Liveinlägg enbart för Anders (sur-farbrorn)

Lagar mat för fullt här på Valbogatan det blir fläskfilé med hasselbackspotatis och lite béa på det. Mjammi..
Sen ska vi traska ner på stan, jag, Henka och Sara och gå på bio. Det blir Män som hatar kvinnor. Jag ser verkligen fram emot att se den filmen, har hört att den ska vara bra och boken var ju sjukt spännande.

Efter bion vill Sara bjuda Henka på en drink som GRATTIS TILL DET NYA JOBBET! Såå jäkla skönt! Jobb här i Gefle, ingen mer veckopendling och älsklingen är hemma hos mig jämt.. längtar.. Bara några månader dit. Det ska bli mys...




GOTT var det vill jag lova...

Nu ska vi kissa lite och sen traska ner på stan och till bion...

Hoppas det går bra för dig Anders med hålslagaren, pärmar och alla alla papper!




Rosa fina och tom säng.

Det blev en lång dag med Sara idag. Började med Lundins där Sara shoppade loss sen vidare till Ikea och sen strosade vi runt en del i övriga butiker också. Sen till Valbogatan, smälla upp gardinstång och gnälla över min magkatarr.. Vid halv åtta fick vi den briljanta idén att äta pannkakor, så bara iväg och införskaffa ingredienser.. Jag var inte så skicklig med dem, tur att Sara var dutti iallafall...

Kom hem för ungefär en timme sedan och ska snart släcka lampan och sova.. Skola imorgon 8.30.. Sen dröjer det 4 veckor tills jag sätter tassarna innanför de dörrarna igen för på måndag är det dags för VFU på avdelning 111B. Det ska bli så spännande så. Hoppas bara att min mage är piggare imorgon så jag orkar med de meningslösa diskussionerna som väntar..

Igår var det mission - fylla saras kylskåp, det gick sådär...



 

Skönhetsprodukter och nyttigt bröd ;) Inte illa pinkat..

Idag kunde jag inte låta bli de hallonrosa sötnosarna på dinsko.. Rooosa. 99:- Varför strunta i det? Tjejen i kassan förstod sig nog inte på mig när jag slängde upp dem på disken.. Hennes enda kommentar var "det är väldigt färgglada de här" med ett halvfejkat smajl där den äkta halvan var ett hånsmajl.. "Lite då" svarade jag och visade hur lite jag brydde mig om hennes diss... hihihi Men visst är de liiite söta... Får se om jag någonsin vågar använda dem. Hoppas på det...





Bedårande..

Nu ligger jag här i den tomma sängen och längtar tills imorgon, då är det fredag och älsklingen kommer hem... Lääängtar..

Trivs inte när det är så här tomt här...


Just ja, Knaggen försöker få med mig på Tjejvasan nästa år.. Ska jag? Vad tycker ni? lite kul skulle det väl vara? jag har ingen aning om hur man tar sig fram på ett par längdskidor.. Men övning ger färdighet har jag hört.



Natti Natti.

Irriterad.

Just nu, grymt irriterad. hur fan tänker dom??



Idag ska jag leka med Sars... :) Vi ska till Lundins och ut till köpis en sväng.. Myyyyspyyyys

men jag måste snart slänga upp bilen på blocket... nån som är sugen på min lilla pärla? Startar alltid och går som en klocka!
Vill inte skiljas ifrån den men det finns inte pengar så det räcker till två bilar, tyvärr...





En dag kvar..

På fredag har vi patientfall i skolan, jag har inte ens tittat på det och jag kommer inte in på Blackboard så jag kan inte kolla på det nu heller. jaja, det löser sig väl. På måndag, då börjar VFUn. Om jag är nervös? mjoo, något, men samtidigt ska det blir så fruktansvärt roligt och galet skönt att slippa skolan i 4 veckor. När vi är klara på kirurgen är det APRIL... Ni vet vad det betyder. Det betyder VÅR... Förhoppningsvis iallafall. Det betyder fågelkvitter, sol, smältande snö och vårjacka! Jisses vad underbart det ska bli..

