I Heby...

Anlände med tåget 16.32 i Heby... grått o trist precis som vanligt! Men ändå skönt att komma hem till Henrik och våra möbler.. Längtar! Nu är det inte långt kvar tills flyttlasset till Gävle går.
Imorgon: mäklare kommer hit.. Så nu har jag städat lite. Tar resten imorgon, får hoppas att han får till lite fina bilder på vårat bo och att han lyckas sälja den! Skulle vara skönt!

Kameran kvar i gävle såklart. FÖRLÅT mig kära läsare.. Jag ska skärpa mig jag lovar.. I värsta fall får jag bjuda på mobilbilder denna helg, känns ju inte dock inte alltför lockande!


Nu tänker jag ta helg!

Nu har det lagt sig.

Jahaja imorse, skakade, hade fortfarande ont i huvudet, sen 6 dagar tillbaka eller nåt sånt.. INGEN ÅNGEST HÄR INTE.
Frukosten fick jag i mig utan problem men kroppen skakade och jag frös. Tog en snabbrepa och kollade alla saker ja kände mig mest osäker på (kändes som att allt hade försvunnit under natten).

Pallrada mig skakig o jävlig mot tentasalen och mådde så jäkla illa.. Här kan vi snacka jag-tror-jag-är-magsjuk känsla.. eller bakis eller vad fan som helst. HEMSKT var det.

Men när jag väl fick papprerna kändes det bra.. Svarade iallafall på alla frågor, vissa vet jag att jag hade fel på men det är sånt man får ta.. Man kan ju inte fixa allt ju! Fast ja tror itne att det hade varit svårt att plocka alla poäng för den var rätt enkel. Hade dock fokuserat på lite djupare saker så jag missade helt enkelt de allra enklaste. såklart. haha

Blir jag underkänd så kommer det nog handla om marginaler.. trist bara om man måste skriva omtenta på denna. Känns inte alltför lockande att plugga inför det igen... Så vi håller tummarna..


Efter tentan var vi helt slöa.. jag o lisa tog en fika på skolan o sen ner på stan, träffade Sara o käkade lunch, slöade hur länge som helst o skrattade åt helt ovärda saker.. Vi i ett nötskal! Mina fina raringa!









FOKUS!

Sådär då.. näst-sista kvällen innan tentan.. Sov inte mycket inatt så jag är fruktansvärt trött och har en hemsk huvudvärk... Känns ju bra! Har iallafall massor att placera in i mitt huvud ikväll.. Men först får det blir makaroner och köttbullar..






Förövrigt så kan jag varken ben eller muskler.. BRA där Tes.. BRA!

Leds

Nu är jag så trött på det här! Nervsystemet och hjärnan är så sjuk komplicerat! kommer inte fixa detta!


Ska försöka orka bli klar med detta så jag kan kolla lite muskler o ben sen innan sängen..
Upp tidigt imorn och åka till Gävle... Gäsp...

vi har de inte lätt..

Det är synd om oss tjejer.. eller hur (kära klasskamrater)


Har ni det lika roligt som jag denna söndag?
Så här kul ser det ut hos mig just nu....








rise n' shine!!

Ingen sol idag heller.. Vilket passar alldeles ypperligt för en heldag med Anatomi och Fysiologi, eller vad säger ni?
Idag ska jag lära mig allt om nerverna och hjärnan.. Sen kanske kanske om jag orkar (FEL TÄNKT JO JAG SKA) ska jag ta mig an Cirkulationen - Hjärtat och blodet... Det som känns mest hopplöst nu är alla ben och muskler..
Jag som tyckte att jag var grym på glosor när jag var yngre, var tog de vägen? Eller var det bara inbillning? Lär komma på något bra knep för det där...

Just ja morgonen startade med något positivt.. Jag fyndade en tågbiljett från HEBY till GÄVLE för 69:- tidigt imorgonbitti.
passar mig hur bra som helst. Är framme så jag hinner plugga lite till innan frågestunden inför tentan!

Nu blir det till o plugga hårt.. Mat hos mamma sen.. Jammi! Snälla rara mor!





Inatt hade jag ABBA-frossa igen, låg i sängen med datorn på magen och poppade Soundtracket Mamma Mia
(FRÅN FILMEN - EJ MUSIKALEN) och sjöng med Piercan o gänget. Det var mysigt!

Och vilken tur att man skulle dra tillbaka klockan då behövde jag inte ha ångest över att klockan var 3 när jag släckte lampan för helt plötsligt var den ju bara 2! Hihi


En klasskompis som hittade in hit påpekade att jag har alldeles för lite foton. JAG VET :) haha är kamerarädd och alldeles för lat för att kameran med mig när jag borde.. Men du är inte den första som säger det så nu blir det skärpning!
Nu kommer ni få följa med på mina äventyr varje dag med kameran :D Med start senare idag eller imorgon!

NU PLUGG


Stormy weather!

Usch så det blåser.. Jag som är mörkrädd blir lite extra rädd när det öven blåser. Det låters om att det flyger grejer utanför nästan. Läskigt!

