Valborg, jobba hela dagen..

Sista april är här med allt vad det innebär. För vissa. inte för mig :( Jag ska jobba. 10.30 till 19.00 KUL!
Skulle hängt med syster idag o kalast, men icke... Plikten kallar. Nån måste ju sitta i kassan när folk ska köpa groggvirke.. Tyckte att ja kunde få jobba imorgon då eftersom denna dag blir förstörd, men de gick inte heller.. ARG!

Efter jobbet åker jag nog ut till Sätrabrunn och umgås med familjen Collin, tar de lugnt o bara hänger, kollar på brasan o busar med Klara.

Nej, lär göra mig iordning nu.

Hoppas att ni alla får en fin dag o Kväll!

en poäng i första.

Första matchen för i år avklarad för min del då. Phu det var tur att det inte va nå högt tempo då hade ja aldrig orkar. Men de va skoj o spela.. Har dock en bit kvar innan jag är i form. Jag o Elin fick äran att lira på topp tillsammans jag tackade nej för jag vill hellre spela på kanten, yttermittfält. Så jag blev omplacerad. hade dock varit jäkligt kul o spela med elin där upp idag med tanke på motståndet.. Tyvärr blev det inga mål.
Vi hade typ hundra avslut men inget gick in.. :(
Det såg bra ut med tanke på försäsongen. Så det här kommer nog bli en bra säsong hoppas jag. KUL var det iaf.
och en trygg startelva oxå.

Tog en låång dusch här hemma, vattnet på varmaste..mmm myys..

Funderar på om ja ska ta mig till ica o köpa nåt inför kvällen. men är bara sugen på godis. inge bra... kanske köper lite frukt istället..

nästa söndag åker jag till Malmö. det ska bli så skönt.. Ska boka in en tid för ansiktsbehandling på Len Hud då.. fick presentkort på 60 minuter i julklapp. underbart skönt! längtar!

ne nu ska ja göra nåt vettigt!

seriepremiär.

Jahaja... Söndagen den 29e är här. Vi har seriepremiär hemma mot marma mehede idag klockan 15.
Galet peppad är jag. Synd att jag har noll kondition o synd att jag inte ens kan få iväg bollen.. hahaha missar man försäsongen o inte lirar på skoj lr nåt hemma så tappar man mkt.

Va ner o kollade på sista halvan av andra halvlek på herrarnas match igår. Kan ju inte direkt påstå att det var någon rolig fotboll. De åkte på stryk med 1-0 Trist för dom. Men bättre lycka nästa gång.

Sprang spåret igår. Hahaha sjukt otränad. JA. men jag tog mig runt..

Nu ska vi ut o åka inlines ja o henka.. mjuka upp kropparna lite.. :)

Saturday!

idag har jag o min boy sprungit spåret. sen åt vi kebab :) o sen åkte vi runt runt. var även ut till nordsjö o kollade på brorsans hus som han har köpt. jättefint.. o efter helgen flyttar han in :) myysigt!

Nu ska vi ta oss ner till tegelvallen o kolla på alaget när dom lirar match.. de vann serieprem förra helgen o nu är de hemma premiär, gubbarna i heby är alldeles till sig över div 2 spelet. hahah jag kan inte annat än skratta åt all överskattning, men visst är det skoj för dom, dom kämpar på bra.. hoppas de blir 3 pinnar idag me...

ikväll.. ingen ANING. imorn har vi seriepremiär. haha jaja, får se hur det går.. tänker iaf tänka positivt, sen får vi helt enkelt ta det för vad det är. damfotboll..


over and out.


äntligen ledig.

känns som jag jobbat hela veckan. Idag var det kaos. alla får för sig att handla när de får lön och då menar jag verkligen ALLA.. huua.. konstigt att det inte kändes som att tiden gick fort. borde det ju gjort.. jaja..

Nu är jag iaf hemma, har nyss städat lite granna, sovrummet orkade jag inte ens tänka på så det struntade jag i.. det får H fixa imorn. hehe..

Väntar på att Anna ska komma hit.. blir väl en film lr så. Imorgon ska jag upp, springa spåret sen har henka lovat mej att knata ner till en fotbollsplan med en boll. jag har knappt tränat denna försäsong o det är seriepremiär på söndag. Måste komma igång med bollen.. Allt går trögt o måste även få igång mitt tillslag.. Igår på träningen fick jag inte till ett enda bra inlägg. Ajj Ajj inte bra.. Så imorn blir det nöta av så jag kommer in i det igen..

det som gjorde mig mest arg idag var när jag kom hem o såg att nåt rikspucko har parkerat på halva min parkering och dessutom står 2 meter nedanför parkeringsplatsen.. ÅSNA. så jag fick snällt ställa mig på annan plats. om han står kvar nu så ska jag lämna en arg lapp på ruta. hihihihihi..... satkärring, de är jag!!


nej ska knata ut med soporna samt ta mig ner till ica o köpa lite snask. Sugen....


Dagens hurtbulle.

