äntligen ledig.

känns som jag jobbat hela veckan. Idag var det kaos. alla får för sig att handla när de får lön och då menar jag verkligen ALLA.. huua.. konstigt att det inte kändes som att tiden gick fort. borde det ju gjort.. jaja..

Nu är jag iaf hemma, har nyss städat lite granna, sovrummet orkade jag inte ens tänka på så det struntade jag i.. det får H fixa imorn. hehe..

Väntar på att Anna ska komma hit.. blir väl en film lr så. Imorgon ska jag upp, springa spåret sen har henka lovat mej att knata ner till en fotbollsplan med en boll. jag har knappt tränat denna försäsong o det är seriepremiär på söndag. Måste komma igång med bollen.. Allt går trögt o måste även få igång mitt tillslag.. Igår på träningen fick jag inte till ett enda bra inlägg. Ajj Ajj inte bra.. Så imorn blir det nöta av så jag kommer in i det igen..

det som gjorde mig mest arg idag var när jag kom hem o såg att nåt rikspucko har parkerat på halva min parkering och dessutom står 2 meter nedanför parkeringsplatsen.. ÅSNA. så jag fick snällt ställa mig på annan plats. om han står kvar nu så ska jag lämna en arg lapp på ruta. hihihihihi..... satkärring, de är jag!!


nej ska knata ut med soporna samt ta mig ner till ica o köpa lite snask. Sugen....


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0