Dock betyder det även klinisk examination. Vi ska vårda en pensionerad sjuksköterska, sticka henne i armen, och allt som har med omvårdnad att göra.. ENSAM... Inför juryn. Prestationsångest hejhej... Förhoppningsvis har man koll på läget då, lite spännande är det faktist och man borde ju inte bli underkänd tycker jag.. Så svårt ska det väl inte vara.... Eller??

Ska ta och köra en liten städning här hemma sen ska jag agera chaufför åt Sara så hon får storhandla. Kan ju tala om att tösen behöver fylla upp kylen något.. Bregott och Ketchup står man sig inte så länge på ;) Ikväll kommer kanske älsklingen hem. Mysigt...



Nu ska jag damma lite och dra en vals med dammsugaren..

Okey...

Daniel var dutti som inte började gråta/skratta i direktsändning. Men bara att vänja sig vid alla frågor och se glad ut, skämta inte, var tråkig. Sessan är grymt skicklig framför kameran och hjälpte sin blivande make mest hela tiden.
Men visst är de väl rätt lika varandra? Nästan som syskon?.... Scary

Lär vara skönt att äntligen få visa sina känslor offentligt. Enligt mig kunde de fått göra det för 7 år sen.. NU får de vara kära inför hela svenska folket...
 GRATTIS TILL DET.




vila lite.... sen yoga..

grattis

grattis till papsen och Åke som har namnsdag idag ♥pappamats♥

Sitter och tittar på Reinfeldts presskonferens om Vickan och ockelbodannes förlovning och jag skrattar så jag kissar på mig...
"kärleken har segrat... bla bla bla" Galet bajsnödig statsminister har vi iallafall.. Skönt med humorTV så här på tisdagseftermiddagen..

Ikväll blir det yoga, hoppas på att min kropp blir glad av det, har tammetusan ont överallt. stel och jävlig, känns som att musklerna har växt fast i skelettet. Ajajaj..

just ja, grattis till semlan också, har tryckt en för ett tag sen... Smakade helt ok.. Dock var den rätt liten, vilket iof var bra.

Vila lite och skratta vidare åt det hysteriska mediasverige vi lever i.. Jisses förtusan.. folk har väl förlovat sig förut..

Är glad att ja inte jobbar. Bra att plugga så jag slipper vara med och betala bröllopet. Men... Stort grattis till sessan och prillehertigen!





Inge vidare här...

Har varit yr sen i tisdags. Det är riktigt obehagligt...Det snurrar och trycker i huvet.. Trodde det skulle gå över men det blir snarare värre.. Provat med att ta järntabletter ifall det skulle hjälpa men har inte hjälpt hittills... Lär nog ringa doktorn imorgon. Undrar om det kan hänga ihop med afron... det var under den som jag blev helt yr och förlorade kontrollen... Sen dess har jag varit hängig och trött och yr som tusan.. Borde kanske ringa sjukvårdsrådgivningen men det är sällan de är trevliga där. Man har antingen sträckt sig eller något annat halvlamt enligt dem..


Ska vila lite nu... Ingen ork alls...

Snart så.

Nybadad. Ska packa väskan. Göra mig redo för avfärd. Invänta taxin (R&D). Sen är jag på väg mot Uppsala där jag blir upplockad av mamsen.. Imorgonbitti åker vi till Västerås och tar tåget till Göteborg där våran blivande bil väntar på oss. Jag längtar! :)

Ikväll ska vi hem till Hanna och umgås, det blir nog trevligt det..

Lär packa väskan så jag är redo när min skjuts kommer. 15.30..

Ha en fin fredag nu!

Göteborg.. Bil.. Äntligen..

På lördagmorgon åker vi till Göteborg och köper en bil :) Vi tar tåget från västerås och blir hämtade på station av säljaren på bilfirman, Schysst.. Det ska bli kanonmysigt med ny bil och en liten roadtrip upp från GBG till Gävle sen. Myspys.. Visst kostar det en slant men det är värt det.. Vi behöver den här bilen. Jag ska göra allt jag kan för att hitta ett extra obb, skitjobb gör inget, bara jag får lön! Så har ni nåt extrajobb till mig i Gävle som ni trycker på, hojjta till på en gång.. Tveka inte!