Yes.. börjar jobba om en timme. gick upp 7 idag o gick ut o gick med Elin. Hon är ledig idag o jag är en sån som verkligen vill sova så länge som jag kan. så det var hurtigt av oss. Sen blir det 10 timmars jobb stress hem o så fotbollsträning. träningen börjar 7 jag slutar jobba 7. Hoppas på att jag kan gå en kvart tidigare iallafall.. Skulle vara skönt.

min frukost tar mig tillbaka till gymnasietiden. Tekakor med skinka och gurka. bara päronfestisen som saknas.. Det var det som fick mig att överleva mina år på Ksk.. haha SÅ GOTT!
Funderar på att käka pannkakor idag på jobbet. blev så sugen på de nu när jag var ute o gick. MUMS.. hihi..

jaja lär göra mig iordning.

tung dag + ett visst hat mot comviq.

blev ingen promenad i morse, bangade när elin bangade. haha trist o gå ensam. men imorn blir de till o gå upp kl 7, en timme tidigare en jag behöver för en promenad med elin, sen jobba 10 o sen hem o träna fotboll. YEAY!

Blev inringd 2 timmar tidigare idag, bra bra men var en grymt tung dag massa folk o lite lugn. :(
Hände dock en rolig sak idag, har lovat martina att inte berätta men kul var det. hahaha

FIck min faktura från comviq idag. 1500!!!! GAAAH! ringde för o skälla på dom då det stod att jag hade wappat 69 MB. Vilket absolut inte stämmer.. jag har ju för tusan internet hemma. vad är detta? Då skyllde hon på att det har varit ett tekniskt fel o jag har wappat gratis sen i Januari (LÖGN) och att denna räkning var för alla dessa månader (LÖGN) På alla mina fakturor har det stått hur mycket jag har wappat för i kronor och det har jag betalat. och nu vill dom tydligen att jag ska betala igen. IDIOTER.. fan så leds jag börjar bli på comviq. dom har fått lite för höga tankar om sig själva nu när de gått så bra... jaja jag kommer få betala de där peningarna :( hon skulle skicka ut en specifikation över dessa tre månade. MEN VAD HAR JAG O JÄMFÖRA TIDER O SÅNT MED DÅ? puckokärring.. jaja usch jag skulle ha skällt lite till på henne. kan tänka mej vad hon sa om mej efter det samtalet. hihihihhihi....

nej tidigt i säng ikväll.


Lite regn?

Vaknade precis. Skulle gått ut o gått med Elin nu men hon fick förhinder så håller på o häller i mig lite vatten för att gå ut o gå själv.  Jobb sen mellan tre och åtta. Skönt med ett kort pass känner jag, imorn blir det 10 timmar o så träning direkt efter det. huua! Ska nog fråga om jag får gå en kvart tidigare, kanske bara.. Annars får jag helt enkelt bli 25 min sen till träningen. hehe :)

Nej nu ska jag svida om o ge mig ut o gå. Det var länge sen sist nu.

Jag tror på framtiden!

Kom precis hem från träningen. vi var hela 17 pers på träningen och det är otroligt ovanligt för vårat lag. dessutom var det ner 2 pers som inte tränat på bra länge. På torsdag kommer det ytterligare 2-3 personer. Sjukt kul iallafall. Dessutom kommer det inte dröja länge innan den nya konstgräsplanen är på plats o man kan träna ute i princip året tunt (beroende på väder) det kommer bli så sjukt kul. Planen kommer verkligen öppna dörrarna för klubben. GALET KUL! vi får nog ta o tacka herrarna för att dom gick upp en division så detta stressades på lite :)

På söndag är det seriepremiär och vi är lååångt lååångt ifrån att vara i form.. grymt tråkigt- passningar sitter inte, inget flyt i spelet o tempot är inget o hurra för. Mycket har nog att göra med att vi haft en så tunn trupp. Men nu när detta ser ut att förbättras så kommer nog det andra med det. Så antagligen kommer vi vara i form lagom till när höstsäsongen drar igång. haha innan det är det korpfotboll :) hehe neerå.

Nej nu ska ja lägga mej i soffan med min vattenflaska. Imorgon är det promenad med Elin o sen jobb mellan 15 o 20. kort pass. SKÖNT!


Välkommen hem!

välkommen hem älskade syster.

Imorse gick vi upp halv 8 trots ledigt. Åkte in till mamma o sen vidare till arlanda för att hämta syster o satu..
3 månaders vistelse i solen hade satt sina spår.. som en blek tråkig svensk stod man där i ankomsthallen o väntade. haha soola är det som gäller.. Finns ju inte en chans o få en sån färg men man ser ju SJUKT blek ut. haha

sen blev det kött o potatissallad mums.. Hängde lite med syster, åkte bla till gränby. o så kollade vi på lägenheten som hon ska flytta in i. såå fin såå.. PERFEKT. o dessutom granne med jenny! :) NICE!

nyss kommit hem, släppte av henka vid studion och hälsade lite på Byz o Thiery, länge sen man träffade dom pojkarna, eller jo T träffar man ju alltid på hotan. men ändå. Jaja, får väl se om de blir nån bra hit där idag idag då.

Nej nu ska jag bjuda Elin på mat innan träningen. Blir bacon+creme fraiche+pasta. MUMS. de va läänge sen..


Sen trääning. ska bli så kul så...

Helgen som varit.

Denna helg har varit lugn. I fredags var Anna hit, vi åt god mat o vräkte i oss godis. Kollade på film, music and lyrics. Den var bra. Skrattade gott åt den då och då.

Lördagen var det 3,5 timmes jobb på morgonen/förmiddagen sen hem och kolla på grey's. Kvällen spenderade vi ute hos Hanna o Patrik, lekte med Klara, käkade pizza o så lånade Patrik hem playstation 2 från sina systersöner (lr hur man säger) o så lirade vi BUZZ. haha roligt spel. Ännu ett skäl till att köpa sig ett PS2. singstar o BUZZ, dessutom vill henka ha Guitar Hero som oxå hör dit. hihi.. kul!

