MorgonHurt!

Klockan plingade för fullt 6.40 imorse. Tog mig en kopp kaffe och 4 skivor ost och hojjade ner till Sats. Väl där blev det 30 min core och efter det 55 min Afro. Jag skäms över mig själv och min frånvarande taktkänsla. Men det bjuder jag på. Jag går dit ändå och gör det på mitt sätt. Funkar fint det med.. Kan man kalla sig vuxen nu när man resonerar så? när allt inte bara är pinsamt.

Cykelturen hem sög lite i låren, särskilt när jag skulle upp för Brynäsgatan. Fiint säger jag. Nu är vi på väg. Jag och kroppen. Nu så...

Solen skiner och jag har precis petat i mig min frukost. 2 glas apelsinjuice, två falu rågrut med ost och 2 ägg. Ska svepa en kopp kaffe också innan jag är helt redo för denna dag!

Jag har mitt mål och nu jäklar ska jag nå det.

Älsklingen min har bara 11,5 arbetsdagar kvar sen slipper han Heby och får tillbringa sina hela veckor här hemma i Gävle. Behöver jag säga att jag längtar?..

Nästa på schemat ser ut att bli fruktsallad med Lisa i solen. Jammi.

latgrisarna kröp fram igen..

Blev ingen träning.. Vi sprang runt på stan på tok för länge och sen blev jag hungrig så då cyklade jag hem :) Men imorgonbitti 7.30-9.00 blir det träning.. Core + Afro. Spännande. Kommer vara mör imorgon alltså.


Nu blir det tv-tittande med spikmattan. Sen ska jag sova så jag kommer upp imorn.



tes + cykel = sant!

Äntligen har jag fått ordning på cykeln. Bakdäcket började krångla i höstas fick inte i luft ordentligt, inte med någon pump alls.. och latgrisen tes orkade liksom inte ta tag i det då så den har stått hela vintern. Men så idag fick jag tummen ur och köpte ny ventilnål så de gick o få i luft (konstigt nog) sen pallrade jag mig upp till OKQ8 och tryckte på knappen. wiiiii min fina svarta pärla fnissade av välbehag. åh en sån lycka. nu är vi tillsammans igen. jag och min black beauty! Lovely!


Ska packa träningsväskan, byta om och HOJJA ner på stan och träffa sara, strosa lite och sedan träna på Sats, var alldeles för länge sen. men som jag sa, efter VFUn. Nu är det dags! Och våren är på ingång, står bakom knuten och väntar. Jag gillar't!

Ledig till på torsdag. Cykeln fixad så det största problemet är ur världen, nu har jag bara lite småfix att dona med så är veckan fulländad. På fredag ville dessutom Lisa & Robin bjuda oss på Sushi, det tackar vi inte nej till. Ska bli riktigt mysigt, ses ju inte alltför ofta nuförtiden.. Ska köpa en ny cykelkorg också eftersom min fina blev stulen när jag bodde på Midgård i höstas, vilka as!

Ha en fin måndag nu gott folk

Irritation..

Har suttit hela dagen med rapporten och skrivit, letat artiklar, skrivit, översatt, letat lite till, skrivit, ändrat, skrivit, sparat, ändrat, sparat igen... Sen precis när jag har fixat sista justeringarna och ska spara så kraschar Word. Jävla helvetes skiit. Fick låta datorn vila lite några ggr men varje gång ja öppnade ett visst dokument så kraschade skiten igen. Grymt leds blir jag. Har iaf fått lite ordning på min text och har mailat över till Sara så hon får fixa referenslistan för ja törs inte öppna det igen.. Word och jag är inte vänner just nu.. Våran relation är väldigt instabil och jag vet inte hur våran framtid ser ut. Vi får se....


Nu tar jag söndag. Sara skickar in rapporten i detta nu och jag är ledig till torsdag. Nu är jag fri, ett tag till iallafall..

Fick veta idag att våran rapport + redovisning om medicintekniska produkter (katetrisering av urinblåsa för våran del) fick betyget VG. JAG ÄR NÖJD. Sånt jäkla slit som det var med den rapporten.. Skönt!


Nu ska jag njuuta fram till den hemska examinationen på torsdag. Då man ska visa sina skills.. holy! hur ska det gå?!

Idag.

Idag ska jag och Sara skriva klart rapporten och skicka in den.