Satt bara och halvpluggade ikväll, blev inte mycket gjort men nu har jag iallafall förstått mig på synapserna och det är väl bra det!! Tog mig en tur till Sara o Henrik som var barnvakt åt Klara och Otto, kom dit vid halv 10 och jag SPRANG hela vägen dit i mörkret, GALET rädd.. Lilla Klara ville inte somna så barska Tes fick säga åt henne att genast krypa ner så att hon orkar leka imorgon också.. Hon löd så snällt och somnade till slut.. (jaja, fick kämpa lite också såklart)

När jag skulle gå hem skrämde jag och Sara upp varandra så mycket att hon blev skraj för min skull och vägrade låta mig gå hem så jag fick skjuts mot min vilja (vilket jag är mycket glad för såklart)

Väl hemma så är till och med katterna rädda för blåsten.. De vågar inte vara i sovrummet för det låter massor utanför när det blåser in på balkongen, blir väl typ Baksug eller nåt. hahaha och de vågar inte vara inne på toa för det låter så himla mycket i lufttrumman som går upp mot taket.. hihi sötisarna.. Fast jag är nog mest rädd!

Så trött nu.. ligger nerbäddad i sängen nu o ska bara kika klart på lite sidor innan jag ska ställa om klockan och släcka lampan..
Ni glömmer väl inte att dra tillbaka klockan inatt?

Förut hade jag så svårt för när man ska dra fram och när man ska dra bak den men sen lärde min fina Henrik mig en sån smart sak: På våren ställer man fram utemöblerna (FRAM) och på hösten ställer man tillbaka utemöblerna (TILLBAKA)
Hur smart som helst ju!



Godnatt hörrni! Antar att ni kära läsare redan sover.. Natti Natti


(Imorgon blir det hårdpliugg)

Dåligt

Blev inte en tidig kväll igår... Henrik laddade hem MammaMia åt mig så den började vi kolla på kl 3 inatt.. Orkade dock inte med hela film, så somnade efter 4! Vaknade 11.06 full av ångest.. MÅSTE PLUGGA! Och nu sitter jag här.. Bra jobbat Tes! BRA!

Lördag idag, tenta på Onsdag. Vette tusan hur jag ska hinna få in allt i mitt lilla huvud.. Inför nästa tenta tänker jag LÄGGA ner MASSOR med tid och energi inför varje seminarium, så att jag KAN så mycket som möjligt....



Nu koppla ner och vara lite duktig.. Ha en fin lördag!

ABBA-feber

Sitter här hemma o poppar ABBA låtar jag o Henrik.. hahaha :) Som Johan Palm sa: "Abbas musik är som schlager fast bra" hahaha grymt bra sagt passar verkligen bra in... Man blir på så bra humör av dessa låtar.. :) När jag var och såg musikalen "mamma mia" med syster och mamma fick jag ABBA-begär och sen efter att jag hade sett filmen blev det ännu värre.. Haha







Don't go wasting your emotions, lay all your love on me...

Idol...

Nyss kikat på IDOL.. och det var ABBA-tema idag..Grymt bra låtar! Jag blir på så bra humör!
Hörrni visst är Robin B lik Basshunter? Hahahaha
Klockrent!


Ikväll åt vi tacogratäng! Mums! Hur smarrigt som helst och VÄLDIGT ONYTTIGT! Jammi!
Nu står godisskålen på bordet och jag halvligger i soffan med datorn i knät.. LAT? JAPP...


Slötitta på Fredag hela veckan och inte göra nånting...









Vackra solstråle!!

Träsmak i gluteus maximus

Japp. Nu har jag suttit många timmar på denna stol.. Dock inte trä (det är ju en stoppad dyna på). Nu får det vara nog... Har pluggat cellen idag så jag tycker att jag iallafall kan den någorlunda, orkade inte börja med nerverna efter det. för tungt och det skulle inte ge mig någonting. Så jag bestämde mig för att gå igenom alla ben och muskler som vi ska kunna...
Och jag får tametusan inte mycket att fasta i skallen... Men det är bara att nöta nöta nöta.. och lokalisera lokalisera lokalisera.
Det blir säkert bra.. Imorgon tänker jag ägna ytterligare några timmar åt musklerna och benen samt nerverna+hjärnan eller så tar jag cirkulationen+hjärtat.. vi får se.... Helst vill jag ju inte behöva plugga alls. Tänk om man lärde sig ALLT genom att läsa det EN gång.. Vore det inte underbart? Vad lätt vi skulle ha det då. Ingen tentaångest, inga frågor. Vad fort det skulle gå att få en utbildning.. hihihi..  Undrar vad jag skulle vilja bli då...

Om man kunde lära sig allt direkt och förstå det helt och hållet. Vad skulle du vilja utbilda dig till då? Helst av allt.

Finns ganska mycket att välja på.



Nu tänker jag ta kväller här.. Inget mer pluggande för mig, kommer inte gå in nåt mer i lilla huvudet.. Tycker faktist att jag har varit liite duktig idag..




(Lisa!!! jag har T O K T E N T A Å N G E S T)





IDOL

iih ikväll är det ABBA tema på Idol.. LOVELY! hihihi..

Jisses. när jag skulle logga in och skriva min mail skrev jag TENTA istället för mailen.. hahaha Illa

Paus

Lunchpaus! Får bli hamburgare m bröd.. Snabbt och enkelt. Har inte tid att tänka nyttigt nu ju! Plugg plugg plugg.. Måste tillföra energi till mina celler så de kan tänka och lära sig om celler o nerver o allt som jag ska kunna på onsdag. PÅ ONSDAG... iih.. På ett sätt är jag peppad inför tentan, det ska bli KUL att ha det bakom sig.. Så jag MÅSTE helt enkelt fixa det. Jepp.. Så denna helg kommer jag vara TRÅKIG, ska plugga tills jag kan allt!