Idag blir det jobb 15-19 trist med korta pass. ska man ändå åka dit så kan man jobba hela dagen, så känner jag.

Nej nu blir det frukost o ett avsnitt av Grey's!

En längtan efter mer.

Söndag idag. börjar jobba om ca 3 timmar. men nog om det.
Kollade min mail och läste nyhetsbrevet från Mondaybar där de hade länkat 2 videor från förra kryssen. Det var en ungerskt tv team som var där o gjorde en dokumentär så nu kollade jag den och självklart var man med vid ett par tillfällen. haha Trodde dom skulle klippa bort oss, men icke. Ioch med denna film + info om att dom släppt obetalda hytter till black&white kryssen blev jag oerhört sugen på att åka med på den. Henka nämnde det dessutom igår o det var då suget kom. aah skulle vara såå nice. 40 timmars till tallinn, fest kväll 1, sen går man antingen i land ett par timmar strosar runt i tallin som iövrigt är en sjukt mysig stad eller så festar man vidare på soldäck där det kommer bli ännu mer fest. Eller så sover man i väntan på kväll 2. Gaaah så sugen! JAG VILL ÅKA!!!

nu ska jag äta sen frukost, som vanligt... sen vet jag inte. kolla vidare på grey's skulle jag tro.. ååh det är så bra..

Något av en paus.

Har inte skrivit sen i söndags. Har inte riktigt haft lust eller något o skriva om när det varit så himla fint väder. Igår jobbade jag dessutom.

18e april idag. Sommaren närmar sig och snart är det valborg. vad ska man göra då? Har verkligen inga planer alls.. Blir kanske uppsala på dagen. Vi får se. kanske blir så att man hittar på nåt med syster i hennes vänner. Länge sen man träffade alla dom nu. länge sen man träffade syster. Men snart kommer hon hem. På tisdag! då har hon varit borta i 3 månader. avundsjuk!
 
Igår satt jag o kollade på lite resor inför sommaren. Vi ska antagligen ta en vecka i grekland, förhoppningsvis med sällskap. Ska kolla upp när det var Stella och Adde kunde åka. Vilken ö det blir vet vi ännu inte. Henka skulle vilja åka tillbaka till Kos eftersom han jobbade där för x antal år sen. jag skulle oxå vilja åka dit men samtidigt vill jag åka till andra ställen där det är lite lugnare.. det är svårt. en öluff i Grekland en sommar kanske man ska sätta upp på schemat inför kommande somrar.

Idag blir det jobb igen. Har fått en del pass nu så det känns lite bättre. Ska stoppa något i magen o sen göra mig iordning för avfärd.

Oj vilken kväll.

Hua lite småbakis idag.. mår lite illa så jag vågar inte äta nåt då blir det bara värre.
Hade jättekul igår. Blev lite förfest här hemma hos oss. sen gick vi ner till bilda. frågesport, musiktävling och god mat.. mycket trevligt. jag var dessutom grymt på att lösa en liten luring. Det var ett papper med massa mona-lisa bilder som var åt olika håll. man skulle vika den på en massa sett så det var fyra åt samma håll på båda sidorna... jag var grym.. fick göra åt 3 bord. hahaha...

nej nu ska jag vara bakis.... synd att jag inte klarar av värmen för tillfället. e grymt varmt...


Lördag.

Grattis på födelsedagen Hanna.
klockan tolv inatt (igårkväll) samlades vi hemma hos håkan för att traska över till hanna o överraska henne med presenter, ost o kex och lite vin. Dom hade precis gått o lagt sig, hon blev sååå glad.. Blev kvar en timme ungefär sen hem o sova.. Nyss kommit hem från Sala, varit på bolaget o köpt mig en flaska vin. Ska ju tydligen bli lite förfest här hemma hos oss ikväll. Trevligt! var även in på apoteket o köpt lite grejer till mitt ansikte som e kaos för tillfället. hahaha..
 
Idag är det sagt att jag ska åka med Elin o kolla på fotboll, men vet verkligen inte om jag hinner.. deet kommer folk hit strax efter 4 skulle jag tippa på. och matchen börjar 13. Stress stress. Måste nog hoppa den..
Som tur är vet jag iaf vad jag ska ha på mig. Bara håret ja har lite funderingar över. Kanske ska be Sara om hjälp.

jaja, ikväll är det som sagt Hannas 30-års fest (pojkvännens syster) Hon tillsammans med 2 vänner ska ha en stor fest ikväll. det kommer bli såå kul!

Lär fixa lite nu, om jag ska hinna.

NyShoppat...

Yes. det blev rätt sent för mig o elin, kom inte iväg förrän halv 4 nästan.. men mycket hittade vi. Jag köpte 2 par skor. ett par svart pumps och ett par röda. är grymt osäker på de röda.. men vi får se. kan va bra o ha och de var dessutom rätt billiga. Sen blev det även en vit jacka från hm. endast 318 kr då jag hade en liten rabattkupong på 20%. bra bra.. samt 2 par solglasögon från HM.. då jag märkte att linnet ja skulle köpa inte fanns på stan fick vi ta en sväng till gränby oxå, där fanns det.. LOVE it.. Tuptop som sitter rätt slappt och med en breeed mudd, eller vad man ska kalla det.. hehe.. Jaja brände iaf alldeles för mycket pengar. men vad gör det.. skitsamma helt enkelt.
fanns mycket mer jag ville ha men icke.

