sol och varmt.. vill spela match på mot sala, eller iallafall kolla på matchen. Men det är jag själv som har valt detta, skulle vara ledig. Bytta med E för att jag vill vara ledig nästa helg. Då ska vi till ÅLAND på träningsläger...


Ha en fin dag i solen.

Grillning på schemat..

yes, lördagen är här.. ställde kl på 7, tog mig till tegelvallen, krattade, körde lite, krattade lite, skällde lite, gnällde lite, skrattade mycket, åt lite och sen hem... Sen fångarna på fortet. och nu är det snart dags för lite grillparty.

fläskfilé blir det. och lite rödtjut till det. fint det! mumsfilibabba! Får se vad vi hittar på mer. men blir väl spel, eller poker eller nåt. ser ut att spricka upp så de kanske tillomed blir lite KUBB. vem vet..

lär byta om nu och röra på mig!

Ha en fin kväll

ÄNTLIGEN FREDAG!

Så var fredagen kommen. Ska Snart åka och jobba.. Hoppas på att tiden kommer gå fort. Det känns så. 
Sen helg. Aah, jobbar ju söndag men lite helg får jag iallafall.

Nyss smällt i mig en massa frukost efter min promenad. Så skönt att röra på sig på morgonen, allt blir mycket lättare under dagen då. Plus att man har det gjort. Slutar inte förrän 19.30 ikväll, inte så sugen på att vara hurtbulle då inte..

Hoppas på grillning imorn då, och lite poker kanske, eller nåt spel.. Men först blir det städning på tegelvallen. Mmm mysigt! haha

Finns så mycket att välj på.

På min sida på polisen.se står det att jag har genomfört pliktverket. Mer står det inte, varken att jag är godkänd eller icke godkänd. Så mycket kan man väl ändå få veta tycker jag.. 

Har faktiskt sökt en annan utbildning också.. Sista dagen idag så ska sätta mig ner o kolla om det finns nånting mer jag kan tänka mig. Finns ju så mycket att välja på! Vill helst vara utbildad och klar och ha jobbat ett par år innan jag fyller 30. haha.. har faktist bara 7,5 år på mig. Man ska väl hinna trycka ut en unge nångång därimellan också. haha..


Nyss varit ute och gått lite. Skönt, men blev ingen lång promenad. Imorn blir det längre och tuffare..
Ledig imorn blir, tvätta, städa, träna. Förhoppningsvis kanske jag hinner simma också. Skulle vara skönt.


Gick förbi S grav igen. 4 veckor igår.. 


nu blir det ägg. :) gott! och så kommer posten nu! 

lördag-söndag

Det har varit en lugn helg. I fredags gick jag o la mig tidigt, somnade innan 22. Var kvar i dygnsrytmen på PV och säkert helt slut efter de två dagarna där. Lördagen var tänkt till att byta däck och tvätta bilen, men ett av s-däcken var helt slut så jag skippade det och väntar tills jag har införskaffat mig ett nytt..

Bio stod sedan på planeringen, men uteblev.
Istället åt vi god mat och bara latade oss hela dagen och kvällen. Kollade lite på butterfly effect och läste bok samtidigt. hahaha, låter inte riktigt som jag! Men orkade verkligen inte dricka alkohol och vara bland folk. Helt slutkörd i huvet.

Så vad händer idag? SKITVÄDER vaknar man till, inte det roligaste. Känner inte alls för att gå ut o gå när det ser ut så här. Kanske blir så att jag tar mig ner till gymmet istället, men känner inte för det heller.. Tyvärr är simhallen stängd, hade varit skönt att simma. Kanske ska ta mig upp till spåret o springa lite..

Måndag och ny vecka imorn, jobb på schemat. Har ju varit ledig i fyra dagar nu. SKÖNT. Inte direkt så att jag var ledig torsdag o fredag, men ja ni förstår... :)

Få se vad som händer idag. Kanske en tripp till IKEA? Även om vi inte har råd o köpa det som står på listan egentligen, eller det kanske vi har?.. Vi får se...

HERREGUD, VAD HAR JAG GJORT!!!?

Igår läste jag ut Män som hatar kvinnor. Så idag blir det nog så att jag öppnar nästa.. 

När jag skulle försöka somna inatt så fick jag en sån ångest, jag fick panik! Vad tusan har jag gjort? jag har ju helt gjort bort mig inför polisrekryteringen! Vad svarade jag egentligen på alla frågor? Jag måste ha låtit som en fjortonåring eller nåt! HELVETE!!!
Så sjukt dumma svar och jag önskar jag kunde dra tillbaka tiden. hahaha.. ja, vad ska man säga!
Jag är ju iallafall beredd på vad det står i intagnings beskedet.. Fan, vad tråkigt!