Förresten.. Lägenheten är fortfarande till Salu här i HEBY.. Bara att höra av er... komsi komsi!

Fyra veckor.

Idag fyller Sandra Fridemark år! Stort grattis till henne! Synd att vi inte har någon kontakt längre.. Vi hade det iallafall väldigt kul när vi växte upp tillsammans hemma på Kullen! När hon fyller år är det FYRA VECKOR kvar tills jag fyller år! Utgår alltid ifrån hennes födelsedag när jag ska börja räkna ner inför min egen.. Inte när det är en månad kvar utan det är alltid när Sandra fyller år... då är det exakt FYRA VECKOR.. hihi...




Visst går det bra för mig att fokusera på plugget? 

Framsteg

God Morgon. 
Skönt att vakna upp relativt pigg. Huvudvärken har dock ännu inte släppt helt.. tredje dagen nu. Blir mycket vatten idag alltså!

Idag blir det ENBART plugg för mig. MÅSTE verkligen.. Ska fixa lite kaffe o sätta mig med böckerna och tokplugga. JA det ska jag, så skönt när tentan är över.... Ett tag iallafall, ny tenta en månad senare.. Men fixar jag tentorna så betyder ju det att jag har ytterligare en kurs bakom mig!


FOKUS NU TES!





Ingen sol som skiner idag.. Himlen mår som så många andra mår idag, ledsna och förtvivlade.
Det är ofattbart... Kan inte förstå den orättvisa värld vi lever i. ♥

God kväll!

Det blev inte alls särskilt mycket plugg för mig idag.. Passade ju klara en kortis, gick inte alls som förväntat men så kan det bli ibland, hon är för söt den lilla skruttan! Ikväll kilade jag ner till sporthallen för att tjattra lite med brudarna i laget, saknar!
Träffade även på fina Anna som jag inte har träffat på evigheter. SÅ glad jag blev! Fina fina flickan
Skönt att träffa tjejerna och snacka lite om allt och ingenting! Saknar det.. Saknar fotbollen...


Imorgon ska jag sitta med näsan i boken HELA dagen från morgonen till sen eftermiddag!!! Så det gäller att jag går och lägger mig i tid..

Nu börjar dessutom Criminal Minds. Spännande..













Tänker ständigt på familjen och de närmsta vännerna..
 Förstår inte hur livet kan vara så orättvist. Det finns ingen som helst logik....

Svisch..

Tiden bara flyger iväg.. Veckorna går så fruktansvärt fort och tentan närmar sig med stormsteg.. har jag koll då? Nej inte mycket.. Har pluggat LITE celler idag och ska fortsätta nu tänkte jag.. Huvudvärken vägrar släppa.. Jag har två timmar att plugga innan Henrik kommer hem, då lär vi stoppa i oss lite mat, vad det nu blir för nåt.



FOKUS Therese. FOKUS! Jag måste fixa den här tentan, vill verkligen inte halka efter. Det blir bara jobbigt då.
Kanske ska börja med att stänga av datorn och gå o sätta mig med böckerna och börja läsa o skriva så det sätter sig....











var rädda om er där ute! Och ta aldrig någon eller något förgivet...





Solstråle!

Solen skiner och jag kunde till och med känna hur den värmde lite när jag var ute i kylan alldeles nyss..
Ska försöka plugga lite, försöka koncentrera mig på studierna, det är inte lätt men det måste gå.

Efter lunch ska jag hämta SÖT-Klara på dagis o busa lite med henne så hennes mor får vila upp sig och pigga på sig lite. Många som är krassliga och hängiga nu.. Får se vad vi hittar på.. Gunga lite funkar väl alltid. Annars går vi hem hit och busar med katterna, det gillar hon.. Dock gör inte katterna det. Haha Sötunge.

Nu ska jag ägna ca 2 timmar enbart åt studierna. 




Om bara mitt huvud kunde sluta dunka... Om allt bara kunde vara bra, vara som det SKA...

....

Godmorgon... Har knappt sovit nåt alls inatt, haft en hemsk huvudvärk som inte har gett sig.. 2 skrikande katter och alldeles för mycket i huvudet.

Det finns ingenting att säga.... Orden räcker inte till...




Höstens sista blomma....

Varför?

.... Hur kan det vara så orättvist? Kan allt inte bara vara en mardröm?








Förväntningar!

Nu är det inte långt kvar till flytten! Mindre än fyra veckor! om 10 dagar får vi nycklarna men då ska det renoveras. LÄNGTAR!
Fick min första teliaräkning, SUCK! Inte billigt.. får helt enkelt ta o ringa MINDRE och smsa MER då blir det billigare för mig!
Lär dessutom fixa så jag betalar abonnemanget månadsvis. annars blir de sån klumpsumma var 3e månad ju.. Don't like!

Ska strax laga lite mat, stoppa magen full och sedan bege mig mot biblioteker, ska plugga HÅRT idag och kolla hur mycket jag minns från de tidigare delarna.. Det är mycket som jag ska kunna.. MYCKET plugg denna vecka.. Nästa onsdag, om en vecka exakt sitter jag och skriver tenta, och förhoppningsvis kommer jag glänsa på den! Hoppas.. hihihi





NU ska jag uppnå min slösurfningskvot för den här dagen! (Så jag kan plugga sen)



ha en fin dag!









Många tankar går till dig och din familj! Jag hoppas... Jag tror.. Jag vet att det ordnar sig!

Halloween

Yees, ser ut att bli lite partaj... Undrar vad man ska klä ut sig till.. Nån som har nåt bra förslag?