Ett tag ångrade vi oss att vi tog bilen in, hade varit så skönt o satt sig på en uteservering efter allt spring o ta en cider.. men icke gick de.. hade iallafall varit grymt mysigt. istället åkte vi hem o käkade pizza med henka, adde o jonte.. trevligt de oxå..

Imorgon är den stoora dagen.
fest fest fest. tror de blir lite förfest här hemma hos oss vid halv 5 tiden kanske. vi får se. Lät iaf som att chrille ville nåt sånt.. trevligt ska det bli. vi ska iväg o fira Hanna kl 12. lite överraskning med ost o kex.. mysigt. det kommer inte hinnas med nåt imorn så vi tar de ikväll så hon slipper stressa imorn. ska snart röra mig ut mot håkan o hjälpa sara o sådär...

well well.. lite bilder på det jag införskaffat mig idag...

 









nu lär ja kila.. natti natti på er.

Kärt återseende.

Kvällen har spenderats med Anna Alldeles för länge sen vi hittade på nåt. Var nästan ett år sen hon var här sist.. njaa, men nästan iallafall. Trist när man glider ifrån varandra. Underbar Flicka, som ja tycker mycket om. ALLTID
Kollade på She's the man. riktigt rolig film, över förväntan faktist..

Annars har jag jobbat idag, inte mycket mer.
Imorgon blir det uppsala med Elin, shoppa sig lite. Får ju lön.
jag har lovat min kära Henrik att inte köpa något svart då han tycker att jag har alldeles för lite färg i min garderob. gissa om jag bara kommer hitta snygga svarta kläder imorn. morr.. 
lär även shoppa lite på apoteket och införskaffa mig lite produkter från Vichy.. Hoppas att det är så bra som jag har hört.. för just nu är min hy kaos. :( Nån som vet om det är så bra som det sägs?
annar imorn då. Kanske hjälpa till nere vid Bilda om dom behöver hjälp att förbereda, eller om de e nåt annat de behöver hjälp med. Henka, chrille o adde ska fixa ljudet o det imorn iaf, så det blir klart då..

Nu ska jag nog avsluta kvällen i soffan... ooh imorn blir de liite shopping, får antagligen tillbaka min bil oxå. NICE. bara sådär 1600 fattigare. SNYFT!

Jag vet när jag ser en.

"Jag vet när jag ser en kassatjej" haha precis de orden man vill höra. hahaha

Jaja, dagen idag har gått hur bra som helst, stackars madde som fick stå bakom o hålla koll, men som hon sa, hon får betalt utan att behöva gör nånting. har iallafall börjar lära mig det mesta nu. Resten kommer med tiden, skulle jag tippa på. Imorgon blir det 6 timmar till. Och har kryssat i att jag kan jobba i princip jämt. låter väl bra :)

Helgen närmar sig, Hannas stora fest närmar sig, det ska bli så sjukt kul på lördag!

Nu lär jag vila mig. man blir trött av att sitta i kassan.

Världens sötaste busunge

klara har varit här o lekt med mig idag. Hanna och Henrik höll på med musiken till festen på lördag.
Även Tarek är här, en kompis till Henrik. vi har käkat lite hamburgare o busat med Klara.





Nu ska jag kolla på Det okända på TV4+. Får se vad killarna ska göra ikväll. om dom är osociala eller om dom vill lajja med mig.. Antar att det blir det första. haha känner inte att jag orkar vara så social själv faktist..

Nej nu ska ja bunkra upp mej framför tvn med Tareks godis. haha skylla sig själv när han lämnar kvar de där när dom åker iväg. mohahaha...

ha en fin kväll nu!

Första dagen avklarad.

Sådär. då är man hemma igen då. Lite trött är jag då jag inte sov särskillt bra inatt.
Första dagen på ICA idag då. sjukt mycket att ta in men jag vet att snart sitter det mesta och man tänker inte så mycket på det. Lär väl försöka plugga in lite PLU-koder. haha..
Imorn är det dags igen, bara nöta nöta nöta.

Vad ska göras av denna dag då? Anna hade inte tid idag så henne får jag träffa en annan dag denna vecka. hanna o Klara kommer förbi en sväng sen tror ja o ska fixa lite med musiken till festen. Sen ska jag bara ta de lugnt tror jag. Henka får besök av en kompis från Uppsala så dom kommer väl hänga i studion kan ja tänka mig..

Nee. Soffan skriker. även magen. får se va man stoppar i sig...

Det här är inte kul.

Vaknade precis. Första dagen på nya jobbet idag ju!
Men det är inte det som inte är kul. Det är SNÖN! det är hur mycket snö som helst, känns de som iaf.
Det ligger till o med kvar på marken. SNYYFT! Jag vill ha vår, sommar, värme, sool!
Får hoppas att det kommer snart.

Nu ska jag göra mig iordning, äta lite frukost o sen åka.
Lämnade in min bil igår till en kille som ska fixa det som inte gick igenom på besiktningen.
Så nu har jag min gamla pärla som brorsan köpte av mig, en gammal suzuki swift. hihi.
underbart. Tyvärr ingen stereo i den, tur att det bara är 1,5 mil till jobbet då.
UNDERBART! inga låånga resor till Arlanda.. yeeay! skööönt.

Idag är det ett 4 timmarspass bara.. vi skulle ta de lugnt i början så. blir nog bra.
Återkommer runt 12-tiden skulle jag tippa på.

Ha en fin dag nu.. Ooh första vardagen denna vecka och bara 4 dagar kvar till helg. kan de bli bättre?