Hockeyn gick ju fint. Vinst med 3-1 Synd på målet i sista bara men heey, det är en vinst! För övrigt så förstår jag mig verkligen inte på Publikvärdarna inne på Läkerolen, Är man värd ska man väl ge service och vara trevligt? I Höstas när jag och Henka var på Hockey blev det tjafs med en publikvärd. I pausen gick vi ut genom ett hål i väggen och och tänkte gå tillbaka genom samma hål men då stod det en nisse och kollade på våra tickets och sa att nej nej här får ni inte gå in, ni ska gå in genom vägghålet därborta.. Vi sa att vi hade gått ut där och det bara var några meter till våra sittplatser, men icke. Han blev arg och höjde rösten och ville få det att se ut som att vi var dumma i huvet. De som gick in före oss fick gå in där och de satt på samma ställe.. Vi gick upprörda bort till vårat vägghål och tog oss till våra platser, väl där ser vi att han nekar ett till par på samma ställe men efter dessa två kommer ett "äldre" par.. Hmm ja i 40-årsåldern säger vi och de fick passera utan problem, de gick förbi oss (de satt alltså ÄNNU längre bort från den mannen än vad vi gjorde)... Han nekade några fler yngre par och lät de "vuxna" gå förbi. Fy fan vad för bannad jag blev...

Idag gick jag och Robin ut i pausen för att kisselura och köpa nåt att stoppa i magen. Jag visste att ja skulle behöva min biljett som Lisa hade i fickan men vi struntade ändå i det eftersom vi i princip redan var ute och det var ingen som verkade bry sig just då. När vi kommer tillbaka står de och kollar biljetter, samt RIVER dem i två bitar. Robin går före och kilar upp och hämtar min biljett varpå vi får en jäkla utskällning för att puckot i reflexväst får för sig att jag försöker planka in... Robin och jag höjde rösten och fick medhåll från några andra, så jag fick komma in, utan att de rev biljetten. Robin frågade varför de rev hans men inte min och fick som svar att här river vi inga biljetter...

De har ingen koll, de är otrevliga som fan, de knuffas och skäller på små barn i publiken.. Ioch med att vi hade ståplats så var det såklart trångt och dessa små fjantar i neongula västar gick runt och skrek på alla att flytta längre in, fyll på.. GÅ IN DÅÅÅÅ! De var inte trevliga för fem öre, kaxiga och barnsliga kommentarer flödade ur deras skäggiga munnar. Ett barn som stod framför oss sa de åt att han skulle genast flytta på sig för fler skulle få plats. stackarn.. Vi vägrade, vi var där först och valde våra platser därefter, inte fan ska tattarna som kommer sent få våra platser...

Vad har de för anställningskrav för dessa pajaser? Det är väl ändå ett serviceyrke? Ska man inte vara trevlig då? Behandla kunder/gäster med respekt. Ok om de höjer rösten till folk som härjar, de kan de gott göra men "vanligt" folk som bara är där och tittar på matchen.. Grymt illa är det..




Nu ska jag gå och lägga mig, imorgon är det en grupp som har redovisning, efter det blir det metodövning. Sen springer jag hem och packar väskan och får åka med Snälla Robin och Danne till Uppsala eftersom de ska till Stockholm. GRYMT SNÄLLT!!

Natti natti

Bilköp

Det blir förmodligen bilköp i helgen! Spännande, jag ser verkligen fram emot det!

Nu blir det bada och sen Hockey! Tur att jag får åka med i bilen, snällt av Robbii.

Slödag sen hockey

Usch så slö jag är hela dagarna, ser suddigt och är snurrig i bollen. Lär ta och kolla upp mitt blodsocker tror jag.. Har bara latat idag. Gosat lite med katterna. umgåtts med datorn. druckit vatten. umgåtts med datorn. pratat i telefon. budat på tågbiljetter till göteborg. Jaa det är väl jag har lyckats åstadkomma denna dag.. Duktig tjej, verkligen..