För mycket annat..

Man hittar alltid på ursäkter till att slippa plugga.. Eller jag gör det iallafall. Nu har jag dock suttit med boken och varit flitig, lite flitig iallafall.. Håller på med sinnena, nu har jag synen kvar, den som är störst, hur många sidor som helst.. Men lika bra att ta tag i det nu så är det väl lättare att friska upp minnet sen...

Längtar till imorn, vill träna.. SEN kan jag kanske koncentrera mig lite bättre på plugget.

USCH så nervös jag blir inför tentan nu då!






regn regn regn

Dagens to do: PLUGGA PLUGGA PLUGGA. ÄTA LUNCH. PLUGGA PLUGGA PLUGGA. ÄTA MAT. PLUGGA PLUGGA PLUGGA..


Ser ni? Jag har en grymt rolig dag framför mig!


Imorgonbitti åker ja upp till Gävle, gå sista seminariet innan tentan, träna och sen plugga.. på onsdag ska jag iväg o fixa en sak o sen blir den dagen bestående av plugg... torsdagen också antar jag.. och även fredagen... LOVELY!
Men ja ska fan fixa den här tentan.. Så helgen kommer också att bestå av plugg!




Ha en fin vecka nu. vi hörs väl efter nästa onsdag eller nåt.. :) (needå)







Jag vill ha positiva besked nu.... Hoppas hoppas hoppas innerligt på det bästa!

Sunny Sunday!

Solen skiner och himlen är blå! En underbar höstdag med andra ord. Jag hoppas verkligen det!
Idag blir det kalas i Västerås.. Sara fyllde år igår så vi ska dit idag och fira henne lite granna. Blir säkert jättetrevligt!

Har inte så mycket som ska hinnas med innan, duschen är avklarad så det är väl bara att man sätter igång o gör sig redo och häller i sig dagens första kopp kaffe..

Såg Meet Dave igår, hihi rolig film! Brukar inte gilla Eddie Murphey, men den här filmen var kul och rollen passade honom perfekt, den var verkligen han!


Jag kommer få ett antal sammanbrott under min tentapluggsperiod som startar imorgon, måndag!

Har ni några bra tips inför tentaplugg?


Tacksam för svar!




Ha en fin dag nu..




Har många tankar på annat håll.. ovissheten är värst.
Jag håller alla tummar och tår för att allt ska bli bra! ♥

segast!

Usch så seg man blir när man inte gör nånting! har bara suttit i soffan idag. Tog en liten promenix till mamsen för ett tag sen men den lilla motionen var ju inte mycket att hurra för. Ikväll blir det nog film, kanske nåt onyttigt men GOTT att äta till det.

Tentaångesten börjar krypa sig in under skinnet på mig.. Inte långt kvar nu. Det är iaf skönt att ha kurs 1 bakom sig och betygsatt, lyckades få ett B. Utan att lägga ned särskilt mycket energi. Men den här kursen som vi har nu kommer bli MYCKET svårare att lyckas få ett någorlunda bra betyg i. Nu lär man kämpa på... PÅ RIKIGT!


Fick ett chockerande sms imorse och jag tycker att min kära syster ska ta sig hem från de där jäkla landet nu.. Eller bara hålla sig inomhus! Fast dagtid kan du ju faktist sola lite nu när du ska ta dig till zanzibar..

Mycket som rör sig i lilla knoppen nu, plugg, flytt, lägenhet och massa annat... lite kaos i skallen... men det kanske bara är nyttigt ibland, så hjärnan får jobba lite..

Nu ska jag ta o börja med maten tror jag.. Eller om ett tag iallafall!

Ha en fin kväll...

He-village

Sådär då.. då var man tillbaka i byn! Betyget är åtgärdat och jag tar helg nu! Skönt.. Det blir Idol om 40 min. 90-tals klassiker ikväll vad? eller var det 80-tal? Minns inte.

Denna helg tänker jag inte ägna mig åt plugg, eller lite kanske... Nån dag bara för att håller minnet fräscht. Nästa vecka blir det HÅRDPLUGG inför tentan.. Då kommer jag inte ha mycket till liv. Studierna är mitt liv!


har iallafall anmält mig till tentan nu brudar! Till båda tillomed!. :)

Första kursen bakom sig.

Fått betyg i första kursen nu, som bara var en blahakurs egentligen men även de räknas. Skönt att kunna lägga det bakom sig och fokusera på nuvarande kurs.. Snart första tentan också, SKAPLIGT JÄVLA NERVÖS! Jo tack.. Men jag ser nu att jag har fått fel betyg på kursen, dom har blåst mig... läre genast kontakta dom!



Ska packa väskan o bege mig mot Heby

torsdag.

Nyduschad, morgonpromenad och frukost hos mamma avklarad... Ska dra på mig lite kläder o så ska vi åka in till Sala en sväng innan lunch. Hoppas på att kjolen jag vill ha finns på H&M.. återstår att se.

Så skönt att komma hem. Direkt när jag träffade Henrik igår kändes allting mycket bättre. Världens bästa!
längtar tills vi bor i Gävle! Mys! Längtar tills jag är klar med utbildningen... lovely! bara 5.5 terminer kvar! 


Efter lunch blir det plugg. cirkulationen ska fixas, seminarium imorgon.. Tror jag blir kvar här inatt oxå och åker tidigt imornbitti... Sen tillbaka hit efter skolan, ska träna innan såklart.. HÅRT! Pumpa!

Kotte...

