Okeej

Tentan kändes ok.. Borde få ett godkänt iallafall, om jag inte var heelt ute och cyklade.
Söndag igen och helgen har snart passerat. Idag ska vi kila ner lite på stan. Julmarknad, skyltsöndag samt titta på bocken. Myys. Synd bara att ALL snö är borta. Tråkigt..


Igår blev det bio - Twilight! Sjukt bra film.. KÄR!! Se den NU om du inte redan har gjort det. Böckerna orkar jag nog inte läsa, inte nu iallafall.. Det jag läser om dagarna (kurslitteratur) räcker gott och väl för mig. hihi

Ska ta och väcka sjusovaren, äta frukost och traska neråt mot stan!

Ha en fin första advent nu!

Lamt!

Jahaja.. Har blivit lite pluggande idag, förstår inte. Tar liksom inte tag i det. Det finns SÅ mycket att göra när man ska plugga. Hur kommer det sig? ändå blir det ingenting gjort... Idag blev det iallafall PIZZALUNCH med Lisa. kolhydratladdning inför tentan! Lisa fick sockerchock - hon äter typ aldrig kolhydrater. SÖT skrattade åt allt! Själv blev jag bara mätt..

Mitt i maten slocknade pizzerian.. strömavbrott, vilket drama! Stackars pizzagubbarna.



sitter med sandra o har lite förhör på msn. jag kan dock ALLDELES för lite. lär ta en omgång och gå igenom allt.
Är dock MYCKET lugnare denna gång, mot förra gången. Kuggar jag tentan så blir jag inte förvånad men jäkligt ledsen såklart. dock får jag skylla mig själv isåfall.. Det e fan inte lätt att plugga på tusen olika saker när hälften är ointressant som tusan... Men jag måste fixa den, vill inte ha omtenta! VILL INTE HA OMTENTA PÅ DETTA!



dagens

Dagen bestod av lite tentaplugg med Lisa.. Så skönt att sitta i tysta lässalen i biblioteket, förutom tjatterapan från skåne som satt strax utanför då! :)

Imorgon blir det HÅRDPLUGG! Har massor att lära mig! MÅNGA hormoner och sånt där..


FAN Lina, du spikade ju nästan tentan! U go girl! :)




Idag fick vi tillbaka våra tentor.. jag o Lisa skrattade mest åt våra egna svar och såklart våra och varandras FEL. hahaha
Jaja, godkänd är man iallafall..

- Var finns artärringen...
 - "öööh? i hjärnan såklart"

hehe.





kanske borde bli kock!

Smarrigt smarrigt! i söndags gjorde jag asgod fläskfilé och nu har jag lyckats pilla ihop en GRYM kycklingfilé! Jag borde kanske byta bana. Hahaha..

Hatthyllan är upp, brandvarnar uppe! goodi!

nu plugga vidare, sen promenix, bad och plugga heela kvällen!

Klant

Jag hittade laddaren till kamerabatteriet, den låg där jag såklart var heeelt säker på att den inte låg.. Jaja, nu är den hittad iallafall.. Pluggar respirationen för tillfället grymt jäkla komplicerat. Det löser sig nog, bara att låta bli att plugga på det svåraste och fokusera på det som går att förstå.

Blev sovmorgon idag igen... Idag ska nån äntligen komma och sätta upp grejerna som aldrig kom upp efter tapetseringen,..


Ska fortsätta här nu och sen ska jag nog ta mig en liten promenix!

Detta är illa!

Jag skäms! Har varit ruskigt dålit på att uppdatera! JAG HAR INTE HAFT TID, TYVÄRR!
Födelsedagen i fredags var kanon. Började med seminarium på matspjälkningen, VÅR grupp är BÄST!
Sen hem till Sara en sväng för att sedan möta syster på station och hänga på stan en stund med henne. Vidare hemåt, städa, äta, handla. duscha, fixa, dona osv.. Vid 18-19 tiden började det ramla in lite folk. Det blev en bra kväll med härliga människor och fina presenter!
På lördagen kom familjerna på besök. Det blev mat, tårta och fina presenter! LYCKA!

Bilder kommer under dagen, orkar inte just nu eller rättare sagt, har verkligen inte tid just nu!
Tentaplugg för fullt, har tagit mig igenom kapitlet om njurarna och urinvägarna, nu ska jag få ner lite anteckningar om det också tänkte jag!