Jag var nog inte tillräckligt förberedd.. Det kändes ju dock bra direkt efter polisintervjun, men det kanske bara var för att nerverna släppte och det var över.. åååh!! Så arg jag blir på mig själv!






Hemma igen..

Oj vilken resa! Några erfarenheter rikare är man. Träffade en del härliga människor.
Testerna gick som de gick. perfekt syn, hörsel och färgseende. Marklyftet gick inge vidare. Fullt frisk fysiskt enligt läkaren och sen åt psykologen upp mig levande.. Grillningen hos polisen var inte alls så hemsk som jag hade väntat mig. Blev inte allför bränd om vi säger så.. Hoppas jag iallafall. hahaha..

Får vänta en månad på besked.. säger inget alls om hur jag tror att det gick för jag har verkligen ingen aning.
Vet ju inte hur en psykolog tycker och tänker direkt.. och absolut inte hur poliserna tänker.

så vi får se.. men jag hoppas inte på för mycket, då blir jag bara besviken. Jag räknar iallafall med att få söka ett par ggr.


Kom hem strax före 12. har ätit och läst lite bok.. ska snart ta mej ner till gymmet.. köra en timme, sen simma och sen blir det bastun. SKÖNT!

damn vad dumförklarad jag blev när poliserna frågade om jag är insatt i politik. inte ett skit o kunde inte svara på många av deras frågor. pinsamt, JA!

Bra jävla nervös nu.

Japp. ska strax slänga i mig lite mat. sen blir det dusch, packning och avfärd.
sjukt nervös är jag! hur ska det gå? hoppas på det bästa men förväntar mig det sämsta. nej nej positiva tankar nu!

har absolut inte inte tid att sitta här..
har massor o hinna med!!


Ha det bra! Hörs på fredag!




Elin, jag blev inte kvar så länge.. blev såå varmt :D

en dag kvar..

jag börjar förlora kontrollen över min kropp, jag är fumlig och förvirrad..
den dag kvar till PV.. jag ska åka o jobba nu. sen hem o käka och duscha, packa väskan och bege mig mot stockholm.
Åker alltså ikväll.. så får jag lite sovmorgon imorn och behöver inte komma försent  :)

simmade och bubblade och bastade igår, det var sköööönt.. träffade på Elin o snackade lite.

nu lär ja åka, börjar om 25 min.

önska mig lycka till inför imorgon!

Jadu...

Blev hemma idag.. skulle jobba 9-18.30 men strax innan jag skulle åka så fick jag sån jäkla värk i magen. Det gjorde så ont. kräktes som en galning och svettades som en tok.. ville dock inte åka till doktorn då jag inte vill ha nåt i min journal på torsdag på PV.. slängde i mig värktabletter och drack massa vatten.. Smärtan gick ner och nu är jag bara öm. Misstänker att det var en liten sten. Ingen vits att åka till doktorn då eftersom dom ändå inte kan göra nåt annat än o ge en värktabletter o det har jag ju hemma så. Börjar ju bli van med denna skit numera.. bara o dricka massa vatten om dagarna så man håller njurarna rena...

Ringde jobbet o frågade om ja skulle komma in ändå. men då hade dom redan ersatt mig. trist.
så jag får vara hemma och dricka en massa vatten idag.. rensa njurarna och hoppas på att jag får jobba extra imorgon..  Vilket jag tvivlar på. Alltså blir det bara en arbetsdag denna vecka om jag inte skulle få jobba i helgen och det tror jag absolut inte att jag får.. jaja..
jag måste komma in på PHS.. så att all min ledighet blir värd det!! jaa.. 

ska fixa fram en liten karta över min resväg till PV så jag hittar.. Tur att jag åker kvällen innan så jag inte behöver passa några tider.. :)



Taggad till tusen.

Jag är taggad.. vad jag vill att denna vecka ska gå nu.. Och det kommer den göra.. jag jobbar tors-fred-lörd-sönd-måndag och onsdag. alltså en ledig dag innan PV.. HOLY! 

Tog en promenad i solen, det blev varmt. Knät kändes bra. men det stelnar så fort jag sitter still.. suck..
ska strax åka in till sala och fika med Susanne på jobbet.. sen ska jag jobba.. 

Är helt snurrig i huvudet.. nässpray nästa.. nej lär ta o sätta lite fart nu då kanske.

En vecka till Pliktverket!