Ja, ibland blir inte allt riktigt som man har tänkt sig.. JÄVLIGT KUL! Nej, inte särskilt!
Fan vad jag hatar det mesta just nu..



Orka plugga med allt det här i huvet :(

Framtiden..

Väldigt mycket plugg just nu och om ni tycker att jag är lite gnällig angående skolan nu så är det för att det är så jäkla mycket på en gång.. Vissa saker är mindre intressanta än andra och det förekommer en hel del korvstoppning. Men när denna kurs är förbi så har vi iallafall kommit en bit på vägen och avståndet till legitimationen är inte längre lika långt.
Ibland slår det mig att jag faktiskt ska bli sjuksköterska.. Och det pirrar till i magen på mig! Om man bara lyckas bortse från alla celler och golgiapparater.. citronsyracyklar och allt vad det innebär så är det hur jäkla kul som helst!

Imorgon har vi föreläsning om rörelseapparaten, Äntligen kommer vi till KROPPEN på rätt nivå.. SPÄNNANDE..
På fredag har vi seminarium på cirkulationen så det gäller att läsa på lite, det blir plugg för mig imorgon och torsdag med andra ord. Nu ska jag snart krypa ner i sängen INNAN mina fötter lyckas bli isbitar igen.


Idag mumsade jag i mig potatis och fiskbullar.. mmmm Hummersås.. JAMMIE. hihi.. Mamma fick sig en smärre chock när hon hörde att jag hade KÖPT potatis och KOKAT potatisen. hihihi.. inga höga tankar här inte..

Blir en tidig kväll ikväll så jag orkar upp imorn o ta morgonpromenaden innan den långa föreläsningen..

GRATTIS TILL EMELIE SOM HAR FÅTT ETT JOBB.. ETT JOBB PÅ RIKTIGT!! SÅ JÄKLA UNDERBART GUMMAN!

GRATTIS ÄVEN TILL SANDRA SOM HAR LYCKATS SNAPPA ÅT SIG EN 3:a MED HALVA HYRAN I 3 ÅR. GRYMT JÄKLA KUL!

Gavlegårdarna har startat en ung08kampanj... De hyr ut en massa lägenheter i Andersberg (som ingen vill hyra i vanliga fall) för ungdomar (18-24 år) Med halv hyra i tre år! Hur jäkla bra som helst.. Rätt schysst att ha en stor trea för 2500 när man är student



Nu ska ja svida om o stoppa om mig själv och glo på tv och titta lite i boken tills jag somnar!


tisdag...

Igår hade vi HLR i skolan vilket såklart var hur kul som helst.. Har räddat livet på bebisar, tonåringar och vuxna.. Det ni. Mycket intressant och givande, nu gäller det bara att man ska komma ihåg allt...

idag blev det äntligen lite träning, tog ut mig rejält kände jag, skönt som tusan. Tyvärr orkade ja inte gymma så mycket efter min omgång på cross-trianern. Hahaha... Sen blev det lite simning och plask i vattnet..


Kurr kurr säger min mage....

En månad kvar nu. LÄNGTAR!

Då var man på plats i Gävle igen då..

Jahapp, helgen är över och jag har precis kommit tillbaka till Gävle. Kan inte påstå att det är alltför tillfredsställande. Ska strax plocka upp skolböckerna och fixa klart inför morgondagens seminarium.
Imorgon ska vi även ha HLR, skoj! Synd att vi bara verkar ha det en gång.

Helgen har varit alla tiders, fredagen var lugn med pizza och tv.. Igår var vi till Sara o Henrik i västerås, fikade, gick på stan, åt mat, fikade lite till, slöade lite, spelade lite spel och åt lite ost och kex. Gissa om magen såg ut som en ballong när vi kom hem inatt. Jaja, blir hårdträning HELA veckan nu. På fredag åker ja hem till Heby igen. Packa lite flyttlådor och så ska vi till västerås på kalas och fira Sara.

DET ÄR SÅ ENSAMT HÄR!!! Vill ha Er här NU!






FREDAG!

Så var helgen kommen, fast ja tog ju helg redan igår.. Veckorna går så fruktansvärt trött.. Blev precis erbjuden att jobba men har fullt upp så det passade inte så bra.. Tyvärr, hade varit skönt med lite extra kosing i november. Attans.

Ni anar inte hur skönt det är att komma hem till våran säng.. SÅ SKÖN! Längtar tills den har förflyttat sig upp till Gävle..

Idag ska jag PLUGGA. ska sätta igån NU på en gång...

Hos familjen..

Nu är ja hemma i Heby hos älsklingen o mina fina katter :) hihi GOS! Nörd.. När jag anlände med tåget till Uppsala så kom mamsen och hämtade mig i bilen, åkte ut till Gränby o strosade lite och inväntade Bettan som skulle åka med hem. Vi hann även med ett underhållande toabesök...

I båset brevid mig går en mamma och hennes lilla son in. runt 2 år kanske..
mamman: "Titta nån har bajsat i toaletten så det har blivit ränder, ser du det?"
sonen: "Oj, tokigt.. men om jag kissar där så kanske jag kissar bort bajset och då behöver dom inte städa"


hihihi SÖT... och KLOK! hahahaha Klockren. Höll på att fnissa ner mig i toalettstolen.. hihi


Nu har vi moffsat i oss ärtsoppa och våfflor.. Smaskens med våfflor...




Good Morning!