Efterlängtad lön.

Nu på fredag får jag en efterlängtad lön. Hoppas bara att dom hann lägga in mina nätter så jag får med dom. Annars blir jag ledsen. Antar att jag kommer att jobba på fredagförmiddag, men efter det blir det en sväng in till Uppsala eller västerås.
Har en del att kolla efter. Bland annat kläder till 30-års festen på lördag, lite nytt smink (ögonskugga, foundation)
Ska köpa ett par springskor till min kära pojkvän och sambo (så han inte har nåt o skylla på längre när ja vill ha sällskap ut o springa) Dessutom kanske det blir en blender så man kan göra smaskiga smothies när sommarvärmen kommer.. Men vi får se först o främst vad de blir för slantar som ramlar in.
Själv tycker jag att jag har jobbat som en galning. Men det känna man ju alltid o sen är det ändå mycket mindre än man trodde..

Lär göra mig iordning nu, ska åka om en timme. magen kurrar..

Ha en fin måndag nu!

Favorit smink-utmaning.

satt och pillade lite bland mitt smink och gick igenom vad som måste köpas nytt osv.
Tänkte att jag gör en utmaning av det.

Visa ditt favoritsmink, eller det du oftast använder.

212948-45

Puder - Make Up Store
Concealer, cover all mix - Make Up Store
Microshadow (har som basskugga) - M U S
Ögonbrynsskugga, Tri Brow Colour - M US
Silver-Svart ögonskugga - Maxfactor
Mascara, Masterpiece MAX, MF
Macara, Volume Shocking, Loreal
EyeDust, Amazonas, MUS
Kajalpenna, Svart, MF

Min foundation är kass därför får den icke vara med på bilden eftersom den inte är en favorit.
Ska införskaffa mig en ny nu på fredag.

Ögonskugga används sällan till vardags för min del. Men till fest så, oftast blir det en sotig blick och mest fokus på ögon.

Nu är det DIN tur.


Neeeej

Det är inte sant. Det såg ut som att det var soligt o varmt ute idag när jag kikade mot de fördragna persiennerna. Så går jag upp och vad märker jag? SNÖ.. dessutom snöar det fortfarande.. Attans. o jag som skulle byta till sommardäck på bilen idag, tvätta den o städa.. Men nu får det bli en annan gång.

Om ett par timmar ska vi åka till henriks mamma o äta.. ska bli mumsigt.. Blir kul o träffa Sara o Henrik igen oxå.

Sista helgdagen nu då. Dessutom den sista lediga dagen för mig. Imorgon börjar jag på mitt nya jobb.. har tre introdagar och sen ska jag plocka pass som en galning, jobba jobba jobba. har ju varit ledig en heel vecka nu så jag har ingen lust att gå hemma. Vill bara tjäna pengar pengar pengar nu.

Ska komma igång med träningen igen tänkte jag.. längtar tillbaka till fotbollen. Kan dock inte träna idag pga att vi ska åka bort. men på torsdag blir det nog så. Jobbar till 15 då så de e lugnt! Får hoppas att det e lika kul o träna som jag hoppas på bara.. :)
 
Du ska inte me då Maria?

Nej nu ska ja hoppa in i duschen o göra mig redo för dagen!

Hemma

Sådär. då har vi kommit hem från mor min. God mat o så. trevligt. Åkte till gränby en snabbis o kikade lite. Henka hitta springskor som ska köpas på fredag. Och jag hittade en del godbitar. Bland annat ett linne som jag antagligen ska köpa till festen på lördag. Ett lika linne som jag hade igår fast vitt. (tubtop från Gina)
Till det blir det nog svarta jeans och svarta pumps. Vi får se på fredag när ja åker in till stan..

Det kommer bli hur kul som helst på lördag tror jag. haha en vecka kvar o ja längtar redan.

Nu ska jag slänga mig i soffan o lata mig!

längst, tråkigast, ärligast.

Jaa, hittade en låååång lista hos Jullan som ja tänkte fördriva tiden med.
Har ju ändå inget bättre för mig...

UTSEENDE
[ ] Jag är kortare än 160cm.
[x] Ibland tycker jag att jag är ful.
[ ] Jag blir lätt brun. (ganska lätt)
[x] Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg. (det varierar)
[x] Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg.
[x] Jag har en tatuering.
[ ] Jag är osäker över mitt utseende.
[x] Jag har haft/har tandställning.
[X] Jag har glasögon/linser. (glasögon ibland)
[x] Jag skulle prova plastoperation om det var ofarligt och gratis.
[x] En helt okänd person har sagt att jag är snygg.
[ ] Jag har mer än två piercingar.
[ ] Jag har piercingar på andra ställen än i öronen.
[x] Jag har fräknar.

FAMILJ

[x] Jag har svurit åt mina föräldrar.
[ ] Jag har rymt hemifrån.
[ ] Jag har blivit utslängd hemifrån.
[ ] Mina biologiska föräldrar är ihop.
[ ] Jag har ett syskon som är under ett år gammal.
[X] Jag vill ha barn nån dag.
[ ] Jag har barn.
[ ] Jag har mist ett barn.

SKOLA/JOBB

[ ] Jag studerar.
[x] Jag jobbar.
[x] Jag har somnat i skolan.
[ ] Jag gör nästan alltid mina läxor
[x] Jag har missat mer än en vecka av skolan.
[x] Jag underkändes i (eller avbröt) mer än en kurs i fjol. (inte ifjol men när ja pluggade sist)
[x] Jag har stulit någonting från min skola/arbetsplats.
[ ] Jag har fått sparken.