På eftermiddagen kommer Sara hit och äter tårta! Är det någon mer som vill ha är det bara att komma.. Har en HEL tårta kvar från i lördags.


Nu lär jag återgå till studierna!

GRATTIS!

Grattis till mig som fyller år idag!

Nu ska jag SOVA några timmar innan det är dags för skola.. Usch har varit vaken sen 6.. HOLY!

natti natti!

Dagens

Tvättat - check
Fått ordning på kläder och garderober - check
Slösurfat - check
Fått G på tentan - check
Ätit pizza - check
LÅTIT BLI ATT PLUGGA - check
Ikea och Valbo - check
Skruvat ihop en skohylla - check
Pajjat en massa elkablar - check
Förstört plattången - check
Gjort illa knät IGEN - check

Jaaa. det är väl min dag i stora drag!
Nu tänker jag ta ett Baaaad sen måste jag fixa mina seminarieuppgifter.. Attans vad slö jag har blivit på det där.. FY SKÄMS!
Nästa vecka kommer BARA att bestå av plugg.. Tenta om en vecka..
Hörrni!!! Imorgon vankas det födelsedag här på Väpnargatan! Hela 23 år gammal blir fröken. Det ska firas med vänner och alkohol. MYYSIGT!
Hoppas att mitt knä är bra tills imorrn igen då.. Imorgon eller nästa vecka ska jag boka in en tid hos en sjukgymnast som får kika på mitt knä och som förhoppningsvis tar problemet på ALLVAR!!



nu plaskiplask o sen pluggiplugg.. Imorn - Skojsilojsigt!



mummel

Sådär.. då har det lagt sig, jag fixade första tentan men kan inte ropa hej ännu. Nästa fredag äger nämligen tenta 2 rum. Efter att den är godkänd kan jag lägga denna kurs bakom mig. LÄNGTAR! Ska laga lite mat, sen duschen o sen måste jag plugga lite.. MÅSTE... Imorgon blir det kalas och på lördag blir det kalas!

JAAAA!!

Jag fick godkänt på tentan!!! LOVELY!!! Fy fan så jävla skönt.. Nu kan man sätta igång o plugga på nästa med lite mer motivation i kroppen! En vecka till nästa tenta, den blir nog TUNG!!! Jäkligt mycket!.. iih..



Jag har tappat bort laddaren till kamerabatterit så de blir Liiiite svårt med bilder just nu. Får se om det kommer fram någonstans eller om det ligger kvar på Midgård vilket det inte borde göra för jag har för mig att jag har packat ner det.. hmm..
jaja vi får se..

JAG KLARADE TENTAN!!!!!!

PANIK!

Idag får vi veta om fixade tentan eller inte.. Behöver jag säga att jag har ÅNGEST! liite då.
Klarade jag den inte.. då kommer jag gråta och vara jätteledsen och bli jättestressad :( Fan fan fan..

Oops!

Vaknade för 40 minuter sen och det var ingen idé att försöka somna om.. Izze skrek o skrek o skrek. Bara att kravla sig upp ur sängen.. Kl 10 blir det därför tvättning för mig sen kommer jag ha fullt upp hela dagen!

Imorgon fyller jag år!! :) Detta är nog första gången någonsin som jag inte har haft en nedräkning. Börjar jag bli gammal?
ojojoj.. Inte då..


Dags att toka ner i källaren då..

Kommer städa o dona under dagen och då kommer jag fixa bilder.. JAG LOVAR!

NÅGOT ATT SE FRAM EMOT!

12-13 mars gott folk!!! Då blir det båtåkning för hela slanten. ARMIN VAN BUUREN!!! Åh jag är så lycklig att jag inte kan sitta still! KÄRLEK!!!

JAG LÄNGTAR! Så skönt att ha något att se fram emot!
Bara att hoppas på att det inte dyker upp en tenta eller liknande just då..



KÄRLEK!!

Lonely!

FAN VAD DET HÄR SUGER! Jag vill inte vara ensam här. Jag vill ha DIG här.. NU!!!





Tog ett snabbdopp i badkaret efteråt slog jag huvet i kranen, hur jag nu lyckades med det, är alldeles snurrig nu.
Lär väl få en fin bula också. Fint det! Aj Aj.





Vill inte vara ensam. vill ha min älskling HÄR!
Hoppas på att det dyker upp ett jobb här i krokarna!

Wierd!