Morgonpromenaden avklarad! Så skönt så.. Nu är det snart dags för frukost och sen ska jag på föreläsning om cirkulationen.. Ännu mer att få in i lilla huvudet.. Efter det är det bara för mig att springa till tåget.. Ska bli mysigt att komma hem.. Det är REDAN v 41. jag trodde att de var 39, möjligtvis 40. Haha vilken bra koll man har.. Veckorna går ju hur fort som helst när man pluggar.. iiih NICE.


nu blir de frulle!

Ha en fin dag!

Imorgon..

Åker jag hem till älsklingen. Ska bli skönt att få sova i fina sköna sängen o gosa lite med mina små grisar.. :)
Hela fredagen ska jag plugga nerver, måste bli klar då så jag kan njuta resten av helgen. fiint de..

JAG FÖRSTÅR INTE VAR MINA PENGAR HAR TAGIT VÄGEN... *ångest*



Hoppas på att få träffa fina Bettan en sväng också :) Får se vad helgen har att bjuda på.. LUGN ska de bli illafall

PULS!

Åh vilken skön promenix... Hur härligt som helst. Perfekt väder, luft och grymt skönt att göra av med lite energi.
50 minuter och jag känner mig som en ny människa..

Ska ta en snabbdusch o sen hoppa ner i sängen o glo på tv.. Ställer klockan på tidigt imorn och tar en promenad innan skolan, då kanske inte föreläsningen känns lika tung!

JISSES

Galet gott blev det.. Pastaskruvisar och skinksås.. DEN BLEV NÄSTAN GUDOMLIGT GOD! Jammi.. Vill ha meeera.. Mums!
Ibland förvånar jag mig själv i köket... jag är ju förtusan KUNG!





Blir nog en liten kvällspromenad nu efter denna STORA portion!

Lite fastnar hoppas jag..

Jag hoppas att nåt av det ja har läst idag fastnar... Men det blir nog en hel del plugg i helgen.. Hela fredagen kommer spenderas med nerverna.. Synd att det är så klurigt alltihopa.. Men det tar sig... Och det kommer kännas bättre efter seminariet på måndag då man har fått lite bättre koll...

Kom nyss hem från biblioteket, trivs bra där och får saker gjorda, ska nog försöka ta mig dit varje gång ja har plugg... Här är det alldeles för mycket som dristraherar mig. (TV och DATOR).. Var på bra humör när jag kom hem och det kändes helt ok... Sen blev en fjantig liten dispyt skyldig till ett lite sämre humör hos mig... Varför ens nämna såna löjliga grejer? Jag ska aldrig mer göra det.. Då slipper man sånt här..

Ska väl ta o laga mig lite mat av det jag har här hemma.. Får bli pasta och skinksås.. eller nåt.. tror inte det blir så gott. haha men vi får se!

Oj..

Då var man hemma från morgonens träning då.. Så skönt att ha det gjort och grymt skönt efteråt... var väldigt sugen på att stanna kvar o simma, men struntade i det eftersom jag har massa plugg här hemma som väntar..
Just nu ligger en liten laxfilé och tinar o sen ska den tillagas och ätas upp. Efter det ska jag knata iväg till biblioteket och fördriva x antal timmar med nerverna! PJU! På riktigt...


Ooh vilka muckler ja kommer få.. Hihi Lovely! Pumpa pumpa!




Nu ska jag slösurfa och förbereda mig för min dag i bibblan.

några timmar senare..

Blev jättetrött efter mat och träning så slöade i sängen ett bra tag innan jag begav mig ut på promenad.. Nu är jag tillbaka igen och kikade in i cykelförrådet för att kolla så pärlan stod kvar och märker att min cykelkorg är borta! PUTS VÄCK! Dum som lämnade den kvar på cykeln ja, men varför stjäla en cykelkorg? kostar ju inte många tior. Suck... Får se till o köpa en ny när jag är på Biltema nästa gång då.. Och den tänker jag låsa fast!!!! Ska bli så jäkla skönt att flytta ifrån de här jäkla stället.. LÄNGTAR SÅ!

Resten av kvällen ska spenderas med NERVER och Tv:n...
Har ont i huvet så jag tvivlar på att jag orkar läsa så mycket men ja tar de jag orkar!
Imorgon är det en ny dag, den kommer bestå av PLUGG, Träning och PLUGG...

Dagens träning avklarad.

Träffade Sara efter 9 imorse vid gymmet.. efter lite skrotlyftning traskade vi in till plaskeplurret och simmade några längder och sen busade vi av oss i vattnet, bubblade lite och badade till och med UTE... mmm Mys. Mycket trevligt. Kom hem strax efter 12 och har precis stoppat i mig makaroner och köttfärrssås, mätt! Ska ta o plugga lite nerver och sen ska jag neråt mot stan för att uträtta lite ärenden... iih.

Lisa säger att nerverna är svårare än cellerna.. och jag som tycker att cellerna är skitsvåra. HUR SKA DET GÅ?
Hahaha,, Ja, lite vilja och hårt arbete så ska det nog gå fint!


Dags att öppna böckerna!

Jag är proffs på att göra ingenting.

Hela den här dagen har jag suttit på min stol och växlat mellan tvn o datorn.. ok låg i sängen en timme också o försökte bli varm men det gick ju inte..
Jag har inte gjort nåt vettigt alls idag.. RÄTT SKÖNT.. Men hur tusan kan klockan gå så fort?

Börjar bli lite jobbigt nu.. Tiden räcker inte till..