Men ikväll blir det HockeyG R A T I S ! ! ! ! Det var ett bra beslut att söka till högskola i Gävle med andra ord. Så ikväll blir det till att titta på Brynäs - Södertälje. Spännande, hoppas på vinst, såklart!

Just ja, jag har sökt ett jobb också. Lite duktig har jag allt varit idag.

♥ Saknad ♥

Det har gått 6 år sedan du lämnade denna värld. 6 år är lång tid men det känns som igår. Smärtan och saknaden kommer alltid finns där. Jag undrar hur livet hade sett ut idag om du fortfarande fanns hos oss.. Det finns så många frågor som jag aldrig kommer få något svar på. Frågor som föralltid kommer finnas i mitt huvud.



Tänker på dig... Saknar dig så...
Älskade Pappa



Kudde. Sova. Täcke. Kissekatt. Semla. Mat. Vatten.

Så har min dag sett ut.. Nu ligger jag i soffan och tänker nog gå och lägga mig snart. Är inge pigg alls och ska upp tidigt imorgon för att gå till skolan.. Yeay!

Tiesto jävlas mer och mer.. Idag stack han ut när jag kom hem från Ica. Springer snabbt som en vessla upp för alla trappor, jag måste släppa alla prylar och kuta efter.. När jag till slut kommer upp högst upp står han där nöjd som fan och njuter. Jäkla buse... Andra gången han sticker nu.. Vette tusan vad det är med honom..




Nej hörrni, det här duger inte... Sova kanske... Trött. Seg. Hängig. Huvudvärk. Hoppas att jag inte ska till och bli sjuk. VILL INTE!

Uppe med tuppen...

Yes, kröp ur sängen vid halv 7 imorse. Trött som tusan men piggnade till ganska fort. Petade i mig knäckebröd med ost och begav mig tillsammans med Sofie ner till Sats.. Core och Afro stod på schemat, allt gick bra till en början.. Men 35 min in i afron blir jag alldeles yr och tappar totalt kontrollen över kroppen. Det var skitläskigt. Kunde inte styra armar och ben så jag bröt där och gick hem. Nu sitter jag här i soffan, har badat och skickat iväg rapporten som skulle in senast idag. Skönt att ha den klar..
Har hemsk huvudvärk, mår illa och är slö i kroppen. Känns inge vidare alls om jag ska vara ärlig.. Jag tror att jag hoppar yogan ikväll. Min kropp vill vila!!

Denna dag kommer med stor sannolikhet att spenderas i soffan.. Hoppas på att det är någon bra film på canal+ men det ser inte så ljust ut på den fronten just nu, sova lite först då kanske... Eller bara slötitta på någon av alla dåliga serier som går så här dags på tv... Ja, de löser sig.. Slappa ska jag göra iallafall. Men först, få håret torrt!

B O R I N G

Grymt uttråkad. Jag satt i x antal timmar och fixade referenserna plus referenslistan till rapporten, det är klart nu. Vet dock inte om det duger... Får vi rest på det är det väl inte hela världen, tycker jag.

Imorgon ska jag upp igen och träna tidigt.. 7.30 - 9.00.. Det blir Core och Afro.. Kul ska det blir. Grymt tråkigt att Sara har skadat foten, hoppas på att pärlan blir bra snart så hon kan följa med och träna! Vi har ju förtusan ett mål baby!




Ska kika på CSI NY nu.. sen sova så jag orkar upp imorn...
Det är tomt här. Saknar Henrik... massor...


Schema!

Yes. Nu har jag fått mitt schema för det första två veckorna på VFUn... Ser riktigt bra ut.. Första veckan blir rolig, då är det full fart från måndag- söndag.

Måndagen är det väl mest info och få lite kläder, passerkort och lära oss lite olika saker... :)
Tisdag: 6.45 - 15.30
Onsdag: l e d i g
Torsdag: 6.45 - 15.30
Fredag: 13.30 - 22.00
Lördag: 6.45 - 15.30
Söndag: 6.45 - 15.30

Andra veckan däremot ser lugn ut.
Måndag: l e d i g
Tisdag: 6.45 - 15.30
Onsdag: 6.45 - 15.30
Torsdagen: Ska boka in ett studiebesök.
Sen ledig fre-sön. N I C E ! ! ! !