Ha en fin söndag ni andra!

Spikmatta...

Har fått låna mammas spikmatta över helgen och kan bara säga att den är underbar. Jag måste bara köpa en själv, en bra investering. Det gjorde fruktansvärt ont i början när jag låg på den men efter några minuter höll jag på att somna. Tiden gick fort och jag mös som en liten larv i ett äpple.

Försökte mig på att stå på den men jag är alldeles för tung, höll på att avlida. hihi, får prova igen om 5-6 kg. hihi

På måndag är det dags, dags att sätta igång med träningen igen. Jisses så roligt det ska bli. Jag behöver det. Skönt nu när våren närmar sig, då är det mycket skönare att vara ute också, så man kan ta låånga promenader :)

Nu fotboll..

Nu är det över... Slut...

Då var min VFU period över för den här gången. Tillbaka till skolan med föreläsningar, rapporter och seminarium. Nu sitter jag i biblioteket och pillar på min och Saras rapport om interaktiva media i vården. Oerhört stimulerande. Bara man kommer igång och skriver lite så ska det väl glida på bra sen, hoppas jag. Varför sitter jag då här och skriver, kan man fråga sig. Därför att jag kommer inte ha tid sen och jag måste ju berätta för Er hur jag har det. Annars kryper ni väl på väggarna!

Vi ska maila enhetschefen på avdelningen vi var på för att lämna en liten CV, om det någon gång skulle krisa med personal så kan vi vara sista utvägen. :) Bara det att vi inte har någon mailadress till henne. Hur ska vi lösa det? Skicka på posten kanske?

Nu ska jag fortsätta med rapportskrivandet, sen knata ner till bolaget och sen vidare hem för att slänga ihop lite mat innan vi ska iväg på fest! Just det, fest ikväll hörrni.. S. skeppsbron 10B. Välkomna mina vänner! Hör av er för portkoden!

Ha en fin fredag..

One to go!

Imorgon är sista dagen på praktiken. Skulle kunna stanna hemma men jag vill ha en förmiddag till, hoppas på lite provtagningar då :) Idag var det slutbedömning tillsammans med min handledare. Jag fick en del beröm och det stärkte självförtroendet en hel del. Jag har haft en grymt bra handledare som har lärt mig oerhört mycket.

Ikväll blir det rapport-plugg med Sara, förhoppningsvis ska vi få ner lite skit på pappret iallafall. Måste bli klara nu till helgen.


nu lagar jag maaat och nu kom sara :) dags för kärleksmiddag!

Snabbaste bilaffären?!

Slängde ut pärlan på blocket kvart i 5. En halvtimme senare slutade inte telefonen att ringa. Nu är den borta, slumpade iväg den. Skönt att slippa tänka på besiktning och andra kostnader. Den bor iallafall kvar på Brynäs så jag kanske får se den ibland.. Åh min fina pärla! Kommer sakna den så..


Älsklingen överraskade mig med att komma hem. underbart! Vilken bra dag det blev!!

Kunde säkert fått med pengar för den men med tanke på att det är lite jobb på den och körförbud den 1/4 så är jag nöjd.. :)

Sista veckan.

Inne på sista veckan nu. Det ska bli skönt med skola igen, mycket plugg men snart är det sommar.. Ska slänga ihop en matlåda o sen fara hem till Sara för att få lite ordning på våran planering av rapport som ska in denna vecka. phu!


Sen blir det praktik för hela slanten fram till 22, hem och sova och upp 5.30 imorgon igen. Lovely... Nej..

Sorgligt...

Marley & Me... Jisses, tårarna sprutade! Finaste och sorgligast. Jag är så svag när det gäller djur.

Nu blir det sängen. Imorgon börjar sista veckan på VFU:n och snart är det dags för skola igen, jag och Sara har en sketen rapport att fixa denna vecka, längtar verkligen..


Natti Natti

Done.

Jag är trött. Soffan blir stället för mig ikväll. Subway - mätt. Soppa hos Anders - mätt.

På fredag blir det ferre gott folk! Hör av er om ni är sugna, det kommer bli mycket trevligt.  SCHKÅÅÅL!


Sköna Söndag.