Så kom igen nu gott folk! Hör er för om någon i er bekantskap vill köpa eller hyra en 2a i heby.
Eller ni själva :) Tveka inte.... :)

Kära läsare!

Ibland undrar jag vilka det är som läser den här bloggen, jag ser ju hur många det är inne varje dag men det är betydligt färre kommentarer! Vissa vet jag ju men resten då?


Seminariet är avklarat och nu förstår jag mycket mer och det känns rätt ok. Gäller bara att lära sig det så det sitter kvar fram till tentan också. På torsdag är det dags för seminarium om Nerverna så det blir till att plugga de närmaste dagarna. Det var visst föreläsning på torsdag.. Bra koll man har.. Tack raringar för att ni rättar mig!

Nu ska jag bara ta det lugnt, försöka få tassarna varma (som två isbitar). Sen kanske det blir en promenad.


På med varma tjocka sockor på tossarna då kanske.. Alltid en början..

gomorron gomorron!

Oj så trött jag är! Inatt när jag gick o la mig frös jag så mycket om vristerna och vaderna, jättekonstigt kändes det, men plockade fram mina tjocka benvärmare och kröp sen ner i sängen. Jätteskönt!



Nu lär jag kuta iväg till biblioteket o skriva ut det jag satt uppe o pillade med halva natten..

Have a nice day!

SÅKLART..

Min granne plinkar musik. vettefan om han försöker lira gitarr själv eller om det är nån annan jäkla nisse som försöker sig på det.. Hur som helst. DET LÅTER ILLA OCH DET LÅTER INTE BRA! JAG VILL SOVA! TACK!

TIRED!

Jaa äntligen klar! Det tog sin lilla tid. Hade jag varit mer effektiv i början så hade jag nog sovit redan nu.. Men men nu är det klart. Blev väl inte så bra men det är väl inte meningen att det ska vara så seriöst, hon vill nog bara kolla så att man har koll på läget och inte tänker åka bananskal på de andra i gruppen. MYCKET BRA tycker jag. För sånt gillar vi jue inte...



Men nu ska jag hoppa ner i min LILLA HÅRDA OSKÖNA säng och sova ända tills klockan ringer om några timmar..

Tur att vi slutar 12 imorn.

Nattii

ovänner.

Jag känner att jag inte riktigt kommer överens med cellerna och allt vad det innebär.. Har spenderat eftermiddagen och kvällen med citronsyracyklar, mebranpotential, proteinsyntese och en massa transporter hit o dit mellan cellerna.. Varför varför varför?





Nu blir det duschen.. Sen skriva rent det som jag ska lämna in imorgon. Yeay!

Kalla tossar och förvirrade hjärneller..

Fryser om fötterna och har fullt med konstiga ord och termer i huvudet.. Vet inte alls vad vi ska med denna kunskap till men det är väl bara att lära sig det och se glad ut antar jag. KORVSTOPPNING - Jo tack!
Har iallafall förstått en del nu, mycket mer än innan. Och jag vill tacka finaste Lisa för hjälpen. Den smartaste blondinen jag har träffat. Grymt smart och förstår allt på en gång! Tänk om man kunde ha såna egenskaper...



Dags att fortsätta med Na+/K+ pumpen då.. ja ni hör ju hur kul det låter... 

All alone..

Då var man ensam igen då. Trist men samtidigt måste jag ju plugga... Nu blir det non-stop plugg resten av eftermiddagen och förhoppningsvis lär jag mig nånting! Sen blir det såsa framför tvn i mysbyxor med en kopp te.. (Om jag har pluggat klart då vill säga)


Imorgon blir det hårdträning efter skolan. Har smockat i mig alldeles för mycket godsaker under helgen..  Så det blir ett tufft pass imorgon för mig. Har även fått arselt ut vagnen och bokat en tvättid, så imorgon får jag rena kläder, handdukar och lakan... mmm det ser jag fram emot.

Dags att plocka fram böckerna och vara duktig nu då..

I'm Back!

Sådär.. ber om ursäkt till alla er som så gärna ville läsa bloggen men som ej kom in pga lösenord. Nu är det som vanligt igen och ni är så välkomna så!

Helgen är snart över och den har varit hur mysig som helst. Haft älsklingen här och vi har haft massor att göra hela tiden!
Underbart! Längtar till november och vi får våran lägenhet!



Lite nytt! Är det någon som är intresserad av eller vet någon som är intresserad av att hyra våran 2:a i Heby i andra hand?
Kontakta mig eller Henrik då.

Snart ska Han åka tillbaka till Heby och jag ska sätta igång och plugga. Det är nu eller aldrig, typ.. Ska lära mig väldigt mycket tills imorn, får väl se hur det går.

Riktigt höstrusk idag! Regn och blåst och inte många löv kvar på träden, här går det undan. Inne på den femte dagen i oktober.. Mys.

Tar kväller nu.

Har försökt plugga men det går inte bra alls.. Jag förstår inte mycket av det vi ska kunna på måndag.. Tror att jag får avvara några timmar i helgen och göra klart det. Nu måste jag ju göra mig iordning så jag är klar när Henrik kommer..
Ska bli så mysigt.. God mat, ett glas vin och älsklingen.. Längtar!  ♥♥♥




Ha en fin kväll raringar!

Nytränad..

Hemma igen! Blev inte så hård träning, men skönt ändå. kommer nog ha lite träningsvärk i magen imorn...
Simmade även några längder, var så mycket folk så jag orkade inte trängas så länge med dem.

Nu blir det lite plugg innan Henka♥ kommer!

HELG!