De två veckorna efter dessa har vi inte fått något schema till. Då blir det studentsal, där vi är 2 studenter som tillsammans med handledarens hjälp har en sal tillsammans. K U L ! ! ! !

Jag är iallafall ruskigt nöjd med mitt schema!




Ännu mer snö!

Det snöar! :( Jag vill ha strålande sol 10+ vårjacka och ballerinas på tassarna..

Idag måste jag betala kåravgiften, har skjutit på det alldeles för länge och nu har sista inbetalningsdagen kommit. Typiskt. Jag som är fattig som en kyrkråtta.. Varför i helvete finns det inga extrajobb? Jag tar nästan vad som helst! Behöver inte jobba mycket.. Hur som helst så MÅSTE jag hitta ett snart för det här går inte.. Pengarna räcker inte till.. :(

Ska svida om och bege mig mot SATS för att träna core, sen blir det en stund på gymmet också. Grymt opeppad, första gången på mycket länge.. Jag vet dock att så fort jag sätter min fot innanför dörrarna så är jag på g igen.




Hörs nog senare under dagen.. Om jag inte har snöat bort.. SOLEN VAR ÄR DU????!

Tiesto kan själv

Sötgrisen kan dra i sina råttsnören själv. Han behöver inte hjälp för att underhållas.. Dutti ponke.










Tungt..

Det är jobbigt nu.. Saknad.. Februari är en tung månad som jag alltid får kämpa mig igenom. Svårt att fokusera på annat. Vill bara kunna vrida tillbaka tiden. Vill ha min pappa här. Min underbara pappa.. ♥ Världens bästa ♥ Pappa Mats ♥





...

God Morgon alla hjärtan!

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Ska strax iväg och träna. Blir core 9.15, sen får vi se om jag
sticker upp på gymmet en snabbis. Vi får ju besök idag så
jag kanske hoppar det, om det känns för stressigt.

Hur ska alla ♥ dag firas hos er där ute? Med vänner?
Med pojk-/flickvän? Med familj? Ensam? Med Hus-
djur? Eller inte alls kanske?

Vi firar inte denna dag direkt, men eftersom vi får besök
och ska bjuda på smörgåstårta (firar henkas födelsedag
i efterskott) så kan vi ju klämma in att vi firar ♥-dagen
också.


Fyra dagar kvar. ♥-dagen var sista dagen jag träffade
dig. ♥♥♥♥♥♥♥♥ Saknar dig så!




Nu måste jag byta om och ta mig till Sats.


Ha en underbar dag nu alla mina underbara vänner
och alla ni andra!
















♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Hemma i Gävle igen.. Smörgåstårta!

Hemma igen. Det har varit strålande sol hela dagen och jag längtar såå till våren!!





När vi kom till Gävle åkte vi raka vägen till bilen och provkörde.. Kändes bra och vi är sugna som tusan, skulle dock vilja ha ner priset något. Får se hur det går.. Tvivlar på det men man vet aldrig. Ska dit imorgon igen kanske och kika lite... Sen åkte vi och köpte allt till morgondagen, vi ska bjuda på smörgåstårta när vi får besök. Ska fira Henkas födelsedag lite i efterskott.. Blir nog smarrigt.. Av resterna gjorde vi 2 småtårtor. En var som vi ska äta nu ikväll. JAMMI!






Blir lugn kväll i soffan nu. Är tröttis.



Hårt slit lönar sig....

Rapporten om kommunikation och patientundervisning är färdig och inlämnad. Nu kan man andas lite innan nästa rapport ska vara inne på onsdag, den är i princip klar den också... Den som lämnas in idag tycker jag att vi har gjort riktigt bra, jag är jättenöjd med resultatet men vi får se vad de säger när de läser den, vi kanske har varit helt fel ute.
Skönt att inte behöva lägga ner sin själ i arbetet.. Vi tog det rätt lugnt. Första dagen hängde vi i biblioteket och "läste" lite i litteraturen samt gick igenom vad vi skulle ha med och vad vi skulle skriva.. Fast mest snackade vi skit, hängde vid datorn och åt fetaost mackor.