Helgen är nästan slut, det går alldeles för fort tycker jag. Men solen skiner och det är endast en vecka kvar på VFU:n. Ska jag vara ärlig så ska det blir ganska skönt att komma tillbaka till skolan, trots alla tråkiga rapporter. JAG SAKNAR KLASSEN!
Slutbedömning på fredag och jag får se till att sköta mig hela sista veckan så jag blir godkänd, borde inte vara några problem, hoppas jag. Vi tänkte först att vi skulle bjuppa på tårta men vi bestämde oss för att baka muffins istället, duger nog fint det med. Så det är vad jag ska pyssla med på torsdag eftermiddag, chukkeladmuffissar. Gott.

Snart ner på stan och kika samt utnyttja kuponger på subway.

Sill & Potatis

Blev så fruktansvärt sugna på sill så vi inhandlade det och håller just på i detta nu och kokar potatis. Jäklar så smarrigt det ska bli.. Det är vår i luften och asfalten är torr. Gillar´t.

Får se vad det blir av denna dag, inga planer så här långt iallafall.. Förutom att vi vet vad vi ska äta nu till lunch, mellanmål och ikväll. Finnemang! Slipper man tänka på det..

Heeelg!

Ja, äntligen fredag och jag har storstädat. SKÖNT! Känner mig riktigt nöjd med mig själv. Magen kurrar som en galning och vill ha mat, nu... Tror att vi måste traska till butiken där man handlar föda först bara..

Visst är det underbart när man ska dra på sig ett par jeans som tidigare varit väldigt baggy och de numera sitter tajjt och knappen inte riktigt går att få igen. Underbart enligt mig, visst håller ni väl med?

Men jag tänker inte bry mig just nu, trots att jag enligt BMI-skalan ligger 0.5 ifrån övervikt. Plus att de på pliktverket tyckte att jag behövde gå ner i vikt. Hahahaha.. Kanske dags att göra det då?! Jag tar tag i detta efter VFU:n... Då kanske jag har mer ork och mer tid över för hårdträning...

Nu vill jag ha maaat! (som sagt, jag börjar efter VFU:n)

Hahahaha

"Jaa jag har varit till Plajja INGLISCH och planet var försenat pga en ruta som var spräckt.... Resan tog över 6 timmar också, de sa att den skulle ta 5,5.. Meeen var kommer min då? Har de tappat bort min asså? Nu bliir jag upprörd. Jag ska jobba imorgonbitti också....."


Hahahaha Kerstin hade ett fint avslut på sin semester till plajja Inglisch! HAHAHAHAHAHAHAHA Klockren, ja!





Jag ska inte försova mig imorgon...

Hoppsan!

Kl 7.01 ringer min telefon. Jag har försovit mig och Knaggen ringer för att kolla var fan jag är någonstans. PANIK!

Jag som hade köpt risgrynsgröt som jag skulle äta till frukost. Blev inte mycket av det. Men 7.30 ramlade jag iallafall in på avdelningen, bara 45 minuter försenad. Bra jobbat! Blev en seg dag, fick inte göra så mycket då vi tyvärr även denna dag inte hade våra riktiga handledare men jag hoppas verkligen att det blir ändring på det nu för vi förlorar massa kunskap när det går till så här.

Ska ta tag i städningen tänkte jag, det är bara sååå jäkla tråkigt, men skönt att slippa göra det i helgen. Borde dessutom tvätta eftersom det ligger en enda stor hög med kläder (som vanligt) inne i klädkammaren. LOVELY! Dessutom är byrån i sovrummet osynlig under alla kläder som även ligger där. Vi är så duttiga på att hålla ordning numera. Katastrof. SÅ jag har ju lite att ta i tu med. Asfalten är torr så jag är ruggigt sugen på en promenix, undrar om jag ska göra det först...

Måste dessutom skriva en rapport - Omvårdnadsinformatik. Känns ju lagom roligt. Har haft 2 månader på oss och med så mycket motivation som vi har är det väl kanske inte så konstigt att vi inte har börjat. FY FAN VILKEN TRÅKIG EXAMINATIONSUPPGIFT. Vi ska ha 4 vetenskapliga artiklar som inte får vara äldre än 3 år. YEAY! synd bara att man inte fattar ett ord av det som står i artiklarna och det är i princip omöjligt att hitta någon bra. Det känns mycket bra detta!