HÄLSA

[ ] Jag föddes med en sjukdom.
[x] Jag har fått stygn på ett öppet sår.
[x] Jag har brutit ett ben.
[ ] Mina tonciller har tagits bort.
[x] Jag har suttit hos läkaren med en vän
[ ] Mina visdomständer har tagits bort.
[ ] Jag har genomgått en allvarlig operation. (allvarlig o allvarlig haha)
[x] Jag har haft vattkoppor.
[ ] Jag har haft/har astma.

EFARENHETER

[ ] Jag har tappat bort mig i min hemstad.
[x] Jag har sett en fallande stjärna.
[x] Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna.
[ ] Jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas.
[x] Jag har tryckt på alla knappar i en hiss.
[x] Jag har sparkat en kille mellan benen.
[ ] Jag har varit i ett casino.
[ ] Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan.
[x] Jag har lekt sanning eller konsekvens.
[x] Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme.
[ ] Jag har krockat i en bil.
[x] Jag har fångat en snöflinga på min tunga.
[ ] Jag har suttit på ett tak på natten.
[x] Jag har aprillat någon.
[x] Jag har åkt taxi.
[x] Jag har ätit sushi.
[x] Jag har åkt snowboard.

FÖRHÅLLANDEN

[ ] Jag är singel
[x] Jag är i ett förhållande.
[ ] Jag är förlovad.
[ ] Jag är gift.
[ ] Jag har varit på en blind date.
[ ] Jag har blivit dumpad oftare än jag själv har varit den som dumpar.
[x] Jag saknar någon just nu.
[x] Jag är rädd för att bli övergiven.
[x] Jag har varit otrogen i ett förhållande.
[ ] Jag har skiljt mig.
[x] Jag har varit kär i någon som inte var kär i mig.
[x] Jag har sagt att jag älskade någon och ljugit.
[x] Jag har sagt att jag inte älskade någon och ljugit.
[X] Jag har sparat något från ett gammalt förhållande.

ÄRLIGHET

[x] Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra.
[x] Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra.
[x] Jag har smygit ut utan lov.
[x] Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar.
[x] Jag har en hemlighet som ingen vet.
[x] Jag har fuskat i ett spel.
[x] Jag har struntat i ett prov.

DÅLIGA TIDER

[x] Jag har druckit alkohol.
[x] Jag dricker mig berusad mer än 5 gånger per år.
[ ] Jag kan inte svälja piller.
[ ] Jag har blivit diagnoserad med depression.
[ ] Jag tar mediciner mot depression.
[ ] Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det.
[x] Jag har vaknat gråtande.
[x] Jag har somnat gråtande

RANDOM

[ ] Jag kan sjunga så att andra kan lyssna på det.
[ ] Jag har stulit en bricka från en snabbmatsrestaurang.
[x] Jag har lätt för att öppna mig för nya människor.
[x] Jag ser på nyheterna.
[ ] Jag dödar inte insekter.
[x] Jag svär ofta.
[x] Jag sjunger i duschen.
[x] Jag är en morgonperson.
[ ] Jag betalade för min rington.
[x] Jag är petig med grammatik.
[ ] Jag är en sportfanatiker.
[x] Jag tvinnar mitt hår mellan mina fingrar.
[x] Jag är bra på att baka.
[ ] Min favoritfärg är vit, ljusröd eller ljusblå.
[ ] Jag skulle kunna ha pyjamas på mig till skolan.
[ ] Jag vet hur man skjuter.
[ ] Jag är kär i kärleken.
[x] Jag skrattar åt mina egna skämt.
[x] Jag äter snabbmat varje vecka.
[ ] Jag är bra på matematik.
[x] Jag tror på spöken.
[ ] Jag kan inte sova om det finns en spindel i rummet.
[x] Jag är väldigt kittlig.
[ ] Jag älskar mörk choklad.
[x] Jag är bra på att minnas ansikten.
[x] Jag är bra på att minnas namn.
[x] Jag har ingen aning vad jag vill göra med resten av mitt liv

sådär då.. då vet ni allt om mig o mitt liv.

dagen efter lördag.

Söndag idag. Det var en kanonkväll. Jag, sara o Nina satt hemma hos saras föräldrar innan, tog gratis taxi ner o sen var de kalas heela kvällen med massa härliga människor. Och många mindre härliga.

Sen blev det lite efterfest här hemma hos oss. hehe. jag, henka, adde o stella. Käkade mat och lajjade TWISTER. hehe det var riktigt kul Gjorde dessutom varma mint-choklad shottar. Mums! skulle dock haft kall grädde till, de hade varit mumma.. :)

Nu sitter vi här o ska snart ta oss in till mamma i uppsala..

Grekland i sommar, vi ska nog, kanske ta en sista minuten med Adde o Stella.. Det skulle vara grymt kul iallafall. men får se om det går, dom kunde tydligen bara en viss vecka.. så vi får se..

nej nu ska ja göra mej redo..

ha en fin söndag!

Tonight is the night. Jag o Sara!

Du o jag sara, du o jag..
Har precis sminkat klart mig. Blev sootigt med mörkgrön ögonskugga (Amazonas från makeup store)
Till det blir det mina ljus-ljusa tiger jeans, en svart linne (Tub eller halterneck) och svarta ankelboots.
Så var det klart. Får bara hoppas att sara hade sin svarta tubtopp med sig så ja kan låna den :)

Bara håret kvar. vet inte hur jag ska göra.. Hade tänkt locka det lite så det blir lite volym, men hittar inte min locktång, börjar nästan tro att jag har råkat slänga den. Undrar om. trist..

jaja lär återgå till spegeln..