Internet krånglar det ser så där gammalt ute ni vet. Som jag har fått för mig att det gjorde när internet en gång i tiden kom till. Får se om det ens går att posta detta inlägg, det återstår att se. Denna helg har blivit DYR, spenderat pengar på en jäkla massa prylar till nya boet! Idag shoppade vi gardiner och panelupphängningar eller vad det heter. Bilder kommer under morgondagen, orkar inte nu har nyss tryckt i oss mat och snart blir det FIKA på det. Jammi! Får se när Henka åker ikväll, trist som tusan.. Hoppas på att det blir jobb för honom här uppe snart! Imorgon: SKOLA.. Dock kort dag, tror jag! :) Sen plugga och plocka iordning på garderoben och förhoppningsvis hinna tvätta lite!

FÖRLÅT!

Det har gått mer än en vecka sedan jag bloggade och jag har hört lite gnäll från olika håll..
Äntligen på plats iallafall. Flyttlasset från Heby igår tog längre tid än vi trott men nu är det klart. Har installerat oss lite grann men mycket jobb kvar.

Katterna gillade inte flytten och har kissat ner ett ställe som vi inte är glada över, mindre kul men det var väl spänningarna som släppte kanske. Hihi.. Skitsamma det löser sig alltid.. Henka och Anders pillar med lite småsaker och sen blir det IKEA för inhandling av vissa viktiga saker som duschdraperi och stång osv.

Jag kommer uppdatera med lite bilder senare, jag lovar! Har dock inte tid just nu..


Hörs snart igen!

Plötsligt..

Ibland.. helt plötsligt slår det mig vad som verkligen har hänt. Ångesten kryper sig inpå och jag blir ledsen och frustrerad över orättvisan. Önskar att man kunde dra tillbaka tiden och göra allting bra igen. Göra det till det normala! Så att alla dina nära som är kvar inte behövde gå igenom detta. Det är värst för dem som lämnas kvar..

En ängels vingar måste få släppas fria. Jag tänker på dig, din familj och dina vänner. Jag lärde aldrig känna dig ordenligt men det lilla som jag fick ta del av i ditt liv gör mig evigt tacksam. Du var som en solstråle, fylld av glädje och liv.


Livet är skört, vi borde ta vara på den tid vi får...





På söndag är det fars dag, numera har jag ingen koll på sådant! Man ska uppvakta sina nära och kära på ren impuls tycker jag. Visa hur mycket de betyder för en och att man är tacksam över att man har dem. Det går inte en dag utan att jag tänker på min älskade pappa! Saknaden avtar inte, den blir bara större. Minnet av honom lever vidare inom oss och vi får vara glada för den tid vi fick tillsammans..





Är det inte underbart?!

Första dagen på denna kurs:
-Kursen och tentorna bygger på denna bok. Denna bok ska ni ha för att garanterat fixa tentorna. (i princip så lät det)

den här nya boken är mycket djupare och svårare än den gamla. Efter att man har pluggat som en tok inför förra tentan och kommer till frågestunden inför den säger de att vi inte ska gå så djupt, utan bara skrapa lite lätt på ytan. WHAT?

Nu har jag suttit med ex antal seminarieuppgifter tills imorgon och frågorna bygger tydligen på den GAMLA boken, det finns inga svar på dem i den NYA boken... Vafan??!?! Grymt leds.

Men men, vi får se vad hon säger imorgon, hon har säkert någon bra förklaring till detta..


Nu går jag och lägger mig..

IMORGON - NYCKLARNA - ÄLSKLINGEN KOMMER HIT - LYCKA!

Imorgon...

Imorgon ska vi hämta nycklarna. Vad jag ser fram emot detta! Mysigt.. Om en vecka flyttar vi.. ännu mysigare.
Det blev lite gym och lite simning ikväll med Sara. Skönt att bubbla och basta. Tyckte dock att det var alldeles för mycket folk på gymmet, ingen bra tid att träna!

Lär fixa sem. uppgifterna o sen ska ja slänga mig i sängen o kolla på tv..


natti

Aptitretare



Väldigt harmonisk miljö att göra iordning frukost i..
mmm. EN vecka nu!

Dagens to do!

Frukost, plugga, lunch, plugga, träna.. Sådär.. det ska jag göra idag. Kanske är jag så duktig att jag hinner med allt plugg mellan frukost och lunch, skulle vara trevligt!