Ska kanske sätta igång med något av alla dessa saker då... Artiklar har jag letat efter men tröttnade efter 40 minuter.. Lär rådgöra med min Sara för att se om vi kanske ska byta ämne.


Formulerade mig kanske lite illa i föregående inlägg. Jag menade såklart TVÅ DAGAR kvar innan helgen. Jag kommer alltså att befinna mig på VFU även nästa vecka. Så nu vet ni..


Såja...

Tredje dagen avklarad, är trött som en tok på mornarna och har grymt svårt att komma upp, så ikväll lär jag lägga mig lite tidigare. Det går bra i studentsal nu. Provtagningar, pvk, dropp och en massa annat roligt. Gråter en skvätt av glädje när jag ser patienter som piggat på sig rejält och får gå hem..

Ikväll blev det Core för min del, träffade även på Lisa vilket tyvärr inte händer särskilt ofta numera. Tråkigt som tusan.

Idag skrev älsklingen på anställningspapper så nu är det klart! Om lite mer än en månad börjar han jobba här i Gävle och om lite mindre än en månad bor han här hemma på heltid. Jag längtar!

Ska slöa lite i soffan innan jag kryper in till sängen för att sova.. Så jag orkar med två dagar till på avdelning 111B.

Andra dagen..

Andra dagen i studentsal är avklarad. Igår fick både jag och Therese lite smått panik och blev oroliga för att det skulle vara så tråkigt som det var igår. vi hamnade nog med heelt fel person för det enda vi fick göra var att kolla Blodtryck, puls osv HELA kvällen. Gissa hur tjatigt det blev och tråkigt.. Men idag hade vi våra riktiga handledare som känner oss lite bättre och denna dag var mycket roligare och det var mer variation på arbetet. Jag kommer lata mig i soffan resten av kvällen förutom när jag tänkte ta tag i diskberget i köket, bara jag orkar plocka ur diskmaskinen först.. Underbara i-landsproblem, jag skäms!


17 mars idag
. Grattis till lilla Klara som blir 3 år idag, stora tjejen! Och till Svärmor, Ulla, som även hon fyller år. Stort grattis till Dem! Önskar jag kunde komma ner och fira lite ikväll men det blir alldeles för sent för mig som ska upp tidigt imorgon och ta hand om patienterna.


Idag är det ett år sedan den hemska olyckan.. Tiden har gått fruktansvärt fort och jag tänker ofta på Sarkhel som tyvärr fick lämna livet här på jorden alldeles för tidigt. Han var en fin person som har lämnat många minnen kvar.




Hörrni!

Nu får ni ta o skärpa er... Det handlar om att ge och ta! Visst då? Ni får en chans till gott folk! Sen lägger jag ner bloggen.

God Natt.

Finast!

Har precis sett BOLT.. Ni som känner mig kan ju gissa hur jag reagerade på den filmen. Ja, jag skrattade och grät om vartannat, det var såå fint, sorgligt.. Och den handlade om djur.. Då gråter jag lätt. Jag är så känslig.. Nörd.


Spagetti o köttfärssås skall tillagas när orken dyker upp..


Båt. Kärlek. Vänner. Lycka.

Kryssningen var alla tiders! Bra musik, underbara vänner, kärleksbuss och en massa massa mer. För mig var det lite av rekord eftersom det var första gången som jag var igång igen dag nummer TVÅ. Trodde jag aldrig, var nog en del som blev förvånade. Båten var fin men alldeles för krånglig för min smak. Jag gick vilse varje gång jag skulle någonstans. SummerCruise i augusti blir 40h kryssning på gamla bettan (festival) Åka? ABSOLUT. Ingen aning om vad det blir för dj's men det blir nog sista kryssen... Torr jag..



Kalas i heby igår, lagom slitna och hängiga, kvällen spenderades här hemma, Sara joinade. Mycket mysigt med god mat, godis och lite ost och kex på det...


nu ska vi ut o traska o få lite frisk luft. Förhoppningsvis, har luktat pappersbruk hela förmiddagen.. huua..

Ä N T L I G E N ! ! ! !

Kryssning idag! Det ska bli så jäkla roligt med ett avbrott i vardagen. LOVE!

