Tom som en urblåst ballong..

Suttit i skolan från 6.45 - 17.30 YEAY vad roligt. Har iallafall fått lite gjort idag och det kan nog bli rätt ok, kanske nåt att komplettera men det är väl inte hela världen isåfall.. Blev dock ingen träning idag eftersom dagen i skolan drog ut på tiden och jag var helt slut när jag vandrade hemåt.

Imorgon 7.30 blir det dock träning först core och sen afro.. sen ska jag till Skolan och träffa Sofie och på kvällen blir Yoga.. SKÖNT!


Nu blir det en varm dusch och sen ska jag bädda ner mig i soffan och somna där för att vakna några timmar senare och hasa mig till sängen.. Saknar min älskling så. Vill ha honom hemma i veckorna också.. Det är inge kul det här..


Kommentarer
Postat av: Lina

Skönt att snart vara klar, det förtjänar ni efter allt haha. Look out for semlor nu :)



Du får hålla ut till karln din får ett jobb! Snart skulle han få veta va? Förstår att det måste vara pest i veckorna, kanske speciellt måndagar, ni som är vana att bo ihop. Men kärleken övervinner ju allt, även saknad :)

2009-02-09 @ 21:37:26
URL: http://tilldigsarah.blogg.se/
Postat av: Elin

Nej inte långt alls. VI ska flytta till dalhem. Får duga tills vi köper något, lär ju inte orka släpa vagn och barn upp och ner för trapporna här på åkra.

2009-02-10 @ 07:56:45
URL: http://elingkpetersson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0