Sådär då.. Helgen är här!. Dagens planer efter förmiddagens två föreläsningar (Nerver och Sinnen) Är att äta lunch om en stund, plugga lite och sedan gå och träna. Blir först lite på gymmet och sen hoppar jag i plurret och simmar några längder. SKÖNT! Sen blir det kanske lite mer plugg och sen kommer Henrik ♥. Mys!

Det är mycket som ska in i lilla huvudet som fortfarande står i viloläge efter allt jobbande och alldeles för lite studier.. Men det kanske kickar igång snart och förhoppningsvis hjälper träningen till.
Känner mig mycket piggare och gladare efter dessa dagars träning och nyttigare mat. Ska absolut inte gå in för hårt nu i början utan ska försökafå igång hela kroppen så att det bara är och köra sen!

Det blir mycket fokus på överkroppen då det behöver trimmas rejält, benen kommer av sig självt iochmed promenader, cykel och cross-training på gymmet. Så det blir nog hur bra som helst.
Finns en kanonbra maskin på gymmet för rumpa, ljumskar, innsida lår. Gissa om jag kommer hänga mycket vid den :)

Kanske till och med har lyckats bli lite fit till födelsedagen. Det skulle vara en jättefin present till mig själv så nu gäller det att inte fuska! (På helgen får man njuta lite).
Ikväll ska vi ut o äta, vi får se var. Antingen Helt enkelt eller så blir det Thai. Gott ska det bli iallafall.. Längtar (magen kurrar)


Nu ska jag nog börja med maten så jag blir lite mätt för stunden iallafall..



Nu är jag Testrött..

Yes jag är så trött som Tes. Usch Usch.. Mycket konstiga ord i mitt huvud nu.. Massa Celler och allt vad de innebär..
Imorgon ska jag väl ha lite koll på nerverna, men har inte ens kommit dit än.
Vi får se hur detta går.. Lär bli HÅRDPLUGG inför tentan sen i vilket fall som helst. Precis som det ska va...

inte långt kvar till flytten. Längtar så. Ska bli ruskigt skönt att slippa korridoren och att dela kök.


Nu kan jag o Sara allt på gymmet, Nåja... Men mycket bättre koll har vi iallafall, det ska bli riktigt kul att komma igång och träna på riktigt nu! Se fram emot det.


Mina ögon går i kors... Måste plugga... måste plugga...  Vet iallafall vad jag ska göra imorgon innan min ÄLSKLING kommer hit... PLUGGA.. Sen ska vi ut o äta god mat och bara ta det lugnt.


Nej, slutspurten nu innan jag somnar tror jag... Missar alltså IDOL....



USCH så tråkiga inlägg jag skriver...

Lika trött som Tes.

Jahaja.. Nu kan man vara "lika trött som Tes".  Jag tar det som en komplimang! haha

Seg natt. inte sovit så bra. Det var festglada grannar jag hade inatt.. Och sen sov jag bara allmänt dåligt. Strax blire frulle o sen bibblan med fina flisorna! Och sen gott folk, ska jag o Sara sakta men säkert vaggas in i gymvärlden. Blir en upplevelse det. Nej då, så illa är det inte.. Men vi tänkte att de e lika bra o boka in instruktör när man får det på köpet vid köp av träningskort. Plus att vi då får vet exakt hur allt ska vara inställ. Alltid bra, så det blir rätt..

Nej, lär väl snabba på kanske... packa väskan, äta frukost, och sedan bege mig..

Dutti men kanske lite överambitiös.

Det blev 6 timmar i bibblan.. Och när jag hade suttit i 4 av de timmarna insåg jag att jag hade varit lite väl ambitiös. Men å andra sidan kanske det sätter sig nu. Tyvärr hann jag ju inte med mycket eftersom jag la ner lite för mkt tid på en del saker. Men det hinns med. Imorgon är det en ny dag igen..

Ska träffa Sara o Lisa imorn och snacka ihop oss lite inför seminariet på måndag.. Sen ska jag och Sara bege oss til gymmet för att träffa en instruktör som vi ska hjälpa oss att komma igång.. Blir nog bra det. Sen blir det nog plugg resten av eftermiddagen skulle jag tippa på..



Har varit duktig o plockat lite här i mitt lilla rum, förstår inte hur det kan bli så stökigt! Papper, saker, kläder överallt! Förstår inte... Hur kunde det bli så?



why why why

Varför kan inte nån bara köpa lägenheten?!

Lägg ett bud eller vad som helst!!!


KOM OCH TITTA OCH LÄGG ETT BUD!!!!

Nu känns det..

Yes.. Skaplig träningsvärk i axlar o armar idag.. Simmade i förrgår och gymmade igår.. Klen flicka det här med tanke på att vi bara provade på lite på gymmet, tog ju inte i direkt. Haha ja, men då vet jag iallafall att det ger resultat och att jag är klenis.

Nyss hemkommen från en liten promenad gick fram o tillbaka till konsum 50 min effektiv tid. Hemvägen bar jag även på två tunga kassar.. De ni.. Helt slut i armarna nu..


ska ta en dusch, stoppa i mig lite (sen) frukost och sedan bege mig mot biblioteket o råplugga! Ska lära mig allt om cellen och nerverna! Ska försöka glänsa lika mycket som Lisa som kan allting nu! Kämpa på!




Förresten! Köp lägenheten i heby!! Sänkt pris nu, lägg ett bud vettja!


Annars kanske någon är sugen på att hyra den?

RSS 2.0