Sara ringde mig igårkväll och berättade att de har Calicivirus på hennes avd. Och självklart har hon fått jobba på den "smutsiga" sida.. Lät som att det hade blivit en hel del spritning, munskydd, handskar, förkläde m.m under kvällen. Hon skulle höra av sig under natten om det skulle slå till på henne men har ännu inte hört något och jag hoppas verkligen att det innebär att flickan är skonad. Vi ska ju förtusan åka båt idag! Kärleksbåten!! GUD befinner sig där. Hon får inte vara sjuk! Hoppas att hon är immun mot skiten. :)


Nu ska jag åka iväg o fixa lite saker sen ska jag till sjukhuset till endoskopin och se några undersökningar, sen fullt upp fram tills bussena avgår..


Ha de så underbart.



Ben & Jerry´s

Igår kunde jag inte motstå frestelsen.. Jag och Sara köpte oss en varsin Half Baked.. Oh Lord, kanske en av de godaste glassisarna jag ätit.. Jammi.

Idag var sista dagen på praktiken innan vi ska ha studentsal i 2 veckor. Då ska jag och Knaggen ta hand om en 4:sal själva (handledare som smyger bakom knuten såklart) Det ska bli hur kul som helst.

Hade även seminarie idag där vi fick ventilera lite om vad vi varit med om, åsikter, kritik osv..


Ska käka upp glassen nu och sen röra mig mot Sandra.. hon har bakat bröd och jag är hungrig så.. hihi blir nog superbra!

Ny vecka!

Denna dag skulle spenderas på Slussen (där patienter förbereds inför planerade operationer). Men när jag vaknade i morse hade jag verkligen ingen ork kvar i kroppen, totalt slutkörd. Ringde till avd och sa att jag blir hemma. Hoppade ner under täcket igen och vaknade vid 10.20 Så skönt. Har inga planer alls för denna dag, ska bara ta det lugnt och vila upp mig. Tidig morgon både tisdag och onsdag.. På torsdag ska jag befinna mig på endoskopin 9.00 för att titta på några undersökningar. Efter det blir det hem och packa väskan för att sen åka på kryssning. Dags för Mondaybar SpringBreak Cruise.

Har befunnit mig på sjukhuset hela helgen (så du vet att jag har gjort någonting, Lina) :)
Har lärt mig massor och hunnit med en hel del, hoppas bara att man fixar studentsals veckorna utan anmärkning.



Über bra!

Har haft en grymt bra kväll på avd 111B. Min handledare är nog den bästa handledaren man kan få, hon tillsammans med en annan grymt duktig sjuksköterska. Har pendlat lite mellan dem emellanåt ikväll och de har låtit mig prova på en massa roliga saker. Idag fick jag till exempel ge en injektion subcutant :D det var ruuuuligt. Patienten var så snäll så. Sen fick jag sätta pvk på en annan och det gick hur bra som helst! Det är grymt roligt det här! Alla är så söta och snälla. Men det är mycket man ska lära sig..

Dags att sova. Ska upp 5.45 imorgon för en ny dag på den trevliga avdelningen.. Natti natti..

Bra start!

Tog sovmorgon till 10, kände att jag behövde det inför denna helg som väntar. Började dagen med ett stor glas citronvatten, smakade gudomligt! Sen blev det långpromenad som slutade på Ica där jag inhandlade lunchen.



Så nu sitter jag här och mumsar på broccoli och kassler omelett.. Jisses så jäkla gott kan jag ju tala om. Till det, ett glas Brämhults. Smarrigt! om en timme ska jag befinna mig på sjukhuset så jag lär väl rappa på lite nu kanske

Ha en fin dag gott folk.

Stockholm - Arlanda

OBS! Nördvarning!

hohoho.. Hade ju glömt bort att det var Stockholm - Arlanda på tv kl 20. kom på det 20.01 Phjuuu! Jösses vad jag skrattar åt vissa saker.. Passagerare är i en klass för sig... "De får ju fan sätta in ett annat plan... " Hahaha. Hoppas han skäms idag! Saknar Arlanda som arbetsplats. JA, jag är en nörd! Men sa det precis till Håkke på msn och han känner som jag, och det finns det säkert  många fler som gör också.
Vill jobba där i sommar, ute på plattan med alla fina planen och alla människor. All trevlig och otrevlig kabinpersonal. Alla griniga eller glada meckar. All irritation, alla skratt, allt flum. Galet kul har jag haft där.