 

 


Gissa om vi var lite bittra över att missa det fina vädret. Fick iallafall titta lite på solen genom fönstret.






Befinner mig sedan några timmar tilbaka i Heby hemma hos mamma. Alldeles ensam är jag. Ska äta lite lunch med henka vid 12 och sen ska jag träffa underbara Bettan!



Ha en fin dag nu

inspirerad!

Oj oj, vad duktiga vi var igår.. Vi (några tjejer i klassen) tog oss till sats och tränade core 7.30 och efter det blev det afro. Grymt skön start på dagen. Resten av dagen spenderades i skolan och på kvällen blev det Yoga med Sara..


Idag skrev vi klart våran rapport om Kommunikation och patientundervisning. Det känns som att resultatet blir rätt bra. Tyvärr kommer vi inte få veta förrän i april eller något liknande.

Älsklingen är hemma! STORT GRATTIS PÅ 26-ÅRSDAGEN!! Jag var på Afro med Sofie och Lisa och efter det köpta jag Henka med oss grekisk mat hem.. Gottigt..


Nu kväll..

Tom som en urblåst ballong..

Suttit i skolan från 6.45 - 17.30 YEAY vad roligt. Har iallafall fått lite gjort idag och det kan nog bli rätt ok, kanske nåt att komplettera men det är väl inte hela världen isåfall.. Blev dock ingen träning idag eftersom dagen i skolan drog ut på tiden och jag var helt slut när jag vandrade hemåt.

Imorgon 7.30 blir det dock träning först core och sen afro.. sen ska jag till Skolan och träffa Sofie och på kvällen blir Yoga.. SKÖNT!


Nu blir det en varm dusch och sen ska jag bädda ner mig i soffan och somna där för att vakna några timmar senare och hasa mig till sängen.. Saknar min älskling så. Vill ha honom hemma i veckorna också.. Det är inge kul det här..


Effektiv flicka..

Inte särskillt.. Jag har slösurfat, slösurfat, letat lite artiklar (det enda som jag gjort bra hittills), slösurfat, läst bloggen från n0llningsveckan - ROOKIE var man då.

Har ännu en gång lästa gamla kommentarer som M har skrivit.. Blir lite ledsen och får lite ont i magen.. Tiden går så himla fort. 9 dagar kvar till den dagen. Snart är det mars och ett helt år sedan S gick bort i en hemsk arbetsplatsolycka. Många känslor kommer ryckas upp under min utbildning och under min tid som leg. SSK. Förhoppningsvis blir det mycket nyttigt för mig också, jag måste försöka se det ljusa i det.. Måste försöka...




Snart kommer T2 hit, (Knaggen) så vi ska pilla på våran rapport som jag borde ha börjat på för 2,5 timme sen, men neej jag har inte orkat.. NU har jag dock vaknat efter lite kaffe och dagens dos av slösurf.

Önska oss lycka till..

Åh jag mår sååå bra!

Trodde ni på den? Nee inte jag heller. Befinner mig sedan en halvtimme tillbaka i skolan och jag är så djävulskt trött. Åkte bil med älsklingen som nu är på väg till Heby för att jobba hela veckan. Saknar redan... Hade tänkt gå igenom några vetenskapliga artiklar om katetrisering av urinblåsa. Ja, ni hör ju hur kul det låter. Lär dessutom gå igenom boken Rapporter och Uppsatser så det blir någon ordning på detta.. För det är det verkligen inte nu, allt är ett enda virrvarr - kaos - katastrof. Förstå hur trött jag är på denna kurs, och vi är bara några veckor in i den än så länge.. Inte klart förrän i JUNI.. Juni!!!!!!!!


          




Svårt att ens hålla ögonen öppna, är så förbaskat trött.. Jag tänker nog slösurfa ett tag till, biblioteket öppnar 8, då köper jag mig en kaffe och sätter mig där istället...  LÅT MIG SOOOVA!!! Kanske ska ta en liten nap här på bänken..