Imorgon kommer kära syster hem från Tanzania! Fick kort i veckan och är inte ett dugg avundsjuk på henne, det enda som jag är liite avundsjuk på är solen och värmen, skulle dock välja ett helt annat land att åka till.

Träningsvärk i mina gäddor! Jodå, skapligt! Ikväll ska vi simma efter gymmet, Good. Det blir mycket mindre eller ingen träningsvärk då. Hur härligt som helst!

Jag kanske borde ta och börja packa ihop mitt lilla bo här snart. Om en vecka flyttar jag ju! Underbart!



FRULLE!

Kvällshäng med Sarisen!

Kvällen har jag spenderat med Sara.. Det blev ännu (!) en tur till DollarStore.. två dagar i rad, inte illa! Sara fyndade jättefina koppar som vi invigde med te senare...

Fina och randiga!

Vi fyndade även varsit STORPACK choklad. Sara - Snickers och jag - Mars Smarrigt..

På vägen hem tänkte vi busa med Lisa då vi såg att hon satt alldeles ensam i köket, hoppade upp o knackade på fönstret och hon ryckte inte ens till!.. GALNA människa, jag hade kissat ner mig om jag var hon. Fick komma in och värma oss lite granna innan vi gick hem till Sara och drack te och kollade på Grey's. Mysig kväll..

Jag har INTE öppnat chokladpaketet.. och jag tänker inte göra det heller.. innan helgen..

Tack söta Sara för att du ringde till Telia och fixade åt mig. då slapp jag...
Finns det något värre i telefonväg än att behöva artikulera vad man vill?
- M O B I L
- J A
- F A K T U R A
- N E J
osv... Sist jag satt i kö råkade jag harkla mig lite och då sa rösten: Pin- eller Pukkod...
HUH??? Jaja alltså är ett harkel det samma som att man vill ha information om sin pin eller Pukkod på teliaspråk.. Bra att veta.. Lisa berättade att hon i ett sådant samtal med något företag hade sagt S T O C K H O L M och fick som svar: Enköping. hahaha.. Okeej, jag föredrar siffermenyer.. Tryck ETT osv.. Hur simpelt som helst om man jämför med detta... Man kommer ju ändå inte rätt.



Nu tänker jag nog lyda kroppen och stega mot sängen, det är ju en dag imorgon också.. Efter den är det fredag, då kommer min älskling hit och vi hämtar nycklarna till lägenheten.. LYCKA!


Natti natti

Snart fredag!

På fredag hämtar vi ut nycklarna till lägenheten, åker dit och ser hur det ser ut och börjar planera på RIKTIGT inför flytten!! Den blir klar denna vecka men kommer städas i början på nästa. SYND, annars hade vi kunnat flytta in nu i helgen.
Det är så nära nu gott folk! Nu är det NÄRA! Hoppas bara på att vi kan bli av med lägenheten i Heby fort också så vi slipper de dubbla utgifterna, det är INTE kul.

Haft seminarie på njurarna och urinsystemet idag. invecklat som allt annat i våra kroppar. Nefron, tubuli, Bowmans kapsel, You name ut. Det tar aldrig slut!!     

  Hur kul ser detta ut?? räcker det inte med att veta var den sitter och att det bildas kiss i den? Inte då. Vi ska veta allt om den, minsta lilla vrå! Okej, så avancerat är det inte men det är ändå en del som känns lite som onödigt vetande. Japp, kommer glänsa som en galning nästa gång jag spelar TP.


Ska stoppa i mig lite mat.. VÄRLDENS STÖRSTA KYCKLINGFILÈ.. ok, jag älskar kyckling men jag tror inte att jag får i mig HELA den biten om jag ska äta någonting till.. Den va ENORM! Men vi får se hur det går..

Efter det blir det promenix. Jag och Sara ska till DollarStore. hihi Nördar


OBSERVERA att det är ett tuggummi jag har i munnen!!!

Det här hade du velat höra Lisa

När jag gick hem idag från Lisa så ryckte jag till av detta: "Bappa, jag har körkort!" En liten pojke på andra sidan vägen hade precis fått sitt körkort och han kunde inte förstå att det var sant..
Hahaha HAN SA DET VERKLIGEN LISA!! Förutom hans roliga uttal kunde jag inte låta bli att le när jag tänkte tillbaka till den dagen då jag själv fixade uppkörningen! Underbara känsla.. Snart fyller mitt körkort 5 år! Det ska firas!

GODAST




Har ni inte provat Pågens Äntligen Subs bör ni gör det på en gång.. GRYMT GODA! Yammi

Fyndat!