Var precis ett bra exempel på tv.
Ett trasigt flygvärdinnesäte måste lagas och personalen stressar teknikern.
FV: "börjar ni känna er lite stressade nu"
FT: "nej"
FV: "Nej men det ska ni göra"

så jäkla typiskt, då kan ju hon sitta på den stolen då så får vi se hur kul hon tycker det är. "ska ni inte dammsuga här?, så här kan det inte se ut" - "nej vi har bara 2 minuter på oss och då hinner vi inte det" - "Vaa?? nehe, nej då blir det rapport på det här.. bla bla bla..." UNDERBARA flygvärdinnor.. Men det är väl en del av charmen det också :)



Nu ska jag titta vidare.. :)


Ser ut som att jag blir hemma ikväll.

Inte alls lika kul...

Började med att jag inte hade någon handledare för dagen, bra planerat. Mycket bra.. Fick gå med en ssk som inte alls verkade sugen på det.. Blev inte mycket inlärt idag inte, men men det blir väl så ibland... Imorgon får jag iallafall träffa min handledare som jag ska ha resten av tiden. Äntligen, något segt bara men det blir nog bra.. Hoppas jag.

När vi slutat gick jag och knaggen och hämtade ut nya fina kläder och sen vidare upp till plan 13, Gävle sjukhus grymt snygga gym. Sandra var där och tränade samtidigt och det var kul o träffa henne, inte allltför ofta det händer, trots  att vi bor grannar. Tyvärr flyttar hon till Uppsala snart för att pröva lyckan i ambulansen där istället.. Hoppas det går bra. Träffade även på Lisa där så de blidde lite snack med henne också.. Alltså mycket snack och lite träning, tror dock att jag kommer ha lite känningar i armarna imorgon..

Nu sitter jag här hemma och tråkar, försökte få med mig Sars till interpool, men hon verkar lite för trött och seg och halvlurig för det. Inte konstigt när man sänker en halv flaska vin så här på torsdagseftermiddagen ;) Imorgon börjar jag 13.30 och kommer befinna mig på sjukhuset hela helgen så det skulle vara kul att göra någonting kul ikväll men inte hela världen om det inte blir så. Kryssning om en vecka, ska bli kul att träffa lite folk och hör lite bra musik.




Soffan nu då kanske?...

eller...





dagens....

vaknade med huvudvärk. seg. soffa. dator. soppa. skolan en sväng. intervju. jobb. glad. Ö&B. tvätta. handla. laga matlåda för 5 dagar. forftfarande huvudvärk. soffan nu. alvedon. vatten. sova snart. kommer somna med huvudvärk.



Hoppas det gått över till imorgon.. Hoppas..

JAAA!

Extrajobb fixat. Blir förhoppningsvis lite jobb from april och semestervik i sommar. S K Ö N T

Pillar med tvätten nu, alltid lika skoj. Ska surpla i mig resterna av min soppa ja åt till lunch, tvätta vidare och sen ska jag göra matlådor. Chili con carne. :) Gott..
Var in en sväng på Ö&B efter min intervju. Tro det eller ej men jag hittade en hel del fina saker där. Lät dock bli att handla massa krafs eftersom det är kryssning nästa vecka och det kommer gå en del slantar då. Bland annat hittade jag en jättefin svart kandelaber. Den vill jag ha.. Den var riktigt tung, orkade knappt lyfta den.

Grymt skönt att Henka har fått jobb, skönt att slippa vara ensam hela veckorna och nu kanske vi orkar få lite ordning här hemma. Det är kaos och ser förjäkligt ut nu, vi har en hel del att fixa som aldrig blev gjort när vi flyttade in. Och galet skönt att man fått tag på extrajobb så man kan få in lite slantar att spendera.. Underbart!



Dags för soppa och tvättning!


G L A D

Grattis




Grattis till pappa och farmor som skulle ha fyllt år idag! Tänker på er!

Trött nu..

Är lite seg i kroppen, ska iväg på yoga om 2 timmar, det ska bli skönt. Äter lite sallad för tillfället, gottigt.




Var grymt sugen på pump innan yogan men får inte med mig någon så jag får ta det en annan gång, vill ju inte köra ensam första passet. Alla mina arbetsgivarintyg låg hemma hos mamma så hon har lagt dem på lådan nu så förhoppningsvis är de framme imorgon om snigelposten gjort sitt jobb korrekt. Lite pirrigt, hon som ringde ang intervjun verkar hur gullig som helst så jag tror det kan bli bra! Hoppas hoppas..



