En dag kvar..

På fredag har vi patientfall i skolan, jag har inte ens tittat på det och jag kommer inte in på Blackboard så jag kan inte kolla på det nu heller. jaja, det löser sig väl. På måndag, då börjar VFUn. Om jag är nervös? mjoo, något, men samtidigt ska det blir så fruktansvärt roligt och galet skönt att slippa skolan i 4 veckor. När vi är klara på kirurgen är det APRIL... Ni vet vad det betyder. Det betyder VÅR... Förhoppningsvis iallafall. Det betyder fågelkvitter, sol, smältande snö och vårjacka! Jisses vad underbart det ska bli..

Dock betyder det även klinisk examination. Vi ska vårda en pensionerad sjuksköterska, sticka henne i armen, och allt som har med omvårdnad att göra.. ENSAM... Inför juryn. Prestationsångest hejhej... Förhoppningsvis har man koll på läget då, lite spännande är det faktist och man borde ju inte bli underkänd tycker jag.. Så svårt ska det väl inte vara.... Eller??

Ska ta och köra en liten städning här hemma sen ska jag agera chaufför åt Sara så hon får storhandla. Kan ju tala om att tösen behöver fylla upp kylen något.. Bregott och Ketchup står man sig inte så länge på ;) Ikväll kommer kanske älsklingen hem. Mysigt...



Nu ska jag damma lite och dra en vals med dammsugaren..

Kommentarer
Postat av: Evelina

Jadu, snacka om att det är ångest med klinisk examination, ser inte fram emot.



Vi betalar 2500 för en månad. Det delar vi på två så det bli typ samma som ett pendlarkort skulle kosta. Jätteskönt att slippa det!

2009-02-25 @ 14:59:23
URL: http://evelinajustnu.blogg.se/
Postat av: ..:Sarah:..

TACK :D

2009-02-25 @ 15:05:51
URL: http://sarahlinnealarsson.blogg.se/
Postat av: Lina

FAN TA DIG! Nu blev jag så nervös att jag mår illa haha. Hoppas man får sticka o ha sig som fan på praktiken aå att man kan det där sen..



Nä nu ska jag grina lite haha.

2009-02-26 @ 10:19:59
URL: http://tilldigsarah.blogg.se/
Postat av: Fototrixaren

Hoppas du får en trevlig torsdag :)

Kolla gärna in min fotoblogg.

2009-02-26 @ 10:26:29
URL: http://fototrix.blogg.se/
Postat av: Lisa

VAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA? Jury? Sticka? Ensam?*rymmer* Varför missar jag sånt här? Är jag duktig på att förtränga? Är jag dum i huvudet? Jag kan inte stickas! Jag kan inte prata med patienter! Jag kan INGENTING!

2009-02-27 @ 01:14:42
URL: http://www.lisanorling.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0