Det är nästan redan ljust ute, underbart! Nu saknas det bara att våren kommer.. Varför all denna snö? Igår kväll gick vi ut och grävde fram bilen från parkeringen, hela galet.





Kaos

Veckan som kommer är redan ett enda stort KAOS! Den här kursen är så grymt ostrukturerad. Ingen har koll på läget, inte ens lärarna. Det kommer bli tre tuffa dagar sen tar jag ledigt.. Mån-ons ska två arbeten förhoppningsvis bli klara, två olika grupper så det är svårt att få ihop tider att ses på.. Jag lär dessutom lägga upp träningen så jag hinner med det denna vecka..

måndag - gym+core
tisdag - yoga
onsdag - afro+core.



Torsdag åker jag till Heby så då blir det ingen träning. Får försöka klämma in nåt i helgen kanske, om jag hinner och har lust vill säga..

Nu till soffan, titta på film eller nåt, när hockeyn är slut, om den inte är det.. Noll Koll..

Snälla våren.. Kom!




Jag vill ha vår nu. Om det gick skulle jag gärna hoppa över hela februarimånad.. Det är en månad som jag aldrig kommer tycka om, den ger mig ångest. Jag känner saknad och frustration. Varje gång dagen närmar sig knyter det sig extra hårt i magen på mig. 6 år har snart gått. Det är ofattbart.. Det har gått så fort.. Saknaden växer för varje år som går. Tänker på hur livet hade sett ut idag om det inte hade hänt. Tankar som jag aldrig någonsin kommer få svar på, jag får fantisera och leva på minnen istället..





Snön har fortsatt att falla ner från himlen, våren känns längre bort än den borde.. Jag vill ha torr asfalt, knopp i träden, vinterjackan i förrådet.... Detta känns väldigt långt borta just nu...

snälla våren... kom... kom.. nu

Helium is the shit!

Kalaset hos Lisa var mycket trevligt! Det var en salig blandning på folk och alla var jättetrevliga. Lisa fick Helium i present så vi lekte med det hela kvällen - mycket roande, såklart. Även singstar fanns på plats, jag bangade dock.

Kvällen slutade med att vi gick ner mot stan, vissa gick ut men jag traskade hem i snön, trött och blöt om fötterna. Idag har vi slöat i soffan och det blir nog mer av det resten av dagen/kvällen. Imorgon ska jag befinna mig i skolan HELA dagen, vårat arbete har blivit kaos, totalt kaos så vi ska försöka få lite ordning på skiten..

På torsdag hade jag tänkte ta mig hem mot Heby och besöka mamsen och träffa finaste Bettan.. Längtar.







Gottigt!

Mojito är lätt den godaste drinken, har aldrig varit förtjust i Rom-drinkar tidigare men nu kan jag nästan börja dreggla när jag tänker på en Mojito :) Är det illa kanske? Ja, lite..

Jag och Therese "Knaggen" Knaggård pimplade Mojitos igår.. Smarrigt!













Afterwork. Mellanfest. Biljard.

Igår var vi på afterwork på Blue Moon Bar, fri buffe och trevligt sällskap. Vi blev 8 pers, mycket gemytligt. Maten var helt ok för att vara gratiskäk och nå ont i magen har ja inte fått så det är bara att gå dit igen! Rekomenderas om man vill äta gratis mat och dricka lite öl/cider/vin/sprit... Eller så äter man bara gratis utan att köpa nåt i baren sen går man hem, fanns visst en del såna personer där.. Sen bar det av hem till Björn, hängde där ett tag tills jag, Henka, Anders och Therese gick till Interpool och lirade biljard. Många år sen sist men jag blev imponerad på mig själv.

Idag är det Lisas födelsedag och det blir lite kalas hemma hos henne ikväll. Presenterna är avklarade bara bolaget kvar att fixa...




Skrattretande..

Det är roligt när folk inte kan komma med bra argument.. Jag sitter här och skrattar när folk hittar på kassa argument mot Apple och Mac.. Min macbook kickar skiten ur dem men de fattar det inte själva.. Mohahahaha...



