Jag tror på framtiden!

Kom precis hem från träningen. vi var hela 17 pers på träningen och det är otroligt ovanligt för vårat lag. dessutom var det ner 2 pers som inte tränat på bra länge. På torsdag kommer det ytterligare 2-3 personer. Sjukt kul iallafall. Dessutom kommer det inte dröja länge innan den nya konstgräsplanen är på plats o man kan träna ute i princip året tunt (beroende på väder) det kommer bli så sjukt kul. Planen kommer verkligen öppna dörrarna för klubben. GALET KUL! vi får nog ta o tacka herrarna för att dom gick upp en division så detta stressades på lite :)

På söndag är det seriepremiär och vi är lååångt lååångt ifrån att vara i form.. grymt tråkigt- passningar sitter inte, inget flyt i spelet o tempot är inget o hurra för. Mycket har nog att göra med att vi haft en så tunn trupp. Men nu när detta ser ut att förbättras så kommer nog det andra med det. Så antagligen kommer vi vara i form lagom till när höstsäsongen drar igång. haha innan det är det korpfotboll :) hehe neerå.

Nej nu ska ja lägga mej i soffan med min vattenflaska. Imorgon är det promenad med Elin o sen jobb mellan 15 o 20. kort pass. SKÖNT!


Kommentarer
Postat av: Emelie

jäsingens va många ni va, skoj :)

2007-04-25 @ 07:22:21
URL: http://emelieeriksson.blogs.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0