Ha de så skoj!.....

Hur ska detta gå?

Jaa, det är sol idag. Men det blåser även idag. Synd. Har drömt en jättekonstig grej inatt. Om personer man inte träffat på länge som man kanske har något otalt med. Usch känns inge bra med tanke på att jag ska ut i sala ikväll, det är påsk, alla är hemma över påsk och man kommer träffa folk man inte träffat på länge.  Undrar hur detta går. Haha.. nej då, nog ingen fara. Men var lite obekvämt när man vaknade..

Detta står på schemat.

Hmmmmmmmmm
fan. ja vet ärligt talat inte vad jag ska göra av dagen.
Eller jo, jag ska kila ner till ica nu o köpa lite frukost o kattmat. hihi.
Sen lär jag ta mig till bolaget, som faktist ÄR öppet idag. LYCKA! pallar inte o dricka sprit ikväll. I want wine.
Sen lär jag hitta nåt i min tomma garderob som jag skall bära ikväll.
Har inget att ha på mig, inget att ha på fötterna o inga idéer på hur håret ska vara, Eller jo det har jag men som vanligt har jag tappat bort det jag behöver för att fixa det, Jag är en slarvmajja! Ska nog ta mig ner i förrådet o leta sen.

Hade visst en del o göra, eftersom jag känner mig själv kommer jag skjuta allt och få stressa som en tok i slutändan, Alltid.

nån som känner igen sig? :)

Påskhelgsplaner

Sara ringde precis mig... Yeay. det blir lite fest med henne imorgon. det ska bli superkul!
Så skönt att vi ses en del nu. LOVE! en riktig kalaspingla!


Bland det vackraste jag sett. Ni MÅSTE se den!

Såg precis en helt underbar film, A walk to remember, Med Shane West och Mandy Moore.
Jättevacker handling. Ni bara MÅSTE se den.... Shane west e ju en riktig godisbit oxå, vilket inte gör filmen sämre. haha. Mandy Moore är även hon en riktig Puma.. Hade aldrig hört talas om filmen men så småkollade jag lite o fastnade direkt.. Detta är verkligen en film jag rekomenderar!!

212948-43 MUMS



212948-44

Nu är den borta.

Kollade du oxå på rederiet när du var liten? jag tyckte det var såå bra. haha.. Läste igår om att "freja" kört på klippor o tog in vatten, o nu har den sjunkit till botten..

kom hem klockan 6 imorse. trött som en galning o magen va inte bra än.. Jag är alltså inte frisk från min dumma magsjuka, jag undrar vad det är :(

har iaf stoppat i mig 2 kanelbullar i.. kanske inte de smartaste. men men.

Vi ställde in lunchen hos mamma då min mage inte är i toppform, tar det i helgen istället.


Ögonen vill sova, men inte kroppen.

Och det är det som är det värsta.. ska man sätta sig i en bil mitt i natten så vill man ju ha både ögon och kropp med på det.. annars kan det sluta illa.. :( det är tur att vi är 2 i bilen. och heey vi är ju hemma till kl 6 imorgon bitti igen. bara 6 timmar dit. ingenting ju :D

Nej, men om man ska vila lite kanske.. skulle det för en timme sen, men då var det Navy CIS, sämsta serien, men fastnar ändå alltid framför tvn när det är.

nej.. vila sig lite i 2 timmar.. det kan va bra för kroppen.. kanske?

Torsdagkväll.

Är helt slut efter att ha lekt med Klara i flera timmar. Phuu! Ska vila mig lite om ett tag, inatt ska vi köra till stockholm. hämta Patrik o Fredda kl 4. huua. men vi får fina slantar för det.. :)

Appropå peningar. Fick deklarationen idag. Får tillbaka ett par tusen på skatten. Sen räknade ja o mamma lite på mina reseavdrag, så de kommer bli runt 17000.. Wiihoo. det ska sparas till en resa.. antingen i sommar, eller så blir det till Vietnam eller Cambodja i vinter. skulle vara häftigt. Thailand längtar man ju tillbaka till, men det har blivit sååå charter av det hela.. bara kryllar av svenskar överallt och det finns inte många i ens närhet som inte varit där de senaste 2 åren. trist. Ingen spänning kvar. Så därför kan man ta V eller C innan det hinner bli som Thailand.

Pratade just med min gravida syster.. :) ska bli så skoj o bli moster. Lär ta o åka ner till Skåne o hälsa på dom snart. alldeles för länge sen, känns inte så kul alls.. Saknar dom ju! Får bli en liten tripp i sommar kanske.

Glad Påsk och ni vet...

Idag är det påskkärringarnas dag. När vi åkte ut till lilla Klara var lilla Hilma där, tror hon heter så.. ååh hon va liten påskkärring. såå söt var hon! ni anar inte. hihi...