Låång dag idag. Gick upp vid 9 och tog det luugnt sen promenerade jag hem till Lisa via stan.. på stan kilade jag in på Intersport för att kolla om min jacka fanns där i en mindre storlek, vilket den gjorde så jag la undan den över dagen.
Sen hela vägen hem till Lisa, gick förbi vårat nya bo där de målar och tapetserar för fullt nu! Längtar!

Lisa och jag var sega, strosade lite på DollarStor och Jysk, tisdagsnöje! På vägen hem smet jag förbi Röda Korset, som jag förövrigt kommer bo granne med inom en snar framtid. Lycka! Kan fynda OFTA! hahaha.. Dagens fynd bestod av en vit adventsljusstake. Nästan precis en sån jag har varit på jakt efter, denna var billig och duger FINT!

25:- Som hittat alltså! Jag är mer än nöjd!


Stressade hem för att möta upp Sara på gymmet, blev rätt lugnt för oss. Har inte tränat på 2 veckor så vi bestämde oss för att bli vänner med maskinerna igen, de var nog lite besvikna och ledsna på oss. Efter det: BUBBEL

Sen hem och stoppa i mig mat och så ner på stan igen för att byta jackan som jag hade lagt undan. Nu har jag alltså en vinterjacka.. MED reflexer på, asbra eftersom jag är kass på att använda reflexer!
Bild på den kommer senare.. orkar inte nu..


Stolt över att ja kommit ihåg kameran. Mindre stolt över att jag ungefär 30min tidigare tagit ur batteriet och satt på laddning OCH sedan glömt att sätta tillbaka det.. Bra där..


Därför inte så mkt kort!
Snart HOUSE!



Gårdagens bravader med Lisa!

Lisa, jag norpade lite bilder från dig, hoppas du kan förlåta mig!

Igår efter föreläsningen slog jag och Lisa våra kloka (!) huvuden ihop och fixade seminarieuppgifterna, det var inte det lättaste. Njurarna är kluriga mekanismer. Efter det gick vi hem till mig och stoppade lite mat i oss. För övrigt så har någon stulit min Gorby´s pirog som jag hade i frysen, den låg där och väntade på ett stressat tillfälle.. Tydligen hann någon annan före. Mindre än två veckor nu! Jag längtar bort härifrån! Visst alla är trevliga men jag orkar inte handla mat åt andra människor, jag har absolut inte råd med det heller...

Det blev lite vin för fröken Norling och mig innan vi begav oss mot Kåren och maten. Pyttipanna stod på menyn, Yeay! Lite tävlingar och tydligen finbesök av två Brynäs-snubbar, vet dock inte vad de hade för uppgifter i klubben.
Med buss begav vi oss mot Läkerol Arena för att se Brynäs spöa HV71! Det var en mycket trevlig dag och kväll med dig min vän!




Lagom laddad på Kåren..

Danne och Lisa när vi hade anlänt..

Lisa och Robin är redo inför matchstart!





Nu blir det frulle och sen en promenix via stan hem till Lisa! (Kameran SKA med)


Ha en fin dag nu!

Helgen är över för den här gången!

Så var det söndagkväll igen då, snart dags för sängen.. Imorgon blir nog en bra dag hoppas jag! Föreläsning 8.30 om njurarna. Sen plugg med Lisa, sen lite vin, sen mat på kåren och sen Hockey!! Ska bli jättetrevligt!



Helgen bestod av GODIS, mat, GODIS, Julmust, GODIS.. Igår blev det Bio. Nya Bond filmen, hade hoppats på att den skulle vara bättre, blev med andra ord lite besviken. Nu ikväll blev det för fika hos Anders, lekte dessutom frisör där, klippte Henkas hår och nu sitter jag här och älsklingen är på väg hem igen.. Är inge kul det här, vill ha honom HÄR! Vill ha lägenheten och att han ska slippa sitta o åka till jobbet i Heby.. hoppas hoppas



Nej, sängen nu.. är helt slut!

Lördag...

Lördag idag! Planerna verkar inte bli av... Så nu vet jag inte alls vad jag ska pyssla med ikväll.. Är inte särskilt sugen på att bara sitta här o inte göra nånting.. Glo på en gammal Bond film på tv lockar ju inte direkt..

Jaajaaa....


två veckor kvar. LÄNGTAR SÅ!

RSS 2.0