Äntligen så gott som klara med detta skitarbete. Jag är SÅ JÄKLA leds på denna kurs redan, vill bara ha sommar och slippa denna korvstoppning! Nu Nu Nu...

Längtar massor till helgen, det ska bli mys pys...

Nu ska jag gå och hämta mina tentor tänkte jag.. Spännande...

Fina bilder.

Jag har slöat hela dagen, har inte känt mig pigg alls så soffan, en filt och gosiga katter har min dag bestått av hittills. Danne tittade förbi med två bilder som jag beställde av honom.. De ska bli tavlor som ska hänga någonstans i vårat bo.. Sovrummet kanske, harmoniskt och mysig eller så blir det vardagsrummet. vi får se! Jättefina är de iallafall. Tack så jättemycket Danne!

Ska ta och laga lite mat för att senare bege mig mot SATS.. Blir core 30 min och efter det ska jag ta premiärturen i gymmet tänkte jag. Får se hur det går..



Mot köket...

Grattis till mig! Plus biltips!

Farmakologitentan - A
Mikrobiologitentnan - B
Läkemedelsräkning - GODKÄND



Stort grattis till mig! Det ska bli mycket spännande att få tillbaka dessa tentor på torsdag.

Tvättade mina sneakers idag, trodde de skulle bli kritvita men tror att jag kanske fegade med temperaturen. Skulle jag har tagot 60°? jag tog nämligen 40° och Anders hade tvättat sina varmare.. Hmmm. Ja, lite renare blev de iallafall..



Yogan avklarad. Lite chips i magen. Mycket vatten. Häng i soffan. Tycker fortfarande inte om att vara ensam. Håller tummarna.



Ledig imorgon också, då ska jag renskriva min del av arbetet och på torsdag ska vi finjustera och försöka bli klara med det. Skönt att ha det ur världen.




Vad ska vi köpa för bil? Peugeot 307 -07a? (elfel??)... En Opel Astra sedan -07a.... eller en citroen C4 -07a.. Vill inte ha en massa krångel.. Help pliiiis.





Pust...








Ledig.. Handlat lite. Ska tvätta. Lite orolig. Lite nervös. Mätt. Yoga ikväll. Kliar i ögonen..










Blue Moon Bar i Gävle

Halva dagen har spenderats åt att försöka hitta en fin bil att köpa. Vi är nog ganska säkra nu på vad vi vill ha så vi får se hur det blir.. Efter det blev det käk hos Anders och sen blev vi sugna på bowling. Kul som tusan var det, dock vann jag inte.. Vi gick vidare till Brända Bocken.. drack lite vin/öl och Anders var sugen på Blue Moon Bar för han ville se hur det var...

Vi knatade dit men hamnade istället på Pitcher's och drack lite mer, när vi sedan tänkte gå hem blev vi uppslussade på Blue Moon Bar och det var tametusan det Snyggaste stället jag sett på länge.. Grymt fräscht och Bra musik. Tyvärr var det ruskigt dåligt med folk.. VARFÖR? Varför går inte folk dit? Jag menar stället e ju 100 ggr bättre än Goya, som nog är det värsta jag sett o krogväg.... Blue Moon Bar har potential men saknar publik...

Vi trodde allihop att det skulle vara dåligt, halvsunkigt och Schlager där, vilket ledde till att vi inte gick dit i början... Men väl där.. Stort och ljust (mycket fräschare än när Nivå låg där) Vita och svarta skinnsoffor/stolar, vit vit vit.. FRÄSCHT.. trevlig personal. Allt var verkligen KANON.... Musiken...Kommersiell pop/house. Och det är verkligen ett ställe jag vill besöka igen. MEN DET BEHÖVS MER FOLK!...

Det komiska är att alla gnäller över att det finns så dåliga klubbar i stan och när BMB bestämmer sig för att etablera sig i Gävle, vad får de tillbaka av folket? Ingenting... Jisses, ge stället en chans och gå dit, ta med er era vänner och har kul..


Nu ska jag sooova...
natti natti



RSS 2.0