Lär käka upp nu sen vila innan jag ska handla och träna.

KLAD HEST!

Vilken dag. Första dagen på avd 111B.. Och jag har haft det så jäkla bra idag. Fått se massor, göra en hel del och jag trivs verkligen kanon.

Jag avslutade dagen nere på operation där den trevlige anestisisjuksköterskan ville att jag skulle sätta Pvk. Alldeles skakig blev jag då jag enbart gjort detta på dockor innan. Men det gick hur bra som helst och jag fick beröm efteråt och han var mycket mycket nöjd med resultatet.

Det har hänt en hel del under dagen och jag längtar tills på torsdag då det är dags igen. I LOVE IT!  Min handledare är hur bra som helst och de andra på avdelningen är kanon de med. Imorgon är jag ledig, då ska jag på intervju på omvårdnaden i Gävle.. JIPPIE. Kompis, det går bra nu! Hoppas på jobb, hoppas på jobb, hoppas på jobb. Efter det blir det träning. Måste leta fram en massa intyg, har dock inget från Hebykommun.. Hmmm. Kan man bevisa genom att visa lönespec? haahaha.. Kommer ju inte hinna fixa fram innan morgondagen tyvärr, får komplettera senare helt enkelt.. Lär ta mig till skolan imorgon och skriva ut intyg på att jag läser till SSK.. mycket nu men det känns bra. Så bra!

Nu lär jag leta fram lite papper, om jag har några vill säga..



Klad Hest..



Första dagen...

Idag har vi matats med information och fått svar på en massa frågor. Blivit guidade på avdelningen, nere i kulverten och på KTC. Vi fick även prova ut pyjamasen som vi ska använda dessa veckor.. Helvete, kan man ha skönare arbetskläder? Byxorna var väl bland det underbaraste jag haft på mig. Grymt skönt.
Imorgon börjar allvaret, inte för att jag tror att det blir alltför tufft i början men lika bra att vara inställd på det.. Det är roligt att lära sig! Fick träffa på lite personal idag och alla verkar snälla och trevliga.

Hämtade även ut träningskort på sjukhuset, de har ju det härligaste gymmet man kan hitta. Stoora panoramafönster så man ser ut över hela gävle när man står där och pumpar muskler. I'M THE KING OF THE WOOOORLD! Nåja, Queen of Gefle iallafall... eller kanske inte alls..


Jisses vilken träningsvärk jag har i ryggen från Yogan igår... I LOVE IT!! ska strax iväg på core, sen blir det sängen när jag kommer hem efter det, förhoppningsvis orkar jag fixa en matlåda innan, eller jag måste göra det rättare sagt.  MÅSTE.


Ska ta o packa väskan o bege mig ner mot sats..

Imorgon blir det rapport från första VFUdagen... hoho wish me luck!

Vin Diesel för att lugna nerverna?

Det blev film, Babylon A.D. med Vin Diesel. lite annorlunda film men helt ok. Till det blev det morotar och dipp! och lite gurka på det också... Gott.. Nu väntar jag på att sandra ska komma och hämta sin bok som jag har lånat av henne under hennes tid på VFU.. Nu är det hennes tur att skriva tråkiga rapporter och söka tråkiga vetenskapliga artiklar. stackars, lider med alla som ska göra det nu, det har fan inte varit roligt.

Imorgon börjar VUFn för min del då. Ska bli spännande, är skiträdd! Har plockat fram det jag behöver ha med mig, Hänglås, notebook, penna, och min portfolio, ifall man ska det, vet inte men lika bra att ta med den ifall att..


Ska försöka att inte glömma något imorgon...


Jisses vad kul det ska bli!

ujj ujj

Yoga 75 min. stan. lunch. fika. Behövde verkligen yogan, lite av nervositeten släppte. IMORGON BÖRJAR VFUn Sitter med surgubben (Anders) i soffan nu.. Han slutar aldrig prata om sina framgångar i brännboll mot gävleborna.. Dagsutlfykt till Anders stuga inplanerad, inget datum eller så, men de ska tydligen bli av.. Tesan är rastlös, får se vad det blir av denna eftermiddag...

RSS 2.0