Annars är jag emot påskkärringar för det mesta. Det är liksom inte samma charm längre. Barnen nu förtiden är så fräcka. Står o slår o sparkar på dörrarna o skriker "vi vet att ni är hemma, öppna då" dom tigger bara godis, Jag blir så leds. Sen ett antal år tillbaka öppnar ja inte dörren för dom. Om det inte är nån sötis som man vet förtjänar det. typ de som fortfarande är SMÅ. det värsta är när de som börjar komma upp o åldrarna fortsätter gå bara för att få godis. det är fräckt och det är ofta de som inte kan bete sig. jag vet inte hur dom är hos Er, men här beter dom sig som bortskämda snorungar alldeles för ofta. Idag kom det förbi 2 st hos Hanna när hon hade kommit hem o skulla natta Klara. Vi lät bli o öppna eftersom Klara behövde slappna av så hon skulle somna. Då börjar dom banka på dörren så Klara börjar gråta och då blir dom högljudda o står o stampar o grejer. så onödigt. till slut gick dom.. Skulle det vara mina barn skulle jag skämmas..

jaja. Efter det kilade vi över till håkan o nallade lite på hans björk. De fördigställda verken men kan inte påstå att bilderna blev bra. Men det är ju tur att det är finare i verkligheten :) taskig skärpa, jag vet. Lite darrhänt eller nåt. hahaha..

vardagsrummet


köket



Det dröjde 5 minuter tills riset i köket åkte omkull. Busiga katter har jag.. :)

30-års fest. Hjälp, tack!

Om ungefär en vecka stundar Hanna o hennes två vänners 30-års fest. Jag ska köpa nånting nytt o ha på mig då. MEN VAD? jag är seriöst heelt nollställd. Har ingen aning om vad jag vill ha.. Så har nå förslag, så kom gärna med dom. Skulle va snällt!

Skärtorsdagen 2007

Påsken är här med allt som den innebär.
Tyvärr är det inte så fint väder som jag hade hoppats på.. Men klockan är ju bara 11. Vad ska vi göra denna dag? Vi ska åka o köpa påskgodis till påskäggen! antingen åker vi till sala, eller till gåvan. vi får se... kanske blir båda.
Sen när klockan slår 3  ska vi åka ut till lilla klara o vara barnvakt. JAAA underbart. världens charmigaste lilla tjej de där.


nu ska ja nog ta en dusch, borsta tänderna o göra nåt åt mitt 2 dagars-sjuk-drägg-utseende.

Förhoppningsvis lite bättre.

Sådär. 2 dagar har jag i princip legat däckad med magsjuka. Jag hoppas att jag slipper det idag. Mådde bra igår morse oxå, trodde jag. Så vem vet kanske blir dålig snart igen när kroppen vaknat.

GLAD PÅSK förresten. hur ska den firas? ingen aning! för första året nånsin i mitt liv finns det inga planer över påsk. vad hemskt. hahaha... äta godis står iaf på schemat. as always.

På tisdag börjar jag på mitt nya jobb :) Ica - Åkrahallen. blir 3 korta pass de första dagarna så får se sen hur det ser ut. Lär iallafall plocka en massa pass så ja får ihop till räkningarna. :)

magsjuk o snö.

vad är det här? magsjuk idag - inge kul. och så SNÖAR det. vad är det här?? det är iof pyttesmå flingor som man knappt ser. men ändå.

nej här kan ja inte sitta o skaka..
ska kolla systers resedagbok, fick nys om nya bilder.. Ooh :)

ha en bra dag!

såå underbart med sol!

Ja fint väder idag igen. Bloggen verkar helskum, jag kan inte kolla arkivet och mina senaste inlägg finns inte med.. knas. Undrar om detta kommer med, vi får väl se.

Lördagen blev hur kul som helst, var fruktansvärt opeppad när ja kom till Jannika. vi traskade över till Åsa och Robert där vi blandade rosa pantern och drack o var glada, jag drack även ett grymt gott rödvin som jag inte tror finns på bolaget :( attans.
Sen blev det singstar. Det är ju absolut det bästa man kan ha till hands på en förfest. Alla kommer igång o de e sjukt kul.
Jag är dock kass, kommer aldrig i hela mitt liv lyckas spöa elin. Vann dock över Björn med 5000 poäng. hahahaha överlägsen. Och sopade även banan med robert 2 ggr. YEAY! annars åkte ja på stryk varje gång.
Så nu är det bevisat. tes kan inte sjunga. men lika glad är jag.

Igår jobbade jag 9 timmar och det var den värsta dagen nånsin, kändes som ett dygn, det var kaos på hela arlanda och vi fick massa förseningar. Det är inge kul alls när sommartrafiken har börjat men vintertrafiken fortfarande går den med. alltså går de in i varandra o de blir massa plan överalllt med samma avgångstider osv. KAOS.
Åsa ringde igår o frågade om ja kan jobba idag med, snäll som jag är tackade jag ja. Ska fråga om ja behövs imorgon oxå, sen tänkte jag vara ledig fram till den 10e när ja börjar på mitt nya. Känner att kroppen är trött.

nyduschad o redo för en ny dag. dock väldigt ont i huvud o mage. äta lite brunchaktigt nu, sen går bussen om en timme till jobbet.. hua.

Just ja, igårkväll när ja åkte hem från jobbet så var jag nästan alldeles ensam heela vägen från uppsala, fullmånen skrämdes lite och ja va rädd för att galna djur skulle flyga upp på vägen. plötsligt smäller de till högt som f-n på höger sida o ja tror att ett djur har sprungit in i bilen lr nåt.

Stannar i vänge o kollar. då är det listen (NY) på den NYA vindrutan som har lossnat och smällde emot sidan tokhårt. GALET RÄDD JA BLEV I ONÖDAN ALLTSÅ. vilket skitjobb dom gjort. ska ner med bilen imorgon o klaga tänkte jag. sådär kan de ju inte vara.. dummingar.. hehe

RSS 2.0