Japp, nu är det bara en vecka kvar.. om en exakt en vecka sitter jag där och går igenom nåt av alla tester.
Galet! 
jag ringde till PV idag för jag var tvungen o kolla vad jag hade valt för övernattning.. Tur att jag ringde för jag hade bara valt natten mellan dag 1 och dag 2. Jag måste ju åka dit kvällen innan, annars lär ja åka från heby typ kl 4 på torsdagsmorgonen. nej tack.. Som tur var gick det att fixa så det blir 2 nätter för mig där. Skönt att träffa lite folk innan och kunna snacka ihop sig lite och få lite stöd på plats.. Kan man nog behöva!

Blev iallafall sjukt peppad av det telefonsamtalet, hon var grymt trevlig. Oh det ska bli så spännande. Jag kan ju inte göra nånting för att få bättre resultat så det är bara att gilla läget.

Räknade ut mitt BMI nyss, haha skrattretande. Måste ta tag i detta.. har jag tur kanske jag kan tappa nåt kilo tills på torsdag. Dumma knä och dumma förkylning. Kommer ju aldrig kunna träna ordentligt känns det som.
Knät är inte bra idag heller.. men när jag har gått ett tag så känns det knappt alls. igår nere på träningen slog jag lite passningar och det kändes inte heller.. Men sen sitter jag stilla och blir stel och får jätteont.. som nu.. :( 
ska ut o gå en sväng o kanske ta mig till gymmet.. börjar ju inte jobba förrän 16 så det hinner jag ju. :)

nu bilr det till att stoppa lite mat i magen. omelett..

underliga tankar.

Jag SKA komma in på PHS.. det bara måste jag. Det är mitt mål och ingenting får stå i vägen för det.
Nu jäklar ska jag fixa det här.. En vecka till PV.. Det går nog inte att förbereda sig för det man ska gå igenom där.. Men jag kan ju vara förberedd på att det blir tufft iallafall..

Var nyss ner o kollade lite träningen. Snackade lite skit med Emelie. Nu sitter jag här. bedrövligt! haha.
ska nog stoppa i mig en vanlijbulle snart tror jag.. smaskens!

Idag gjorde jag tokgod mat ifall nån vill veta! och min klyftpotatis är nog den godaste!!! MUMS.



ledig, snorig, tvätt..

yes. min lediga dag idag.. Dragit på mig ännu en förkylning, känns inte alltför bra.. Måste ha ruskigt dåligt immunförsvar eller brist på nåt. Eller så har jag bara en jäkla otur! 
Skulle träffat Elin idag, men kom inte upp imorse, blev sovmorgon. Får se när det finns tid nästa gång..
tvättar idag. Jobbigt att springa i trapporna både för förkylningen o knät.. men de blir nog bra snart, hoppas jag!

Nästan bara en vecka kvar till PV. det är nog det enda jag tänker på om dagarna.. haha. inte bra.
har lite ångest inför läkarundersökningen. Med tanke på att jag ska stå där halvnaken framför männskan kommer han ju verkligen se att jag inte är särskilt vältränad. hahaha.. har ju dragits med så mkt förkylningar under våren så det har ju mest blivit soffan för min del. blir deff en vecka nu då... så blir jag väl av med lite hull! hahaha






Vilken helg!

Hade en riktigt bra helg. Fredagen var det träning, lördag match sen fest hos Ida med utgång i Uppsala, söndag sol, grillning och sen match..  Vi spöade våla med 3-2 i lördags och Franke med 2-1 i söndags.. Fick en hel del smällar mot Franke och mitt knä är inte på topp. Båda knäna gör ont, men det ena känns mindre bra.. Får hoppas att det inte är nåt allvarligt.

Lördagen var klockren. Ida bjöd på god bål. Åkte in tidigt, vilket var onödigt. Anna körde ju också så det blev billigt och bra. Efter en hel del alkohol och lite chilinötter var vi på G.. haha damn va kul jag hade. Träffade på en gammal vän, Jimmy, och hans galna kompisar. Sjukt kul hade jag!
Nattbussen hem blev gratis, Nadis pappa är snäll han :)

Iochmed matchen i söndags då jag satt kall vid sidan när jag hade ont ett par ggr utan värmejackor så har jag dragit på en förkylning igen. Är det inte underbart? Usch så ledsen jag blir. Vill träna! PV om mindre än en vecka och jag ser ut som en sladdrig slashas. hahaha.. FRÄSCHT!

nu ska jag laga lite mat... blir gott det.. hoppas knät blir bra...

RSS 2.0